Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
Μην τα λες αυτα ΑΓΑΠΗΤΕ θα σου την πεσουν ΟΙ ΔΕΞΙΟ,ΣΟΣΙΑΛΟ,ΦΑΣΙΣΤΟ,ΑΝΑΡΧΟ,ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ,αλλα επειδη σε παρακολουθω οταν ΑΓΟΡΕΥΕΙΣ,εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

Καλημέρα άγαπητέ μου φίλε .... αύτοέλεγχο και κριτική
πρέπη να κάνουνε οί σκεπτόμενοι σύντροφοι!!!!!!

Βέβαια θά ζητησουνε όπως προφητεύης άπάντηση..... άλλά ήδη έχει δωθή !!!!!!

Καλές γιορτές φίλε μου.. τά σέβη μου !!!!!!!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Καλημέρα άγαπητέ μου φίλε .... αύτοέλεγχο και κριτική
πρέπη να κάνουνε οί σκεπτόμενοι σύντροφοι!!!!!!

Βέβαια θά ζητησουνε όπως προφητεύης άπάντηση..... άλλά ήδη έχει δωθή !!!!!!

Καλές γιορτές φίλε μου.. τά σέβη μου !!!!!!!
Ναι συναγωνηστη να ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ οι γιορτες για ολλους συνεχισε εσυ σε ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μην τα λες αυτα ΑΓΑΠΗΤΕ θα σου την πεσουν ΟΙ ΔΕΞΙΟ,ΣΟΣΙΑΛΟ,ΦΑΣΙΣΤΟ,ΑΝΑΡΧΟ,ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ,αλλα επειδη σε παρακολουθω οταν ΑΓΟΡΕΥΕΙΣ,εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ

Αν καποιος ειναι Πρυτανης Πανεπιστημιου εδω μεσα ας κανει κατι ρε παιδια ;). Εχουν τη δυναμη να καταργησουν το ασυλο αλλα φυσικα δεν τους συμφερει με την νεο-πολιτικαντζα που παιζει στα στημια. Ξερετε καμμια χωρα που να εχει πολιτικα κομματα να ελεγχουν τα πανεπιστημια? Στην Αμερικη δε νομιζω οτι κανουν λαμπογυαλο τις σχολες κατι μαλακισμενα, και χρησιμοποιουν τα χημικα εργαστηρια για να φτιαχνουν μολοτωφ που πετανε στους μπατσους. Το ασυλο ειναι συμβολο και το εχουν κατακρεουργησει κατι ανθρωπακια και τραμπουκοι.

Π

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αν καποιος ειναι Πρυτανης Πανεπιστημιου εδω μεσα ας κανει κατι ρε παιδια ;). Εχουν τη δυναμη να καταργησουν το ασυλο αλλα φυσικα δεν τους συμφερει με την νεο-πολιτικαντζα που παιζει στα στημια. Ξερετε καμμια χωρα που να εχει πολιτικα κομματα να ελεγχουν τα πανεπιστημια? Στην Αμερικη δε νομιζω οτι κανουν λαμπογυαλο τις σχολες κατι μαλακισμενα, και χρησιμοποιουν τα χημικα εργαστηρια για να φτιαχνουν μολοτωφ που πετανε στους μπατσους. Το ασυλο ειναι συμβολο και το εχουν κατακρεουργησει κατι ανθρωπακια και τραμπουκοι.

Π

+1000

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506

Π

...Όποιος τολμήσει να προκαλέσει φθορά σε Πανεπιστημιακή (δημόσια) περιουσία στις Αγγλοσαξωνικές χώρες, θα ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ από τους φοιτητές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom