Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
ντοναλτ τραμπElon Musk, εσύ;
ντοναλτ τραμπElon Musk, εσύ;
Respect!Ίσως μου ταιριάζει ο όρος. Πουτάνα, Κυρία.
Με χαλάει ο όρος πουτάνα. Τον βρίσκω άδικο . Έχει έναν απαξιωτικό , υβριστικό χαρακτήρα
για άτομα ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΘΗ σε εμένα, που μου έχουν προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες, αναμνήσεις.
Ίσως όχι μία μία ... αλλά όλες μαζί , ως σύνολο , έκαναν μία τρομερή διαφορά.
Με ανέβασαν .
Αν δεν υπήρχαν , θα ήμουν ένας πιθηκάνθρωπος, στερημένος πρωτόγονος , στις σπηλιές, στο χώμα.
Με αυτές ... έγινα άρχοντας. Ή και χάρη σε αυτές. Τα λεφτά που πήραν , χαλάλι.
Να τα είχα και να ήμουν πιθηκάνθρωπος , στερημένος , πρωτόγονος ... με ένα Χ ποσό παραπάνω ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
Καριολοπουτανάρες του κερατά .... βρίζω κάποιες κυρίες σε κυριλέ προάστεια που παρκάρουν ακριβα σουβ και μοστράρουν τσάντες και παπούτσια ... επειδή παντρεύτηκαν κλέφτες, καταχραστές, γκάνγκστερ κτλ . Οι οποίες όμως δεν δούλεψαν ποτέ πραγματικά ως εκδιδόμενες. Απλά τύλιξαν έναν ΜΑΛΑΚΑ.
Που δεν είχε πάει με "πουτάνες" . Και παντρεύτηκε ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. Και νομίζει ότι έφτιαξε "σπίτι".
Ενώ έφτιαξε "μπουρδέλο" .
μονο σε μια ανωμαλη σαν την αιμιλια μπαρακ παει το μυαλο μουΠοια είναι τα πιο τρελά οραγματα που έχετε δοκιμάσει με εκδιδόμενες;
Υπάρχουν 'ειδικές συμφωνίες' ή πράγματα που προσφέρουν έξτρα, αλλά δεν τα λένε από την αρχή;
Τι τιμές έχετε παρει για τέτοιες 'ιδιαίτερες εμπειρίες';
Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ηθελε να γλειφει το καυλι με τα αιματα της και να τη δερνω κιολας και ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.
το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.
Ποιος άλλος έχει κάτι τόσο απίστευτο να μοιραστεί;
και που να την δεις στα χερια μου και παντα με κουκουλα ..ρεσιταλμονο σε μια ανωμαλη σαν την αιμιλια μπαρακ παει το μυαλο μου
Με Pepsi δεν φτιαχνόταν η κυρία;;; Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να επέλεξες Fanta...το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.
Θα ντράπηκε. Επρεπε να της καθαρίσεις το μουνί με οδοντόβουρτσα.Έχω πάει με γκόμενα που είχε περίοδο και την γάμησα ακαποτα και όταν έχυσα βγήκε σπέρμα με αίματα μαζί και ήταν ωραία εμπειρία, αν και αυτή έλεγε ότι έχει ουλίτιδα και τρέχει αίμα από το στόμα της, τώρα το πως γινόταν να τρέχει αίμα από το στόμα και να φτάνει στο μουνι, δεν ξέρω
δεν την ξερω ...ποια ειναι;μονο σε μια ανωμαλη σαν την αιμιλια μπαρακ παει το μυαλο μου
οχι επιασα ενα famous + coke + παγακιαΜε Pepsi δεν φτιαχνόταν η κυρία;;; Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να επέλεξες Fanta...
ναι ειναι αρκετα ωραιο μπορω να πω με περιοδο αν ειναι λιγες μερες πριν ξεκινησει η μετα προς το τελος... ας πουμε medium rareΈχω πάει με γκόμενα που είχε περίοδο και την γάμησα ακαποτα και όταν έχυσα βγήκε σπέρμα με αίματα μαζί και ήταν ωραία εμπειρία, αν και αυτή έλεγε ότι έχει ουλίτιδα και τρέχει αίμα από το στόμα της, τώρα το πως γινόταν να τρέχει αίμα από το στόμα και να φτάνει στο μουνι, δεν ξέρω
Α ρε Φώσκολε, έχασες μέγιστο Συνεργάτη. Αν ζούσες, θα γράφατε θαύματα μαζί με το άτομο MagiΞεκολλα λιγο απο τα σαρκοφαγα ...με τα κοριτσια παιζω ποιο πολυ φετιχιστικα ...δηλαδη λαμβανω ερεθισμούς περα απο την κλασικη ματια του γαμεα.. σε αυτη την περιπτωση το κοριτσι που εδινε ρεσιταλ με τα νευρα της παρακολουθούσα
1.. οι ρογες ειχαν γινει καρφακια
2,το κορμι της βιωνε σύσπαση μυων ..πραγμα που χορευανε οι καμπυλες αντιθετα απο την φορα τον χεριων της
3,,τα μαλλια της ενω ηταν το στολιδι της εκνευρίστηκε και με αυτα
4 τα πατουσακια της αρχισανε να γλυστρανε μεσα στα παντοφλακια της καθως βιωνε και λιγο απο τον ιδρώτα της λογο υπερεντασης
5οταν καταλαβε οτι τελειωσε και δεν θα την πηδαγε κανεις επρεπε να δεις το βλεμμα της ...και πως αμεσως το σωμα της ηρθε στην αρχικη του ηρεμη κατασταση ...σαν να πατησες κουμπι ...ρε το μαναρακι
χμμμ φαινεται ωραια βρωμιαρα αυτη...οτι πρεπει για αγρια και ανωμαλα πηδηγματακια...τωρα να την μελετησω καλυτερα λιγο αργοτερα....
Στην δικιά μου περίπτωση πρέπει να ήταν όταν πρωτοξεκίνησε η περίοδος της και της ήρθε απρόοπτα την ώρα του σεξ, ήταν και σε ξενοδοχείο έγιναν χάλια τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, ποιος ξέρει τι βρισιμο φάγαμε μετάναι ειναι αρκετα ωραιο μπορω να πω με περιοδο αν ειναι λιγες μερες πριν ξεκινησει η μετα προς το τελος... ας πουμε medium rare
εχω και αλλα .... ,....Α ρε Φώσκολε, έχασες μέγιστο Συνεργάτη. Αν ζούσες, θα γράφατε θαύματα μαζί με το άτομο Magi