Νέα

Κατάργηση του ασύλου διά της... απουσίας του από το νόμο-πλαίσιο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
φιλε ειπα στο προηγουμενο ποστ 2 φορες τη λεξη επιχειρημα μπας και μπορεσεις να γραψεις κανενα αλλα που.... παντα αρχιδια εκλανες και ετσι θα κανεις μια ζωη.. συνεχισε να στηνεις κωλο λοιπον...
βγάλε τις πούτσες από τα μάτια σου και διάβαζε τα ποστ που έγραψα.
είμαι 5 χρόνια φοιτητής και τις ίδιες μαλακίες μαθαίνουν οι παλιοί στα καινούρια ζώα που μπαίνουν στις σχολές.
ένα φερέφωνο είσαι, πες μας ποιας παράταξης είσαι για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι και να μην μπαίνεις στον κόπο να μας λες τι πιστεύεις(τι πιστεύει η παράταξη)

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
σε ποιες συλλογικοτητες αναφερεσαι?? :think:εννοεις παραταξεις??αν εννοεις παραταξεις μπουλο απο μενα ,αν οχι,γινε πιο συγκεκριμενος.
σε συνελεύσεις αναρχικών συλλογικοτήτων, στεκιών, σε συνελεύσεις πρωτοβάθμιων σωματείων, σε πρωτοβουλίες σχηματισμού πρωτοβάθμιων σωματείων, κ άλλα τέτοια ωραία όμορφα. ΔΕΝ αναφέρομαι ούτε σε παρατάξεις, ούτε σε κόμματα, ούτε σε συνελεύσεις φοιτητικών συλλόγων

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε ποιες συλλογικοτητες αναφερεσαι?? :think:εννοεις παραταξεις??αν εννοεις παραταξεις μπουλο απο μενα ,αν οχι,γινε πιο συγκεκριμενος.
εν τω μεταξύ, 3-4 ζώα εδώ μέσα, ααα και ου για το άσυλο κάνουν, φωνάζουν σαν καριόλες που τις σκίζουν από τον κώλο,
και δεν τους νοιάζει αν θα γίνει καλύτερο το πανεπιστήμιο, αν θα έχουν καθηγητές, αν θα παράγουν έρευνα όπως υποτίθεται γίνεται στα πανεπιστήμια
ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΎΣΕΙΣ.
αυτά τα σκατά κουβαλάει στο κεφάλι της η πλειοψηφία των φοιτητών.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
εν τω μεταξύ, 3-4 ζώα εδώ μέσα, ααα και ου για το άσυλο κάνουν, φωνάζουν σαν καριόλες που τις σκίζουν από τον κώλο,
και δεν τους νοιάζει αν θα γίνει καλύτερο το πανεπιστήμιο, αν θα έχουν καθηγητές, αν θα παράγουν έρευνα όπως υποτίθεται γίνεται στα πανεπιστήμια
ποια έρευνα ρε σούργελο, είσαι κ 5 χρόνια σε σχολή κ δεν ξέρεις τι σου γίνεται
με το νέο νόμο καταργείται εντελώς ότι κονδύλιο ήταν να δοθεί σε έρευνα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αυτοί αύριο θα είναι συνδικαλιστές του Πασόκ και του ΚΚΕ. Εσύ να δούμε τι θα κάνεις. :cheesy:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
δεν ημουν σε κανενα κομμα κι ουτε θα μπω ποτε.. δεν μπορεις να απαντησεις σε κανενα επιχειρημα ..αρα φερεφωνο εισαι εσυ, του πρετεντερη και των αλλων παπαγαλων που τους ακους σαν θεους 20τοσα χρονια.. ξεκολλα λοιπον, διαβασε πραγματα, διασταυρωσε, πανω απ ολα σκεψου, αν μπορεις και ισως καταφερεις να αποκτησεις μια δικια σ αποψη και να μην μας αραδιαζεις εδω αυτα που ακουμε μια ζωη απ τους δηθεν σωτηρες και τις "αυθεντιες" τους δημοσιογραφους.. νομιζεις κι οτι εισαι μαγκας κι οτι εχεις αποψαρα.. δες λιγο .. οτι λενε στις ειδησεις οι δημοσιογραφοι, οι εγκαθετοι της εκαστοτε κυβερνησης λες.. ψαξου..

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ποια έρευνα ρε σούργελο, είσαι κ 5 χρόνια σε σχολή κ δεν ξέρεις τι σου γίνεται
με το νέο νόμο καταργείται εντελώς ότι κονδύλιο ήταν να δοθεί σε έρευνα
αυτή την έρευνα ρε γελοίο υποκείμενο, συγχρηματοδοτούμενη από Ε.Ε. , κράτος και ιδιώτες.
αλλά που να βρεις το μυαλό για την έρευνα όταν το μόνο που σε νοιάζει είναι που θα κάνεις την συνέλευση , το πάρτυ και που θα πιες καφέ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
σε συνελεύσεις αναρχικών συλλογικοτήτων, στεκιών, σε συνελεύσεις πρωτοβάθμιων σωματείων, σε πρωτοβουλίες σχηματισμού πρωτοβάθμιων σωματείων, κ άλλα τέτοια ωραία όμορφα. ΔΕΝ αναφέρομαι ούτε σε παρατάξεις, ούτε σε κόμματα, ούτε σε συνελεύσεις φοιτητικών συλλόγων
αυτα τυπε δε γνωριζω την λειτουργια τους,οποτε δε μπορω να πω κατι...τα δευτερα σκατα ομως τα εχω ζησει κ πολυ θα ηθελα να μην υπαρχουν καν...
να σημειωσω ομως κατι:η καταργηση ασυλου δεν σημαινει σον κ καλα οτι θα μπουκαρει ο μπατσος σε μια συνελευση που θα κανετε, (παντα ομως ειρηνικη) κ θα αρχισει τις ψιλες...αυτα ειναι μαλακιες... :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
αυτα τυπε δε γνωριζω την λειτουργια τους,οποτε δε μπορω να πω κατι...τα δευτερα σκατα ομως τα εχω ζησει κ πολυ θα ηθελα να μην υπαρχουν καν...
να σημειωσω ομως κατι:η καταργηση ασυλου δεν σημαινει σον κ καλα οτι θα μπουκαρει ο μπατσος σε μια συνελευση που θα κανετε, (παντα ομως ειρηνικη) κ θα αρχισει τις ψιλες...αυτα ειναι μαλακιες... :uglystupid: :uglystupid:
ναι όχι, θα αφήσει το σύστημα να οργανώνονται οι εργαζόμενοι σε σωματεία βάσης, ανεξάρτητα από ΓΣΕΕ κτλ, κ δε θα στείλει τον μπάτσο να σε τραβήξει για μια 'φιλική' κουβεντούλα στο 5ο ΑΤ στα εξάρχεια ας πούμε. Πού ζείτε ορισμένοι?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
αυτή την έρευνα ρε γελοίο υποκείμενο, συγχρηματοδοτούμενη από Ε.Ε. , κράτος και ιδιώτες.
αλλά που να βρεις το μυαλό για την έρευνα όταν το μόνο που σε νοιάζει είναι που θα κάνεις την συνέλευση , το πάρτυ και που θα πιες καφέ
αυτό δεν είναι βασική έρευνα ρε καραγκιόζη, αυτά είναι τα projects  των μεγαλοκαθηγητάδων. Αν πας να κάενις έρευενα σε κάτι εκτός του βασικού framework program της ΕC πού θα βρεις λεφτά για χρηματοδότηση αν το κράτος έχει κλείσει Ηράκλειτους, ΙΚΥ κ τα ρέστα?
Πετάς μια παπαριά κ νομίζεις ότι κάτι μας είπες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ναι όχι, θα αφήσει το σύστημα να οργανώνονται οι εργαζόμενοι σε σωματεία βάσης, ανεξάρτητα από ΓΣΕΕ κτλ, κ δε θα στείλει τον μπάτσο να σε τραβήξει για μια 'φιλική' κουβεντούλα στο 5ο ΑΤ στα εξάρχεια ας πούμε. Πού ζείτε ορισμένοι?
στην Ελλαδα ζουμε...οπως κ συ... :tickedoff:
αλλα η απορια η δικη μου ειναι η εξης:στην Τελικη γιατι πας Πανεπηστημιο??για να ανοιξεις τα στραβα σου κ να μαθεις κατι ή για να ασχολεισαι με οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο για το οποιο πληρωνουν οι γονεις σου να κανεις??το σκεφτηκες ποτε σου?
οσο εχεις την ιδιοτητα του φοιτητη,δεν εισαι εργαζομενος κ δεν θα πρεπει να εχεις καμμια αναμειξη σε αυτα που αναφερεις...κατσε διαβασε,τελειωνε κ μετα πιστεψε με θα εχεις αρκετοοο χρονο να ασχοληθεις με δαυτα..γκεγκε?

Επισκέπτης
Εκτος απο το νομικο πλαισιο υπαρχει και το πολιτικο,οπερ μεθερμηνευομενον οι οχτροι πατανε ποδαρι μονο εκει που τους παιρνει,αυτους και την σωματικη τους ακεραιοτητα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
To "άσυλο" είχε ΔΥΣΤΥΧΩΣ καταντήσει λημέρι, φωλιά, άντρο, καταφύγιο, όπως-στον-πούτσο-θέλετε για αναρχίδια ΒΠ και πρεζόνια. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Καλώς "καταργείται". ΑΝ και συχαίνομαι την ΑΔ.

Και τότε που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΚΑ (πριν το '82 δλδ, όπως γράφτηκε παραπάνω) δε θυμάμαι νάχω διαβάσει για καταπάτησή του από την αστυνομία. Βέβαια το αναρχιδο-πρεζοτσούρμο δεν είχε την έκταση που έχει τώρα και τους κράταγαν οι φοιτητές ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ έξω από τις σχολές τους.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
κ επειδη περασα κ γω απο την Τριτοβαθμια, παω να βαψω τωρα ....(για να βλεπουνε μερικοι πως βγαινει κ το μεροκαματο)  :idiot: :idiot: :idiot:
κ καθηστε εσεις να κλαψετε για το ασυλο...
βγειτε μετα να δειτε την γαμημενη ζουγκλα...

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
στην Ελλαδα ζουμε...οπως κ συ... :tickedoff:
αλλα η απορια η δικη μου ειναι η εξης:στην Τελικη γιατι πας Πανεπηστημιο??για να ανοιξεις τα στραβα σου κ να μαθεις κατι ή για να ασχολεισαι με οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο για το οποιο πληρωνουν οι γονεις σου να κανεις??το σκεφτηκες ποτε σου?
οσο εχεις την ιδιοτητα του φοιτητη,δεν εισαι εργαζομενος κ δεν θα πρεπει να εχεις καμμια αναμειξη σε αυτα που αναφερεις...κατσε διαβασε,τελειωνε κ μετα πιστεψε με θα εχεις αρκετοοο χρονο να ασχοληθεις με δαυτα..γκεγκε?
καταρχάς το να είσαι φοιτητής δε σε απαγορεύει από να είσαι παράλληλα κ εργαζόμενος, γκεγκε?
Δεύτερον, δεν είμαι φοιτητής, ήμουν, τώρα είμαι εργαζόμενος. Κ το άσυλο δεν είναι για να προστατεύει μόνο τους φοιτητές, αλλά την κοινωνία. Κ επιπλέον, λόγω της ιδιότητάς μου, ανήκω στο ακαδημαικό περιβάλλον άρα έχω κ κάθε λόγο να μιλάω για άσυλο.
Όσο για την πρώτη μαλακία που πέταξες, ποτέ μου δε χρειάστηκε να πληρώσουν οι γονείς μου για να σπουδάσω. Στην πόλη που γεννήθηκα σπούδασα, δε χρειάστηκε να μου βάζουν νοίκια, κ τα χαρτζιλίκια μου τα έβγαζα εργαζόμενος. Αν εσένα σε πληρώνανε για να σπουδάσεις, δε νομίζω να είναι κ πολύ περήφανοι για τα μυαλά που κουβαλάς

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτό δεν είναι βασική έρευνα ρε καραγκιόζη, αυτά είναι τα projects  των μεγαλοκαθηγητάδων. Αν πας να κάενις έρευενα σε κάτι εκτός του βασικού framework program της ΕC πού θα βρεις λεφτά για χρηματοδότηση αν το κράτος έχει κλείσει Ηράκλειτους, ΙΚΥ κ τα ρέστα?
Πετάς μια παπαριά κ νομίζεις ότι κάτι μας είπες.
άμα σε άκουγε κανένας από αυτούς που περνάν τα 2/3 της ζωής τους εκεί μέσα θα τράβαγε τα βυζιά του.
ψάξε να δεις τι υποτροφίες έχουν δοθεί στο ιτε, διδακτορικές και μεταδιδακτορικές

Επισκέπτης
To "άσυλο" είχε ΔΥΣΤΥΧΩΣ καταντήσει λημέρι, φωλιά, άντρο, καταφύγιο, όπως-στον-πούτσο-θέλετε για αναρχίδια ΒΠ και πρεζόνια. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Καλώς "καταργείται". ΑΝ και συχαίνομαι την ΑΔ.

Και τότε που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΟΜΙΚΑ (πριν το '82 δλδ, όπως γράφτηκε παραπάνω) δε θυμάμαι νάχω διαβάσει για καταπάτησή του από την αστυνομία. Βέβαια το αναρχιδο-πρεζοτσούρμο δεν είχε την έκταση που έχει τώρα και τους κράταγαν οι φοιτητές ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ έξω από τις σχολές τους.
A,το μυθωδες παρελθον...Οταν ολα ηταν τοσο ομορφα και ειδυλλιακα.

Δυστυχως,στην συνεχεια ηρθαν οι...(συμπληρωστε τη λεξη που επιθυμειτε:μεταναστες,αναρχικοι,τροικα κλπ.)και τωρα ζουμε ενα δραμα...

Εμπρος λοιπον,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(εθνοενωτικα δλδ.)για να διορθωσουμε τα κακως κειμενα.

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
A,το μυθωδες παρελθον...Οταν ολα ηταν τοσο ομορφα και ειδυλλιακα.

Δυστυχως,στην συνεχεια ηρθαν οι...(συμπληρωστε τη λεξη που επιθυμειτε:μεταναστες,αναρχικοι,τροικα κλπ.)και τωρα ζουμε ενα δραμα...

Εμπρος λοιπον,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ(εθνοενωτικα δλδ.)για να διορθωσουμε τα κακως κειμενα.
φιλε σε παω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom