μικρούλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Εσύ τόσο ξενερουά είσαι και χωρίς περίοδο η συκώνεις και καμία πλακίτσα ας πούμε.'Αραξε στο pc μιλάς!
μονο εσυ να κανεις τετοιες πλακες?? οι υπολοιποι να μην απαντανε?
Εσύ τόσο ξενερουά είσαι και χωρίς περίοδο η συκώνεις και καμία πλακίτσα ας πούμε.'Αραξε στο pc μιλάς!
μονο εσυ να κανεις τετοιες πλακες?? οι υπολοιποι να μην απαντανε?
καλα εκανα και θιχτηκα >έσυ θύχτηκες μανίτσα μου!!!και με βρίζεις και με πληγώνεις :'( :'( :'(
καλα εκανα και θιχτηκα >![]()
![]()
δεν κανω μαζι σου.... ασε μεεεεΈλα να κάνουμε ζουζουνιές και τρελίτσες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κανω μαζι σου.... ασε μεεεε
δεν μπαινω στο ταξι σου!δε θα σε αφήκω ζαργάνα μου!!θα σε πάρω κούρσα!!![]()
πριν 5-6 χρονια ανηφοριζαμε την λεοφωρο κυμης αργα το βραδυ με κατευθυνση στο μαρουσι...περιπου λιγο πριν τα τελικα φαναρια αποκοιμηθηκε ο τυπος...πιανω το τιμονι το στριβω αριστερα....ξυπναει αποτομα ο ταριφας...ζηταει χιλιες συγνωμες για το συμβαν και στο τελος της κουρσας λογω του συμβαντος δεν πηρε κομιστρο
φαινοταν παντως οτι ο τυπακος ειχε πολλες ωρες στο τιμονι και επρεπε πιο νωρις να το ειχε παραδωσει στον συνεταιρο του
προσοχη διοτι τετοια σκηνικα τυχαινουν σπανιως
δεν μπαινω στο ταξι σου!
να πας στον επομενο πελατηθες να μπεί το ταξί μου σε εσένα?θα συκώσω και σημαία ;)η μήπως θες να σε πάρω διπλοκούρσα
![]()
να πας στον επομενο πελατη
Αυτό το δροσερό αγόρι δεν ήταν που σε τραμπούκιζε προχθές σε άλλο νήμα;;
Μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε πιρφόρο, το μπου είναι ΤΕΡΜΑ μαγικό!
αλλος ηταν νομιζω... γενικα εδω μεσα δεχομαι πολυ bulling.... δεν με θελουν....Αυτό το δροσερό αγόρι δεν ήταν που σε τραμπούκιζε προχθές σε άλλο νήμα;;
αλλος ηταν νομιζω... γενικα εδω μεσα δεχομαι πολυ bulling.... δεν με θελουν....
Μίνι τι δουλειά έχεις κ προβαλεις το προφίλ μου; Πάτησα στο λινγκ που έδωσες κ έβγαλε το δικό μου.
εσυ να πας να δεις αν ερχομαι και αν ερχομαι παρε με!Εγώ σε θέλω βρε,σου ειπα να σε πάρω κούρσα ;) ;) ;)![]()