Νέα

Οι κρυφές πτυχές του αγoραίου έρωτα: εμπειρίες και μυστικά που δε λέγονται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (11 μέλη και 51 επισκέπτες)

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
389
Πόντοι
21
το μουνι μονο, με την πουτσα μου...χωρις εργαλεια...δεν εκανε απο τον κωλο..μου ειπε οτι ηθελε να νιωσει ξανα παρθενα..

ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ....Ποιός είναι ο μεγαλύτερος Πουτσαράς του Σάιτ...... ΔΟΘΗΚΕ.
Η πούτσα του εν λόγω μέλους, ξέσκισε μουνί πουτάνας, η οποία είχε πάρει αμέτρητες πούτσες όλων των ειδών, διαμετρημάτων και μήκους.
ΑΞΙΟΣ.
Θα πούνε τώρα κάποιοι ότι υπάρχουν πορνόμουνια πολυ μικρά και στενά με φοβερή ελαστικότητα. :2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
389
Πόντοι
21
Αυτο λες εσυ ...εδω σου λεει στενο μουνακι που οσο το βρηκε τοσο το άφησε..αραγε η πουτσα ηταν και αυτη μικρη και στενη ?
ξερεις με το ξεσκισμα δεν βγαινουν τα μαθηματικα ρε γαμουτ:confused:
Απάντησα πριν. :2funny:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.441
Πόντοι
736
Θα πούνε τώρα κάποιοι ότι υπάρχουν πορνόμουνια πολυ μικρά και στενά με φοβερή ελαστικότητα. :2funny:
θα ειμαστε σουζα και δεν θα βγαλουμε κιχ ...φτανει να μας πουν που ειναι :coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
389
Πόντοι
21
Πάντως χωρίς να θέλω να γίνω ερειστικός, πιο πιθανό είναι τα 700 ευρώ να τα εδωσε ο κύριος για να ζήσει την δική του φαντασίωση. Αφήνω ενα μικρό παράθυρο να ήθελε η άλλη να βγάλει λεφτά και να σκαρφίστηκε όλο αυτό για να κονομίσει επειδή την ακουσε ωραία κι ο άλλος.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
389
Πόντοι
21
....Ποιός είναι ο μεγαλύτερος Πουτσαράς του Σάιτ...... ΔΟΘΗΚΕ.
Η πούτσα του εν λόγω μέλους, ξέσκισε μουνί πουτάνας, η οποία είχε πάρει αμέτρητες πούτσες όλων των ειδών, διαμετρημάτων και μήκους.
ΑΞΙΟΣ.
Κάπως έτσι.
a714e1ac155e7e1a5f7e59e7e86f4401.30.jpg

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.221
Πόντοι
3.506

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.106
Πόντοι
3.556
Ποια είναι τα πιο τρελά οραγματα που έχετε δοκιμάσει με εκδιδόμενες;

Υπάρχουν 'ειδικές συμφωνίες' ή πράγματα που προσφέρουν έξτρα, αλλά δεν τα λένε από την αρχή;

Τι τιμές έχετε παρει για τέτοιες 'ιδιαίτερες εμπειρίες';

Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ηθελε να γλειφει το καυλι με τα αιματα της και να τη δερνω κιολας και ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.

το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.

Ποιος άλλος έχει κάτι τόσο απίστευτο να μοιραστεί;
Τύπε εσύ δεν είσαι που έψαχνες ένα καπαρε που έλεγες ότι μέσα έχει 200 γκόμενες?

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.121
Πόντοι
201
Μάλλον έχει τετράγωνο καυλι ο πρωταγωνιστής.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.343
Πόντοι
1.206
νηματοθετη βγες κ ρούφα τις γραμμές.

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
367
Πόντοι
21
ε τοτε την γαμησες δυνατα αγαπητε αλλα δεν την ξέσκισες... :coffee:

το μουνι μονο, με την πουτσα μου...χωρις εργαλεια...δεν εκανε απο τον κωλο..μου ειπε οτι ηθελε να νιωσει ξανα παρθενα..

ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ....Ποιός είναι ο μεγαλύτερος Πουτσαράς του Σάιτ...... ΔΟΘΗΚΕ.
ΑΞΙΟΣ.
φιλε σε συγκριση με το μεγεθος της ππυτσας μου και του μουνιου της ναι ειμαι πουτσαρας

κοιτα να αου εξηγησω...ολα τα ποδια δεν μπαινουν μεσα στο ιδιο μεγεθος καλτσας:rockon::rockon::rockon:

παντως σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
367
Πόντοι
21
ητ
Αυτο λες εσυ ...εδω σου λεει στενο μουνακι που οσο το βρηκε τοσο το άφησε..αραγε η πουτσα ηταν και αυτη μικρη και στενη ?
ξερεις με το ξεσκισμα δεν βγαινουν τα μαθηματικα ρε γαμου

εγω εχω 18 ποντιυς μηκος και 2 ποντους παχους ολοισια πουτσα...δηλαδη το ιδανικο μεγεθος

συμφωνα με.επιστημονιμες μελετες..

αλλα οταν η γυναικα ειναι μικροσωμη τοτε το μιυνι της ειναι και αυτο στενο

αρα για καποια μπορει να ειμαι μικρος αλλα για καποια πουτσαρας..

βλεπε παραδειγμα με τις καλτσες και τα ποδια

italaki

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
413
Πόντοι
21

ΑΞΙΟΣ.
Δε διαβάζεις...λέει παραπάνω ο κύριος ότι 7 μήνες μόνο δάχτυλο έβαζε...η εκδιδόμενη...και έψαχνε έναν να την ξεσκίσει...η εκδιδόμενη...του ζήτησε και κοκορέτσι...ρε φίλε αδυνατώ να το πιστέψω...anyway καλο βράδυ....

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
14
Like
2.621
Πόντοι
1.196
Έλα ρε μάγκα μου...εδώ είμαστε...!!!
Είδα βέβαια το μεσημέρι μια ινδική ταινία με κάτι κόμπρες κάτσε καλά που ένας Ινδός έπαιζε τη φλογέρα του και τις γητευε.
Οκ ...δεν πηγάζει...θα δω άλλη μια...έχω χρόνο..!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.518
Πόντοι
606
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.218
Πόντοι
3.656
Δε διαβάζεις...λέει παραπάνω ο κύριος ότι 7 μήνες μόνο δάχτυλο έβαζε...η εκδιδόμενη...και έψαχνε έναν να την ξεσκίσει...η εκδιδόμενη...του ζήτησε και κοκορέτσι...ρε φίλε αδυνατώ να το πιστέψω...anyway καλο βράδυ....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

Μια εκδιδόμενη, είχε σταματήσει να γαμιέται για 7 μήνες (η απάντηση στην ερώτηση ..κόβει η πουτάνα το γαμήσι;....), και έβαζε μόνο δάχτυλο, με αποτέλεσμα το χιλιοχρησιμοποιημένο της μουνί να στενέψει, και να ξαναγίνει παρθενικό. Μετά τους 7 μήνες αποχή, βρήκε το εν λόγω μέλος, και του ζήτησε να της ξεσκίσει το μουνί, ώστε να νιώσει και πάλι σαν παρθένα (Like a Virgin, που λέει και η Madona). Το εν λόγω μέλος έκλεισε ξενοδοχείο, τη γαμούσε για τέσσερις ώρες, μέχρι που μάτωσε και την τάισε με τα αίματά της. Αφού την τάισε, αυτή φτιάχτηκε περισσότερο, κατούρησε το κρεβάτι, κυλιόταν ναρκωμένη, μεθυσμένη και γεμάτη αίματα στο στόμα της και τον ρωτούσε αν του αρέσει που είναι έτσι ανώμαλη βρωμιάρα. Στη συνέχεια, έσπασε διάφορα πράγματα μέσα στο δωμάτιο και στο τέλος του ζήτησε να την γλείψει και να την φιλήσει μετά που την έδειρε. Κι όλα αυτά του στοίχισαν μόνο 1000 ευρώ, κοψοχρονιά. Ψέματα θα λέμε τώρα;

