Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δηλαδή οι αληταράδες που έκαναν κατάληψη σε εργαστήρια του ΕΜΠ
και τώρα κοντεύουν 55-60 χρονών και είναι ακόμη μέσα,
θα πάνε στο διάολο τώρα
και θα πάψουμε να τους πληρώνουμε ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΟΤΕ;;;;;;;;;

Γαμώ το σπίτι τους και το μουνί της μάνας τους
και σκατά στον τάφο του πούστη που θέσπισε το άσυλο.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καταρχάς το να είσαι φοιτητής δε σε απαγορεύει από να είσαι παράλληλα κ εργαζόμενος, γκεγκε?
Δεύτερον, δεν είμαι φοιτητής, ήμουν, τώρα είμαι εργαζόμενος. Κ το άσυλο δεν είναι για να προστατεύει μόνο τους φοιτητές, αλλά την κοινωνία. Κ επιπλέον, λόγω της ιδιότητάς μου, ανήκω στο ακαδημαικό περιβάλλον άρα έχω κ κάθε λόγο να μιλάω για άσυλο.
Όσο για την πρώτη μαλακία που πέταξες, ποτέ μου δε χρειάστηκε να πληρώσουν οι γονείς μου για να σπουδάσω. Στην πόλη που γεννήθηκα σπούδασα, δε χρειάστηκε να μου βάζουν νοίκια, κ τα χαρτζιλίκια μου τα έβγαζα εργαζόμενος. Αν εσένα σε πληρώνανε για να σπουδάσεις, δε νομίζω να είναι κ πολύ περήφανοι για τα μυαλά που κουβαλάς
η κοινωνια δεν προστατευεται απο το ασυλο των πανεπηστημιων,γιατι η κοινωνια ειναι κατι πολυ γενικο,ενω τα πανεπηστημια ειναι κατι ειδικο...ειδικα οσον αφορα εννοιες σαν του ασυλου.
κατα τα αλλα δουλευεις σε ακαδημαικο περιβαλλον κ εχεις μπερδεψεις την πουτσα με την βουρτσα... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:το πας κ προσωπικα...τοσο μυαλο εχεις καραγκιοζη κ τα λες...οι δουλειες που εχω κανει εγω,εσυ δεν θα ειχες ουτε τα αρχιδια να της κανεις γιατι προφανως εισαι βολεμενος,μαλακας ακαδημαΐκος...κ ασε τους γονεις μου στην μπαντα,γιατι ουτε σου εφταιξαν τιποτα οι ανθρωποι,ουτε ειναι του παροντος... :birdman: :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κ επιπλεον gkan 83 που μας το παιζεις πνευμα απο την αρχη του θρεντ,δεν μας νοιαζει αν σπουδασες στο σπιτι σου...χεστηκαμε κιολας...εμεις ειχαμε κ την μαγκια να σπουδασουμε κ 400 χιλιομετρα μακρυα απο το σπιτι μας...ετυχε κ πετυχε...τωρα αν εσενα σου εμεινε αποθημενο,πιασε το ΤΟΠ ξυδακι κ πιες το...μη μας τα πρηζεις ομως με το ασυλο...αΐντε με το καθε εναν εδω μεσα... :headbang: :headbang: :headbang:

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
την κατέχεις την προπαγάνδα μωρή πουτάνα. Τύφλα να χει ο Γκέμπελς...

Επισκέπτης
To άσυλο στις μέρες μας πραγματικά δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης

Τι λες ρε;
Και όλοι αυτοί οι αναρχικοί εγκληματίες που στεγάζονται 25 χρόνια τώρα,
με τα λεφτά του μαλάκα έλληνα φορολογούμενου στο ΕΜΠ
που θα πάνε να μείνουν;;;;
Που θα ετοιμάζουν τις Μολότωφ , για να είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή
να βγουν να κάψουν κοσμο σαν τα ποντίκια (βλ. MArfin) ;;;
Που θα κρύβονται όταν τους κυνηγάει η αστυνομία;;;;
Τα όπλα τους που θα τα κρύβουν ;;;;
Που θα προσηλητίζουν θεωρητικά νέους πιστούς ;;;
Που θα γίνεται η κατήχηση ;;;;
Τα ναρκωτικά τους που θα τα διακινούν και θα τα πίνουν ;;;
Σε τι υπολογιστές θα φιλοξενούνται τα ιντερνετικά τους ιδεολογικά όργανα,
όπως το Indymedia ;;;;;;;;;;;;;

Το άσυλο προσφέρει πάρα πολλά στους αναρχικούς γκληματίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οχι αλλα συμφωνω  εν μερει με τη δραση τους.. αν λες για τιν μαρφιν βασικος δολοφονος ειναι ο βγενοπουλος προσωποποιωντας το οικονομικο συστημα κι οχι αυτοι οι επαναστατες που λες.. υπαρχει και η εκδοχη οτι αυτοι που εριξαν τις μολοτωφ εκει ηταν βαλτοι για να εκφυλιστει η τεραστια διαδηλωση, τα μεσα να μην ασχοληθουν με τον ογκο της και με τα επιδικα και να μην τολμησει ο κοσμος να ξανακατεβει στο δρομο.. πιθανο κι αυτο.. αλλα για αλλη μια φορα φαγατε το παραμυθι που σας πλασαραν οπως πολυ καλα ξερουν οι εκπροσωποι των δολοφονων, οι δημοσιογραφοι
Ο ιδιος ο Πουλικακος σε συνεντευξη του ειπε "καναμε μια μαλακια, ας ζητησουμε συγνωμη και παμε παρακατω"...
Προφανως ο αντιεξουσιαστικος χωρος ομως δεν προκειται να παραδεχθει ποτέ κανενα λαθος του.
Φταινε οι δημοσιογραφοι, η CIA, τα νεφελιμ και ο Μωαμεθ ο Πορθητης.

Επισκέπτης
Τι λες ρε;
Και όλοι αυτοί οι αναρχικοί εγκληματίες που στεγάζονται 25 χρόνια τώρα,
με τα λεφτά του μαλάκα έλληνα φορολογούμενου στο ΕΜΠ
που θα πάνε να μείνουν;;;;
Που θα ετοιμάζουν τις Μολότωφ , για να είναι πανέτοιμοι ανά πάσα στιγμή
να βγουν να κάψουν κοσμο σαν τα ποντίκια (βλ. MArfin) ;;;
Που θα κρύβονται όταν τους κυνηγάει η αστυνομία;;;;
Τα όπλα τους που θα τα κρύβουν ;;;;
Που θα προσηλητίζουν θεωρητικά νέους πιστούς ;;;
Που θα γίνεται η κατήχηση ;;;;
Τα ναρκωτικά τους που θα τα διακινούν και θα τα πίνουν ;;;
Σε τι υπολογιστές θα φιλοξενούνται τα ιντερνετικά τους ιδεολογικά όργανα,
όπως το Indymedia ;;;;;;;;;;;;;

Το άσυλο προσφέρει πάρα πολλά στους αναρχικούς γκληματίες.
Προσπαθώ να σκεφτώ άλλον λόγο ύπαρξης του ασύλου κ δεν μπορώ....ας με βοηθήσει κάποιος!!!! :helpplea:
Αααα ναι προασπίζεται κ την ελεύθερη διακίνηση ιδεών(τελευταία εκδήλωση αυτής ο εκβιασμός του κράτους από κάτι λαθρομετανάστες).

Επισκέπτης
Ο ιδιος ο Πουλικακος σε συνεντευξη του ειπε "καναμε μια μαλακια, ας ζητησουμε συγνωμη και παμε παρακατω"...
Προφανως ο αντιεξουσιαστικος χωρος ομως δεν προκειται να παραδεχθει ποτέ κανενα λαθος του.
Και πολεμάνε το σύστημα τα παιδιά,το ξέχασες!!!!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ενα λαθος μι συγνωμη παμε παρακατω.γεια σου ρε πουλικακο με τον χαρτοφυλακα σου...

Επισκέπτης
Εγω αναρχικους μονο σαν τον Καιν παραδεχομαι.
''ο αναρχικος χωρος στην Ελλαδα(και παντού προσθέτω) ειναι τοσο μπερδεμενος και ασυνδετος που δεν υπαρχει συγκλιση καμια ωστε να μιλαμε για ενιαιο χωρο'' όπως γράφει κ στα σχόλια κάποιος χρήστης.

Η πραγματικότητα αυτή είναι δυστυχώς ή ευτυχώς,αυτοί είναι χειρότερα μπερδεμένοι κ από τους τρόμπες του ΣΥΡΙΖΑ κ του ΚΚΕ.....

Επισκέπτης
Προσπαθώ να σκεφτώ άλλον λόγο ύπαρξης του ασύλου κ δεν μπορώ....ας με βοηθήσει κάποιος!!!!

Eπειδή είμαι ψυχοπονιάρης άντρας ...

Πέρα από λειτουργικές ανάγκες αναρχικών
(στέγαση , φύλαξη όπλων , προετοιμασία μολότωφ , εντύπωση εντύπων,
hosting αναρχικών sites σε μηχανήματα του ΕΜΠ , διακίνηση ναρκωτικών και χρήση,
κατήχηση και προσηλιτισμός νέων μελών)
το άσυλο , εξυπηρετεί και τη διαδικασία της ... εκόλαψης νέων αναρχικών !!!!!

Ξέρεις , στα άσυλα συχνάζουν πολλές πασιονάριες,
περνάνε και κάτι καυλωμένα Πάκια οπότε ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Προσπαθώ να σκεφτώ άλλον λόγο ύπαρξης του ασύλου κ δεν μπορώ....ας με βοηθήσει κάποιος!!!! :helpplea:
Αααα ναι προασπίζεται κ την ελεύθερη διακίνηση ιδεών(τελευταία εκδήλωση αυτής ο εκβιασμός του κράτους από κάτι λαθρομετανάστες).

Συριζοκαθοδηγούμενους, μην το ξεχνάμε ;)

Συριζοπούλμαν τους περίμενε στο λιμάνι για να τους φέρει στη Νομική και συριζοπεριφρούρηση 7/24 στη σχολή. Άσε τη συριζοαπαγόρευση τροφής (υπάρχουν οι μαρτυρίες των γιατρών).

Με το "μη άσυλο" ας τους πάνε στην Κουμουνδούρου ή στα σπίτια τους στα ΒΠ :2funny:

Επισκέπτης
Δυστυχώς το άσυλο έχει καταντήσει ένας γραφικός καραγκιόζ μπερντές χωρίς καμία σημασία(στα πρώτα χρόνια μετά την χούντα ίσως υπήρχε κ κάποια ουσία μέχρι να εδραιωθεί η δημοκρατία,αν κ πάλι όσοι θέλαν δεν το σεβόταν κ ιδιαιτέρως)....

Ορθά λοιπόν κάποια στιγμή θα καταργηθεί,ωστόσο πρέπει να προχωρήσουν κ σε πιο ουσιώδη ζητήμα κ αν έχουν τα αρχίδια να καταργήσουν κ το βουλευτικό άσυλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Η βουλευτικη ασυλια κατ' αρχην θελει συνταγματικη αναθεωρηση για να καταργηθει.
Εξαλλου δεν νομιζω οτι θα ηταν σωστο κατι τετοιο.
Φανταζεσαι σημερα να ειχε ο Παγκαλος 5.000.000 μηνυσεις σε βαρος του (π.χ. για εξυβριση επειδη ειπε κοπριτες τους δημοσιους υπαλληλους ή για συκοφαντικη δυσφημιση επειδη ειπε οτι τα φαγαμε ολοι μαζι) και να πρεπει ο εισαγγελεας να ασκησει υποχρεωτικα διωξη?
Δεν ειναι τοσο απλο πραγμα η καταργηση της ασυλιας...Υπαρχει λογος που υφισταται και καλα κανει και υφισταται.
Ρωτηστε λιγο τι τραβανε οι Δημαρχοι, που δεν εχουν ασυλια, και τους τραβαει μια μηνυση ο καθε πικραμενος και τρεχουν καθε τοσο στα δικαστηρια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
δεν υπαρχει πρστασια των ιδεων.αυτες οπου και να βρισκεσαι αν ειναι να βγουν προς τα εξω θα βγουν.τι ειναι?το χρυσαφι του φορτ νοξ να τις φυλαξεις?ποια ελευθερη διακινηση και αρχιδια.σε ολα τα πανεπιστημια ερχομαι λετσοι μοικανοι απλυτοι ασχετοι απο αλλου μεταγραφη και καταλαμβανουν κυλικεια λεσχες ταξεις δωματια και δεν ανοιγει ρουθουνι.και οι λετσοι κανουν διακοπες τζαμπα.καταστρεφουν εναν χωρο ας πουμε και μετα τον χτιζουμε με την ωραια αισθητικη που τους χαρακτηριζει και λενε να ειμαισ τε ευαισθητοι ηρθαμε να δημιουργησουμε αφου πρωτα γαμησουνε καψουνε ενα κυλιεκιο π.χ. μετα το αναμορφωνουν και καλα.κανεις πρυτανης δεν τολμαει να πει κατι.τον αλλον τον χτισανε με τουβλα στα χανια κατι ζομπι.ποιες ιδεες ρε μαλακες και παπαρια?ολοι ξερουμε οτι το ασυλο υπαρχει για να συντηρει αυτην την τρισαθλια μορφη καφριλας.καταληχεις χαμενα εξαμηνα και βαλε και αλλα...αντε μπας και κατσει η μπιλια της συναινεσης και αλλαξει το αρθρο 16.καταργηση ασυλου και ιδωτικα πανεπιστημια οπως στις περισσοτερες χωρες.μακαρι να γινει.

Επισκέπτης
Η βουλευτικη ασυλια κατ' αρχην θελει συνταγματικη αναθεωρηση για να καταργηθει.
Εξαλλου δεν νομιζω οτι θα ηταν σωστο κατι τετοιο.
Φανταζεσαι σημερα να ειχε ο Παγκαλος 5.000.000 μηνυσεις σε βαρος του (π.χ. για εξυβριση επειδη ειπε κοπριτες τους δημοσιους υπαλληλους ή για συκοφαντικη δυσφημιση επειδη ειπε οτι τα φαγαμε ολοι μαζι) και να πρεπει ο εισαγγελεας να ασκησει υποχρεωτικα διωξη?
Δεν ειναι τοσο απλο πραγμα η καταργηση της ασυλιας...Υπαρχει λογος που υφισταται και καλα κανει και υφισταται.
Ρωτηστε λιγο τι τραβανε οι Δημαρχοι, που δεν εχουν ασυλια, και τους τραβαει μια μηνυση ο καθε πικραμενος και τρεχουν στα δικαστηρια.
Γιατί ο βουλευτής να απολαμβάνει προνόμια μεγαλύτερα από τον μέσο πολίτη,τί είναι;

Ναι να έτρεχε στα δικαστήριο ο γαμιόλης ο Πάγκαλος κ ο κάθε γαμιόλης βουλευτής όπως ο κάθε δήμαρχος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Συριζοκαθοδηγούμενους, μην το ξεχνάμε ;)

Συριζοπούλμαν τους περίμενε στο λιμάνι για να τους φέρει στη Νομική και συριζοπεριφρούρηση 7/24 στη σχολή. Άσε τη συριζοαπαγόρευση τροφής (υπάρχουν οι μαρτυρίες των γιατρών).

Με το "μη άσυλο" ας τους πάνε στην Κουμουνδούρου ή στα σπίτια τους στα ΒΠ :2funny:
τυπε θελουν να μεταφερουν τον οκανα απτο κεντρο στο κατ και οι εκει κατοικοι κανουν διαδηλωσεις για να μην εχουν στο μερη τους τα πρεζονια οπως λενε οι ιδιοι

θανατος στα Β.Π

downtown rulezzzzzz

URL]]

Συνημμένα

• 1.gif
    1.gif
    33 KB · Εμφανίσεις: 13

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Γιατί ο βουλευτής να απολαμβάνει προνόμια μεγαλύτερα από τον μέσο πολίτη,τί είναι;

Ναι να έτρεχε στα δικαστήριο ο γαμιόλης ο Πάγκαλος κ ο κάθε γαμιόλης βουλευτής όπως ο κάθε δήμαρχος.
Οχι, δεν ειναι ετσι. Μην επιμενεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom