Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΟΚ, θα το μεταφέρω στον αρμόδιο και θα επιληφθεί του θέματος.

:2funny:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
φιλε ομως δεν τους πιανανε ουτε εξω ,ουτε μεσα...κ ναι μπορει να εχεις δικιο,αλλα δεν ειναι κριμα ο Ελληνας φορολογουμενος να πληρωνει συνεχεια τα σπασμενα απο αυτα τα αρχιδια...κ μεχρι ποσο να τραβηξει αυτο το σχοινι?Ηδη εχει επαναληφθει αμετρητες φορες...ε,καποια στιγμη ας υπαρξει ενα τελος...δηλ.δε φτανει που πληρωνουμε την γαμημενη την Τροικα να πληρωνουμε κ τα σπασμενα απο Πολυτεχνεια κ ετσι...ΟΧΙ...
ο ελληνας φορολογουμενος πληρωνει και τα μαρμαρα που σπανε στο συνταγμα και στις στασεις των μετρο και τις στασεις των λεωφορειων.. οποτε για να μην πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος τις καταστροφες αυτες η μονη λυση ειναι οι μπατσοι να πιασουν αυτους τους μπαχαλακηδες.. τωρα αν καταργηθει το ασυλο προφανως αυτοι δεν θα καταφευγουν στα πανεπιστημια για να κρυφτουν αλλα θα κανουν οτι ειναι να κανουν στο δρομο και στις πλατειες οποτε παλι ο ελληνας φορολογουμενος θα πληρωνει τα αντιστοιχα.. επομενως λυση για να μην πληρωνει ο ελ. φορ. δεν ειναι να καταργηθει το ασυλο αλλα να πιαστουν οι μπαχαλοι πραγμα που ποτε δεν θα γινει γιατι δεν υπαρχει η ΒΟΥΛΗΣΗ και δεν υπαρχει η βουληση πρωτον γιατι αυτοι ειναι εγκαθετοι των ιδιων των μπατσων και της εξουσιας και δευτερον γιατι επιτελουν βοηθητικο ρολο για το συστημα>> αποτελουν την αφορμη στα ματια του απλου κοσμου για να δεξιοποιειται και να φασιστοποιειται το κρατος κι η αστυνομια.. μην πεφτετε στο διλημμα Ασυλο, κουκουλοφοροι και καταστροφες ή καταργηση του ασυλου και νομιμοτητα.. ετσι λεγαν και οτι το μνημονιο ειναι η μονη λυση αλλιως χρεωκοπια και ειδαμε ποσο μας εβγαλε απ την κριση το μνημονιο.. το αντιθετο μαλιστα.. πιο βαθεια μας εβαλε..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο συνηθισμένος ο φοιτητάκος που δεν έχει διαβάσει για κανένα μάθημα,
περνάει τις εξεταστικές αέρα με "συνεργεία"
ψάχνει για έτοιμες ασκήσεις, έτοιμα project, πληρώνει για να του τα κάνουν άλλοι,
το μυαλό του δουλεύει μόνο όταν αποφασίζει πότε και που θα γίνει το πάρτυ,
θέλει να μας πείσει ότι έχει και άποψη για το άσυλο.

να :shit: :shit: :shit: :shit: το άσυλό σας και τα πανεπιστήμια έτσι όπως τα έχετε καταντήσει.
βγαίνει ο κάθε υποκριτής και μιλάει για το άσυλο και κολοκύθια τούμπανα,
που σου χρειάστηκε ρε άχρηστε το άσυλο; στα πάρτυ ή στις συνελεύσεις που μαζεύονται όλα τα τετράποδα και γκαρίζουν;

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
το 1995 παραβιαστηκε-καταλυθηκε το ασυλο ξανα...ησουν μαλλον πολυ μικρος για να το θυμασαι... ;)
(αν θυμαμαι καλα με πρυτανη τον Μαρκατο??ή κανω λαθος?) :think:
οντως τοτε δεν ηξερα καν τι ειναι ασυλο αλλα δεν ειπα οτι και τοτε δεν ειχαμε χουντα.. απλως ηταν ακομα πιο συγκαλυμενη, δηλαδη με ακομα μεγαλυτερη επιφαση δημοκρατιας.. ωστοσο οταν υπαρχει πραγματικος κινδυνος για το συστημα  τοτε γινεται η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του αληθινου καθεστωτος.. επισης ισχυει κι η αρχη της αναλογικοτητας> οσο πιο χουντικο το συστημα τοσο μεγαλυτερες καταλυσεις ασυλου

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
871
Πόντοι
96
και να καταργηθει το ασυλο τι εγινε δηλαδη?
ελαχιστες διαφορες θα υπαρχουν..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ο ελληνας φορολογουμενος πληρωνει και τα μαρμαρα που σπανε στο συνταγμα και στις στασεις των μετρο και τις στασεις των λεωφορειων.. οποτε για να μην πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος τις καταστροφες αυτες η μονη λυση ειναι οι μπατσοι να πιασουν αυτους τους μπαχαλακηδες.. τωρα αν καταργηθει το ασυλο προφανως αυτοι δεν θα καταφευγουν στα πανεπιστημια για να κρυφτουν αλλα θα κανουν οτι ειναι να κανουν στο δρομο και στις πλατειες οποτε παλι ο ελληνας φορολογουμενος θα πληρωνει τα αντιστοιχα.. επομενως λυση για να μην πληρωνει ο ελ. φορ. δεν ειναι να καταργηθει το ασυλο αλλα να πιαστουν οι μπαχαλοι πραγμα που ποτε δεν θα γινει γιατι δεν υπαρχει η ΒΟΥΛΗΣΗ και δεν υπαρχει η βουληση πρωτον γιατι αυτοι ειναι εγκαθετοι των ιδιων των μπατσων και της εξουσιας και δευτερον γιατι επιτελουν βοηθητικο ρολο για το συστημα>> αποτελουν την αφορμη στα ματια του απλου κοσμου για να δεξιοποιειται και να φασιστοποιειται το κρατος κι η αστυνομια.. μην πεφτετε στο διλημμα Ασυλο, κουκουλοφοροι και καταστροφες ή καταργηση του ασυλου και νομιμοτητα.. ετσι λεγαν και οτι το μνημονιο ειναι η μονη λυση αλλιως χρεωκοπια και ειδαμε ποσο μας εβγαλε απ την κριση το μνημονιο.. το αντιθετο μαλιστα.. πιο βαθεια μας εβαλε..
φιλε για τα μαρμαρα σε Συνταγμα κτλ που λες, ναι κ αυτα τα πληρωνουμε,αλλα δε μπορουμε να πληρωνουμε κ τα σπασμενα επιπλεον σε σχολες...αλλωστε το ανεφερα κ παραπανω,δεν με ενοχλει το ασυλο, απλα δεν συμβαδιζει με την εποχη κ απλα το εκμεταλευονται ποικολοτροπως οι κουκλοφοροι,οι προβοκατορες,οι μπατσοι κ οποιος αλλος γουσταρει...δε βαρεθηκατε τα ιδια με σπασιματα κτλ??εγω προσωπικα ναι...κανενας δε πεφτει στο  διλημμα που αναφερεσαι,απλα θεωρω οτι στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη (που η Ελλαδα μαλλον παει για φουντο),υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα θεματα να μας αποσχολησουν (π.χ, επιβιωση),απο το να ασχουλουμαι με το ασυλο,το οποιο στην τελικη εμενα κ εναν σωρο κοσμο δε μου προσφερει τιποτα,απλα μου αφαιρει...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο συνηθισμένος ο φοιτητάκος που δεν έχει διαβάσει για κανένα μάθημα,
περνάει τις εξεταστικές αέρα με "συνεργεία"
ψάχνει για έτοιμες ασκήσεις, έτοιμα project, πληρώνει για να του τα κάνουν άλλοι,
το μυαλό του δουλεύει μόνο όταν αποφασίζει πότε και που θα γίνει το πάρτυ,
θέλει να μας πείσει ότι έχει και άποψη για το άσυλο.

να :shit: :shit: :shit: :shit: το άσυλό σας και τα πανεπιστήμια έτσι όπως τα έχετε καταντήσει.
βγαίνει ο κάθε υποκριτής και μιλάει για το άσυλο και κολοκύθια τούμπανα,
που σου χρειάστηκε ρε άχρηστε το άσυλο; στα πάρτυ ή στις συνελεύσεις που μαζεύονται όλα τα τετράποδα και γκαρίζουν;
μωρε παπαγαλακι του πρετεντερη το χεις μαθει καλα το μαθημα σου, μελετας καλα, ξαναβλεπεις και τις εκπομπες του πολλες φορες να φανταστω και τα χεις παπαγαλισει.. μπραβο.. καταρχην δεν εχεις κανενα επιχειρημα αλλα αφοριζεις και φυσικο γ το επιπεδο σ δευτερον το μισο μυαλο μ αν ειχες θα σουν ευχαριστημενος, τριτον κανεις υποθεσεις για τον πουτσο και φυσικο αφου δεν ξερεις τπτ για μενα μονο για να πεις τη μαλακια σ και χωρις κανενα επιχειρημα.. αποκτησε λοιπον δικια σ αποψη πρωτα και οχι των παπαγαλων και ξαναγραψε μετα!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και να καταργηθει το ασυλο τι εγινε δηλαδη?
ελαχιστες διαφορες θα υπαρχουν..
αντί να ζητήσουν οι φοιτητές να κλείσουν οι άχρηστες σχολές, να φτιάξουν εστίες, να έχουν δωρεάν σίτιση και μεταφορά ζητάνε να μην αλλάξει το άσυλο, λες και έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματά μας και το μόνο που μας έμεινε είναι το άσυλο.

οι μπατσόφοβοι, που βλέπουν ακόμα και στον ύπνο τους μπάτσους, νοίζουν ότι αν καταργηθεί το άσυλο θα μετατραπεί η σχολή σε αστυνομικό τμήμα.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
φιλε ομως δεν τους πιανανε ουτε εξω ,ουτε μεσα...κ ναι μπορει να εχεις δικιο,αλλα δεν ειναι κριμα ο Ελληνας φορολογουμενος να πληρωνει συνεχεια τα σπασμενα απο αυτα τα αρχιδια...κ μεχρι ποσο να τραβηξει αυτο το σχοινι?Ηδη εχει επαναληφθει αμετρητες φορες...ε,καποια στιγμη ας υπαρξει ενα τελος...δηλ.δε φτανει που πληρωνουμε την γαμημενη την Τροικα να πληρωνουμε κ τα σπασμενα απο Πολυτεχνεια κ ετσι...ΟΧΙ...
o έλληνας φορολογούμενος πληρώνει κ τα σπασμένια μάρμαρα στο σύνταγμα κ τις στάσεις του μετρό
να καταργήσουμε κ τις στάσεις κ να διώξουμε κ το σύνταγμα?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μωρε παπαγαλακι του πρετεντερη το χεις μαθει καλα το μαθημα σου, μελετας καλα, ξαναβλεπεις και τις εκπομπες του πολλες φορες να φανταστω και τα χεις παπαγαλισει.. μπραβο.. καταρχην δεν εχεις κανενα επιχειρημα αλλα αφοριζεις και φυσικο γ το επιπεδο σ δευτερον το μισο μυαλο μ αν ειχες θα σουν ευχαριστημενος, τριτον κανεις υποθεσεις για τον πουτσο και φυσικο αφου δεν ξερεις τπτ για μενα μονο για να πεις τη μαλακια σ και χωρις κανενα επιχειρημα.. αποκτησε λοιπον δικια σ αποψη πρωτα και οχι των παπαγαλων και ξαναγραψε μετα!!
πιτσιρίκο, πάνε στη γωνία να δεις αν έρχομαι.
κάτι τέτοιους σαν εσένα, που νομίζουν ότι ανακάλυψαν την αμερική, τους έχω βούτηρο στο ψωμί μου.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
αντί να ζητήσουν οι φοιτητές να κλείσουν οι άχρηστες σχολές, να φτιάξουν εστίες, να έχουν δωρεάν σίτιση και μεταφορά ζητάνε να μην αλλάξει το άσυλο, λες και έχουμε λύσει όλα τα άλλα προβλήματά μας και το μόνο που μας έμεινε είναι το άσυλο.

οι μπατσόφοβοι, που βλέπουν ακόμα και στον ύπνο τους μπάτσους, νοίζουν ότι αν καταργηθεί το άσυλο θα μετατραπεί η σχολή σε αστυνομικό τμήμα.
ενώ είναι ας πούμε ευχάριστο να πηγαίνεις στη σχολή για μάθημα κ να έχεις τον μπάτσο να σου ζητάει ταυτότητα κ να σου ελέγχει τη τσάντα, μήπως κ έχεις τίποτα προκυρήξεις ή κείμενα για μοίρασμα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
o έλληνας φορολογούμενος πληρώνει κ τα σπασμένια μάρμαρα στο σύνταγμα κ τις στάσεις του μετρό
να καταργήσουμε κ τις στάσεις κ να διώξουμε κ το σύνταγμα?
αυτα κ να ηθελα εγω ή εσυ ή κ ο καθενας να καταργηθουν δε γινεται... ;)
για πες μου ομως εσενα προσωπικα που σε βοηθαει η υπαρξη του ασυλου??

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
κάτι τέτοιους σαν εσένα, που νομίζουν ότι ανακάλυψαν την αμερική, τους έχω βούτηρο στο ψωμί μου.
όπα ρε γίγαντα. άραξε λίγο. Η πηγάδα χωράει κ άλλους ακόμα, δε θα μείνεις απ'έξω εσύ

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
τουλαχιστον φιλε θα πληρωνω μονο τα σπασμενα στην πλατεια Συνταγματος...
φιλε κι ετσι να το δεις οι κουκουλοφοροι την ιδια ποσοτητα μαρμαρων θα πετανε.. θελουν στανταρ ποσοτητα και ωρα για να ξεκαβλωσουνε.. τα ιδια θα πληρωνουμε απλα τωρα ειναι μισα πανεπιστημιου μισα συνταγμα ενω αλλιως ειναι μονο συνταγμα.. αν θελανε πραγματικα να αντιμετωπισουν το προβλημα θα τους πιανανε δεν θα καταργουσαν το ασυλο.. παντως συμμεριζομαι τον προβληματισμο ς..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ενώ είναι ας πούμε ευχάριστο να πηγαίνεις στη σχολή για μάθημα κ να έχεις τον μπάτσο να σου ζητάει ταυτότητα κ να σου ελέγχει τη τσάντα, μήπως κ έχεις τίποτα προκυρήξεις ή κείμενα για μοίρασμα
ρε καθυστερημένε σπουδαζω στο ηράκλειο κρήτης, στη σχολή θετικών επιστημών, στα κτήρια της κνωσσού και το άσυλο είχε αρθεί για πάνω από 6 μήνες και δεν είδα κανένα γαμημένο μπάτσο.

σταματήστε να αναπαράγετε τις μαλακίες που σας λένε στα κώματα,
άχρηστοι κηφήνες.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
αυτα κ να ηθελα εγω ή εσυ ή κ ο καθενας να καταργηθουν δε γινεται... ;)
για πες μου ομως εσενα προσωπικα που σε βοηθαει η υπαρξη του ασυλου??
στο να κάνει η συλλογικότητά μου συνέλευση ή να παρακολουθώ μια συζήτηση/εκδήλωση, χωρίς να μπουκάρει ο μπάτσος μέσα για να την σπάσει κ να μαζέψει κόσμο. Κ προφανώς, δε μιλάω για εκδήλωση "το πασόκ κ ο 21ος αιώνας" αλλά εκδηλώσεις από συλλογικότητες που πολεμάει το σύστημα, κ το άσυλο, σα δημοκρατικός θεσμός, τις προστατεύει

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
φιλε ειπα στο προηγουμενο ποστ 2 φορες τη λεξη επιχειρημα μπας και μπορεσεις να γραψεις κανενα αλλα που.... παντα αρχιδια εκλανες και ετσι θα κανεις μια ζωη.. συνεχισε να στηνεις κωλο λοιπον...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
στο να κάνει η συλλογικότητά μου συνέλευση ή να παρακολουθώ μια συζήτηση/εκδήλωση, χωρίς να μπουκάρει ο μπάτσος μέσα για να την σπάσει κ να μαζέψει κόσμο. Κ προφανώς, δε μιλάω για εκδήλωση "το πασόκ κ ο 21ος αιώνας" αλλά εκδηλώσεις από συλλογικότητες που πολεμάει το σύστημα, κ το άσυλο, σα δημοκρατικός θεσμός, τις προστατεύει
σε ποιες συλλογικοτητες αναφερεσαι?? :think:εννοεις παραταξεις??αν εννοεις παραταξεις μπουλο απο μενα ,αν οχι,γινε πιο συγκεκριμενος.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για πες μου για ποιες συνελεύσεις μιλάς;
για αυτές που μια σχολή έχει 1500 άτομα και το καταστατικό λέει ότι για να γίνει συνέλευση, θεωρεί ότι είναι απαρτία όταν μαζευτούν 90 άτομα;
ή τις συνελεύσεις που όσο περνάει ο καιρός και αναβάλονται λόγω μη απαρτίας πάει το όριο 10 άτομα κάτω την κάθε φορά;
μιλάμε για τέτοιες δημοκρατικές διαδικασίες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom