Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
κοίτα, επειδή είσαι μικρός ακόμα έχεις πολλά να μάθεις, άσε αυτά περί ιδεολογίας και συστήματος και δεν ξέρω  εγώ τι.
το σύνταγμα μας είναι πλήρες και ένα από τα πιο αυστηρά της ευρώπης, το ζήτησε ο λαός να είναι τόσο αυστηρό για να μην έχουν περιθώριο κάποιοι να καταπατούν τα δικαιώματά μας.
η μη εφαρμογή του για χίλιους δυο λόγους δεν το καθιστά άχρηστο.
όταν θα φύγει η σάρα και η μάρα από την πολιτική και θα εφαρμοστεί για όλους το σύνταγμα, τότε δεν θα υπάρχει ανάγκη για κατάλυσή/κατάργησή του, ούτε θα χρειάζεται να γίνονται ταρζανιές.
δεν φταίει το σύνταγμα αλλά αυτοί που το "υπηρετούν".
όταν βάζεις σε μια φράση τις λέξεις αναρχία και δημοκρατία δεν πρόκειται κανείς να σε πάρει στα σοβαρά.
να σε παραδεχτω γτ επιτελους εθεσες ενα επιχειρημα.. κι εγω αυτο πιστευω> οτι ειναι αχρηστοι και κακοβουλοι αυτοι που το υπηρετουν..και βασικα εξυπηρετουν συμφεροντα.. αλλα δεν ειναι ασχετοι, ειναι αυτοι που εκλεγετε, εσας αντιπροσωπευουν.. αν δεν τους εχεις ψηφισει ποτε δεν ισχυει αυτο γ σενα

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να σε παραδεχτω γτ επιτελους εθεσες ενα επιχειρημα.. κι εγω αυτο πιστευω> οτι ειναι αχρηστοι και κακοβουλοι αυτοι που το υπηρετουν..και βασικα εξυπηρετουν συμφεροντα.. αλλα δεν ειναι ασχετοι, ειναι αυτοι που εκλεγετε, εσας αντιπροσωπευουν.. αν δεν τους εχεις ψηφισει ποτε δεν ισχυει αυτο γ σενα

και οι δοσίλογοι στην κατοχή κάπως έτσι λέγανε...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225

sapilasgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
να βγαλουν τα οπλα τισ στολες τισ ασπιδες τισ μασκες και τα γκλομπ και να φερθουν στους αναρχικους οπως τους φερονται.. αλλιως κανουν καταχρηση εξουσιας
ναι ναι να δουμε ποιος ειναι πιο μαγκας και πιο δυνατος και οι αξιωματικοι να κανουν ποντικι με τους αρχιαναρχικους να δουμε πιο ειναι πιο δυνατος και τελος να μετρησουν και τις ψωλες τους. :rockon: :bigdick:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
λες να είναι ο παπαζόλης  :think: :think: :think: :think: :think:

καμμιά φορά  ο χαβαλές γυρνά και μπουμερανγκ όμως.. εξάλλου αμα δεν αποτρελλάνεις τον τρελλο ποιόν θα αποτρελλάνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειστε αξιολυπητοι.. συνεχιστε να λετε τα φασιστικα σας μεταξυ σας να νομιζετε οτι  ειστε και καποιοι.. αντε γεια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οτι να ναι το πουλι πεταει, το αεροπλανο πεταει, το αεροπλανο εχει μηχανες αρα το πουλι εχει μηχανες ;)

αααα όλα και όλα.. μην μου προσάπτεις αναρχική λογική.. διότι κατά την λογική των αναρχικών ισχύει το

το μπουζούκι είναι όργανο
ο χωροφύλαξ είναι όργανο
αρα ο χωροφύλαξ ειναι μπουζούκι...

και δεν μου λες ρε μεγάλε.. πες ότι έχουμε αμεσοδημοκρατία.. και κάποιος, κάποιοι δεν πατάνε στις λαικές συνελεύσεις που αποφασίζουν.. έχουν δικαίωμα να αμφισβητούν τις αποφάσεις τους ??? για πε..

sapilasgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αααα όλα και όλα.. μην μου προσάπτεις αναρχική λογική.. διότι κατά την λογική των αναρχικών ισχύει το

το μπουζούκι είναι όργανο
ο χωροφύλαξ είναι όργανο
αρα ο χωροφύλαξ ειναι μπουζούκι...

και δεν μου λες ρε μεγάλε.. πες ότι έχουμε αμεσοδημοκρατία.. και κάποιος, κάποιοι δεν πατάνε στις λαικές συνελεύσεις που αποφασίζουν.. έχουν δικαίωμα να αμφισβητούν τις αποφάσεις τους ??? για πε..
εφυγε πηγε να  :shit: και μετα να κανει λιγη επαναστατικη γυμναστικη :jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
πάρε αυτά για τα οποία με παραδέχεσαι και σύγκρινέ τα με αυτά που έλεγες.
βλέπεις ότι δεν συμβαδίζουν,  εσύ προτείνεις να τα γαμήσουμε όλα και πάμε από την αρχή και εγώ σου λέω να πάρεις την βάση της κοινωνίας , το σύνταγμα, και να το αξιοποιήσεις όπως πρέπει για το κοινό όφελος και όχι για να κάνουν ότι θέλουν οι ισχυροί.
άλλο το ένα άλλο το άλλο.

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αντε μπραβο! να καταργηθει το ασυλο για να μην υπαρχει η δικτατορια των αριστερων στα πανεπιστημια

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Η πουτανα!!!! αλλα δεν θα της περασει!! ας τολμησει να το φερει μες στη χρονια.. αλλα που να τολμησει η κλασμενη.. μες το καλοκαιρι θα το περασει ως αλλη μια δικτατορικη μεταρρυθμιση!!
καί κατάργιση τού ασύλου καί είσοδο στα πανεπιστημια μόνον όσων έχουν ταυτότητα οτι ειναι φοιτητές η πρόσκληση απο την πρυτανεια η απο φοιτική οργάνωση ότι πάνε να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση καί φυσικά τίς ζημιές από τά πλιάτσικα νά πληρώσουν αυτοί πού θά δώσουν την πρόσκληση...
τα πανεπιστημια αγαπητε κύριε είναι περιουσια τού ελληνικού λαού καί δέν έχει τό δικαόωμα κανένα τσογλάνι΄κλεφτοκοτάς και νταβατζής  πρεζέμπορας τής πλατείας εξαρχείων νά τα χρησιμοποιεί για διάδωση εγκληματικών ενεργειών καί φυσικά για  άσυλο αποβρασμάτων από τό αφγανισταν κλπ....
καμμια ενοια του ασύλου δέν είναι κατανοητη σέ μιά χώρα που διαδηλώνεις ελευθερα τυπώνεις εφημερίδες ελεύθερα καί έχεις τό δικαίωμα να πείς ότι μαλακίες πιστεύεις χωρίς να σε πειράξει κανένας,
η μόνη ενοια τού ασυλου είναι τό καταφύγιο τών ζώων πού ανέφερα ποιο πάνω...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
το ασυλο διμιουργηθηκε στις ευρωπαικες χωρες την εποχη της επιστημονικης αναπτυξης για να προστατευσει τους ανθρωπους που ειχαν ιδεες και ηθελαν να τις εφαρμοσουν . αυτες οι ιδεες προσεκρουαν πανω σε προηγουμενα επιστημονικα και διαφορα αλλα κατεστημενα. ειναι οχι ιδιαιτερα γνωστο οτι οι περισοτεροι σημερα γνωστοι επιστημονες (ohm , ven , gauss κλπ) διωχθησαν προπυλακηστηκαν ή ακομα και δολοφονηθηκαν στις αυλες των πανεπιστημιων. ελαχιστοι γλυτωσαν και αυτοι γιατι καταφεραν να διατυπωσουν με περισοτερο  διπλωματικο τροπο (maxwell).βλεπετε ο δρομος των ερευνων και των εφευρεσεων ειχε να αντιμετωπισει και αλλες απο τις καθαρα επιστημιονικες δυσκολιες.
αυτος ηταν ο ρολος και ο λογος υπαρξης του ασυλου.
στο 2011 εισαι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καί κατάργιση τού ασύλου καί είσοδο στα πανεπιστημια μόνον όσων έχουν ταυτότητα οτι ειναι φοιτητές η πρόσκληση απο την πρυτανεια η απο φοιτική οργάνωση ότι πάνε να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση καί φυσικά τίς ζημιές από τά πλιάτσικα νά πληρώσουν αυτοί πού θά δώσουν την πρόσκληση...
τα πανεπιστημια αγαπητε κύριε είναι περιουσια τού ελληνικού λαού καί δέν έχει τό δικαόωμα κανένα τσογλάνι΄κλεφτοκοτάς και νταβατζής  πρεζέμπορας τής πλατείας εξαρχείων νά τα χρησιμοποιεί για διάδωση εγκληματικών ενεργειών καί φυσικά για  άσυλο αποβρασμάτων από τό αφγανισταν κλπ....
καμμια ενοια του ασύλου δέν είναι κατανοητη σέ μιά χώρα που διαδηλώνεις ελευθερα τυπώνεις εφημερίδες ελεύθερα καί έχεις τό δικαίωμα να πείς ότι μαλακίες πιστεύεις χωρίς να σε πειράξει κανένας,
η μόνη ενοια τού ασυλου είναι τό καταφύγιο τών ζώων πού ανέφερα ποιο πάνω...
:thumbsup: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν θα θελησουνε.. αν εχουν το μυαλο σου τουλαχιστον.. το πολυ σε κανα επαλ τα βλεπω.. και δεν ειμαι ακαδημαικος, φοιτητης ειμαι και δεν ειμαι ουτε στο χωρο των αναρχικων απλα δεν ειμαι κολλημενος σαν εσας, να αναπαραγω ως αποψεις μου οτι ακουω στο χαζοκουτι.. αφου δεν εχετε το μυαλο να διαμορφωνετε αποψεις μην λετε τιποτα, καλυτερο ειναι αυτο απ το να γινεστε παπαγαλοι των μμεδων.. περισσοτερο σας τιμα.. εχουν κανει εκστρατεια τα ΜΜΕ χρονια τωρα κατα του ασυλου και την εχετε χωνεψει τοσο καλα που νομιζετε οτι εχετε και αποψαρα.. εμ τετοια μυαλα βγαζουν τοσα χρονια πρωθυπουργους τις δυναστειες... τι περιμενεις..
βρε κοίτα να δεις που εμείς είμαστε κολλημένοι
πάρε λοιπόν να έχεις:
έχω σπουδάσει σε δύο πόλεις της Ελλάδας, στο πρώτο πτυχίο και στο μάστερ, με δικά μου τα έξοδα, δουλεύοντας
σε δύο πόλεις του εξωτερικού, Αγγλία και Σκωτία, και πάλι για πρώτο πτυχίο και μάστερ - και πάλι με δικά μου έξοδα, δουλεύοντας
και αυτή τη στιγμή δουλεύω

ε, μάντεψε
δεν είχα το μυαλό μου ποτέ στο να παίρνω μέρος σε "συγκεντρώσεις" όπως λες
ούτε να αναπαράγω μαλακίες τύπου ΕΠΑΛ που δεν έχω ζήσει
αλλά τα πτυχιάκια μου τα τελείωνα στην ώρα τους διαβάζοντας
α,ναι, πήγα και στρατό...εσύ έχεις πάει;

βρε δε γαμιέσαι που θα μας πεις πως στα 20 σου ξέρεις περισσότερα από όλο τον κόσμο;
το άσυλο σε μάρανε
μια που τώρα έχεις άσυλο, πόσες νέες τεχνολογίες εφηύρες; ααα, ξέχασα...μπορεί να είσαι θεωρητικός μπαγλαμάς
οκ, να μη στο χαλάσω: πες μας λοιπόν πώς σε βόηθησε το άσυλο να αναπτύξεις νέες θεωρήσεις κοινωνικές και τι καινούργιο έχεις να προσφέρεις με την ελευθερία του πνεύματός σου στον κόσμο;
να σπάσουμε τα μούτρα των μπάτσων και να ρίξουμε και κανά μάρμαρο;
ο κακός ο καπιταλισμός και η κακιές παλαιότερες γενιές;

λοιπόν, για να μη ρωτήσεις
όχι μόνο το άσυλο θα έπρεπε να καταργηθεί, αλλά και οι καθηγητές όλοι να περάσουνε από αξιολόγηση ξανά βάσει γνώσεων δίνοντας εξετάσεις με ανεξάρτητους αξιολογητές ξένων πανεπιστημίων.

θα σου πρότεινα επίσης μια εξέταση εγκεφάλου γιατί από κάλους σφίζει...

κι εσύ λοιπόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom