Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
επισης καποια στιγμη γυριζα με μια φιλη μου και ενω κανονικα ηταν 3 ευρω τοτε η ελαχιστη εκεινος μας ζητησε 5 χωρις να εχει βαλει το ταξιμετρο τσακωθηκαμε μου γυρισε τα ρεστα και του τα πεταξα μεσα στο ταξι...
Σχετικό-άσχετο... Δεν θα γάμαγε, να είχαμε fake taxi στην Ελλάδα; Τελικά πώς γίνεται το σκηνικό με το fake taxi? Δηλώνουν συμμετοχή οι και καλά επιβάτες ή είναι πράγματι τυχαίοι;
διαβασες αυτο που εγραψα ολοκληρο ή το μισο???Σε πιάνανε κότσο οι ταρίφες βρε??κατάλαβα..!!
οι κοπελες ειναι του επαγγελματος.οχι πολυ γνωστες αν και σε μερικες περιπτωσεις εχειΣχετικό-άσχετο... Δεν θα γάμαγε, να είχαμε fake taxi στην Ελλάδα; Τελικά πώς γίνεται το σκηνικό με το fake taxi? Δηλώνουν συμμετοχή οι και καλά επιβάτες ή είναι πράγματι τυχαίοι;
΄οι κοπελες ειναι του επαγγελματος.οχι πολυ γνωστες αν και σε μερικες περιπτωσεις εχει
Σχετικό-άσχετο... Δεν θα γάμαγε, να είχαμε fake taxi στην Ελλάδα; Τελικά πώς γίνεται το σκηνικό με το fake taxi? Δηλώνουν συμμετοχή οι και καλά επιβάτες ή είναι πράγματι τυχαίοι;
οι κοπελες ειναι του επαγγελματος.οχι πολυ γνωστες αν και σε μερικες περιπτωσεις εχει
ε ειναι σαν τα τσεχικα ρε τυπε που την πιανουν κουβεντα στο δρομο.μιλιμενα ειναι ολα απο πρινΓια αυτό το λέω ρε σεις...μερικές φαίνεται ότι είναι του είδους, αλλά άλλες φαίνονται amateur enough για να είναι κοινές θνητές!
τυπε απο ενα ταξι ο καθενας?η και οι 2 σε ενα?πως το εχεις στο μυαλο σοθ?΄
ρε τύπε θές να το φιξάρουμε??να κάνουμε κανένα τέτοιο τζέρτζελο??
τυπε απο ενα ταξι ο καθενας?η και οι 2 σε ενα?πως το εχεις στο μυαλο σοθ?
Ταξί με βάρδιες! Καθένας βαράει το σκοπέτο του και γίνεται το ντίλι!
ρε τυπε τη μουρη σου θα πουλησουμε η το πορνακι που θα μας ερθει?παρτουζόταξο θα γαμάμε μαζί τύπε!!θα γίνει υπερθέαμα εχω και φωτοαγένεια που λέει και ο φατσέας χαχαχαχα
ρε τυπε τη μουρη σου θα πουλησουμε η το πορνακι που θα μας ερθει?
όλα παίζουν ρολο ρε τύπε!!!και εμεις θα ειμαστε πρώτη μούρη στο καβούρι!!κοίτα φατσούλα που έχω ο άτιμος κουκλί ζωγραφιστό!!!αλλα και συ ρε godfather εισαι σένιος με το παπιγιόν σου και το μουστακάκι σου
απατο θα παει καλυτερα φορα καμια μασκα!όλα παίζουν ρολο ρε τύπε!!!και εμεις θα ειμαστε πρώτη μούρη στο καβούρι!!κοίτα φατσούλα που έχω ο άτιμος κουκλί ζωγραφιστό!!!αλλα και συ ρε godfather εισαι σένιος με το παπιγιόν σου και το μουστακάκι σου
σκηνοθετρια στυλιστρια μανατζερ σας..... ετσι θα σας αφησω???
μινι θα ερθεις για σκηνοθετης?