Νέα

Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Catulu

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι καλό για να μπώ και γω στον κοσμο των μπουρδέλων υπάρχει;Κάποια που να με προσέξει;Και αν ειναι δυνατον γύρω στο 20 αρι.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Κάτι καλό για να μπώ και γω στον κοσμο των μπουρδέλων υπάρχει;Κάποια που να με προσέξει;Και αν ειναι δυνατον γύρω στο 20 αρι.
Αν καταλαβαίνω καλά παλικάρι μου είσαι Νέος .. καλωσήρθες .. από τις κριτικές που βλέπω και την πείρα μου θα σου πρότεινα να δεις τα στοιχεία από την επιδρομή του άξιου συμπουρδελιάρη liomas και να αποφασίσεις (μάλλον για Μιρέλλα θα έλεγα..  :boobies:) αφού δεις και τις σχετικές κριτικές του κοινού !

Επισκέπτης
εγω προτεινω να πας φιλε στην ιππωνακτος και να βρεις την μελινα!!!!!!θα στα μαθει ολα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:!!!!

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
μελινα η ελληνιδα με τις βυζαρες που εχει μαστερ στις πιπες??

Επισκέπτης
ναι,η ελληνιδα που εχει τατουαζ πανω απο το κωλο!!

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
1)η μελινα παιδια παιστευω οτι ειναι πολυ fake γενικα καθολου συμμετοχη,δεν θα τη συνιστουσα καθολου για πρωτη φορα!μιλαω εκ πειρας
2)η λεωνιδου που ειναι;για πειτε καμια πληροφορια;

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
να ρωτησω κατι ρε παιδια τη σαμπρινα που εχει παιξει και σε γνωστη ταινια μηπως ξερεις κανεις που βρισκεται τωρα;

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
την Βουρβαχη για 1η φορα δεν την συνιστατε δηλαδη?

Επισκέπτης
αν πας στη βουρβαχη πηγαινε βραδυ και πες στην τσατσα την ειρηνη οτι πας πρωτη φορα σε στουντιο!!θα σου κατεβασει τη τιμη στα 40 ευρω!!και προτιμησε την ευα!!!!!!

Επισκέπτης
βουρβαχη δαγκωτο!!αλλη λυση ειναι η κεφαληνιας

OP
OP
C

Catulu

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από τιμές γενικά πόσο πάει;

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
φιλοι πανο και warhol για δωστε μας τα φωτα σας για κεφαλληνιας και τι καλο παιζει αυτον τον καιρο!εκει ειχα πετυχει την μελινα αλλα οπως εχς δηλωσει δεν ειχα καθολου καλη εμπειρια!τωρα τι παιζει;

OP
OP
C

Catulu

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καμια συγκοινωνία για Βουρβάχη και Φυλής υπάρχει;(κατα προτίμηση τράμ και μετρό)

OP
OP
C

Catulu

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά είμαι ανάμεσα στη Φυλής 134Β που είδα μια φωτό σήμερα στην επιδρομή και Βούρβαχη.Τι λέτε;

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστές χθες είχα μια συζήτηση  με ένα φιλαράκο μου και μου έλεγε να του προτείνω μπουρδελάκι που η γκόμενα να του πάρει πίπα και φραπεδάκι :jerking:, εγώ του πρότινα τη Ζάνα(αλακμένους 117)
άλλη πρόταση ; :)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Εγω προτείνω Παιωνίου 10 την Ειρήνα στην πρωινή βάρδια. Η γκόμενα το λέει το ποίημα άσε που είναι νυμφομάνα και γαμιέται ασύστολα και χύνει κι αυτή άμα σε γουστάρει. Τιμή 50. Το απόγευμα διαλέγεις από δυο γκομενάκια.

george123456789

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο site σας. Είμαι 17 χρονών και θα ήθελα να κάνω κάτι τώρα αυτόν τον μήνα. Τι θα μου προτείνατε striptizadiko, μπουρδέλο ή στούντιο; Θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποια καλά για το καθένα ξεχωριστά. Τιμές μέχρι 30Ε. Μένω ʼλιμο, τώρα κάτι κοντά, μέχρι Συγγρού ας πούμε.

Επισκέπτης
Στο στριπτιζάδικο μόνο για μάτι είναι.Ανέβα μέχρι τη Φυλής και βρες μια γκόμενα να κάνεις την αρχή σου!Ή σε κάποιο "stuudio" που όμως θέλεις 50+? και όχι 30? που διαθέτεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom