Νέα

Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καλοί οι κακοί οι ταριφες

• Άριστους

Ψήφοι: 9 7,8%
  • Καλους

Ψήφοι: 31 26,7%
  • Κακούς

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Κακιστους

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Για κρεμάλα

Ψήφοι: 50 43,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
επισης καποια στιγμη γυριζα με μια φιλη μου και ενω κανονικα ηταν 3 ευρω τοτε η ελαχιστη εκεινος μας ζητησε 5 χωρις να εχει βαλει το ταξιμετρο τσακωθηκαμε μου γυρισε τα ρεστα και του τα πεταξα μεσα στο ταξι...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
επισης καποια στιγμη γυριζα με μια φιλη μου και ενω κανονικα ηταν 3 ευρω τοτε η ελαχιστη εκεινος μας ζητησε 5 χωρις να εχει βαλει το ταξιμετρο τσακωθηκαμε μου γυρισε τα ρεστα και του τα πεταξα μεσα στο ταξι...

Σε πιάνανε κότσο οι ταρίφες βρε??κατάλαβα..!!

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Σχετικό-άσχετο... Δεν θα γάμαγε, να είχαμε fake taxi στην Ελλάδα; Τελικά πώς γίνεται το σκηνικό με το fake taxi? Δηλώνουν συμμετοχή οι και καλά επιβάτες ή είναι πράγματι τυχαίοι;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Σχετικό-άσχετο... Δεν θα γάμαγε, να είχαμε fake taxi στην Ελλάδα; Τελικά πώς γίνεται το σκηνικό με το fake taxi? Δηλώνουν συμμετοχή οι και καλά επιβάτες ή είναι πράγματι τυχαίοι;

Μάλλον τυχαίοι τύπε

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
οι κοπελες ειναι του επαγγελματος.οχι πολυ γνωστες αν και σε μερικες περιπτωσεις εχει

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
οι κοπελες ειναι του επαγγελματος.οχι πολυ γνωστες αν και σε μερικες περιπτωσεις εχει
΄

ρε τύπε θές να το φιξάρουμε??να κάνουμε κανένα τέτοιο τζέρτζελο??θα π΄ρουμε και τη μινι στη παραγωγή σε ρόλο έκπληξη  :tits2:

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1

Για αυτό το λέω ρε σεις...μερικές φαίνεται ότι είναι του είδους, αλλά άλλες φαίνονται amateur enough για να είναι κοινές θνητές!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
Για αυτό το λέω ρε σεις...μερικές φαίνεται ότι είναι του είδους, αλλά άλλες φαίνονται amateur enough για να είναι κοινές θνητές!
ε ειναι σαν τα τσεχικα ρε τυπε που την πιανουν κουβεντα στο δρομο.μιλιμενα ειναι ολα απο πριν

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Ταξί με βάρδιες! Καθένας βαράει το σκοπέτο του και γίνεται το ντίλι!

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
τυπε απο ενα ταξι ο καθενας?η και οι 2 σε ενα?πως το εχεις στο μυαλο σοθ?

παρτουζόταξο θα γαμάμε μαζί τύπε!!θα γίνει υπερθέαμα εχω και φωτοαγένεια που λέει και ο φατσέας χαχαχαχα

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
παρτουζόταξο θα γαμάμε μαζί τύπε!!θα γίνει υπερθέαμα εχω και φωτοαγένεια που λέει και ο φατσέας χαχαχαχα
ρε τυπε τη μουρη σου θα πουλησουμε η το πορνακι που θα μας ερθει?

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ρε τυπε τη μουρη σου θα πουλησουμε η το πορνακι που θα μας ερθει?

όλα παίζουν ρολο ρε τύπε!!!και εμεις θα ειμαστε πρώτη μούρη στο καβούρι!!κοίτα φατσούλα που έχω ο άτιμος κουκλί ζωγραφιστό!!!αλλα και συ ρε godfather  εισαι σένιος με το παπιγιόν σου και το μουστακάκι σου  :2funny:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
όλα παίζουν ρολο ρε τύπε!!!και εμεις θα ειμαστε πρώτη μούρη στο καβούρι!!κοίτα φατσούλα που έχω ο άτιμος κουκλί ζωγραφιστό!!!αλλα και συ ρε godfather  εισαι σένιος με το παπιγιόν σου και το μουστακάκι σου  :2funny:
:thumbsup:

μινι θα ερθεις για σκηνοθετης?

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
απατο θα παει καλυτερα φορα καμια μασκα!
αν και δεν εχω μπει καλα στο κλιμα για το τι ακριβως ειναι αυτο που λετε!

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Πρώτη πελάτισσα, στην παρθενική μου βάρδια, θέλω την μίνι!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom