Θα πούνε τώρα κάποιοι ότι υπάρχουν πορνόμουνια πολυ μικρά και στενά με φοβερή ελαστικότητα.το μουνι μονο, με την πουτσα μου...χωρις εργαλεια...δεν εκανε απο τον κωλο..μου ειπε οτι ηθελε να νιωσει ξανα παρθενα..
ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ....Ποιός είναι ο μεγαλύτερος Πουτσαράς του Σάιτ...... ΔΟΘΗΚΕ.
Η πούτσα του εν λόγω μέλους, ξέσκισε μουνί πουτάνας, η οποία είχε πάρει αμέτρητες πούτσες όλων των ειδών, διαμετρημάτων και μήκους.
ΑΞΙΟΣ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι κρυφές πτυχές του αγoραίου έρωτα: εμπειρίες και μυστικά που δε λέγονται
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sexiest Presence Inc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)
Απάντησα πριν.Αυτο λες εσυ ...εδω σου λεει στενο μουνακι που οσο το βρηκε τοσο το άφησε..αραγε η πουτσα ηταν και αυτη μικρη και στενη ?
ξερεις με το ξεσκισμα δεν βγαινουν τα μαθηματικα ρε γαμουτ
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.443
- Πόντοι
- 736
θα ειμαστε σουζα και δεν θα βγαλουμε κιχ ...φτανει να μας πουν που ειναιΘα πούνε τώρα κάποιοι ότι υπάρχουν πορνόμουνια πολυ μικρά και στενά με φοβερή ελαστικότητα.
Πάντως χωρίς να θέλω να γίνω ερειστικός, πιο πιθανό είναι τα 700 ευρώ να τα εδωσε ο κύριος για να ζήσει την δική του φαντασίωση. Αφήνω ενα μικρό παράθυρο να ήθελε η άλλη να βγάλει λεφτά και να σκαρφίστηκε όλο αυτό για να κονομίσει επειδή την ακουσε ωραία κι ο άλλος.
Κάπως έτσι.....Ποιός είναι ο μεγαλύτερος Πουτσαράς του Σάιτ...... ΔΟΘΗΚΕ.
Η πούτσα του εν λόγω μέλους, ξέσκισε μουνί πουτάνας, η οποία είχε πάρει αμέτρητες πούτσες όλων των ειδών, διαμετρημάτων και μήκους.
ΑΞΙΟΣ.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.926
- Πόντοι
- 746
Θελω να καθισω καποια σε κοτσαδορο και να την παω βολτακατι με κοτσαδορο εχουμε?
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.443
- Πόντοι
- 736
φτιαξε βαλιτσα να παρουμε τα βουνα ..εδω θα μας παρουν τα μπλε ανθρωπακιαΘελω να καθισω καποια σε κοτσαδορο και να την παω βολτα
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.222
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί ρε νέοπα, γυαλόχαρτο αντί καπότας φόρεσε η πούτσα σου και μάτωσε το μουνί;απλα ηθελε να την πηδηξω αγρια για να ματωσει το μουνι της να ξεσκιστει...
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.107
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε εσύ δεν είσαι που έψαχνες ένα καπαρε που έλεγες ότι μέσα έχει 200 γκόμενες?Ποια είναι τα πιο τρελά οραγματα που έχετε δοκιμάσει με εκδιδόμενες;
Υπάρχουν 'ειδικές συμφωνίες' ή πράγματα που προσφέρουν έξτρα, αλλά δεν τα λένε από την αρχή;
Τι τιμές έχετε παρει για τέτοιες 'ιδιαίτερες εμπειρίες';
Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ηθελε να γλειφει το καυλι με τα αιματα της και να τη δερνω κιολας και ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.
το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.
Ποιος άλλος έχει κάτι τόσο απίστευτο να μοιραστεί;
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
ε τοτε την γαμησες δυνατα αγαπητε αλλα δεν την ξέσκισες...
φιλε σε συγκριση με το μεγεθος της ππυτσας μου και του μουνιου της ναι ειμαι πουτσαραςτο μουνι μονο, με την πουτσα μου...χωρις εργαλεια...δεν εκανε απο τον κωλο..μου ειπε οτι ηθελε να νιωσει ξανα παρθενα..
ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ....Ποιός είναι ο μεγαλύτερος Πουτσαράς του Σάιτ...... ΔΟΘΗΚΕ.
ΑΞΙΟΣ.
κοιτα να αου εξηγησω...ολα τα ποδια δεν μπαινουν μεσα στο ιδιο μεγεθος καλτσας
παντως σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
ητ
εγω εχω 18 ποντιυς μηκος και 2 ποντους παχους ολοισια πουτσα...δηλαδη το ιδανικο μεγεθος
συμφωνα με.επιστημονιμες μελετες..
αλλα οταν η γυναικα ειναι μικροσωμη τοτε το μιυνι της ειναι και αυτο στενο
αρα για καποια μπορει να ειμαι μικρος αλλα για καποια πουτσαρας..
βλεπε παραδειγμα με τις καλτσες και τα ποδια
Αυτο λες εσυ ...εδω σου λεει στενο μουνακι που οσο το βρηκε τοσο το άφησε..αραγε η πουτσα ηταν και αυτη μικρη και στενη ?
ξερεις με το ξεσκισμα δεν βγαινουν τα μαθηματικα ρε γαμου
εγω εχω 18 ποντιυς μηκος και 2 ποντους παχους ολοισια πουτσα...δηλαδη το ιδανικο μεγεθος
συμφωνα με.επιστημονιμες μελετες..
αλλα οταν η γυναικα ειναι μικροσωμη τοτε το μιυνι της ειναι και αυτο στενο
αρα για καποια μπορει να ειμαι μικρος αλλα για καποια πουτσαρας..
βλεπε παραδειγμα με τις καλτσες και τα ποδια
italaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 424
- Πόντοι
- 21
Δε διαβάζεις...λέει παραπάνω ο κύριος ότι 7 μήνες μόνο δάχτυλο έβαζε...η εκδιδόμενη...και έψαχνε έναν να την ξεσκίσει...η εκδιδόμενη...του ζήτησε και κοκορέτσι...ρε φίλε αδυνατώ να το πιστέψω...anyway καλο βράδυ....το μουνι μονο, με την πουτσα μου...χωρις εργαλεια...δεν εκανε απο τον κωλο..μου ειπε οτι ηθελε να νιωσει ξανα παρθενα..
ΑΞΙΟΣ.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.522
- Πόντοι
- 606
Τον δικό σου η σε άλλονοχι εγω εχω αλλου ειδους φαντασιωσεις...πχ 2 καυλια στο κωλο και κατι τετοια
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.221
- Πόντοι
- 3.656
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.Δε διαβάζεις...λέει παραπάνω ο κύριος ότι 7 μήνες μόνο δάχτυλο έβαζε...η εκδιδόμενη...και έψαχνε έναν να την ξεσκίσει...η εκδιδόμενη...του ζήτησε και κοκορέτσι...ρε φίλε αδυνατώ να το πιστέψω...anyway καλο βράδυ....
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
Μια εκδιδόμενη, είχε σταματήσει να γαμιέται για 7 μήνες (η απάντηση στην ερώτηση ..κόβει η πουτάνα το γαμήσι;....), και έβαζε μόνο δάχτυλο, με αποτέλεσμα το χιλιοχρησιμοποιημένο της μουνί να στενέψει, και να ξαναγίνει παρθενικό. Μετά τους 7 μήνες αποχή, βρήκε το εν λόγω μέλος, και του ζήτησε να της ξεσκίσει το μουνί, ώστε να νιώσει και πάλι σαν παρθένα (Like a Virgin, που λέει και η Madona). Το εν λόγω μέλος έκλεισε ξενοδοχείο, τη γαμούσε για τέσσερις ώρες, μέχρι που μάτωσε και την τάισε με τα αίματά της. Αφού την τάισε, αυτή φτιάχτηκε περισσότερο, κατούρησε το κρεβάτι, κυλιόταν ναρκωμένη, μεθυσμένη και γεμάτη αίματα στο στόμα της και τον ρωτούσε αν του αρέσει που είναι έτσι ανώμαλη βρωμιάρα. Στη συνέχεια, έσπασε διάφορα πράγματα μέσα στο δωμάτιο και στο τέλος του ζήτησε να την γλείψει και να την φιλήσει μετά που την έδειρε. Κι όλα αυτά του στοίχισαν μόνο 1000 ευρώ, κοψοχρονιά. Ψέματα θα λέμε τώρα;
Εδώ θα ήθελα τη γνώμη κάποιας επαγγελματίας, σίγουρα έχει ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες από συναδέλφισσες, έτσι δεν είναι;
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
ηθελα να ζησω την δικη της φαντασιωση και το αφησα ανοικτο...Πάντως χωρίς να θέλω να γίνω ερειστικός, πιο πιθανό είναι τα 700 ευρώ να τα εδωσε ο κύριος για να ζήσει την δική του φαντασίωση. Αφήνω ενα μικρό παράθυρο να ήθελε η άλλη να βγάλει λεφτά και να σκαρφίστηκε όλο αυτό για να κονομίσει επειδή την ακουσε ωραία κι ο άλλος.
σε γυναικειο κωλο η κανενα τρανς...αντρες δεν γαμαω και ουτε γαμιεμαιΤον δικό σου η σε άλλον
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
οχι ειναι διαφορα καμπαρε...δεν χωρανε ολες σε ενα...νομιζω δεν καταλαβες καλα.τι ελεγαΤύπε εσύ δεν είσαι που έψαχνες ένα καπαρε που έλεγες ότι μέσα έχει 200 γκόμενες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν την γαμουσα 4 ωρες ... αντε μαξιμουμ κανενα μισαωρο...τις υπολοιπες ωρες καναμε παρεα με τα ποτακια και την κοκα συν κατι μπανια κτλ περασαν οι 4 ωρεςΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
Μια εκδιδόμενη, είχε σταματήσει να γαμιέται για 7 μήνες (η απάντηση στην ερώτηση ..κόβει η πουτάνα το γαμήσι;....), και έβαζε μόνο δάχτυλο, με αποτέλεσμα το χιλιοχρησιμοποιημένο της μουνί να στενέψει, και να ξαναγίνει παρθενικό. Μετά τους 7 μήνες αποχή, βρήκε το εν λόγω μέλος, και του ζήτησε να της ξεσκίσει το μουνί, ώστε να νιώσει και πάλι σαν παρθένα (Like a Virgin, που λέει και η Madona). Το εν λόγω μέλος έκλεισε ξενοδοχείο, τη γαμούσε για τέσσερις ώρες, μέχρι που μάτωσε και την τάισε με τα αίματά της. Αφού την τάισε, αυτή φτιάχτηκε περισσότερο, κατούρησε το κρεβάτι, κυλιόταν ναρκωμένη, μεθυσμένη και γεμάτη αίματα στο στόμα της και τον ρωτούσε αν του αρέσει που είναι έτσι ανώμαλη βρωμιάρα. Στη συνέχεια, έσπασε διάφορα πράγματα μέσα στο δωμάτιο και στο τέλος του ζήτησε να την γλείψει και να την φιλήσει μετά που την έδειρε. Κι όλα αυτά του στοίχισαν μόνο 1000 ευρώ, κοψοχρονιά. Ψέματα θα λέμε τώρα;
Εδώ θα ήθελα τη γνώμη κάποιας επαγγελματίας, σίγουρα έχει ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες από συναδέλφισσες, έτσι δεν είναι;
Sexiest Presence Inc
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2024
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
δεν ηταν επαγγελματιας εκδιδομενη... ητανε απλα μια πουτανα που αν της αρεσε η φαση και ηταν καλο το ποσο το εκανε... δεν ηταν το στυλ αυτων που πανε με 2-3-4-5 ατομα.την ημερα και βαλε...μπαργουμαν ηταν και περιστασιακη χρηστης ναρκωτικων και περιστασιακη βιζιταΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.