Νέα

Οι κρυφές πτυχές του αγoραίου έρωτα: εμπειρίες και μυστικά που δε λέγονται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
377
Πόντοι
21
Υπέροχος ο νηματοθετης! Ξυπνάει τον Κλουζώ μέσα μας... Ε λοιπόν φίλε αγαπητέ τα κοκόρια που ήπιες μόνο κοκόρια δεν ήταν... Τρίπαρες σε άλλους κόσμους με την γκόμενα να έχει περίοδο. Από κει και ύστερα, φαντασία να υπάρχει και άσε την νοθευμένη χιονουλα να κάνει τη δουλειά της

Την καλύτερη μπάλα βέβαια την έπαιξε η τύπισσα. Είδε την φάση και τα έβγαλε τα φράγκα της. Φίλε, αν επιτρέπεται, πόσο χρονών ήσουν όταν έγινε το σκηνικό που περιέγραψες;
ναι εδω συμφωνω...εκανε την ανωμαλια της και με χρεωσε...αρχικα η τιμη ηταν 200€ για 4 ωρες με 1-2 φορες σεξ το πολυ...και παρεα...αλλα οταν ειδε οτι δεκτηκα την προταση της με χρεωσε αλλα 500 λογω του οτι δεν μπορουσε να κατσει για μια βδομαδα μεχρι να επουλωθει το τραυμα στο μουνι της...και ετσι ανεβηκε η τιμη για αυτην στα 700...νταξει ...επιασε και οφφ απο το μπαρ που δουλευε...νταξει απο μιας πλευρας ηταν υπερχρεωμενο το σεξ για μιση ωρα ας πουμεν και 3 ωρες παρεα αλλα οκ...διοτι στην πραγματικοτητα το σεξ μονο 30 λεπτα διερκεσε

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
το κοριτσι ηταν ταυρος :2funny: και μαλλον ποιο πριν καποιος την νευριασε ...και οπως καταλαβαινεις βγηκε με τις μπάντες ..και δεν ηθελα να τις το χαλασω ..οποτε της ειπα θα ηθελα να τα δω και αλλο αλλα χωρις να με αγγίξει..εκατσα 10 λεπτακια και εφυγα ..ιδιαίτερη εμπειρία :coffee:
Δηλαδή ησουν απλά παρών στο νέο γαμήσι της με άνδρα. Αυτο καταλαβα. :rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736
Δηλαδή ησουν απλά παρών στο νέο γαμήσι της με άνδρα. Αυτο καταλαβα. :rockon:
καθημερινότητα....αλλα καποιες φορες οπως αυτη παω για την παρτι μου ...τις απολαμβανω με διαφορους τροπους ...οταν παω μονη μου μου αρεσει να χορευουν και να μου τριβονται σαν τις γατες ..φετιχ...δεν τις στραποναρω παντα ...καποιες τις εχω σαν εναν ωραιο πινακα που θα πιω ενα καφε να τον θαυμασω ...οπως και να εχει τις αγαπω :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
Ας μην παμε πολυ μακρια να πιασουμε το φρεσκο ...

Ως γνωστο οι γυναικες πελατισες απαγορευονται στα μπορντελ ...που σημαίνει οτι στο ψαχτηρι τρως πορτα με το κιλο :2funny::2funny:

Εχθες λοιπον στο χθεσινο μου ψαχτηρι εφαγα πορτα απο 4 μπορντελ:2funny::2funny:

Ετσι λοιπον στο πέμπτο μπορτνελ βγαινει μια νταλικιερισα πρωην μπαμπης μαζι με την τσατσα να μου πουν τι θελω ..και αυθορμητα ειπα δινω 20 ευρω μονο να την δω ποιο μαγκα χωρις να με αγγίξει...ΤΟ ΕΚΑΝΕ ...σιγουρα θα ξανα παω ..:coffee:
Κάτσε ... αυτό τώρα το είδα ....

Εσύ , είσαι γυναίκα ... και σε παρεμφερή χώρο , όχι σεξ , αλλά δέρνεις , πατάς κτλ (αν κατάλαβα καλά)
και πας σε μπουρδέλα να δεις τάνες ; Για ποιό λόγο ;;;
Ενδιαφέρον το θέμα. Πλησιάζει και κυριακή .
Παρασκευή βράδυ αύριο ,ειδικά αν έχει σκατόκαιρο ... μπορεί να ανοίξω κανά ζόρικο μπουκάλι ...

Για πε ....

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.570
Πόντοι
2.356
Ποια είναι τα πιο τρελά οραγματα που έχετε δοκιμάσει με εκδιδόμενες;

Υπάρχουν 'ειδικές συμφωνίες' ή πράγματα που προσφέρουν έξτρα, αλλά δεν τα λένε από την αρχή;

Τι τιμές έχετε παρει για τέτοιες 'ιδιαίτερες εμπειρίες';

Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ηθελε να γλειφει το καυλι με τα αιματα της και να τη δερνω κιολας και ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.

το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.

Ποιος άλλος έχει κάτι τόσο απίστευτο να μοιραστεί;
Elon Musk, εσύ;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
καθημερινότητα....αλλα καποιες φορες οπως αυτη παω για την παρτι μου ...τις απολαμβανω με διαφορους τροπους ...οταν παω μονη μου μου αρεσει να χορευουν και να μου τριβονται σαν τις γατες ..φετιχ...δεν τις στραποναρω παντα ...καποιες τις εχω σαν εναν ωραιο πινακα που θα πιω ενα καφε να τον θαυμασω ...οπως και να εχει τις αγαπω :coffee:
Αξίζει αυτό που λες σαν πρωτοτυπο. Δεν το εχω ξανακούσει. Το θεμα είναι α) αν πηρες ματι που ήταν με άλλον ανδρα ή β) μπήκες δωμάτιο μονο αυτή κι εσύ και παίχτηκε μπάλα ή γ) απλά την εβλεπες μόνη της να κανει παιχνιδι. Εδω θελω απαντηση. :rockon:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736
Κάτσε ... αυτό τώρα το είδα ....

Εσύ , είσαι γυναίκα ... και σε παρεμφερή χώρο , όχι σεξ , αλλά δέρνεις , πατάς κτλ (αν κατάλαβα καλά)
και πας σε μπουρδέλα να δεις τάνες ; Για ποιό λόγο ;;;
Ενδιαφέρον το θέμα. Πλησιάζει και κυριακή .
Παρασκευή βράδυ αύριο ,ειδικά αν έχει σκατόκαιρο ... μπορεί να ανοίξω κανά ζόρικο μπουκάλι ...

Για πε ....
Γυναικα που τις βλεπουν το μουνι ταχα να τους κατουρησει που τις γλυφουν τον κωλο ,που πιανει πουτσες ταχα να τις δεσει επι πληρωμη ειναι πορνεια ανεξαρτητα αν τους γαμαω η οχι ...

Οποτε πεταγομαι στα κοριτσια στο πολυ χαλαρο ...και τις απολαμβανω απο φετιχιστικη πλευρα και οχι απο την λεσβιακη ...:coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
Γυναικα που τις βλεπουν το μουνι ταχα να τους κατουρησει που τις γλυφουν τον κωλο ,που πιανει πουτσες ταχα να τις δεσει επι πληρωμη ειναι πορνεια ανεξαρτητα αν τους γαμαω η οχι ...
Για μένα προσωπικά, αν εσύ δεν δέχεσαι διείσδυση , ακόμη κι αν αυτούς τους στραπονάρεις, είναι περισσότερο ... show .... και κάτι σαν συνοδεία από αμερικάνικη ιστοσελίδα των 90s .... πληρώνουν για το χρόνο σου. Δεν το βλέπω ως εσκορτιλίκι κτλ .
Όχι ότι έχει σημασία η γνώμη μου, γράφουμε πίπες να γεμίζουμε bytes το σέρβερ του φόρουμ .
Απλά την έγραψα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736
Αξίζει αυτό που λες σαν πρωτοτυπο. Δεν το εχω ξανακούσει. Το θεμα είναι α) αν πηρες ματι που ήταν με άλλον ανδρα ή β) μπήκες δωμάτιο μονο αυτή κι εσύ και παίχτηκε μπάλα ή γ) απλά την εβλεπες μόνη της να κανει παιχνιδι. Εδω θελω απαντηση. :rockon:
στην συγκεκριμενη περιπτωση ηθελα απλα να την στραποναρω αλλα ειχε νευρα οποτε μου ηρθε απλα να συνεχιζει με νευρα ... ξεθύμανε πηρε και το χαρτζιλίκι :coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736
Για μένα προσωπικά, αν εσύ δεν δέχεσαι διείσδυση , ακόμη κι αν αυτούς τους στραπονάρεις, είναι περισσότερο ... show .... και κάτι σαν συνοδεία από αμερικάνικη ιστοσελίδα των 90s .... πληρώνουν για το χρόνο σου. Δεν το βλέπω ως εσκορτιλίκι κτλ .
Όχι ότι έχει σημασία η γνώμη μου, γράφουμε πίπες να γεμίζουμε bytes το σέρβερ του φόρουμ .
Απλά την έγραψα.
μου θυμίζεις πουτανες που το παιζουνε κυριες ....πορνεια ειναι είτε εισαι ενεργιτικη ειτε εισαι παθητικη..:coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.146
Πόντοι
6.056
μου θυμίζεις πουτανες που το παιζουνε κυριες ....πορνεια ειναι είτε εισαι ενεργιτικη ειτε εισαι παθητικη..:coffee:
Ίσως μου ταιριάζει ο όρος. Πουτάνα, Κυρία.

Με χαλάει ο όρος πουτάνα. Τον βρίσκω άδικο . Έχει έναν απαξιωτικό , υβριστικό χαρακτήρα
για άτομα ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΘΗ σε εμένα, που μου έχουν προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες, αναμνήσεις.
Ίσως όχι μία μία ... αλλά όλες μαζί , ως σύνολο , έκαναν μία τρομερή διαφορά.
Με ανέβασαν .

Αν δεν υπήρχαν , θα ήμουν ένας πιθηκάνθρωπος, στερημένος πρωτόγονος , στις σπηλιές, στο χώμα.
Με αυτές ... έγινα άρχοντας. Ή και χάρη σε αυτές. Τα λεφτά που πήραν , χαλάλι.
Να τα είχα και να ήμουν πιθηκάνθρωπος , στερημένος , πρωτόγονος ... με ένα Χ ποσό παραπάνω ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Καριολοπουτανάρες του κερατά .... βρίζω κάποιες κυρίες σε κυριλέ προάστεια που παρκάρουν ακριβα σουβ και μοστράρουν τσάντες και παπούτσια ... επειδή παντρεύτηκαν κλέφτες, καταχραστές, γκάνγκστερ κτλ . Οι οποίες όμως δεν δούλεψαν ποτέ πραγματικά ως εκδιδόμενες. Απλά τύλιξαν έναν ΜΑΛΑΚΑ.
Που δεν είχε πάει με "πουτάνες" . Και παντρεύτηκε ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. Και νομίζει ότι έφτιαξε "σπίτι".
Ενώ έφτιαξε "μπουρδέλο" .

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
στην συγκεκριμενη περιπτωση ηθελα απλα να την στραποναρω αλλα ειχε νευρα οποτε μου ηρθε απλα να συνεχιζει με νευρα ... ξεθύμανε πηρε και το χαρτζιλίκι :coffee:
Εγώ κατάλαβα ότι μόνη της εκανε παιχνίδι με κατι τελοσπάντων κι εσύ έβλεπες. Σωστα δεν τα λέω; ήσασταν μόνο οι δυο σας στο δωμάτιο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736
Με χαλάει ο όρος πουτάνα. Τον βρίσκω άδικο . Έχει έναν απαξιωτικό , υβριστικό χαρακτήρα
για άτομα ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΘΗ σε εμένα, που μου έχουν προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες, αναμνήσεις.
Ίσως όχι μία μία ... αλλά όλες μαζί , ως σύνολο , έκαναν μία τρομερή διαφορά.
Με ανέβασαν .
Θα πω αυτο που λεω εδω και πολλα χρονια ...οταν ξερεις ποιος εισαι και τι θες τις ταμπελες δεν τις φοβασαι...Απο εκει και περα η καθε μια εχει την απολκειστικη ευθηνη για το ποσο καλη θα ειναι στη δουλεια της και επικεντρώνεται σε αυτο ...Προσωπικα εχω κανει αυταρχικα παντου απο μασαζ στουντιο ντανζεον στριπτιτζαδικα και το απολαυσα ενω ολοι λεγανε δεν μπορω και γιατι αναλογα με το χωρο που βρισκεσαι αυτο εισαι ...δεκα χρονια ειμαι το ιδιο ατομο ...οποτε φυσικα και σε ανεβασανε γιατι ξερανε καλα ποιες ειναι αδιαφοροντας για τους τιτλους ..και ησουν τυχερος που επεσες σε επαγγελματιες :coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Ο Τέλης Μασκαρπόνε (αποτυχημένος οδοντιατρος με λουκέτο) δεν μπορεί να χωνέψει οτι ο κοσμος βρισκει και γαμάει. Ακόμα κι αν του πουν ετσι, θα πει οτι δεν ισχύει οπότε γιατί ρωτάει; :2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Τέλη μάζεψε την κοιλαρα σου κι ασε τα αφηγήματα οτι πήγαινες στις πουτάνες. Ένας σωγαμπρος είσαι που ονειρευεσαι για να πουλάς μουρη σε σαιτ με πουτανες. :2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736
Κατάλαβα καλά; Επαιζε με δονητη και εσύ επαιρνες ματι χωρίς να αγγίζεις. Δωσε εικόνα.
Ξεκολλα λιγο απο τα σαρκοφαγα ...με τα κοριτσια παιζω ποιο πολυ φετιχιστικα ...δηλαδη λαμβανω ερεθισμούς περα απο την κλασικη ματια του γαμεα.. σε αυτη την περιπτωση το κοριτσι που εδινε ρεσιταλ με τα νευρα της παρακολουθούσα

1.. οι ρογες ειχαν γινει καρφακια

2,το κορμι της βιωνε σύσπαση μυων ..πραγμα που χορευανε οι καμπυλες αντιθετα απο την φορα τον χεριων της

3,,τα μαλλια της ενω ηταν το στολιδι της εκνευρίστηκε και με αυτα

4 τα πατουσακια της αρχισανε να γλυστρανε μεσα στα παντοφλακια της καθως βιωνε και λιγο απο τον ιδρώτα της λογο υπερεντασης

5οταν καταλαβε οτι τελειωσε και δεν θα την πηδαγε κανεις επρεπε να δεις το βλεμμα της ...και πως αμεσως το σωμα της ηρθε στην αρχικη του ηρεμη κατασταση ...σαν να πατησες κουμπι ...ρε το μαναρακι:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom