μικρούλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ακομα να καταλαβω τι ειναι οι κλωνοι εδω μεσαα εχω να πω!Δεν ξέρω καν ποιό νικ είναι αυτό!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα να καταλαβω τι ειναι οι κλωνοι εδω μεσαα εχω να πω!Δεν ξέρω καν ποιό νικ είναι αυτό!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ζιγκ που σαι δικε μου;ακομα να καταλαβω τι ειναι οι κλωνοι εδω μεσαα εχω να πω!
τυπισσα υπαρχει ενα σουβλατζιδικο στα μερη μου που φτιαχνει μια δικια του πηχτη ροζ σαλτσα και τη βαζει στο γυρο κοτοπουλο και στην κοτοσαλατα
και ενα φιλαρακι επειδη ειναι πηχτη και ροζ την εχει ονομασει σοσ "περιοδο καλογριας"
μια φορα που πηγα σπιτι του να δουμε ενα ματς στην τιβι την ειχε παραγγειλει ετσι στην τηλεφωνητρια του σουβλατζιδικου
γνωμη σου
H δική μου ήταν λίγο πιο σιτεμένη![]()
http://[URL unfurl="true"]www.mixanitouxronou.gr/wp-content/uploads/2014/05/untitled9.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Όχι νταξ,ζούσε κιόλας :D :D :D
εισαι και λιγο σωστος μεσα σε ολα!Ρε τύπε είναι σωστό να βγάζεις τη φάτσα της έτσι εδώ μέσα??
εισαι και λιγο σωστος μεσα σε ολα!
απ αυτο!!!!!αχχχχχ η καλή καρδιά θα με φάει εμένα μανάρα μου
επισης εμπειρια απο γυναικα ταξιτζου:
δεν ημουν επιβατης στο ταξι, ημουν στο αμαξι μου και το ειχα βαλει προσωρινα διπλοσειρα σε ενα δρομο μεχρι να επιστρεψει η αδερφη μου απο ενα Χοντο
εμεινα μεσα στο αμαξι ωστε αν χρειαστει να το μετακινησω αμεσως
νταξει παρανομα ειχα κανει σταση εκει αλλα υπηρχε διπλα ολοκληρη λωριδα κενη που χωρουσε λεωφορειο, οχι αυτοκινητο
ερχεται λοιπον μια μαλακισμενη ταξιτζου αντρογυναικα και περναει επιτηδες ξυστα απο το αμαξι μου για να μου δειξει και καλα οτι δε χωραει, και να κοιταει καθρεφτες και να δυσανασχετει και να κανει μανουρες
κατεβαζω παραθυρο και της λεω : ελα φυγε οπως εισαι, περνας
ανοιγει παραθυρο και μου λεει ετσι οπως σταματησες εχεις κλεισει ολη την κινηση
της λεω λεωφορειο περναει απο δω, οχι ταξι
και μου λεει, δε φτανει που εισαι παρανομος, κοντραρεις κι ολας ρε μαλακα;
η αληθεια ειναι οτι ξαφνιαστηκα λιγο και δεν απαντησα εκεινη τη στιγμη γιατι δεν περιμενα να με βρισει η καρκινιαρα η γαμω τα ολα της
αλλα οταν εκανε λιγα μετρα και ηρθα στα συγκαλα μου της ειπα μερικα καντηλια αγιοριτικα γιατι μου γυρισε το μυαλο η μαλακισμενη
σιχαινομαι τους ταριφες που κανουν παρατηρησεις νομιμοτητας στους αλλους οδηγους κι αμα δουν σηκωμενο χερι υποψηφιου πελατη διασχιζουν τεσσερις λωριδες σε δυο νανοσεκοντ κοβοντας την κινηση καθετα
ενας λογος παραπανω που ηταν βρωμομουνο και δεν πηγαινε να παρει κανα τσιμπουκι στο μαλακα τον αντρα της και να του φτιαξει κανα παστιτσιο, μου ηθελε και τιμονι
επισης εμπειρια απο γυναικα ταξιτζου:
δεν ημουν επιβατης στο ταξι, ημουν στο αμαξι μου και το ειχα βαλει προσωρινα διπλοσειρα σε ενα δρομο μεχρι να επιστρεψει η αδερφη μου απο ενα Χοντο
εμεινα μεσα στο αμαξι ωστε αν χρειαστει να το μετακινησω αμεσως
νταξει παρανομα ειχα κανει σταση εκει αλλα υπηρχε διπλα ολοκληρη λωριδα κενη που χωρουσε λεωφορειο, οχι αυτοκινητο
ερχεται λοιπον μια μαλακισμενη ταξιτζου αντρογυναικα και περναει επιτηδες ξυστα απο το αμαξι μου για να μου δειξει και καλα οτι δε χωραει, και να κοιταει καθρεφτες και να δυσανασχετει και να κανει μανουρες
κατεβαζω παραθυρο και της λεω : ελα φυγε οπως εισαι, περνας
ανοιγει παραθυρο και μου λεει ετσι οπως σταματησες εχεις κλεισει ολη την κινηση
της λεω λεωφορειο περναει απο δω, οχι ταξι
και μου λεει, δε φτανει που εισαι παρανομος, κοντραρεις κι ολας ρε μαλακα;
η αληθεια ειναι οτι ξαφνιαστηκα λιγο και δεν απαντησα εκεινη τη στιγμη γιατι δεν περιμενα να με βρισει η καρκινιαρα η γαμω τα ολα της
αλλα οταν εκανε λιγα μετρα και ηρθα στα συγκαλα μου της ειπα μερικα καντηλια αγιοριτικα γιατι μου γυρισε το μυαλο η μαλακισμενη
σιχαινομαι τους ταριφες που κανουν παρατηρησεις νομιμοτητας στους αλλους οδηγους κι αμα δουν σηκωμενο χερι υποψηφιου πελατη διασχιζουν τεσσερις λωριδες σε δυο νανοσεκοντ κοβοντας την κινηση καθετα
ενας λογος παραπανω που ηταν βρωμομουνο και δεν πηγαινε να παρει κανα τσιμπουκι στο μαλακα τον αντρα της και να του φτιαξει κανα παστιτσιο, μου ηθελε και τιμονι
Τι γελάς? ήθελες και εσυ να παρεις τσιμπουκι απο τον αντρα της?![]()
Τι γελάς? ήθελες και εσυ να παρεις τσιμπουκι απο τον αντρα της?![]()
Χοντρό.
χαχαχαχαεσυ παλιορινόκερε μη συμπληρώνεις μην έρθω και μετράς τα δόντια σου όλο καβγα θες.Αλλά έτσι είναι οι γύφτοι τα μαλώματα τα 'χουν για πανηγύρια
εσυ παλιορινόκερε μη συμπληρώνεις μην έρθω και μετράς τα δόντια σου όλο καβγα θες.Αλλά έτσι είναι οι γύφτοι τα μαλώματα τα 'χουν για πανηγύρια
Μηπωs οδηγαs ΜΙΝΙ;Εγω πάω γ@@@@ντας με το ΙΧ
Ναι βρεΜηπωs οδηγαs ΜΙΝΙ;