Νέα

Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλοί οι κακοί οι ταριφες

• Άριστους

Ψήφοι: 9 7,8%
  • Καλους

Ψήφοι: 31 26,7%
  • Κακούς

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Κακιστους

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Για κρεμάλα

Ψήφοι: 50 43,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116
OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ρεεεέ για εμπειρίες είναι εδωωω ...όχι για ξεκατινιασματα!!!!

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εμπειρίες από ταριφες

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Επειδη θα μου παρει ωρες να γραψω το τι σκηνικα εχω ζησει εγω και φιλοι- συγγενεις μου θα στο συνοψισω σε λιγες γραμμες.
1- θα κοιταξουν να σε κλεψουν οσο μπορουν με ενα σωρο δικαιολογιες.
2- θα απαιτησουν μεχρι και το τελευταιο λεπτο τηςκουρσας αλλα αν εσυ τολμησεις να ζητησεις τα ρεστα ακριβως η θα τσακωθειτε και δεν θα στα δωσει η θα κανει το μαλακα
3- Πολλοι δεν βαζουν ταξιμετρο κι οταν το απαιτησεις σου λενε "ελα μωρε τοσα ειναι (εδω βαλτε ενα χ ποσο)".
Μην παρετε ταξι απο λιμανι η κτελ.θα κοιταξουν να γεμισουν το ταξι με αλλους σε " κοντινες" προς τη δικη σας διαδρομες και θα φτασετε αυριο.
4- δεν σταματανε (καραπαρανομο) αν η διαδρομη ειναι κοντα η δεν τους κανει.5- σου σκοτιζουν τ αρχιδια με τις γαμωιστοριες τους (98% μουσια).
Και πολλα αλλα.Ψοφο και πλι ψοφο.Στο διαολο

OP
OP
fax

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μην τρολαρετε με ασχετα

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Επειδη θα μου παρει ωρες να γραψω το τι σκηνικα εχω ζησει εγω και φιλοι- συγγενεις μου θα στο συνοψισω σε λιγες γραμμες.
1- θα κοιταξουν να σε κλεψουν οσο μπορουν με ενα σωρο δικαιολογιες.
2- θα απαιτησουν μεχρι και το τελευταιο λεπτο τηςκουρσας αλλα αν εσυ τολμησεις να ζητησεις τα ρεστα ακριβως η θα τσακωθειτε και δεν θα στα δωσει η θα κανει το μαλακα
3- Πολλοι δεν βαζουν ταξιμετρο κι οταν το απαιτησεις σου λενε "ελα μωρε τοσα ειναι (εδω βαλτε ενα χ ποσο)".
Μην παρετε ταξι απο λιμανι η κτελ.θα κοιταξουν να γεμισουν το ταξι με αλλους σε " κοντινες" προς τη δικη σας διαδρομες και θα φτασετε αυριο.
4- δεν σταματανε (καραπαρανομο) αν η διαδρομη ειναι κοντα η δεν τους κανει.5- σου σκοτιζουν τ αρχιδια με τις γαμωιστοριες τους (98% μουσια).
Και πολλα αλλα.Ψοφο και πλι ψοφο.Στο διαολο
ωχ οντως,... δεν τα ειχα συνδιασει ποτε ολα αυτα....

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Καλύτερη εμπειρία σε ταξί.

Γυναίκα και συνονόματη στην κούρσα, την πήρα από την πιάτσα μετρό Αιγάλεω.

Είχε και φουντούνια. "ΡΟΚΑΝΑ" μου λέει. ρΟΚΆΝΙΣΑ και εγώ. Τρομερή τύπισσα
γενικα.

Χειρότερη

Στα 18 μου μετά από το τότε ENVY, πηρα ταξι απο Μοναστηρακι για Πειραια,
ολο βολτες με εκανε πως και καλα δεν ηξερε και ζηταγε επιμονα τον αριθμο
μου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πριν καμια 10ετια πηραμε ταξι με τη μανα μου απο ιερα οδο να παμε μιχαλακοπουλου βιοιατρικη για κατι εξετασεις
πετυχαινουμε τυπο ταριφα παντελως απλυτο ακουρευτο κι αξυριστο σαν τον αστραπογιανο, καμια 45 κιλα, αγαλμα της πεινας
με βαθουλωμενα μαγουλα και παγωμενο βλεμμα
ειχε βαλει το καθισμα τερμα μπροστα και ειχε κολλησει στο τιμονι, απορω πως οδηγουσε σε αυτη τη σταση
καθε 5-6 δευτερολεπτα εκανε το σταυρο του, αλλα μιλαμε για σταυρο αγιοριτικο μεγαλοπρεπη, οχι μαλακιες μαντολινο σαν τους γιους του κωνστανταρα
στο ταμπλω εικονες της παναγιας κολλημενες, μουρμουραγε κατι ψαλμους και πηγαινε το ταξι μαλια, ολο σφηνες και χωσιματα
σε ολη τη διαδρομη ημασταν κι οι 2 βουβοι στο πισω καθισμα, κλασμενοι απο φοβο και οταν πατησα μιχαλακοπουλου ειπα ολα τα πατερ ημα μου  :priest:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.349
Πόντοι
5.506
Καλύτερη εμπειρία σε ταξί.

[size=20pt]Γυναίκα και συνονόματη [/size]στην κούρσα, την πήρα από την πιάτσα μετρό Αιγάλεω.

Είχε και φουντούνια. "ΡΟΚΑΝΑ" μου λέει. ρΟΚΆΝΙΣΑ και εγώ. Τρομερή τύπισσα
γενικα.

Χειρότερη

Στα 18 μου μετά από το τότε ENVY, πηρα ταξι απο Μοναστηρακι για Πειραια,
ολο βολτες με εκανε πως και καλα δεν ηξερε και ζηταγε επιμονα τον αριθμο
μου.

Και που ξέρουμε οτι είσαι και συ γυναίκα....  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
πριν καμια 10ετια πηραμε ταξι με τη μανα μου απο ιερα οδο να παμε μιχαλακοπουλου βιοιατρικη για κατι εξετασεις
πετυχαινουμε τυπο ταριφα παντελως απλυτο ακουρευτο κι αξυριστο σαν τον αστραπογιανο, καμια 45 κιλα, αγαλμα της πεινας
με βαθουλωμενα μαγουλα και παγωμενο βλεμμα
ειχε βαλει το καθισμα τερμα μπροστα και ειχε κολλησει στο τιμονι, απορω πως οδηγουσε σε αυτη τη σταση
καθε 5-6 δευτερολεπτα εκανε το σταυρο του, αλλα μιλαμε για σταυρο αγιοριτικο μεγαλοπρεπη, οχι μαλακιες μαντολινο σαν τους γιους του κωνστανταρα
στο ταμπλω εικονες της παναγιας κολλημενες, μουρμουραγε κατι ψαλμους και πηγαινε το ταξι μαλια, ολο σφηνες και χωσιματα
σε ολη τη διαδρομη ημασταν κι οι 2 βουβοι στο πισω καθισμα, κλασμενοι απο φοβο και οταν πατησα μιχαλακοπουλου ειπα ολα τα πατερ ημα μου  :priest:

καλα επική περιγραφή έκλασα στο γέλειο ρε τύπε!!!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: χαχαχαχαχ γιαυτό έκανε σταυρούς ο τύπος σου λέει χώνομαι είμαι ατζαμούρας ας κάνω κανα σταυρό μη στουκάρω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Είχα κάνει σε άλλο θρεντ ρεαλιστική περιγραφή της περιόδου μου  :think:
τυπισσα υπαρχει ενα σουβλατζιδικο στα μερη μου που φτιαχνει μια δικια του πηχτη ροζ σαλτσα και τη βαζει στο γυρο κοτοπουλο και στην κοτοσαλατα
και ενα φιλαρακι επειδη ειναι πηχτη και ροζ την εχει ονομασει σοσ "περιοδο καλογριας"
μια φορα που πηγα σπιτι του να δουμε ενα ματς στην τιβι την ειχε παραγγειλει ετσι στην τηλεφωνητρια του σουβλατζιδικου
γνωμη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom