Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
εσυ να πας να δεις αν ερχομαι και αν ερχομαι παρε με!
bitchούλα!!!
εσυ να πας να δεις αν ερχομαι και αν ερχομαι παρε με!
δε φτάνει που μπερδεύεις τα προφίλ σου και δε ξέρεις με ποιο μιλάς κλώνε δε θυμάσαι και που τον βάζεις να πούμε,αυτη που πείραζα ηταν η nimertis αυτήν υποστήριζες με σκοπό να αλλά δεεεε ακόμα τρέχει η κορασίδα.
Μίνι τι δουλειά έχεις κ προβαλεις το προφίλ μου; Πάτησα στο λινγκ που έδωσες κ έβγαλε το δικό μου.
Εσύ πυρφόριζες με τη φωτό άβαταρ της nimertis KAI λες εμένα αγαπούλη που κάνω χαβαλέ?? η μήπως η nimertis είναι κλώνος της μινι και μπερδεύτηκες?
Τη nimertis την έσκισες γιατί "όσες μπαίνουν εδώ μέσα είναι ΜΠΑΖΑ" αλλά τη mini θέλεις να της χωθείς.
Άντε μεγάλε, τράβα καμία βόλτα στην Αμμόχωστο γιατί μουνί θα ξαναδείς περίπου στην επόμενη βάφτιση που θα πας και θα ελπίζεις να είναι κοριτσάκι.
Αυτό δεν απάντηση
Τη nimertis την έσκισες γιατί "όσες μπαίνουν εδώ μέσα είναι ΜΠΑΖΑ" αλλά τη mini θέλεις να της χωθείς.
Άντε μεγάλε, τράβα καμία βόλτα στην Αμμόχωστο γιατί μουνί θα ξαναδείς περίπου στην επόμενη βάφτιση που θα πας και θα ελπίζεις να είναι κοριτσάκι.
τι αλλο να πω??? αφου δεν βλεπεις εσυ καλα!Αυτό δεν απάντηση
εχει ζουμη η υποθεση.και ελεγα πως θα περασει το βραδυ..
τι αλλο να κανουμε τετοια ωρα?Και ΄γω τα ίδια!
Μια χαρά είδα, δεν θα το συνεχίζω άλλο γιατί δεν ασχολούμαι με μπαχαλοκλωναρια. Ασχολησου με τα προφίλ σου εδώ κ άσε τους άλλους..τι αλλο να πω??? αφου δεν βλεπεις εσυ καλα!
εισαι με τα καλα σου?????Μια χαρά είδα, δεν θα το συνεχίζω άλλο γιατί δεν ασχολούμαι μπαχαλοκλωναρια. Ασχολησου με τα προφίλ σου εδώ κ άσε τους άλλους..
Λιγα λογια και καλα.Δεν χρειαζεται καν εξηγηση πως και γιατι.Η πιο μουνοπανιστικη φαρα χρονια τωραΓαμιεται η μανουλα του καθε ταξιτζη.
γιατι? τι εχουν?Λιγα λογια και καλα.Δεν χρειαζεται καν εξηγηση πως και γιατι.Η πιο μουνοπανιστικη φαρα χρονια τωρα
Αν όντως είσαι γυναίκα τότε εισαι χαζή ,αν είσαι άντρας είσαι βλάκαςμαλλον εχεις χασει την μπαλα απο την αγαμια ,ξερω πολυ καλα τι ποσταρα
Και για πουτάνες,οπότε τι πρόβλημα υπάρχει;Τις μάνες γιατί τις αναφέρουμε;;;;εδώ λέμε για ταριφες!!!
ενας που το καταλαβε... επιτελους... και δεν λεει οτι το περασα εγω... σαν τον αλλο λιγο πιο πανωΑν όντως είσαι γυναίκα τότε εισαι χαζή ,αν είσαι άντρας είσαι βλάκας
Αυτό που πόσταρες είναι το λινκ για το προφίλ αυτουνού που θα το πατησει,ο καθένας μας βλέπει το δικό του!
ενας που το καταλαβε... επιτελους... και δεν λεει οτι το περασα εγω... σαν τον αλλο λιγο πιο πανω