Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sapilasgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και γω εχω ακουσει οτι οι εξωγηινοι ζουν αναμεσα μας :zombie: :bounce-glasses:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Σκοτώσαν κ τα παιδιά από την Δίας πρόσφατα,εεε δεν είναι κακοποίηση να ρίξει μερικές σφαλιάρες μπάτσος στους δολοφόνους κ χέρι δηλαδή να τους σπάσει δικαιολογείται....
η παραβιαση δικαιωματων απο καποιον δεν παυει να τ στερει την ιδιοτητα τ να ειν υποκειμενο δικαιωματων.. συνεπως ειναι παρανομα αυτα που λες

Επισκέπτης
η παραβιαση δικαιωματων απο καποιον δεν παυει να τ στερει την ιδιοτητα τ να ειν υποκειμενο δικαιωματων.. συνεπως ειναι παρανομα αυτα που λες
Σώπα ρε...ο μπάτσος μόνο δεν έχει δικαιώματα δηλαδή;
Όταν του τα παραβιάζεις τί περιμένεις να κάνει;

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
με απλά λόγια.. η μη υπαρξις κάποιου φραγμού στην άσκηση των δικαιωμάτων δεν οδηγεί στην απελευθέρωση αλλά στο χάος..

διότι δημοκρατία (αμεσοδημοκρατία, κοινοβουλευτική δημοκρατία κλπ κλπ κλπ) είναι ένα πολίτευμα όπου το δικαίωμα σου περιορίζεται από το δικό μου δικαίωμα (και το ανάποδο) και το δικαίωμα μας περιορίζεται από το δικαίωμα του όλου όπως αυτό εκφράζεται από την πλειοψηφία...
μονο οταν η κοινωνια αποτελειται απο ζωα.. οι ανθρωποι πρεπει να ειναι ωριμοι να αυτοπεριοριζονται

sapilasgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω οτι πρεπει να κυκλοφορουνμε γυμνοι να ψηνουμε κρεας στη πατησιων και να γαμιομαστε στα δεντρα :humpleg:
καλη φαση ε? και ολοι ισοι απο τους καθυστερημενουσ και τους εγκληματιεσ ολοι τα ιδια δικαωματα.
με αυτες τις μαλακιες θα αγιοποιηθει ο Χιτλερ στο τελος :priest:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ναι αλλά το να βγαίνεις για να διαδηλώσεις 30 φορές την μέρα, στερώντας μου την δυνατότητα να πάω στην δουλειά μου (διότι ρε αδελφέ δεν γουτάρω να διαδηλώσω επειδή συμφωνο με αυτό που εσύ διαφωνείς) είναι εξίσου παράνομο..

το να θέλεις να κάνεις πάρτυ στην Μεσολογγίου μέχρι τις 5 το πρωί και να μην με αφήνεις να κοιμηθώ εξίσου παράνομο είναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μονο οταν η κοινωνια αποτελειται απο ζωα.. οι ανθρωποι πρεπει να ειναι ωριμοι να αυτοπεριοριζονται

εσύ τον εαυτό σου τον αυτοπεριορίζεις???

αν ο γείτονας σου πεί να χαμηλώσεις την μουσική γιατί τον ενοχλεί το κάνεις αμέσως?

αν απότο διπλανό τραπέζι στην καφετέρια σου πούν να σβ΄σηεις το τσιγάρο γιατί ενοχλούνται το σβήνεις με την μία?

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Η βάση στη Σούδα έχει ρόλο ανεφοδιασμού.

Το πού η Ελλάδα έστειλε στρατό να σφάξει ξένους πολίτες ή να πολεμήσει ξένο στρατό δεν έχεις πει ακόμη. Το ότι μετάχουμε στο ΝΑΤΟ και το νάτο κάνει αυτό κι εκείνο άρα κι εμείς είναι σαν να κάνουμε αυτό κι εκείνο, συγγνώμη δεν στεκει.

Τελευταία φορά που στείλαμε στρατο να πολεμήσει ήταν στον πόλεμο στην Κορέα νομίζω; Ούτε καν η χούντα δεν έστειλε στο Βιετναμ. Α, θυμάμαι κι ένα πλοίο στον πρώτο πόλεμο του κόλπου επί Μητσοτάκη που έριξε κάτι προειδοποιητικές βολές.
η υλικη συνδρομη σε ενα εγκλημα λεγεται συνεργεια και τιμωρειται περιπου οσο και το βασικο εγκλημα

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
εσύ τον εαυτό σου τον αυτοπεριορίζεις???

αν ο γείτονας σου πεί να χαμηλώσεις την μουσική γιατί τον ενοχλεί το κάνεις αμέσως?

αν απότο διπλανό τραπέζι στην καφετέρια σου πούν να σβ΄σηεις το τσιγάρο γιατί ενοχλούνται το σβήνεις με την μία?
ΝΑΙ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρώτησες γιατί πήγαν μέσα?? ρώτησες πως συμπεριφέρθηκαν ??

ή μόνο σου είπαν αυτα που θέλανε ??

το μαλάκα το αντιπαρέρχομαι.. είναι και μέρες Special Olympics ...

Πιτσιρικάς είναι μωρέ... χαβαλέ κάνει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κοίτα, επειδή είσαι μικρός ακόμα έχεις πολλά να μάθεις, άσε αυτά περί ιδεολογίας και συστήματος και δεν ξέρω  εγώ τι.
το σύνταγμα μας είναι πλήρες και ένα από τα πιο αυστηρά της ευρώπης, το ζήτησε ο λαός να είναι τόσο αυστηρό για να μην έχουν περιθώριο κάποιοι να καταπατούν τα δικαιώματά μας.
η μη εφαρμογή του για χίλιους δυο λόγους δεν το καθιστά άχρηστο.
όταν θα φύγει η σάρα και η μάρα από την πολιτική και θα εφαρμοστεί για όλους το σύνταγμα, τότε δεν θα υπάρχει ανάγκη για κατάλυσή/κατάργησή του, ούτε θα χρειάζεται να γίνονται ταρζανιές.
δεν φταίει το σύνταγμα αλλά αυτοί που το "υπηρετούν".
όταν βάζεις σε μια φράση τις λέξεις αναρχία και δημοκρατία δεν πρόκειται κανείς να σε πάρει στα σοβαρά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πιτσιρικάς είναι μωρέ... χαβαλέ κάνει.

λες να είναι ο παπαζόλης  :think: :think: :think: :think: :think:

καμμιά φορά  ο χαβαλές γυρνά και μπουμερανγκ όμως.. εξάλλου αμα δεν αποτρελλάνεις τον τρελλο ποιόν θα αποτρελλάνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
ρώτησες γιατί πήγαν μέσα?? ρώτησες πως συμπεριφέρθηκαν ??

ή μόνο σου είπαν αυτα που θέλανε ??

το μαλάκα το αντιπαρέρχομαι.. είναι και μέρες Special Olympics ...
να βγαλουν τα οπλα τισ στολες τισ ασπιδες τισ μασκες και τα γκλομπ και να φερθουν στους αναρχικους οπως τους φερονται.. αλλιως κανουν καταχρηση εξουσιας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να βγαλουν τα οπλα τισ στολες τισ ασπιδες τισ μασκες και τα γκλομπ και να φερθουν στους αναρχικους οπως τους φερονται.. αλλιως κανουν καταχρηση εξουσιας

να πετάνε μολότωφ και πέτρες στους αναρχικούς ???? καλό ακούγεται.. είναι και οικονομικό για το κράτος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom