Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Συριζίτικα Ποντικοτράγουδα ανάξια σχολιασμού.

Επισκέπτης
To άσυλο στις μέρες μας πραγματικά δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης(εκτός ίσως από έναν ρομαντικό κ ιστορικό),η εξουσία αν θελήσει δεν θα το σεβαστεί(οι ευρωπαϊοι που δεν έχουν άσυλο δεν πάθανε κ τίποτα παραπάνω από εμάς).
Ωστόσο δεν είναι σημασίας ζήτημα η υπαρξή του ή μη.

Αντίθετα με το βουλευτικό άσυλο το οποίο δεν προβλέπεται να καταργηθεί.

Τραγική ειρωνία: το Πασόκ που το θέσπισε έρχεται τώρα να το καταργήσει.....

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
To άσυλο στις μέρες μας πραγματικά δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης
...

+1

...

Ωστόσο δεν είναι σημασίας ζήτημα η υπαρξή του ή μη

...

Φίλε δεν είναι έτσι, το σάπιο το βγάζεις δεν το αφήνεις.
Ναι θα μου πεις υπάρχουν και άλλα κακά κλπ, κλπ, αλλά άμα πάμε έτσι δεν θα αρχίσουμε ποτέ.

Επισκέπτης
+1

Φίλε δεν είναι έτσι, το σάπιο το βγάζεις δεν το αφήνεις.
Ναι θα μου πεις υπάρχουν και άλλα κακά κλπ, κλπ, αλλά άμα πάμε έτσι δεν θα αρχίσουμε ποτέ.
Φχαριστώ για το +1

Φίλε μου όταν θες να κάνεις πράγματα για την χώρα σου φροντίζεις πρώτα τα σημαντικά κ μετά τα ασήμαντα,ας έπιανε την φοροδιαφυγή το Πασόκ,ας τιμωρούσε όσους παρανόμησαν,ας καταργούσε τον προνομιακό νόμο της βουλευτικής ασυλίας κ μετά ας καταργούσε κ το άσυλο(το οποίο πράγματι δεν έχει λόγο ύπαρξης κ ούτε είχε ποτέ).

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Ευχαριστω,αλλα πρεπει να πω οτι ειμαι αντιθετος με την προβοκατοροκουκουλολογια,που εχει πληρωθει ακριβα στο παρελθον.
βασικα ουτε εγω ειμαι σιγουρος.. πιστευω οτι πολλοι τον κανουν τον κλεφτοπολεμο λογω ιδεολογιας.. ωστοσο υπαρχουν και καποιοι αναμεσα σ αυτους που ειναι βαλτοι για να μπαινουν μεσα σ αυτους και να ρουφιανευουν και να προβοκαρουν.. υπαρχουν και φωτογραφιες που εχουν πιασει μπατσους με πολιτικα να κρατανε καδρονια και κουκουλες..

Επισκέπτης
Προλαβες early μεταπολιτευση?

Κανε με σκονη,δωσε εικονα,πες μας ιστοριες των ενδοξων εκεινων χρονων.
Ο Αντρίκος δεν νομοθέτησε το άσυλο,τί σχέση έχει η ''early μεταπολίτευση'' κ το αστυνομοκρατούμενο κράτος του ''εθνάρχη'';

Επισκέπτης
βασικα ουτε εγω ειμαι σιγουρος.. πιστευω οτι πολλοι τον κανουν τον κλεφτοπολεμο λογω ιδεολογιας.. ωστοσο υπαρχουν και καποιοι αναμεσα σ αυτους που ειναι βαλτοι για να μπαινουν μεσα σ αυτους και να ρουφιανευουν και να προβοκαρουν.. υπαρχουν και φωτογραφιες που εχουν πιασει μπατσους με πολιτικα να κρατανε καδρονια και κουκουλες..
Τρομερή ιδεολογία το σπάσιμο κ το πλιάτσικο ρε συ!!!! :2funny:
Γιατί δεν πάτε γήπεδο;;;;; :2funny:

Επισκέπτης
Εννοειται οτι οι μπατσοι χωνονται,πρωτα απ'ολα για να τσεκαρουν κοσμο.
Και οτι καποια πραματα θα τα κανουν για να"αφομοιωθουν"απο το πληθος.
Μεχρι ενα σημειο ομως,το να την πεσουν σε συναδελφους τους με μπουκαλια πχ το βλεπω χλωμο.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Τρομερή ιδεολογία το σπάσιμο κ το πλιάτσικο ρε συ!!!! :2funny:
Γιατί δεν πάτε γήπεδο;;;;; :2funny:
το να σπας τραπεζες και πολυκαταστηματα πολυεθνικων και να πετας πετρες στους μπατσους ειναι ιδεολογια.. το να σπας μαγαζακια ειναι και να βουτας ειναι ξεκαβλωμα και μαλακια

Επισκέπτης
Ο Αντρίκος δεν νομοθέτησε το άσυλο,τί σχέση έχει η ''early μεταπολίτευση'' κ το αστυνομοκρατούμενο κράτος του ''εθνάρχη'';
Αφου το λεει ο τυπος"που ειν' τα χρονια εκεινα τα παλια"κιετς.

Αρα προλαβε,η οχι?Η λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ πανω στο μοτιβο"ααααχχχχ,τι υπεροχα που ηταν παλια οταν δεν υπηρχαν οι..."(συμπληρωστε τη λεξη που επιθυμειτε)?

Επισκέπτης
το να σπας τραπεζες και πολυκαταστηματα πολυεθνικων και να πετας πετρες στους μπατσους ειναι ιδεολογια.. το να σπας μαγαζακια ειναι και να βουτας ειναι ξεκαβλωμα και μαλακια
Ναι ρε δίκιο έχεις,σπας κ πολεμάς το σύστημα,όσο να πεις είναι ζημιά τα 1000e που θα πληρώσει η τράπεζα κ τα πολυκαταστήματα για να στήσουν ξανα τις βιτρίνες του..... :2funny:
Όταν καις κ κανέναν το ονομάζεις ''παράπλευρες απώλειες στο πόλεμο κατά του συστήματος'' :jerking:

Εκεί ανήκεις,σε αυτούς τους ''επαναστάτες'';;;;;

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Εννοειται οτι οι μπατσοι χωνονται,πρωτα απ'ολα για να τσεκαρουν κοσμο.
Και οτι καποια πραματα θα τα κανουν για να"αφομοιωθουν"απο το πληθος.
Μεχρι ενα σημειο ομως,το να την πεσουν σε συναδελφους τους με μπουκαλια πχ το βλεπω χλωμο.
συμφωνω,  αυτο που μπορει να κανουν χαλαρα πχ ειναι να σπασουν κανα μικρομαγαζο για να στρεψουν τον κοσμο και μεσω των δημοσιογραφων εναντιον τους

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Ναι ρε δίκιο έχεις,σπας κ πολεμάς το σύστημα,όσο να πεις είναι ζημιά τα 1000e που θα πληρώσει η τράπεζα κ τα πολυκαταστήματα για να στήσουν ξανα τις βιτρίνες του..... :2funny:
Όταν καις κ κανέναν το ονομάζεις ''παράπλευρες απώλειες στο πόλεμο κατά του συστήματος'' :jerking:

Εκεί ανήκεις,σε αυτούς τους ''επαναστάτες'';;;;;
οχι αλλα συμφωνω  εν μερει με τη δραση τους.. αν λες για τιν μαρφιν βασικος δολοφονος ειναι ο βγενοπουλος προσωποποιωντας το οικονομικο συστημα κι οχι αυτοι οι επαναστατες που λες.. υπαρχει και η εκδοχη οτι αυτοι που εριξαν τις μολοτωφ εκει ηταν βαλτοι για να εκφυλιστει η τεραστια διαδηλωση, τα μεσα να μην ασχοληθουν με τον ογκο της και με τα επιδικα και να μην τολμησει ο κοσμος να ξανακατεβει στο δρομο.. πιθανο κι αυτο.. αλλα για αλλη μια φορα φαγατε το παραμυθι που σας πλασαραν οπως πολυ καλα ξερουν οι εκπροσωποι των δολοφονων, οι δημοσιογραφοι

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Ποντικέ, διάβασε και μάθε. Ή ρώτα τον καθοδηγητή σου ή αυτόν που σε έχωσε σε ΔΕΚΟ/ΜΚΟ/ΑΕΙ, γιατί τέτοιο στυλάκι δείχνεις.

Ναι, πρόλαβα, αλλά δεν έχω σκοπό ν' αρχίσω διάλογο μαζί σου.

Η στρέβλωση των γραφομένων/λεγομένων των άλλων που μόλις έκανες και πάντα κάνεις (τουλάχιστον σ' αυτό τον ιστότοπο) δεν είναι του γούστου μου.

Να είσαι καλά.

Επισκέπτης
οχι αλλα συμφωνω  εν μερει με τη δραση τους.. αν λες για τιν μαρφιν βασικος δολοφονος ειναι ο βγενοπουλος προσωποποιωντας το οικονομικο συστημα κι οχι αυτοι οι επαναστατες που λες.. υπαρχει και η εκδοχη οτι αυτοι που εριξαν τις μολοτωφ εκει ηταν βαλτοι για να εκφυλιστει η τεραστια διαδηλωση, τα μεσα να μην ασχοληθουν με τον ογκο της και με τα επιδικα και να μην τολμησει ο κοσμος να ξανακατεβει στο δρομο.. πιθανο κι αυτο.. αλλα για αλλη μια φορα φαγατε το παραμυθι που σας πλασαραν οπως πολυ καλα ξερουν οι εκπροσωποι των δολοφονων, οι δημοσιογραφοι
Nαι ρε,μην σου πω οι άνθρωποι του Βγενόπουλου βάλανε την φωτιά για να σπιλώσουν το κίνημα!!!! :2funny: :2funny:
Αυτές τις παπαριές που σας λένε πώς τις πιστεύετε ρε γμτ;;;; :headbang:
Της φάρας σου θερμοκέφαλοι μαλάκες ήταν κ οι άνθρωποι πήγαν άδικα......

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
ο βγενοπουλος τους κλειδωσε μεσα ρε βλακα... ενω ολοι ξερανε οτι σε τετοιες πορειες ριχνουν μολοτωφ σε τραπεζες.. και επισης βγηκε πορισμα οτι το κτιριο ηταν ακαταλληλο και σε περιπτωση πυρκαγιας θα εγκλωβιζονταν εκει σαν τα ποντικια.. αλλα που να το σκεφτεις αυτο οταν παπαγαλιζεις τα "πορισματα" των δημοσιογραφων που τους εχεις σαν αυθεντιες.. και εννοειται σιγα μην βγουν να τα πουν αυτα τα παπαγαλακια του καθε βγενοπουλου, οι μμεδες αλλα κι αυτο που λες να ισχυε ο γρηγοροπουλος, ο τεμπονερας, διαφοροι αναρχικοι, τοσοι μεταναστες που δολοφονουνται απ το κρατος αδικα δε πηγαν????? αλλα αυτους δεν τους λεμε γιατι δεν τους σκοτωσαν οι αναρχικοι αλλα το συστημα σου!!! και οι καλοι δημοσιογραφοι σου εχουν πει οτι το συστημα ειναι καλο και δεν κανει τετοια.. αντε ξυπνα που θα πεις οτι εγω λεω παπαριες.. εκει που φτασαμε φτασαμε γιατι εσυ και αλλα 6 εκατομμυρια ελληνες δεν εμαθαν ποτε να σκεφτονται ελευθερα!!!

Επισκέπτης
ο βγενοπουλος τους κλειδωσε μεσα ρε βλακα... ενω ολοι ξερανε οτι σε τετοιες πορειες ριχνουν μολοτωφ σε τραπεζες.. και επισης βγηκε πορισμα οτι το κτιριο ηταν ακαταλληλο και σε περιπτωση πυρκαγιας θα εγκλωβιζονταν εκει σαν τα ποντικια.. αλλα που να το σκεφτεις αυτο οταν παπαγαλιζεις τα "πορισματα" των δημοσιογραφων που τους εχεις σαν αυθεντιες.. και εννοειται σιγα μην βγουν να τα πουν αυτα τα παπαγαλακια του καθε βγενοπουλου, οι μμεδες αλλα κι αυτο που λες να ισχυε ο γρηγοροπουλος, ο τεμπονερας, διαφοροι αναρχικοι, τοσοι μεταναστες που δολοφονουνται απ το κρατος αδικα δε πηγαν????? αλλα αυτους δεν τους λεμε γιατι δεν τους σκοτωσαν οι αναρχικοι αλλα το συστημα σου!!! και οι καλοι δημοσιογραφοι σου εχουν πει οτι το συστημα ειναι καλο και δεν κανει τετοια.. αντε ξυπνα που θα πεις οτι εγω λεω παπαριες.. εκει που φτασαμε φτασαμε γιατι εσυ και αλλα 6 εκατομμυρια ελληνες δεν εμαθαν ποτε να σκεφτονται ελευθερα!!!
Δολοφονεί το σύστημα,αυτό δεν αναιρεί όμως ότι δολοφονούν κ οι αναρχικοί κ άλλο να καεί κόσμος από μολότοφ κ άλλο να αρπάξει πυρκαγιά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Μπράβο αγόρι μου. Όταν αύριο πιάσεις δουλειά κοίτα μη σου καρφωθεί καμία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom