Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το κρατος δολοφονει με δολο, οι θανατοι στη μαρφιν ηταν απο αμελεια αν δεχτουμε οτι εγιναν απο αναρχικους, που το πολυ να γιναν απο τιποτα μπαχαλους.. οταν ομως το κρατος δολοφονει αυτος που παει να "δολοφονησει" το κρατος και το συστημα ειναι σε αμυνα και η πραξη του ειναι νομιμη... οταν παψει το κρατος να παρανομει τοτε δεν θα χει και κανεις το δικαιωμα να ασκει βια.. ομως κατι τετοιο δεν θα γινει ποτε γτ η παρανομη βια, σωματικη και ψυχικη ειναι εγγενες στοιχειο του συστηματος αυτου..
μπλα μπλα μπλα μπλα
και ουσία τίποτα

ρε φάε κανά λάχανο να φύγουνε οι τοξίνες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καταστρεφουμε αυτο τον κοσμο και εγκαθιδρυουμε ενα κοσμο  που ο καθενας θα αποφασιζει ο ιδιος για οσα τον αφορουν με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες, δεν θα υπαρχει εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο( που ειναι το η βαση του τωρινου συστηματος), ολοι θα ειναι ισοι και θα αξιζουν σεβασμου μονο λογω της ιδιοτητος τους ως ανθρωπων και θα υπαρχει πραγματικη ελευθερια.. επειδη το τωρινο συστημα εχει πολυ βαθειες τασεις αυτοσυντηρησης ο μονος τροπος να το καταλυσεις ειναι με τη βια.. θα υπαρξουν θυματα αλλα μονο οσοι τοσα χρονια ηταν θυτες.. αυτη ειναι η ιδεολογια τους και φυσικα οσοι κανουν τα μπαχαλα στους δρομους δεν σημαινει οτι ειναι ιδεολογοι
οχι δεν είσαι αναρχικός

....μάλλον ο γείλος είσαι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε φιλε αυτο κανω μια ζωη, και την αποψη μου για το θεμα του θρεντ την ειπα στις πρωτες 2 -3 σελιδες προτου αρχισουν μερικοι να "τη λενε" χωρις επιχειρηματα.. αλλα επισης αυτες τις αποψεις περι καταργησης του ασυλου που λενε οι περισσοτεροι τις ειχα ρε παιδι μ μεχρι τριτη λυκειου 17 χρονων και θυμαμαι κι εγω το παθος χωρις επιχειρηματα που τις υποστηριζα.. δηλαδη ειναι κριμα που ενηλικες ανθρωποι εχουν μεινει σε αποψεις πνευματικης ηλικιας 17χρονου.. τι να πω..
χαχαχα
τώρα μεγάλωσες και μέστωσες μυαλό

αλλά από ακοή και από όραση για διάβασμα....μπαααααααααααααααααααα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οχι δεν είσαι αναρχικός

....μάλλον ο γείλος είσαι
Αστον μωρε, 20 χρονων παιδακι ειναι, μεσα στην αφελεια του και το παθος της ηλικιας του μιλαει.
Το κακο ειναι οτι μιλαει με τσιτατα.
Το αποθεωτικο ηταν οτι κατηγγειλε την αστυνομικη βια σε αστυνομικα τμηματα οχι επειδη την εχει ζησει, αλλά επειδη την εχει ακουσει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για αυτό μην είσαι σίγουρος...

η πνευματική εξέλιξη δεν υπόκειται στους νόμους της φύσης φίλε... το γηράσκω αεί διδασκόμενος δεν είναι φυσική διαδικασία  

είσαι σίγουρος ότι έχεις εκθέσει επιχειρήματα  :think: :think: :think: :think:
μην τον μπερδεύεις τώρα...πλζ
ως γνωστόν τοις πάσοι, μετά από συγκεκριμένη ηλικία μάλιστα ωριμάζει τόσο που ουσιαστικά έχει επέλθει σήψη. Καμπύλη η ωρίμανση

άλλωστε σου είπε ευθαρσώς. σταμάτησε να ακούει τη μία πλευρά και άρχισε να ακούει την άλλη. Δεν σκάλωσε λοιπόν στη μία, σκάλωσε απλά στην άλλη. Και πάλι σκαλωμένος είναι

όσο για επιχειρήματα...για να δώσει πρέπει πρώτα να ακούει και να σκέφτεται. Δεν κάνει τίποτα από τα δύο. Προσπαθεί να επιβάλλει πως έχει εκείνος δίκιο ως πιο γνώστης...

γμτ...κατέβηκε προφήτης και δεν τον πήραμε χαμπάρι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
με απλά λόγια.. η μη υπαρξις κάποιου φραγμού στην άσκηση των δικαιωμάτων δεν οδηγεί στην απελευθέρωση αλλά στο χάος..

διότι δημοκρατία (αμεσοδημοκρατία, κοινοβουλευτική δημοκρατία κλπ κλπ κλπ) είναι ένα πολίτευμα όπου το δικαίωμα σου περιορίζεται από το δικό μου δικαίωμα (και το ανάποδο) και το δικαίωμα μας περιορίζεται από το δικαίωμα του όλου όπως αυτό εκφράζεται από την πλειοψηφία...
το βάρυνες και τον μπερδεύεις

οχι αλλα εχω ακουσει πολλες φορες να εχει γινει
ρε τι είναι ετούτο το φρούτο;;;
χαχαχαχχαχαχχαχαχαχ
εχω ακούσει λέει
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε εχω προσγειωθει απο τωρα και σε καμια περιπτωση δεν πιστεω ρεαλιστικα οτι ο κοσμος θα αλλαξει.. αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να πιστευω τι ειναι το σωστο και να ξερω τι συμβαινει γυρω μ
ε, ωραία ρε μάγκα πια...
πες μας τώρα το άσυλο τι μας προσφέρει
γιατί αυτή τη στιγμή το μόνο που προσφέρει είναι ασυλία σε αυτούς που θέλουνε να κάνουνε καταστροφές και να μη δικαιολογείται η σύλληψή τους.

άσυλο για ελευθερογνωμία δεν υπάρχει πλέον
ελευθερογνωμία υπάρχει παντού
βγες και πάρε μια ντουντούκα στην πλατεία και φώναζε την άποψή σου - κανείς δεν σε πειράζει
απλά κάποιοι θα σε πουν μαλάκα -μην αγχωθείς όμως...έχεις επιχειρήματα και θα τους πείσεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και για μία εδώ στην πολυκατοικία μου λένε ότι γαμιέται όλη μέρα με όποιον βρει αλλά αν κ έχουμε συναντηθεί στο ανσασέρ άπειρες φορές ποτέ δεν είχα πρόσκληση.... :P
α, την καριόλα...τελικά δεν ήτανε πουτάνα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η παραβιαση δικαιωματων απο καποιον δεν παυει να τ στερει την ιδιοτητα τ να ειν υποκειμενο δικαιωματων.. συνεπως ειναι παρανομα αυτα που λες
α, οκ...δίκαια πράγματα

εγώ θα βαράω και εσύ θα κοιτάς
δημοκρατικά πράγματα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχααχα...ρε γμτ έχω λιώσει στο γέλιο με αυτά που διαβάζω....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ναι να δουμε ποιος ειναι πιο μαγκας και πιο δυνατος και οι αξιωματικοι να κανουν ποντικι με τους αρχιαναρχικους να δουμε πιο ειναι πιο δυνατος και τελος να μετρησουν και τις ψωλες τους. :rockon: :bigdick:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχ
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σκάσε ρε μαλάκα....έχω λιώσει λέμε....νευρικό
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καί κατάργιση τού ασύλου καί είσοδο στα πανεπιστημια μόνον όσων έχουν ταυτότητα οτι ειναι φοιτητές η πρόσκληση απο την πρυτανεια η απο φοιτική οργάνωση ότι πάνε να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση καί φυσικά τίς ζημιές από τά πλιάτσικα νά πληρώσουν αυτοί πού θά δώσουν την πρόσκληση...
τα πανεπιστημια αγαπητε κύριε είναι περιουσια τού ελληνικού λαού καί δέν έχει τό δικαόωμα κανένα τσογλάνι΄κλεφτοκοτάς και νταβατζής  πρεζέμπορας τής πλατείας εξαρχείων νά τα χρησιμοποιεί για διάδωση εγκληματικών ενεργειών καί φυσικά για  άσυλο αποβρασμάτων από τό αφγανισταν κλπ....
καμμια ενοια του ασύλου δέν είναι κατανοητη σέ μιά χώρα που διαδηλώνεις ελευθερα τυπώνεις εφημερίδες ελεύθερα καί έχεις τό δικαίωμα να πείς ότι μαλακίες πιστεύεις χωρίς να σε πειράξει κανένας,
η μόνη ενοια τού ασυλου είναι τό καταφύγιο τών ζώων πού ανέφερα ποιο πάνω...
μην χρησιμοποιείτε δύσκολες έννοιες πλζ

+1000

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166