Εδώ θα ήθελα τη γνώμη κάποιας επαγγελματίας, σίγουρα έχει ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες από συναδέλφισσες, έτσι δεν είναι;

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
367
Πόντοι
21
Πάντως χωρίς να θέλω να γίνω ερειστικός, πιο πιθανό είναι τα 700 ευρώ να τα εδωσε ο κύριος για να ζήσει την δική του φαντασίωση. Αφήνω ενα μικρό παράθυρο να ήθελε η άλλη να βγάλει λεφτά και να σκαρφίστηκε όλο αυτό για να κονομίσει επειδή την ακουσε ωραία κι ο άλλος.
ηθελα να ζησω την δικη της φαντασιωση και το αφησα ανοικτο...
Τον δικό σου η σε άλλον :think:
σε γυναικειο κωλο η κανενα τρανς...αντρες δεν γαμαω και ουτε γαμιεμαι

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
367
Πόντοι
21
Τύπε εσύ δεν είσαι που έψαχνες ένα καπαρε που έλεγες ότι μέσα έχει 200 γκόμενες?
οχι ειναι διαφορα καμπαρε...δεν χωρανε ολες σε ενα...νομιζω δεν καταλαβες καλα.τι ελεγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

Μια εκδιδόμενη, είχε σταματήσει να γαμιέται για 7 μήνες (η απάντηση στην ερώτηση ..κόβει η πουτάνα το γαμήσι;....), και έβαζε μόνο δάχτυλο, με αποτέλεσμα το χιλιοχρησιμοποιημένο της μουνί να στενέψει, και να ξαναγίνει παρθενικό. Μετά τους 7 μήνες αποχή, βρήκε το εν λόγω μέλος, και του ζήτησε να της ξεσκίσει το μουνί, ώστε να νιώσει και πάλι σαν παρθένα (Like a Virgin, που λέει και η Madona). Το εν λόγω μέλος έκλεισε ξενοδοχείο, τη γαμούσε για τέσσερις ώρες, μέχρι που μάτωσε και την τάισε με τα αίματά της. Αφού την τάισε, αυτή φτιάχτηκε περισσότερο, κατούρησε το κρεβάτι, κυλιόταν ναρκωμένη, μεθυσμένη και γεμάτη αίματα στο στόμα της και τον ρωτούσε αν του αρέσει που είναι έτσι ανώμαλη βρωμιάρα. Στη συνέχεια, έσπασε διάφορα πράγματα μέσα στο δωμάτιο και στο τέλος του ζήτησε να την γλείψει και να την φιλήσει μετά που την έδειρε. Κι όλα αυτά του στοίχισαν μόνο 1000 ευρώ, κοψοχρονιά. Ψέματα θα λέμε τώρα;

Εδώ θα ήθελα τη γνώμη κάποιας επαγγελματίας, σίγουρα έχει ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες από συναδέλφισσες, έτσι δεν είναι;
δεν την γαμουσα 4 ωρες ... αντε μαξιμουμ κανενα μισαωρο...τις υπολοιπες ωρες καναμε παρεα με τα ποτακια και την κοκα συν κατι μπανια κτλ περασαν οι 4 ωρες

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
367
Πόντοι
21
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.

δεν ηταν επαγγελματιας εκδιδομενη... ητανε απλα μια πουτανα που αν της αρεσε η φαση και ηταν καλο το ποσο το εκανε... δεν ηταν το στυλ αυτων που πανε με 2-3-4-5 ατομα.την ημερα και βαλε...μπαργουμαν ηταν και περιστασιακη χρηστης ναρκωτικων και περιστασιακη βιζιτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom