Νέα

Κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αμ, αυτο που πας... :2funny: :2funny: :2funny:
Το'χα ξεχασει...
Ασε και το αλλο που επισης ειχαμε ξεχασει: έριχαν ζαχαρη στα ντεποζιτα των τρακτερ...
Νααα η καταθλιψαρα μετα απο τις αξεπεραστες ενοχες...
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Είναι σειρά μου να καταθέσω το πόσο σε θαυμάζω !
Πρέπει να σού'χει δανείσει ο Τάλως το στομάχι του , δεν εξηγείται αλλιώς ! 

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Είναι σειρά μου να καταθέσω το πόσο σε θαυμάζω !
Πρέπει να σού'χει δανείσει ο Τάλως το στομάχι του , δεν εξηγείται αλλιώς !   
Όχι μωρε Biker, ενας κυκλοθυμικος σχιζοφρενης ειμαι.
Καποτε εξαφανιζομαι, καποτε φανατιζομαι και παντα μαλακιζομαι...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
οχι φιλε δεν αμφιβαλλω οτι οι αστυνομικοι ειναι πολλες φορες θρασοπουστες οπως λες,αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να πιστεψω καμμια ιστορια καμμιας Μυρτως που ανεβηκε τρεχα γυρευε που. Δουλευετε το παιδι που εγραψε πριν για τον τσιπρα αλλα ακριβως τα ιδια ισχυουν για την ιστορια που δημοσιευτικε.φοβερη τεκμηριωση η ιστορια δεν λεω...

1)Δε δημοσιευτηκε μονο... Την ειπε και στο ραδιοφωνο... Δε νομιζω να βγαλαν στο ραδιοφωνο ανθρωπο να πει ψεμματα ετσι οπως ειναι η κατασταση...
2)Τι γραφτηκε πριν για τον Τσιπρα?? Οτι θελει ανασκολοπισμο?? Τρελη ιστορια...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο εκπροσωπος των συνδικαλιστων (νομιζω) των μπατσων ειπε οτι ηταν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και πρεπει να σταματησει η στοχοποιηση των αστυνομικων...
Ενας αλλος εκπροσωπος μπατσων (δυστυχως δε θυμαμαι λεπτομερειες) ειπε στο ραδιοφωνο οτι απλα εσκασε το λαστιχο......

ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ εχω να πω εγω (δε λεω αν ηταν οντως πυροβολισμος ή οχι... αλλα εδω δε μπορουν ουτε οι ιδιοι να συμφωνησουν τι παπαριες θα πουν...) Θελουν για καποιο λογο να καταργησουν εντελως το ασυλο τα μουνια αποτι φαινεται...

Στην τελικη δε βλεπω καν το λογο να τους πιστεψουμε! :thefinge:

Ενω στην αρχη δε ξερανε αν ηταν καν σφαιρα ή σκασμενο λαστιχο, τωρα λενε στις ειδησεις οτι ηταν πυροβολισμοι απο 2 καλασνικοφ και εχουν βρει 15 καλυκες....... Εμπολεμη ζωνη και η πολυτεχνειουπολη... :jerking: :jerking: :jerking:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ενω στην αρχη δε ξερανε αν ηταν καν σφαιρα ή σκασμενο λαστιχο, τωρα λενε στις ειδησεις οτι ηταν πυροβολισμοι απο 2 καλασνικοφ και εχουν βρει 15 καλυκες....... Εμπολεμη ζωνη και η πολυτεχνειουπολη... :jerking: :jerking: :jerking:
ειπαν οτι στην αρχη φανταστικαν οτι μπορει να ειναι σκασμενο λαστιχο,απο τον θορυβο
δλδ οι ανακοινωσεις της αστυνομιας ειναι προφανεστατα και παντοτε τρομερα ψεματα,ενω οι δηλωσεις της μυρτως ειναι by default σωστες γιατι μας βολευει ε??
και φυσικα ρε φιλε μπορει να ειπε καποιος ψεματα στο ραδιοφωνο.εσεις που αμφισβητειτε κατα το δοκουν τα παντα που δεν σας βολευουν,ειστε οι πρωτοι που λετε να μην ακουμε τι λεν στις ειδησεις και τις εκπομπες γιατι μας σερβιρουν φουμαρα.αρα γιατι να δεχτω οτι ειναι αληθης και η μαρτυρια??
και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν μαλακες μεσα στο σωμα της αστυνομιας.αρκετοι μαλιστα,απλα δεν δεχομαι οτι ακουω χωρις 2η σκεψη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιδια...σόρρυ κιολας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει ΑΣΥΛΟ σε αυτή τη χώρα. Γιατί ΑΣΥΛΟ έχουνε και στο πανεπιστήμιο, άσυλο έχουν και οι βολευτές (χωρίς υψιλον). Και δεν έχω αντιληφθεί ούτε το ένα ούτε το άλλο. Δηλαδή ό,τι και να γίνεται είτε μέσα στο πανεπιστήμιο είτε από τους Βολευτες μας θα είναι δίκαιο και σωστό εκ προοιμίου; Δεν λέμε να μπαίνει η αστυνόμία και να τα κάνει γης μαδιάμ χωρίς λόγο, κάθε άλλο. Μην το πάμε στο άλλο άκρο. Αλλά τι πάει να πει άσυλο; να κυκλοφορούν ελεύθερα ναρκωτικά και να μην μπορεί κανείς να κάνει τίποτα εντός του χώρου αυτού; να μπορεί κανείς να κάνει εκεί με΄σα φόνο; να καταστρέφει δημόσια περιουσία και να την πληρώνουν ΞΑΝΑ μανά οι πατεράδες όλων αυτών των έξυπνων νέων που κόπτονται για τη δωρεάν παιδεία; Τι ακριβώς σημαίνει άσυλο; και γιατί να την έχουνε σε ένα χώρο κάποιοι αναρχικοί ή ό,τι άλλο είναι (δεν μου αρέσουνε οι ταμπέλες) και να μην το έχω εγώ αυτό που στο κάτω κατω δεν έχω κάνει και κανένα ποινικό παράπτωμα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια...σόρρυ κιολας, αλλά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει ΑΣΥΛΟ σε αυτή τη χώρα. Γιατί ΑΣΥΛΟ έχουνε και στο πανεπιστήμιο, άσυλο έχουν και οι βολευτές (χωρίς υψιλον). Και δεν έχω αντιληφθεί ούτε το ένα ούτε το άλλο. Δηλαδή ό,τι και να γίνεται είτε μέσα στο πανεπιστήμιο είτε από τους Βολευτες μας θα είναι δίκαιο και σωστό εκ προοιμίου; Δεν λέμε να μπαίνει η αστυνόμία και να τα κάνει γης μαδιάμ χωρίς λόγο, κάθε άλλο. Μην το πάμε στο άλλο άκρο. Αλλά τι πάει να πει άσυλο; να κυκλοφορούν ελεύθερα ναρκωτικά και να μην μπορεί κανείς να κάνει τίποτα εντός του χώρου αυτού; να μπορεί κανείς να κάνει εκεί με΄σα φόνο; να καταστρέφει δημόσια περιουσία και να την πληρώνουν ΞΑΝΑ μανά οι πατεράδες όλων αυτών των έξυπνων νέων που κόπτονται για τη δωρεάν παιδεία; Τι ακριβώς σημαίνει άσυλο; και γιατί να την έχουνε σε ένα χώρο κάποιοι αναρχικοί ή ό,τι άλλο είναι (δεν μου αρέσουνε οι ταμπέλες) και να μην το έχω εγώ αυτό που στο κάτω κατω δεν έχω κάνει και κανένα ποινικό παράπτωμα;

ασυλο διανοητικα καθυστερημενων  :2funny:
ο αντωνακος ταπε ολα
δεν ειναι δουλεια της κυβερνηση η καταρηση του ασυλου
συμφωνω σε οτι λες παντως

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ασυλο διανοητικα καθυστερημενων  :2funny:
ο αντωνακος ταπε ολα
δεν ειναι δουλεια της κυβερνηση η καταρηση του ασυλου
συμφωνω σε οτι λες παντως
και ποιανού είναι τότε; και τέλος πάντως δεν με ενδιαφέρει ποιανού δουλειά είναι ... με ενδιαφέρει πως δεν καταλαβαίνει την έννοια του "ασύλου" σε οποιαδήποτε περίπτωση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και ποιανού είναι τότε; και τέλος πάντως δεν με ενδιαφέρει ποιανού δουλειά είναι ... με ενδιαφέρει πως δεν καταλαβαίνει την έννοια του "ασύλου" σε οποιαδήποτε περίπτωση.

των πρυτανεων
εχουν μεγαλη δυναμη στην ελλαδα
πιο πανω και απο την κυβερνηση αποτι φαινεται

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ειπαν οτι στην αρχη φανταστικαν οτι μπορει να ειναι σκασμενο λαστιχο,απο τον θορυβο
δλδ οι ανακοινωσεις της αστυνομιας ειναι προφανεστατα και παντοτε τρομερα ψεματα,ενω οι δηλωσεις της μυρτως ειναι by default σωστες γιατι μας βολευει ε??
και φυσικα ρε φιλε μπορει να ειπε καποιος ψεματα στο ραδιοφωνο.εσεις που αμφισβητειτε κατα το δοκουν τα παντα που δεν σας βολευουν,ειστε οι πρωτοι που λετε να μην ακουμε τι λεν στις ειδησεις και τις εκπομπες γιατι μας σερβιρουν φουμαρα.αρα γιατι να δεχτω οτι ειναι αληθης και η μαρτυρια??
και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν υπαρχουν μαλακες μεσα στο σωμα της αστυνομιας.αρκετοι μαλιστα,απλα δεν δεχομαι οτι ακουω χωρις 2η σκεψη

Η κοπελα ειπε οτι τη δειρανε και της φερθηκαν σα ζωα που ουτως ή αλλως το εχουμε δει και στην τηλεοραση ζωντανα...
Οι αλλοι λενε οτι πεσανε 15 σφαιρες (εννοω 15 πυροβολισμοι απο τη στιγμη που λενε οτι βρηκαν 15 καλυκες) στην Κοκκινοπουλου απο καλασνικοφ...
Ουτε εγω πιστευω οτι ακουω αλλα καποια ειναι πιο εξωφρενικα απο καποια αλλα...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Απο τη στιγμη που υπαρχει καποια περιεργη και πολυ πολυ προσφατη (35 ετων) ιστορια σαυτη τη χωρα υπαρχει το ασυλο... (Δεν ειπα πουθενα αν ειναι σωστο ή λαθος το ασυλο για να ειμαστε ξηγημενοι)

Και απο τη στιγμη που μπορουν με ενα ενταλμα εισαγγελεα ή ξερω γω τι ΧΩΡΙΣ να ρωτησουν τους πρυτανεις να μπουνε μεσα να ερευνησουν/κανουν συλληψεις αυτοφωρων εγκληματων, ΑΛΛΑ δεν το κανουν, εγω θα περιμενω μεχρι να το κανουν... ΑΝ το κανουν επανειλλημενα και δουνε οτι δε γινεται τιποτα τοτε να κανουν πιο ελαστικο το ασυλο ή ακομα και να το καταργησουν...

Οπως ειχε πει και φιλος παλαιοτερα:
"Ο νόμος δίνει το δικαίωμα αυτεπάγγελτης επέμβασης της Αστυνομίας με εισαγγελική εντολή ακόμα και χωρίς απόφαση άρσης του ασύλου από τους πανεπιστημιακούς, εφόσον διαπιστώνεται διάπραξη αυτόφωρων κακουργημάτων."

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δηλωση για παραδειγματικη τιμωρία ειχε κανει και ο πρωθυπουργος αν δεν κανω λαθος, αυτο δεν ειναι ευθεια παρεμβαση στη δικαιοσυνη;; Ο προεδρος της δημοκρατιας ποτιζει τη γλαστρα< του ως συνηθως, τον βγαλατε και απο τους πιο αξιοπιστους θεσμους κοιμησμενοι

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Κι ενώ εμείς ακόμα συζητάμε περί της κατάργησης ή όχι του ασύλου... στο Πανεπιστήμιο του Leeds στην Αγγλία εγκαινίασαν κέντρο ασφαλείας-παρακολούθησης με κάμερες κλπ εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, για την αποτελεσματική επιτήρηση των εγκαταστάσεων κ φυσικά την προστασία των φοιτητών & εργαζομένων...

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.info4security.com/story_attachment.asp?sectioncode=0&storycode=4123793&seq=2&type=P&c=1&story=1&hastext=1[/code[/URL]]

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
...Ποιο άσυλο και ΠΑΠΑΡΙΕΣ ρε ΒΛΑΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κομπλεξάρες...Πηγαίντε σ ένα οποιοδήποτε Αγγλικό Πανεπιστήμιο, κι αν κάποιος τολμήσει να κάνει καμιά ψιλοκαταστροφή, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ που τον έφαγε...Χώρια το ξύλο που θα φάει από τους ίδιους τους φοιτητές... Αυτά σε χώρες που σέβονται τη δημόσια περιουσία...άκου...άσυλο...ΑΝΙΑΤΟΙ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
...Ποιο άσυλο και ΠΑΠΑΡΙΕΣ ρε ΒΛΑΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κομπλεξάρες...Πηγαίντε σ ένα οποιοδήποτε Αγγλικό Πανεπιστήμιο, κι αν κάποιος τολμήσει να κάνει καμιά ψιλοκαταστροφή, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ που τον έφαγε...Χώρια το ξύλο που θα φάει από τους ίδιους τους φοιτητές... Αυτά σε χώρες που σέβονται τη δημόσια περιουσία...άκου...άσυλο...ΑΝΙΑΤΟΙ...
φίλε τά πράματα είναι απλά..
όσοι πρυτάνεις ,οργανώσεις,κομματα είναι υπέρ τού ασύλου νά πληρώνουν τίς ζημιές τών αναρχομπαχαλακιδων πρεζέμπορων καί φυσικά ΚΑΙ  Ο εισαγγελεας πού δέν δεινει εντολή χωρίς τήν εγκριση τής πρυτανειας..νά μπει η αστυνομία καί νά τούς ανοίξουν τά κεφαλια..
τί φταίμε εμεις??ποιές ελεύθερες ιδεες καί μαλακίες..
ελευθερες ιδεες περί εγχειριδίων βομβών μολοτωφ διακινουντε εκεί μέσα και διακίνηση φτηνής πρέζας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φίλε τά πράματα είναι απλά..
όσοι πρυτάνεις ,οργανώσεις,κομματα είναι υπέρ τού ασύλου νά πληρώνουν τίς ζημιές τών αναρχομπαχαλακιδων πρεζέμπορων καί φυσικά ΚΑΙ   Ο εισαγγελεας πού δέν δεινει εντολή χωρίς τήν εγκριση τής πρυτανειας..νά μπει η αστυνομία καί νά τούς ανοίξουν τά κεφαλια..
τί φταίμε εμεις??ποιές ελεύθερες ιδεες καί μαλακίες..
ελευθερες ιδεες περί εγχειριδίων βομβών μολοτωφ διακινουντε εκεί μέσα και διακίνηση φτηνής πρέζας
τυπε ο χρυσοχοιδης λες να κανει τιποτα με αυτο το θεμα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.738
Πόντοι
22.785
τυπε ο χρυσοχοιδης λες να κανει τιποτα με αυτο το θεμα?

Τί εστί πανεπιστιμιακό άσυλο;;;;;

Νάχουμε νά σπάμε ε ????? 

ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΜΦΕΡΗ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.... ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.738
Πόντοι
22.785
μα ειπε μηδενικη ανοχη :think:

Έ καί..... Αν τώρα, από την άλλη μεριά, υποθέσουμε ότι ο χαρακτήρας του θεσμού
είναι αποκλειστικά συμβολικός ΚΑΊ συναισθηματικός, τότε η όλη συζήτηση είναι μάλλον περιττή και το Πανεπιστημιακό Άσυλο δε χρειάζεται να μας απασχολεί  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
παρά μόνο κάθε 17η του Νοέμβρη κατά τη διάρκεια των σχετικών εκδηλώσεων..............

Επισκέπτης
Zewa_001.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom