ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 506
απατο θα παει καλυτερα φορα καμια μασκα!
αν και δεν εχω μπει καλα στο κλιμα για το τι ακριβως ειναι αυτο που λετε!
εγω θα σε μανατζαρω ρε... τι πελατισσα????Πρώτη πελάτισσα, στην παρθενική μου βάρδια, θέλω την μίνι!!!
ωραια ετοιμη η μπιζνα.θα γραψω και το theame songσκηνοθετρια στυλιστρια μανατζερ σας..... ετσι θα σας αφησω???
καταλαβα τι ειναι... αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν οι κοπελες ή ο πελατης γενικοτερα ξερει τι ειναι ή νομιζει πως ειναι κανονικο ταξι
εγω θα σε μανατζαρω ρε... τι πελατισσα????
ας νομιζουν οτι θελουνκαταλαβα τι ειναι... αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν οι κοπελες ή ο πελατης γενικοτερα ξερει τι ειναι ή νομιζει πως ειναι κανονικο ταξι
Πρώτη πελάτισσα, στην παρθενική μου βάρδια, θέλω την μίνι!!!
εγω θα το οδηγωωωω και πριν μπω θα πεταξω και κερματα ετσι για το καλο........ και θα ειναι και με εμενα τα χιλιομετρα... αλλα να εχει κουρτινακι να μην επικοινωνω με πισωΝταβά στο κεφάλι μας;?;?; κάπως έτσι τα μυρίζομαι τα μανατζεριλίκια!!!
άμα δεν ασημώσεις εσύ το εργαλείο και δεν ευχηθείς εσύ προσωπικώς καλά χιλιόμετρα, δεν δύναμαι να συνεργαστώ!!!
ντοκιμαντερ αναπαραγωγης ειναι.....δε γυρίζουμε ντοκυμαντέρ
εγω θα το οδηγωωωω και πριν μπω θα πεταξω και κερματα ετσι για το καλο........ και θα ειναι και με εμενα τα χιλιομετρα... αλλα να εχει κουρτινακι να μην επικοινωνω με πισω
ντοκιμαντερ αναπαραγωγης ειναι.....
εσυ το βλεπεις αλλιως!
τοτε γιατι δε θες να παρεις μερος και να μείνεις μονοστο μανατζεριλικι?ντοκιμαντερ αναπαραγωγης ειναι.....
εσυ το βλεπεις αλλιως!
δε γυρίζουμε ντοκυμαντέρ
εγω θα το οδηγωωωω και πριν μπω θα πεταξω και κερματα ετσι για το καλο........ και θα ειναι και με εμενα τα χιλιομετρα... αλλα να εχει κουρτινακι να μην επικοινωνω με πισω
αμα συμμετεχω ποιος θα σκηνοθετει?τοτε γιατι δε θες να παρεις μερος και να μείνεις μονοστο μανατζεριλικι?
τυπε αν τελικα μπει ο σύρτης θα γραψεις και κριτικη εδω μετα?Με σκιάζεις τύπε...για εξηγήσου!!! χαχαχα
Μου την βγαίνεις περιέργως. Θα την ανθιστώ την φτιάξη και θα σε στριμώξω καθ'όσον μου αρέσουν οι ζόρικες!
Με σκιάζεις τύπε...για εξηγήσου!!! χαχαχα
Μου την βγαίνεις περιέργως. Θα την ανθιστώ την φτιάξη και θα σε στριμώξω καθ'όσον μου αρέσουν οι ζόρικες!
δεν νικα παντα ο επιμενωνΜου την βγαίνεις περιέργως. Θα την ανθιστώ την φτιάξη και θα σε στριμώξω καθ'όσον μου αρέσουν οι ζόρικες!
αμα συμμετεχω ποιος θα σκηνοθετει?
τυπε αν τελικα μπει ο σύρτης θα γραψεις και κριτικη εδω μετα?
δεν νικα παντα ο επιμενων