Νέα

Καλές και κακές εμπειρίες από ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fax
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καλοί οι κακοί οι ταριφες

• Άριστους

Ψήφοι: 9 7,8%
  • Καλους

Ψήφοι: 31 26,7%
  • Κακούς

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Κακιστους

Ψήφοι: 13 11,2%
  • Για κρεμάλα

Ψήφοι: 50 43,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    116

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
εγω θα σε μανατζαρω ρε... τι πελατισσα????

Νταβά στο κεφάλι μας;?;?;  :think: :think: κάπως έτσι τα μυρίζομαι τα μανατζεριλίκια!!!

άμα δεν ασημώσεις εσύ το εργαλείο και δεν ευχηθείς εσύ προσωπικώς καλά χιλιόμετρα, δεν δύναμαι να συνεργαστώ!!!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506
καταλαβα τι ειναι... αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν οι κοπελες ή ο πελατης γενικοτερα  ξερει τι ειναι ή νομιζει πως ειναι κανονικο ταξι
ας νομιζουν οτι θελουν

μικρούλι

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
1
Νταβά στο κεφάλι μας;?;?;  :think: :think: κάπως έτσι τα μυρίζομαι τα μανατζεριλίκια!!!

άμα δεν ασημώσεις εσύ το εργαλείο και δεν ευχηθείς εσύ προσωπικώς καλά χιλιόμετρα, δεν δύναμαι να συνεργαστώ!!!
εγω θα το οδηγωωωω και πριν μπω θα πεταξω και κερματα ετσι για το καλο........ και θα ειναι και με εμενα τα χιλιομετρα... αλλα να εχει κουρτινακι να μην επικοινωνω με πισω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
απατο θα παει καλυτερα φορα καμια μασκα!
αν και δεν εχω μπει καλα στο κλιμα για το τι ακριβως ειναι αυτο που λετε!

Αστο εκτός από Σαλούφα εισαι και περιορισμένης ευθύνης  :idiot: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
εγω θα το οδηγωωωω και πριν μπω θα πεταξω και κερματα ετσι για το καλο........ και θα ειναι και με εμενα τα χιλιομετρα... αλλα να εχει κουρτινακι να μην επικοινωνω με πισω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άκλαφτοι θα πάμε ζορενννν ωχχχ

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
δε γυρίζουμε ντοκυμαντέρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με σκιάζεις τύπε...για εξηγήσου!!! χαχαχα

Μου την βγαίνεις περιέργως. Θα την ανθιστώ την φτιάξη και θα σε στριμώξω καθ'όσον μου αρέσουν οι ζόρικες!

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.171
Πόντοι
506

Μου την βγαίνεις περιέργως. Θα την ανθιστώ την φτιάξη και θα σε στριμώξω καθ'όσον μου αρέσουν οι ζόρικες!
τυπε αν τελικα μπει ο σύρτης θα γραψεις και κριτικη εδω μετα?

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

ρε τύπε με τη μίνι θες να γυρίσουμε πορνοδιαστροφικό ριάλιτη να πούμε?? θα τη βάλω να καθαρίζει τα τζάμια και άμα καμία έχει περίοδο να κάνει τα ρεπό της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
αμα συμμετεχω ποιος θα σκηνοθετει?

άσε τα κασκαντεριλίκια...δεν θέλουμε να γυρίσουμε τριλογία.. τσόντα πάμε να φτιάξουμε!!!

τυπε αν τελικα μπει ο σύρτης θα γραψεις και κριτικη εδω μετα?

Καλή ερώτηση, αλλά είναι παγίδα!! Η μάνατζερ δεν είναι επαγγελματίας, άρα η κριτική περιττεύει και κυρίως την εκθέτω οπότε αυτομάτως δεν είμαι τίμιο αρσενικό! Γιατί, πώς να το κάνομε ρε τύπε έχομε και ηθικάς αρχάς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom