Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το 1995 παραβιαστηκε-καταλυθηκε το ασυλο ξανα...ησουν μαλλον πολυ μικρος για να το θυμασαι... ;)
(αν θυμαμαι καλα με πρυτανη τον Μαρκατο??ή κανω λαθος?) :think:

Εννοείς που μπήκαν επτά το πρωί οι αστυνομικοί μέσα να εκκενώσουν το Πολυτεχνείο;

Κι εγώ ίσως δεν θυμάμαι πολύ καλά.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ενώ είναι ας πούμε ευχάριστο να πηγαίνεις στη σχολή για μάθημα κ να έχεις τον μπάτσο να σου ζητάει ταυτότητα κ να σου ελέγχει τη τσάντα, μήπως κ έχεις τίποτα προκυρήξεις ή κείμενα για μοίρασμα

Ευχάριστο - δυσάρεστο συνηθίζεις. Όσο για το άνοιγμα της τσάντας, θεωρείται προσβολή από εμένα.

Σε τελική δεν διώκεται καμμία ιδεολογία και εάν επιθυμείς μπορείς να καθίσει απ' έξω και να μοιράζεις σε όποιον μπαινοβγαίνει ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σε συνελεύσεις αναρχικών συλλογικοτήτων, στεκιών, σε συνελεύσεις πρωτοβάθμιων σωματείων, σε πρωτοβουλίες σχηματισμού πρωτοβάθμιων σωματείων, κ άλλα τέτοια ωραία όμορφα. ΔΕΝ αναφέρομαι ούτε σε παρατάξεις, ούτε σε κόμματα, ούτε σε συνελεύσεις φοιτητικών συλλόγων

Καλά μέσα στο χώρο της σχολής θα τα κάνεις αυτά; Τί δουλειά έχουν με το σκοπό ύπαρξης της σχολής;

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα στη σχολή μου στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι έχει παιδιά με σκισμένες φόρμες που κάθονται και ακουν Ακτιβ Μέμπερ όλη μέρα και παίζουν μπάλα και ρακέτες στον απ'λεξω διάδρομο.

Ξέρω κάτι παιδιά αλλά εγώ δε θα καθόμουν εκεί αλλά θα γυρνούσα σπίτι να πάω μπουρδελότσαρκα.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
και το να πας να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο είναι μάλλον αναγκαίο...
υποτίθεται πως είσαι και στον "ακαδημαϊκό κύκλο" (δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς αυτό για σένα
αλλά η ουσία είναι πως αν είσαι ακαδημαϊκός....ενισχύεται η άποψή μου πως θα πρέπει να στείλω τα παιδιά μου έξω να σπουδάσουνε...αν θελήσουνε
Δεν θα θελησουνε.. αν εχουν το μυαλο σου τουλαχιστον.. το πολυ σε κανα επαλ τα βλεπω.. και δεν ειμαι ακαδημαικος, φοιτητης ειμαι και δεν ειμαι ουτε στο χωρο των αναρχικων απλα δεν ειμαι κολλημενος σαν εσας, να αναπαραγω ως αποψεις μου οτι ακουω στο χαζοκουτι.. αφου δεν εχετε το μυαλο να διαμορφωνετε αποψεις μην λετε τιποτα, καλυτερο ειναι αυτο απ το να γινεστε παπαγαλοι των μμεδων.. περισσοτερο σας τιμα.. εχουν κανει εκστρατεια τα ΜΜΕ χρονια τωρα κατα του ασυλου και την εχετε χωνεψει τοσο καλα που νομιζετε οτι εχετε και αποψαρα.. εμ τετοια μυαλα βγαζουν τοσα χρονια πρωθυπουργους τις δυναστειες... τι περιμενεις..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν θα θελησουνε.. αν εχουν το μυαλο σου τουλαχιστον.. το πολυ σε κανα επαλ τα βλεπω.. και δεν ειμαι ακαδημαικος, φοιτητης ειμαι και δεν ειμαι ουτε στο χωρο των αναρχικων απλα δεν ειμαι κολλημενος σαν εσας, να αναπαραγω ως αποψεις μου οτι ακουω στο χαζοκουτι.. αφου δεν εχετε το μυαλο να διαμορφωνετε αποψεις μην λετε τιποτα, καλυτερο ειναι αυτο απ το να γινεστε παπαγαλοι των μμεδων.. περισσοτερο σας τιμα.. εχουν κανει εκστρατεια τα ΜΜΕ χρονια τωρα κατα του ασυλου και την εχετε χωνεψει τοσο καλα που νομιζετε οτι εχετε και αποψαρα.. εμ τετοια μυαλα βγαζουν τοσα χρονια πρωθυπουργους τις δυναστειες... τι περιμενεις..

Άστους παπαγάλους και τα ΜΜΕ και πες μας τη δική σου άποψη. Και πριν κρίνεις τα μυαλά των άλλων κρίνε πρώτα το δικό σου καλύτερα. Αυτό ως φιλική συμβουλή φιλαράκι, και εγώ πχ αυτό κάνω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και το να πας να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο είναι μάλλον αναγκαίο...
υποτίθεται πως είσαι και στον "ακαδημαϊκό κύκλο" (δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς αυτό για σένα
αλλά η ουσία είναι πως αν είσαι ακαδημαϊκός....ενισχύεται η άποψή μου πως θα πρέπει να στείλω τα παιδιά μου έξω να σπουδάσουνε...αν θελήσουνε
επιβάλεται να τα στείλεις έξω τα παιδιά σου να σπουδάσουνε εάν θες το χαρτί που θα πάρουνε να έχει κάποια αξία.
ακόμα και στην γερμανία να τα στείλεις, μία η άλλη είναι τα έξοδα.
κρίμα για τους ακαδημαικούς που είναι επιστήμονες με αρχίδια και κάθονται και χαραμίζονται με τα εγχώρια ζώα.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Δολοφονεί το σύστημα,αυτό δεν αναιρεί όμως ότι δολοφονούν κ οι αναρχικοί κ άλλο να καεί κόσμος από μολότοφ κ άλλο να αρπάξει πυρκαγιά.
το κρατος δολοφονει με δολο, οι θανατοι στη μαρφιν ηταν απο αμελεια αν δεχτουμε οτι εγιναν απο αναρχικους, που το πολυ να γιναν απο τιποτα μπαχαλους.. οταν ομως το κρατος δολοφονει αυτος που παει να "δολοφονησει" το κρατος και το συστημα ειναι σε αμυνα και η πραξη του ειναι νομιμη... οταν παψει το κρατος να παρανομει τοτε δεν θα χει και κανεις το δικαιωμα να ασκει βια.. ομως κατι τετοιο δεν θα γινει ποτε γτ η παρανομη βια, σωματικη και ψυχικη ειναι εγγενες στοιχειο του συστηματος αυτου..

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
επιβάλεται να τα στείλεις έξω τα παιδιά σου να σπουδάσουνε εάν θες το χαρτί που θα πάρουνε να έχει κάποια αξία.
ακόμα και στην γερμανία να τα στείλεις, μία η άλλη είναι τα έξοδα.
κρίμα για τους ακαδημαικούς που είναι επιστήμονες με αρχίδια και κάθονται και χαραμίζονται με τα εγχώρια ζώα.
ποιοι ακαδημαικοι ειναι επιστημονες μωρε?? που ηρθε ο νανοπουλος, απ τους εξαιρετους παγκοσμιως φυσικους να γινει καθηγητης  στο εμπ και δεν τον δεχτηκανε και πηγε καπου στη θρακη.. ενα ματσο τσουτσεκια ειναι που μπηκαν με μεσα, γνωριμιες, γλυψιμο και κομματα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το να σπας τραπεζες και πολυκαταστηματα πολυεθνικων και να πετας πετρες στους μπατσους ειναι ιδεολογια.. το να σπας μαγαζακια ειναι και να βουτας ειναι ξεκαβλωμα και μαλακια

Η οποία ονομάζεται;

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
βια στη βια της εξουσιας.. βια ως αμυνα ειναι νομιμοποιημενη βια > πρακτικη του αναρχικου χωρου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
βια στη βια της εξουσιας.. βια ως αμυνα ειναι νομιμοποιημενη βια > πρακτικη του αναρχικου χωρου

Τί θέσεις έχει δηλαδή αυτή η ιδεολογία;

Διότι εγώ μόνο ως σύνθημα γραμμένο στους τοίχους το ήξερα. Δεν ήξερα ότι είναι ιδεολογία αυτό.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
θα σ πω φιλε.. οι περισσοτεροι απ αυτους ξεκινησαν σε μια φαση στη ζωη τους να εχουν δημιουργησει στο μυαλο τους ενα κοσμο ειρηνικο με αρχες την πραγματικη ελευθερια, δημοκρατια και ισοτητα κι οχι κατ επιφασην.. στην πορεια της ζωης τους βλεποντας οτι ο πραγματικος κοσμος ειναι γεματος απο αδικια, ανισοτητες, "δικτατορια" μαζεψαν οργη μεσα τους και μισος για το συστημα και αυτα τα συναισθηματα βγαζουν με τις πραξεις τους..

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Τί θέσεις έχει δηλαδή αυτή η ιδεολογία;

Διότι εγώ μόνο ως σύνθημα γραμμένο στους τοίχους το ήξερα. Δεν ήξερα ότι είναι ιδεολογία αυτό.
Καταστρεφουμε αυτο τον κοσμο και εγκαθιδρυουμε ενα κοσμο  που ο καθενας θα αποφασιζει ο ιδιος για οσα τον αφορουν με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες, δεν θα υπαρχει εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο( που ειναι το η βαση του τωρινου συστηματος), ολοι θα ειναι ισοι και θα αξιζουν σεβασμου μονο λογω της ιδιοτητος τους ως ανθρωπων και θα υπαρχει πραγματικη ελευθερια.. επειδη το τωρινο συστημα εχει πολυ βαθειες τασεις αυτοσυντηρησης ο μονος τροπος να το καταλυσεις ειναι με τη βια.. θα υπαρξουν θυματα αλλα μονο οσοι τοσα χρονια ηταν θυτες.. αυτη ειναι η ιδεολογια τους και φυσικα οσοι κανουν τα μπαχαλα στους δρομους δεν σημαινει οτι ειναι ιδεολογοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom