Επισκέπτης
Η εκκλησια δε θα επιτρεψει περεταιρω νομιμοποιηση της πορνειας.
Που ειναι οι περισσοτεροι ψηφοι? Ιδου λοιπον η ροδος ιδου και το πηδημα. Υποτιθεται ειναι ενα απο τα πιο δημοφιλη φορουμ στην Ελλαδα το παρον.
Και δεν ειναι θεμα οτι " θα κλεισουν τα μπουρδελα". Ειναι θεμα οτι αν παρεμβαινουν σε σφαιρες που δε τους αφορουν και θελουν να κανουν κουμαντο, τοτε θα το κανουν και σε αλλους τομεις.
Αυτα τα χαμενα κορμια που φερατε καποιοι στην κυβερνηση ειναι ικανα να ποινικοποιησουν και την μοιχεια παλι.
Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που δεν ξέρω να το απαντήσω.
Και αν δούμε πως αντέδρασαν με την Uber και τους 15.000 ταξιτζήδες της Ελλάδας μπορεί να το σκεφθούν ξανα να δυσαρεστήσουν 100.000 δυνητικούς ψηφοφόρους που όμως κατά πλειοψηφία δεν είναι οπαδοί τους.
Και αυτοι που εχουν συμφωνο συμβιωσης?Προκειμένου να μη σκούζουν οι γυναίκες, 1000 φορές να τιμωρούνται μόνο οι παντρεμένοι που πάνε στα μπουρδέλα.
Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που δεν ξέρω να το απαντήσω.
Και αν δούμε πως αντέδρασαν με την Uber και τους 15.000 ταξιτζήδες της Ελλάδας μπορεί να το σκεφθούν ξανα να δυσαρεστήσουν 100.000 δυνητικούς ψηφοφόρους που όμως κατά πλειοψηφία δεν είναι οπαδοί τους.
Μια διαφορά της Uber από την Πορνεία, είναι ότι η Uber είναι κάτι νέο, ενώ η Πορνεία είναι κάτι παλιό.Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που δεν ξέρω να το απαντήσω.