Νέα

Οι κρυφές πτυχές του αγoραίου έρωτα: εμπειρίες και μυστικά που δε λέγονται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.443
Πόντοι
5.956
Ίσως μου ταιριάζει ο όρος. Πουτάνα, Κυρία.

Με χαλάει ο όρος πουτάνα. Τον βρίσκω άδικο . Έχει έναν απαξιωτικό , υβριστικό χαρακτήρα
για άτομα ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΠΑΘΗ σε εμένα, που μου έχουν προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες, αναμνήσεις.
Ίσως όχι μία μία ... αλλά όλες μαζί , ως σύνολο , έκαναν μία τρομερή διαφορά.
Με ανέβασαν .

Αν δεν υπήρχαν , θα ήμουν ένας πιθηκάνθρωπος, στερημένος πρωτόγονος , στις σπηλιές, στο χώμα.
Με αυτές ... έγινα άρχοντας. Ή και χάρη σε αυτές. Τα λεφτά που πήραν , χαλάλι.
Να τα είχα και να ήμουν πιθηκάνθρωπος , στερημένος , πρωτόγονος ... με ένα Χ ποσό παραπάνω ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

Καριολοπουτανάρες του κερατά .... βρίζω κάποιες κυρίες σε κυριλέ προάστεια που παρκάρουν ακριβα σουβ και μοστράρουν τσάντες και παπούτσια ... επειδή παντρεύτηκαν κλέφτες, καταχραστές, γκάνγκστερ κτλ . Οι οποίες όμως δεν δούλεψαν ποτέ πραγματικά ως εκδιδόμενες. Απλά τύλιξαν έναν ΜΑΛΑΚΑ.
Που δεν είχε πάει με "πουτάνες" . Και παντρεύτηκε ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ. Και νομίζει ότι έφτιαξε "σπίτι".
Ενώ έφτιαξε "μπουρδέλο" .
Respect!

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
10
Like
1.716
Πόντοι
491
Ποια είναι τα πιο τρελά οραγματα που έχετε δοκιμάσει με εκδιδόμενες;

Υπάρχουν 'ειδικές συμφωνίες' ή πράγματα που προσφέρουν έξτρα, αλλά δεν τα λένε από την αρχή;

Τι τιμές έχετε παρει για τέτοιες 'ιδιαίτερες εμπειρίες';

Προσωπικά, θυμάμαι μια φορά που μια εκδιδόμενη μού ζήτησε να την ξεσκίσω και να την ταΐσω τα αίματά της – ηθελε να γλειφει το καυλι με τα αιματα της και να τη δερνω κιολας και ήταν από τις πιο ακραίες εμπειρίες μου.

το κοστος ηταν 700€ για 4 ωρες + την κοκα για να μην νιωθει.

Ποιος άλλος έχει κάτι τόσο απίστευτο να μοιραστεί;
μονο σε μια ανωμαλη σαν την αιμιλια μπαρακ παει το μυαλο μου

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
21.421
Πόντοι
26.386

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
222
Πόντοι
21
Έχω πάει με γκόμενα που είχε περίοδο και την γάμησα ακαποτα και όταν έχυσα βγήκε σπέρμα με αίματα μαζί και ήταν ωραία εμπειρία, αν και αυτή έλεγε ότι έχει ουλίτιδα και τρέχει αίμα από το στόμα της, τώρα το πως γινόταν να τρέχει αίμα από το στόμα και να φτάνει στο μουνι, δεν ξέρω

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Έχω πάει με γκόμενα που είχε περίοδο και την γάμησα ακαποτα και όταν έχυσα βγήκε σπέρμα με αίματα μαζί και ήταν ωραία εμπειρία, αν και αυτή έλεγε ότι έχει ουλίτιδα και τρέχει αίμα από το στόμα της, τώρα το πως γινόταν να τρέχει αίμα από το στόμα και να φτάνει στο μουνι, δεν ξέρω
Θα ντράπηκε. Επρεπε να της καθαρίσεις το μουνί με οδοντόβουρτσα. :rockon:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
432
Πόντοι
21
Εμένα δεν μου εχει τύχει κατι πολύ περιεργο. Μονο τυφλή σε μπουρδέλο που ακόμα δεν είμαι σιγουρος αν εβλεπε λιγο ή σχεδον καθολου. Εβγαλα αυτο το συμπερασμα μετα που σκεφτηκα το γαμησι γιατι κατα την διαρκεια δεν καταλαβα τίποτα. Αν το καταλαβαινα στανταρ θα μου επεφτε. Πως οδηγηθηκα σε αυτό το συμπερασμα; πρωτον οταν με κοιταγε ηταν σαν να κοιτούσε γενικά και δευτερον οταν αφήσε το βρακι της αλλά κι οταν το πήρε (της ειχα πει εγώ να το βγαλει) το εψαχνε. :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
378
Πόντοι
21
μονο σε μια ανωμαλη σαν την αιμιλια μπαρακ παει το μυαλο μου
δεν την ξερω ...ποια ειναι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με Pepsi δεν φτιαχνόταν η κυρία;;; Ελπίζω τουλάχιστον εσύ να επέλεξες Fanta...
οχι επιασα ενα famous + coke + παγακια:rockon:

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
378
Πόντοι
21
ναι ειναι αρκετα ωραιο μπορω να πω με περιοδο αν ειναι λιγες μερες πριν ξεκινησει η μετα προς το τελος... ας πουμε medium rare

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.237
Πόντοι
3.656
Ξεκολλα λιγο απο τα σαρκοφαγα ...με τα κοριτσια παιζω ποιο πολυ φετιχιστικα ...δηλαδη λαμβανω ερεθισμούς περα απο την κλασικη ματια του γαμεα.. σε αυτη την περιπτωση το κοριτσι που εδινε ρεσιταλ με τα νευρα της παρακολουθούσα

1.. οι ρογες ειχαν γινει καρφακια

2,το κορμι της βιωνε σύσπαση μυων ..πραγμα που χορευανε οι καμπυλες αντιθετα απο την φορα τον χεριων της

3,,τα μαλλια της ενω ηταν το στολιδι της εκνευρίστηκε και με αυτα

4 τα πατουσακια της αρχισανε να γλυστρανε μεσα στα παντοφλακια της καθως βιωνε και λιγο απο τον ιδρώτα της λογο υπερεντασης

5οταν καταλαβε οτι τελειωσε και δεν θα την πηδαγε κανεις επρεπε να δεις το βλεμμα της ...και πως αμεσως το σωμα της ηρθε στην αρχικη του ηρεμη κατασταση ...σαν να πατησες κουμπι ...ρε το μαναρακι:coffee:
Α ρε Φώσκολε, έχασες μέγιστο Συνεργάτη. Αν ζούσες, θα γράφατε θαύματα μαζί με το άτομο Magi

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
378
Πόντοι
21
  • Like
Αντιδράσεις: Bkoul7

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
222
Πόντοι
21
ναι ειναι αρκετα ωραιο μπορω να πω με περιοδο αν ειναι λιγες μερες πριν ξεκινησει η μετα προς το τελος... ας πουμε medium rare
Στην δικιά μου περίπτωση πρέπει να ήταν όταν πρωτοξεκίνησε η περίοδος της και της ήρθε απρόοπτα την ώρα του σεξ, ήταν και σε ξενοδοχείο έγιναν χάλια τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, ποιος ξέρει τι βρισιμο φάγαμε μετά :grin::cheesy:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
456
Α ρε Φώσκολε, έχασες μέγιστο Συνεργάτη. Αν ζούσες, θα γράφατε θαύματα μαζί με το άτομο Magi
"Η" Magi τράβελος δεν ήταν, και τώρα την έχει δει γυναίκα και μας δίνει τη "θυληκή" ματιά στα πράγματα;
(Πώς να τρώς πόρτα στη Φυλής σαν τους Πακιστανούς)
Α ρε μπου.κομ μόνο εδώ τέτοια γλέντια

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.457
Πόντοι
736
"Η" Magi τράβελος δεν ήταν, και τώρα την έχει δει γυναίκα και μας δίνει τη "θυληκή" ματιά στα πράγματα;
(Πώς να τρώς πόρτα στη Φυλής σαν τους Πακιστανούς)
Α ρε μπου.κομ μόνο εδώ τέτοια γλέντια
σιγα τη γρατσουνια τιμωρε .. οσο για τα γλεντια αλλη τα ζουνε και αλλοι τα φαντασιώνονται..:coffee:

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
378
Πόντοι
21
Στην δικιά μου περίπτωση πρέπει να ήταν όταν πρωτοξεκίνησε η περίοδος της και της ήρθε απρόοπτα την ώρα του σεξ, ήταν και σε ξενοδοχείο έγιναν χάλια τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, ποιος ξέρει τι βρισιμο φάγαμε μετά :grin::cheesy:
ναι ειναι bloody ... και αρκετα βρωμερο...εντωμεταξυ νομιζω ενα bloody mary παει με την περιπτωση...:rockon::rockon::rockon:

OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
378
Πόντοι
21
την μελετησα ... και φωτογραφιες και τιμες και κριτικες και ολα... καλα σου ειπα εξαρχης...οτι πρεπει για αγρια και ανωμαλα σεξακια... αμαν ξεκουραστει λιγο απο τα οργια νομιζω αυτη μπορει να εχει τρομερες αποδοσεις...παλια ειχα μια σχεση σαν αυτην απο ουγγαρια... πολυ βρωμιαρα και αυτη...εκανε 20 πουτσες την ημερα αυτη η φιλεναδα που ειχα και οταν ερχοταν κυπρο ξεκουραζοταν ....και καναμε κανενα σεξακι...

αλλα οπως την ψυχολογησα απο το προσωπο εξαρχης ειναι σαν αυτη που ειχα παλια...

νομιζω κανει και για σχεση αυτη η βρωμα αν δεν ντρεπεσε να κυκλοφορας μαζι της

υποψιαζομαι οτι ειναι και ρομαντικη μαλιστα...παρολο που δεν την γνωριζω...

ξαναδες ρομαντικη και ταυτοχρονα ανωμαλη πουτανα;

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Sexiest Presence Inc
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
378
Πόντοι
21
γιαυτο εχω αναφερει σε ενα μελος πιο πριν οτι με αυτη που εκανα αυτη την φαντασιωση δεν την θεωρω βιζιτα η πορνη...και την χαρακτηρισα περιστασιακη..

πορνη θεωρω οποια μπορει να κανει 5-20 πελατες την ημερα..

αλλιως την κατατασσω σε ΑΠΛΗ η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ βιζιτα/εσκορτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom