You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλό μπουρδέλο ή στούντιο για πρώτη φορά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Catulu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αν καταλαβαίνω καλά παλικάρι μου είσαι Νέος .. καλωσήρθες .. από τις κριτικές που βλέπω και την πείρα μου θα σου πρότεινα να δεις τα στοιχεία από την επιδρομή του άξιου συμπουρδελιάρη liomas και να αποφασίσεις (μάλλον για Μιρέλλα θα έλεγα.. ) αφού δεις και τις σχετικές κριτικές του κοινού !Κάτι καλό για να μπώ και γω στον κοσμο των μπουρδέλων υπάρχει;Κάποια που να με προσέξει;Και αν ειναι δυνατον γύρω στο 20 αρι.
Επισκέπτης
εγω προτεινω να πας φιλε στην ιππωνακτος και να βρεις την μελινα!!!!!!θα στα μαθει ολα !!!!
TranceMedia
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
μελινα η ελληνιδα με τις βυζαρες που εχει μαστερ στις πιπες??
Επισκέπτης
ναι,η ελληνιδα που εχει τατουαζ πανω απο το κωλο!!
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
την Βουρβαχη για 1η φορα δεν την συνιστατε δηλαδη?
Επισκέπτης
αν πας στη βουρβαχη πηγαινε βραδυ και πες στην τσατσα την ειρηνη οτι πας πρωτη φορα σε στουντιο!!θα σου κατεβασει τη τιμη στα 40 ευρω!!και προτιμησε την ευα!!!!!!
kingoffuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
βουρχαρη η αθανασιας?
Επισκέπτης
βουρβαχη δαγκωτο!!αλλη λυση ειναι η κεφαληνιας
Επισκέπτης
50
Βασικά είμαι ανάμεσα στη Φυλής 134Β που είδα μια φωτό σήμερα στην επιδρομή και Βούρβαχη.Τι λέτε;
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Εγω προτείνω Παιωνίου 10 την Ειρήνα στην πρωινή βάρδια. Η γκόμενα το λέει το ποίημα άσε που είναι νυμφομάνα και γαμιέται ασύστολα και χύνει κι αυτή άμα σε γουστάρει. Τιμή 50. Το απόγευμα διαλέγεις από δυο γκομενάκια.
george123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας,
Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο site σας. Είμαι 17 χρονών και θα ήθελα να κάνω κάτι τώρα αυτόν τον μήνα. Τι θα μου προτείνατε striptizadiko, μπουρδέλο ή στούντιο; Θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποια καλά για το καθένα ξεχωριστά. Τιμές μέχρι 30Ε. Μένω ʼλιμο, τώρα κάτι κοντά, μέχρι Συγγρού ας πούμε.
Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο site σας. Είμαι 17 χρονών και θα ήθελα να κάνω κάτι τώρα αυτόν τον μήνα. Τι θα μου προτείνατε striptizadiko, μπουρδέλο ή στούντιο; Θα μπορούσατε να μου προτείνεται κάποια καλά για το καθένα ξεχωριστά. Τιμές μέχρι 30Ε. Μένω ʼλιμο, τώρα κάτι κοντά, μέχρι Συγγρού ας πούμε.
Επισκέπτης
Στο στριπτιζάδικο μόνο για μάτι είναι.Ανέβα μέχρι τη Φυλής και βρες μια γκόμενα να κάνεις την αρχή σου!Ή σε κάποιο "stuudio" που όμως θέλεις 50+? και όχι 30? που διαθέτεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις