Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
θα σ πω φιλε.. οι περισσοτεροι απ αυτους ξεκινησαν σε μια φαση στη ζωη τους να εχουν δημιουργησει στο μυαλο τους ενα κοσμο ειρηνικο με αρχες την πραγματικη ελευθερια, δημοκρατια και ισοτητα κι οχι κατ επιφασην.. στην πορεια της ζωης τους βλεποντας οτι ο πραγματικος κοσμος ειναι γεματος απο αδικια, ανισοτητες, "δικτατορια" μαζεψαν οργη μεσα τους και μισος για το συστημα και αυτα τα συναισθηματα βγαζουν με τις πραξεις τους..

Αυτές οι πρώτες τρεις έννοιες χρειάζονται ορισμό για να δούμε ότι μιλάμε για ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Όσο για αυτούς που λες ότι δημιούργησαν στο μυαλό τους κάτι που δεν υπήρχε (κόσμος απολύτως δίκαιος, ειρηνικός κτλ), κακώς τον δημιούργησαν. Είναι σαν να φέρεις πχ έναν Ελβετό παράγοντα ποδοσφαίρου να δραστηριοποιηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μην είναι προετοιμασμένος για τα καυλιά της ζωής που τον περιμένουν.

Αλλά έστω ότι είναι οργισμένοι. Αυτό θεωρείς ότι τους δίνει το δικαίωμα να καταστρέφουν περιουσίες; Ειλικρινά πιστεύεις ότι εάν εγώ είμαι πολύ οργισμένος δικαιούμαι να έλθω να σου σπάσω το μαγαζί;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καταστρεφουμε αυτο τον κοσμο και εγκαθιδρυουμε ενα κοσμο  που ο καθενας θα αποφασιζει ο ιδιος για οσα τον αφορουν με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες, δεν θα υπαρχει εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο( που ειναι το η βαση του τωρινου συστηματος), ολοι θα ειναι ισοι και θα αξιζουν σεβασμου μονο λογω της ιδιοτητος τους ως ανθρωπων και θα υπαρχει πραγματικη ελευθερια.. επειδη το τωρινο συστημα εχει πολυ βαθειες τασεις αυτοσυντηρησης ο μονος τροπος να το καταλυσεις ειναι με τη βια.. θα υπαρξουν θυματα αλλα μονο οσοι τοσα χρονια ηταν θυτες.. αυτη ειναι η ιδεολογια τους και φυσικα οσοι κανουν τα μπαχαλα στους δρομους δεν σημαινει οτι ειναι ιδεολογοι
δηλαδή φασισμός με άλλο όνομα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
θα σ πω φιλε.. οι περισσοτεροι απ αυτους ξεκινησαν σε μια φαση στη ζωη τους να εχουν δημιουργησει στο μυαλο τους ενα κοσμο ειρηνικο με αρχες την πραγματικη ελευθερια, δημοκρατια και ισοτητα κι οχι κατ επιφασην.. στην πορεια της ζωης τους βλεποντας οτι ο πραγματικος κοσμος ειναι γεματος απο αδικια, ανισοτητες, "δικτατορια" μαζεψαν οργη μεσα τους και μισος για το συστημα και αυτα τα συναισθηματα βγαζουν με τις πραξεις τους..

ελα μου ντέ που ελευθερία και ισότητα είναι δύο τελείως ασυμβίβαστα πράγματα...

διότι ισότητα είναι κάτι που περιορίζει... σε περιορίζει να είσαι ίσος με τον άλλον.. οπότε που η είναι η ελευθερία ???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καταστρεφουμε αυτο τον κοσμο και εγκαθιδρυουμε ενα κοσμο  που ο καθενας θα αποφασιζει ο ιδιος για οσα τον αφορουν με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες, δεν θα υπαρχει εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο( που ειναι το η βαση του τωρινου συστηματος), ολοι θα ειναι ισοι και θα αξιζουν σεβασμου μονο λογω της ιδιοτητος τους ως ανθρωπων και θα υπαρχει πραγματικη ελευθερια.. επειδη το τωρινο συστημα εχει πολυ βαθειες τασεις αυτοσυντηρησης ο μονος τροπος να το καταλυσεις ειναι με τη βια.. θα υπαρξουν θυματα αλλα μονο οσοι τοσα χρονια ηταν θυτες.. αυτη ειναι η ιδεολογια τους και φυσικα οσοι κανουν τα μπαχαλα στους δρομους δεν σημαινει οτι ειναι ιδεολογοι

Άρα μιλάς κατά του Πολιτεύματος της Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας; Πώς λέγεται το πολίτευμα που θέλεις;

Ποιό από τα άρθρα του Συντάγματος που κατοχυρώνει ατομικά δικαιώματα σε βρίσκει αντίθετο / τί παραπάνω θα ήθελες;

Και για να μην ψάχνεις: σελίδες 20-40...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Άστους παπαγάλους και τα ΜΜΕ και πες μας τη δική σου άποψη. Και πριν κρίνεις τα μυαλά των άλλων κρίνε πρώτα το δικό σου καλύτερα. Αυτό ως φιλική συμβουλή φιλαράκι, και εγώ πχ αυτό κάνω.
ρε φιλε αυτο κανω μια ζωη, και την αποψη μου για το θεμα του θρεντ την ειπα στις πρωτες 2 -3 σελιδες προτου αρχισουν μερικοι να "τη λενε" χωρις επιχειρηματα.. αλλα επισης αυτες τις αποψεις περι καταργησης του ασυλου που λενε οι περισσοτεροι τις ειχα ρε παιδι μ μεχρι τριτη λυκειου 17 χρονων και θυμαμαι κι εγω το παθος χωρις επιχειρηματα που τις υποστηριζα.. δηλαδη ειναι κριμα που ενηλικες ανθρωποι εχουν μεινει σε αποψεις πνευματικης ηλικιας 17χρονου.. τι να πω..

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Άρα μιλάς κατά του Πολιτεύματος της Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας; Πώς λέγεται το πολίτευμα που θέλεις;

Ποιό από τα άρθρα του Συντάγματος που κατοχυρώνει ατομικά δικαιώματα σε βρίσκει αντίθετο / τί παραπάνω θα ήθελες;

αρε φιλαρακι γελασα με το λινκ γτ τυχαινει να τα ξερω πολυ καλυτερα απο σενα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ρε φιλε αυτο κανω μια ζωη, και την αποψη μου για το θεμα του θρεντ την ειπα στις πρωτες 2 -3 σελιδες προτου αρχισουν μερικοι να "τη λενε" χωρις επιχειρηματα.. αλλα επισης αυτες τις αποψεις περι καταργησης του ασυλου που λενε οι περισσοτεροι τις ειχα ρε παιδι μ μεχρι τριτη λυκειου 17 χρονων και θυμαμαι κι εγω το παθος χωρις επιχειρηματα που τις υποστηριζα.. δηλαδη ειναι κριμα που ενηλικες ανθρωποι εχουν μεινει σε αποψεις πνευματικης ηλικιας 17χρονου.. τι να πω..

πιθανόν επειδή οι 17ρηδες που λές σκέφτονται περισσότερο ώριμα από εσένα...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν να μου πεις το πού ακριβώς διαφωνείς και να είσαι σωστός και τεκμηριωμένος. Εμπρός λοιπον

Δεν διεκδικώ το ότι ξέρω τα πάντα καλύτερα από εσένα. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
δηλαδή φασισμός με άλλο όνομα.
φασισμος ειναι να επιβαλλεις σε εναν που δεν δεχεται την εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο να την ανεχεται μπροστα στα ματια τ.. φασισμος ειναι να πληρωνεις φορους στο κρατος για να στελνει το στρατο του στο αφγανισταν και να δολοφονει αθωους και να καταστρεφει ζωες.. φασισμος ειναι να αναγκαζεσαι να δουλευεις 12ωρα για 700 ευρω ενω αλλοι χωρις ωρα δουλειας και με πολυ γλυψιμο να παιρνουν χιλιαρικα.. αντιθετα φασισμος δεν υπαρχει σε ενα συστημα οπου δεν παραβιαζονται τα ανθρωπινα δικαιωματα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και αφού απαντήσεις στον φιλήσυχο , κάνε ένα κόπο να απαντήσεις και σε μένα γιατί σώνει και καλά θέλεις να μου στερήσεις την ελευθερία και να με κάνεις σώνει και καλά να είμαι ίσος μαζί σου.. δεν γουστάρω ρε φίλε.....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φασισμος ειναι να επιβαλλεις σε εναν που δεν δεχεται την εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο να την ανεχεται μπροστα στα ματια τ.. φασισμος ειναι να πληρωνεις φορους στο κρατος για να στελνει το στρατο του στο αφγανισταν και να δολοφονει αθωους και να καταστρεφει ζωες.. φασισμος ειναι να αναγκαζεσαι να δουλευεις 12ωρα για 700 ευρω ενω αλλοι χωρις ωρα δουλειας και με πολυ γλυψιμο να παιρνουν χιλιαρικα.. αντιθετα φασισμος δεν υπαρχει σε ενα συστημα οπου δεν παραβιαζονται τα ανθρωπινα δικαιωματα...

Εκπίζω να μην εννοείς τον ελληνικό στρατο εδω...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
και αφού απαντήσεις στον φιλήσυχο , κάνε ένα κόπο να απαντήσεις και σε μένα γιατί σώνει και καλά θέλεις να μου στερήσεις την ελευθερία και να με κάνεις σώνει και καλά να είμαι ίσος μαζί σου.. δεν γουστάρω ρε φίλε.....
και καλα κανεις ρε μεγαλε...αμα εσυ διαβαζες,προσπαθουσες και τελικα πετυχες γιατι να εισαι ισος με αυτον που κοπροσκυλιαζε η πουλαγε επανασταση?κ στην τελικη αμα ολοι αυτοι που ζητουν ισοτητα ειχαν πετυχει στην ζωη τους σιγα που θα θελαν ισοτητα κτλ.οσο αγια το ασυλο ειναι εκτος τοπου και χρονου..δλδ κινδυνευεις να πεις την γνωμη σου οπουδηποτε αλλου και πρεπει να την πεις μεσα στα ΑΕΙ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και καλα κανεις ρε μεγαλε...αμα εσυ διαβαζες,προσπαθουσες και τελικα πετυχες γιατι να εισαι ισος με αυτον που κοπροσκυλιαζε η πουλαγε επανασταση?κ στην τελικη αμα ολοι αυτοι που ζητουν ισοτητα ειχαν πετυχει στην ζωη τους σιγα που θα θελαν ισοτητα κτλ.οσο αγια το ασυλο ειναι εκτος τοπου και χρονου..δλδ κινδυνευεις να πεις την γνωμη σου οπουδηποτε αλλου και πρεπει να την πεις μεσα στα ΑΕΙ?

τελευταία φορά που φοβήθηκα να πώ δημόσια κάτι ήταν την 24/7/1974... μετά δεν είχα ποτέ μα ποτέ πρόβλημα...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
πιθανόν επειδή οι 17ρηδες που λές σκέφτονται περισσότερο ώριμα από εσένα...
καλα εισαι οτι να ναι.. ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει ωριμαζει.. αν αμφισβητεις τους νομους της φυσης γινε ο νεος δαρβινος.. σ λεω σκεφτομουν ακριβως ετσι στο γυμνασιο και το λυκειο.. και τοτε οι μονες πηγες μου ηταν η τηλεοραση και οι καθηγητες.. μετα διαβασα και ακουσα διαφορετικες αποψεις, αμφισβητισα την αυθεντια της τηλεορασης, το ειδα απο ολες τις πλευρες κι οχι μονοπλευρα απ την πλευρα που μου παρουσιαζαν τοσα χρονια και εξελισσω αναλογα τις αποψεις μου.. δεν εχω καταληξει γιατι για να νομιζει καποιος οτι εχει καταληξει στην απολυτη αληθεια πρεπει να  ναι πολυ χαζος.. αλλα ρε φιλε απ την αρχη του θρεντ κανεις σχεδοςν δεν αμφισβητησε τα επιχειρηματα αυτα καθ εαυτα αλλα αρχισαν τους χαρακτηρισμους, δηλωτικους και του επιπεδου της πολιτικης-πνευματικης τους υποστασης.. τσπ

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αλλά έστω ότι είναι οργισμένοι. Αυτό θεωρείς ότι τους δίνει το δικαίωμα να καταστρέφουν περιουσίες; Ειλικρινά πιστεύεις ότι εάν εγώ είμαι πολύ οργισμένος δικαιούμαι να έλθω να σου σπάσω το μαγαζί;

Κοιτα.. για να σπάνε το μαγαζί ή την περιουσία το απλού κοσμάκη... ΟΧΙ (ειμαι κάθετα αντίθετος)

Αλλα  :cheesy:

Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν την ΒΟΥΛΗ καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΜΑΞΙΑ καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν ολες τις ΔΟΥ  καλα θα κανουν  :rockon:
Αν σπασουν - Καψουν - Λεηλατησουν τις ΒΙΛΕΣ των πολιτικων καλα θα κανουν :rockon:

ΟΠΟΤΕ αν έχουν το δικαίωμα να καταστρέφουν "περιουσίες".... αυτο εξαρτάται.. :cheesy:

και η βια δεν ειναι παντα κατακριτεα  :cheesy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
καλα εισαι οτι να ναι.. ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει ωριμαζει.. αν αμφισβητεις τους νομους της φυσης γινε ο νεος δαρβινος.. σ λεω σκεφτομουν ακριβως ετσι στο γυμνασιο και το λυκειο.. και τοτε οι μονες πηγες μου ηταν η τηλεοραση και οι καθηγητες.. μετα διαβασα και ακουσα διαφορετικες αποψεις, αμφισβητισα την αυθεντια της τηλεορασης, το ειδα απο ολες τις πλευρες κι οχι μονοπλευρα απ την πλευρα που μου παρουσιαζαν τοσα χρονια και εξελισσω αναλογα τις αποψεις μου.. δεν εχω καταληξει γιατι για να νομιζει καποιος οτι εχει καταληξει στην απολυτη αληθεια πρεπει να  ναι πολυ χαζος.. αλλα ρε φιλε απ την αρχη του θρεντ κανεις σχεδοςν δεν αμφισβητησε τα επιχειρηματα αυτα καθ εαυτα αλλα αρχισαν τους χαρακτηρισμους, δηλωτικους και του επιπεδου της πολιτικης-πνευματικης τους υποστασης.. τσπ

για αυτό μην είσαι σίγουρος...

η πνευματική εξέλιξη δεν υπόκειται στους νόμους της φύσης φίλε... το γηράσκω αεί διδασκόμενος δεν είναι φυσική διαδικασία  

είσαι σίγουρος ότι έχεις εκθέσει επιχειρήματα  :think: :think: :think: :think:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225

σε καθε αρθρο που κατοχυρωνει ατομικο δικειωμα υπαρχει απο κατω διαταξη που κατοχυρωνει τον περιορισμο του εκαστοτε δικαιωματος.. οποτε ανοιγει παραθυρο για την παραβιαση του δικαιωματος οποτε κρινει η πολιτικη- δικαστικη εξουσια.. τετοια προστασια των δικαιωματων να τη βρασω

Επισκέπτης
θα σε δυσαρεστησω.. εννοω και αυτον.. και για τη γιουγκοσλαβια..
Tα έχεις λίγο μπάχαλο στο κεφάλι σου ε; :cheesy:
Ο αναρχισμός είναι ένας χώρος μπάχαλο με τους περισσότερους να σπάνε κ να καίνε νομίζοντας ότι πολεμάνε το σύστημα,τα τελευταία χρόνια της αηδίας κ της σαπίλας του κοινοβουλευτισμού απέκτησε μεγαλύτερη απήχηση κ είχαμε νεκρούς(γνωστή υπόθεση Μαρφίν).
Και δεν νομίζω ότι το άσυλο πρέπει να υπάρχει για να διακινούνται τέτοιες λαμπρές ιδέες.....

Επισκέπτης
σε καθε αρθρο που κατοχυρωνει ατομικο δικειωμα υπαρχει απο κατω διαταξη που κατοχυρωνει τον περιορισμο του εκαστοτε δικαιωματος.. οποτε ανοιγει παραθυρο για την παραβιαση του δικαιωματος οποτε κρινει η πολιτικη- δικαστικη εξουσια.. τετοια προστασια των δικαιωματων να τη βρασω
Στον αγγελικά πλασμένο κόσμο σου δεν χρειάζονται κανόνες,τάξη κ προστασία των δικαιώματων (έστω κ στρεβλή καμιά φορά) εεεε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom