Νέα

Η Ρωσίδα ωs γκόμενα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Mέχρι τώρα έχω δει ελάχιστες αξιόλογες ελληνίδες, και αυτές ήταν παντρεμένες. Καμία ανύπαντρη ελληνίδα που να ήταν αξιόλογη.

Οι εμμονές του uiop δεν αναιρούν την πραγματικότητα που ζούμε. Και αυτή είναι μία ζωή μέσα σε γυναίκες που δεν ξέρουν από χαρά και ανυστεροβουλία και δεν έχουν πρόσχαρη διάθεση. Βέβαια και πολλοί άντρες με την παρουσία τους στην κοινωνία συντελούν στο κλίμα αυτό, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι σε άλλες χώρες και κουλτούρες τα πράγματα είναι διαφορετικά.
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για αυτό το θέμα. Κρατάω δύο από αυτά που γράψαν κάποιοι . 1ον. Οι Ελληνίδες (και οι Τσυπρίες βεβαίως βεβαίως   ;) ) είναι ψωνάρες γιατί τα βρήκαν όλα έτοιμα.  Ξέρετε τί μου θυμίζουν? Κάτι ηθοποιούς του Χόλυγουντ οι οποίοι σε ηλικίες 30 και λιγότερο απέκτησαν τα πάντα. Δόξα , χρήμα, εξασφαλισμένο μέλλον.

Αγαπητέ φίλε μου νομίζω ότι έχουν επηρρεαστεί αφάνταστα από αμερικάνικα σήριαλ-πρότυπα του στυλ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ", "ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ", "SINGLES"....

Δεν ξέρουν τί θέλουν πια. Αφού τα βρήκαν όλα έτοιμα. Δεν χρειάστηκε να κουραστούν ποτέ τους. Πάντα κάποιος ήταν δίπλα τους , να τους τα δίνει όλα. Από τον μπαμπάκα μέχρι τους 20+ άντρες που σέρνει η καθεμιά τους , ανεξαρτήτως εμφάνισης. Πώς να μην την ψωνίσουν μετά?

Συμφωνώ σε ότι έγραψες αλλά διαφωνώ στο ΑΙΤΙΟ. Δυστυχώς για την κατάσταση αυτή δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά οι άντρες που τις κακόμαθαν στο στυλ αυτό. Αμα τις κανακεύουμε, τους πετάμε γαρύφαλλα, τους αγοράζουμε φορέματα, το ένα το άλλο...ε! λογικό δεν είναι να την ψωνίσει και η άλλη;;;

Το δεύτερο που κρατάω από αυτά που γράφτηκαν είναι ότι οι ελληνίδες δεν είναι όπως παλιά από άποψης αντοχών. ʼμεση συνέπεια του πρώτου. Όπως το λέει ο απλός λαός , κάποτε η ελληνίδα «έπιανε την πέτρα και την έστυβε» .

Κατά συνέπεια πρέπει λοιπόν να ανγνωρίσουμε ότι οι Αλβανίδες είναι αυτή τη στιγμή κατά τα γραφόμενα σου (και ίσως δεν είσαι πολύ μακριά) οι καλύτερες σε σχέση ποιότητας/παράδοσης οικογένειας/πιστότητας/αντοχής/ευκολίας σχέσης. Εχουν συνηθίσει τις δυσκολίες, μένουν πιστές, σκοτώνουν για την οικογένειά τους και έχουν αφέντη τον άντρα τους συν ότι έχουν μάθει και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά και με καρπαζιές...Χμ! δεν είναι κακή η τοποθέτησή σου αλλά είδες που καταλήγουμε...

Τί γίνεται τώρα? Οπωσδήποτε ξένες. Δεν ξέρω αν οι ρωσίδες , οι ουκρανές , ή οι τσέχες είναι πιο καλές ξέρω όμως ότι ΟΛΕΣ είναι καλύτερες από τις ελληνίδες!

Σε καμιά περίπτωση μην κάνεις αυτό το λάθος. Το ΑΠΟΛΥΤΟ είναι εχθρός της αλήθειας...Προς Θεού μην είστε απόλυτοι...Παντού υπάρχουν καλά, άσχημα, απαράδεκτα, τέλεια...Μπορεί να παίζουν ποσοστά διαφορετικά αλλά όλα υπάρχουν...

Συμπέρασμα. Τρέξτε να προλάβετε τις ξένες!!! Όσο είναι ακόμα ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! Θα γίνουν αντράκια και αυτές σε λίγο!!!!

Εδώ αν το λες χαριτολογώντας εντάξει. Διαφωνώ στο θέμα αυτό ως εξής: να τρέξουμε να προλάβουμε ΠΟΤΕ! Αυτά έχουν κάνει χιλιάδες ελληνάρες πίσω από τη φούστα πολλών γυναικών (ελληνίδων-ξένων) και να που καταλήξαμε...Απλά να κοιτάμε το ΚΑΛΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ. Από όπου και αν προέρχεται...Και μην ξεχνάμε...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ....
 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Αγαπητέ φίλε μου νομίζω ότι έχουν επηρρεαστεί αφάνταστα από αμερικάνικα σήριαλ-πρότυπα του στυλ "ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ", "ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ", "SINGLES"....
Πολυ σωστα!! Βαλε και τα "Χτυποκαρδια στο Μπεβερλι Χιλς"!!
 

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
635
Like
17
Πόντοι
6
Για τον uiop, πολύ θετικό είναι το post του iwcg (τί σημαίνει αυτό το username;), ο πυρήνας του οποίου έχει να κάνει με την απουσία απολυτότητας, γιατί, κακά τα ψέματα, τα χώνουμε στις Ελληνίδες έχοντας άσχημα βιώματα από κάποιες, με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση μας και να υπερβάλουμε...Σίγουρα, υπάρχουν αξιολογότατες περιπτώσεις Ελληνίδων (διερωτώμαι να έχουμε τη δυνατότητα να το καταλάβουμε όταν η ζωή τις φέρνει κάπου δίπλα μας) και ίσως ο uiop, να έχει δει καλύτερα από εμάς...Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη στην αναζήτηση... :)

Αγαπητέ μου σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στο POST μου. Όσο αφορά τι σημαίνει το IWCG μπορείς να ανατρέξεις στο σχετικό θέμα που είχε δημιουργηθεί με τίτλο "τι σημαίνουν τα usernames μας" πριν λίγο καιρό. Με είχαν "παρακαλέσει"και τους το είπα...!
Η απάντησή μου στην τοποθέτηση είναι ότι συμφνωούμε απόλυτα περί θολότητας. Ανάλογα με την πρώτη, δεύτερη, τρίτη φάση που μας έκατσε στη ζωή μας γινόμαστε πιο κλειστή στις επιλογές, κριτικές, αποφάσεις μας. Πχ. αν τα είχαμε φτιάξει με μια κοπέλα που ήταν καθηγήτρια και πχ μίλαγε πολύ, έκανε το ένα στραβό, έκανε το άλλο και τελικά τα χαλάσαμε είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ από εκεί και μετά να σκεφτόμαστε το "ποτε ξανά με καθηγήτρια" (τυχαίο το παράδειγμα έτσι;;). Αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι καθηγήτριες όμως είναι σαν την σχέση που είχαμε...Το ίδιο ισχύει και για τις ελληνίδες και τις ξένες. Ξέρω ξένες (μια Φιλανδή και μια Νορβηγίδα) παντρεμένες με 2 γνωστούς είναι ότι πιο τέλειο έχω δει σε συζύγους και μαμάδες. Κουκλάρες, σκοτώνονται για την οικογένεια, δουλεύουν να προσφέρουν και όχι για πάρτη τους και κυρίως στα 30-40 τους ενδιαφέρονται για το σώμα τους ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ και που τον ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ των ενδιαφερόντων τους ακόμα και από τα παιδιά (για μένα σε ένα ζευγάρι αυτό πρέπει να γίνεται). Και όμως μια άλλη Γαλλίδα που παντρεύτηκε ένα στέλεχος εδώ στην εταιρεία τον έχει κάνει πλυντήριο...! Τον γυρνά, τον μουσκεύει, τον στίβει, τον στεγνώνει και τον απλώνει ότι ώρα γουστάρει. Δε θα μπω στη διαδικασία να πω μακριά από Γαλλίδες ή κοντά στις Φιλανδές...Μπορεί να ήταν ανάποδα...Επίσης δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τον σύζυγο της καθεμιάς γιατί και αυτό ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ...και παίζει ρόλο και το γύρω περιβάλλον (πεθερικά πχ). Τέλος πάντων μην είστε απόλυτοι και να έχετε όλοι καλή τύχη...
 
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Μηνύματα
2.432
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παιδια οι ελληνιδεs δεν αξιζουν ουτε σε ομορφια,ουτε σε συμπεριφορα αλλα ουτε και στο σεξ,δεν  ειναι ερωτικεs γυναικεs.για την ομορφια που λεω βλεπε καλλιστεια,ολεs ειναι απο κακεs εωs κακιστεs,κακομαθημενα κοριτσακια και οχι γυναικεs!ασε που ολεs προσπαθουν να μημιθουν τη ρωσικη ομορφια!!

 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Διάβασα με προσοχή τα σχόλια των flashforfantacy και iwcg.

Αγαπητοί φίλοι, προφανώς ο καθένας κρίνει και σχολιάζει με βάση τα προσωπικά του βιώματα. Αυτό είναι το αξιόπιστο κομμάτι. Σε αυτό προστίθενται και εμπειρίες των φίλων και γνωστών - εμπειρίες από δεύτερο χέρι και άρα η αξιοπιστία τους είναι σχετική. 

Αυτό το οποίο εντοπίζω, δεν είναι οι εμπειρίες αυτές καθεαυτές αλλά η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ αρνητικών εμπειριών με Ελληνίδες. Ο καθένας πάντα έχει προσωπικά συμπεράσματα βασισμένα στη δική του εμπειρία. Στην πορεία όμως καταλαβαίνει αν η εμπειρία του είναι ο κανόνας ή η εξαίρεση.

Απόλυτα σεβαστές οι απόψεις για τις ελληνίδες. Και οι αρνητικές και οι θετικές. Η αναλογία όμως θετικών/αρνητικών είναι πολύ μικρότερη της μονάδας, αποτελώντας μια ένδειξη. Ισχυρή ή όχι, αυτό εξαρτάται από την ποιότητα και το πλήθος του δείγματος.

Είναι εξαιρετικά καλό το ότι αναπτύσσεται διάλογος. Οι μονόλογοι είναι πάντα βαρετοί.

Χαίρομαι που και ο iwcg επιβεβαιώνει την ποιότητα των Γυναικών απο τη Σκανδιναβία - φίλος παντρεμένος με Σουηδέζα είναι ευτυχισμένος, έχοντας στο πλάι του και στα καλά και στα ζόρια μια γυναίκα που είναι και εξαιρετική μητέρα.

Ανεξαρτήτως αιτίας, το αποτέλεσμα είναι ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά μια παρτίδα γυναικών που προσωπικά χαρακτηρίζω ως "στοκ". Για κάποιο λόγο δεν πουλάνε. Ισως είναι προβληματικό το προϊόν, ίσως απευθύνεται σε μια αγορά πο έχει αλλάξει λόγω παγκοσμιοποίησης, ίσως και τα 2. Σημασία έχει ότι ξαφνικά, βρέθηκαν κόλπα, νάζια, σκέρτσα και συμπεριφορές που 6-7 χρόνια πριν πουλάγανε τρελλά, απλά να μην έχουν πλεον πέραση.

Πολύ σωστά λέει ο iwcg ας μην είμαστε απόλυτοι. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποια εξαίρεση. Αλλα δεν ξέρω αν έχω τη διάθεση και την υπομονή πλεον να τη βρω, περνώντας από πολλά ελαττωματικά κομμάτια. Ισως κάποιος άλλος που ξεκινάει την καρίερα του τώρα να έχει τη διάθεση και το στομάχι. Σε αυτον λοιπόν το φίλο ευχομαι καλή τύχη.
 

yannis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
Θα συμφωνισω αρκετα με πολλους απο εσας.
Τα παντα ειναι θεμα συνθηκων.
Το να κοιματε καποιος ανθρωπος το βραδυ και να μην ξερει αν την επομενη μερα το πρωι θα εχει να φαει τον κανει να σκευτεται αρκετα και να φιλοσοφει τη ζωη του.
Ετσι προσφεροντας σε μια κοπελα αγαπη,σεβασμο,κατανοηση και φυσικα τα απαραιτητα υλικα αγαθα(παντα το εκανε το αρσενικο και παντα θα το κανει) το εκτιμα και φερεται αναλογα(δεν σκευτεται να σου κανει την στραβη,που λεμε).
Ομως γενικοτερα οι γενικευσεις στη ζωη οδηγουν παντα με μαθηματικη ακριβεια σε σφαλματα,ποσο μαλλον μια τοσο μεγαλη γενικευση(Ελληνιδα-Ρωσιδα-Βουλγαρα κ.τ.λ).
Επισεις θα συμφωνησω οτι τα ατομα απο αυτες τισ χωρες πλεον λογω πολλων συνθηκων αλλαζουν και το μελλον (αυτο που θελουμε-φανταζομαστε) βρισκεται στην κεντρικη-λατινικη αμερικη.
Σημειωση:κοπελες της πιατσας δεν αποτελουν χαρακτηριστικο δειγμα των λαων τους,σε καμια περιπτωση,λογω το ιδιαιτεροτητων των επαγγελματων τους αθεμητα αλλαζουν.
Ευχομαι σε ολλους να βρουν αυτο που ψαχνουν
αλλιως keep walking μην συμβιβαστητε ποτε!

sorry  τα πολλα ορθογραφικα-γραμματικα λαθη.
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Αγαπητέ μου σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στο POST μου. Όσο αφορά τι σημαίνει το IWCG μπορείς να ανατρέξεις στο σχετικό θέμα που είχε δημιουργηθεί με τίτλο "τι σημαίνουν τα usernames μας" πριν λίγο καιρό. Με είχαν "παρακαλέσει"και τους το είπα...!
Η απάντησή μου στην τοποθέτηση είναι ότι συμφνωούμε απόλυτα περί θολότητας. Ανάλογα με την πρώτη, δεύτερη, τρίτη φάση που μας έκατσε στη ζωή μας γινόμαστε πιο κλειστή στις επιλογές, κριτικές, αποφάσεις μας. Πχ. αν τα είχαμε φτιάξει με μια κοπέλα που ήταν καθηγήτρια και πχ μίλαγε πολύ, έκανε το ένα στραβό, έκανε το άλλο και τελικά τα χαλάσαμε είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ από εκεί και μετά να σκεφτόμαστε το "ποτε ξανά με καθηγήτρια" (τυχαίο το παράδειγμα έτσι;;). Αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι καθηγήτριες όμως είναι σαν την σχέση που είχαμε...Το ίδιο ισχύει και για τις ελληνίδες και τις ξένες. Ξέρω ξένες (μια Φιλανδή και μια Νορβηγίδα) παντρεμένες με 2 γνωστούς είναι ότι πιο τέλειο έχω δει σε συζύγους και μαμάδες. Κουκλάρες, σκοτώνονται για την οικογένεια, δουλεύουν να προσφέρουν και όχι για πάρτη τους και κυρίως στα 30-40 τους ενδιαφέρονται για το σώμα τους ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ και που τον ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ των ενδιαφερόντων τους ακόμα και από τα παιδιά (για μένα σε ένα ζευγάρι αυτό πρέπει να γίνεται). Και όμως μια άλλη Γαλλίδα που παντρεύτηκε ένα στέλεχος εδώ στην εταιρεία τον έχει κάνει πλυντήριο...! Τον γυρνά, τον μουσκεύει, τον στίβει, τον στεγνώνει και τον απλώνει ότι ώρα γουστάρει. Δε θα μπω στη διαδικασία να πω μακριά από Γαλλίδες ή κοντά στις Φιλανδές...Μπορεί να ήταν ανάποδα...Επίσης δε θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τον σύζυγο της καθεμιάς γιατί και αυτό ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ...και παίζει ρόλο και το γύρω περιβάλλον (πεθερικά πχ). Τέλος πάντων μην είστε απόλυτοι και να έχετε όλοι καλή τύχη...

΄Ετσι είναι...Η δογματική απολυτότητα, είναι ο χειρότερος σύμβουλος στην αναζήτηση της αλήθειας, γενικεύουμε και χαρακτηρίζουμε το σύνολο με βάση τα χαρακτηριστικά ενός στοιχείου του...Αναρωτιέμαι, αν η μπάλα έχει πάρει τις Ελληνίδες επειδή έχουμε δείγμα σε αφθονία, σίγουρα ΠΟΛΥ μεγαλύτερο από Ρωσσίδες, Ρουμάνες ή οτιδήποτε άλλο...Τέλος, μην εξιδανικεύουμε εκ των προτέρων (άλλη μορφή απολυτότητας) πρόσωπα και καταστάσεις...

Πολύ σωστά λέει ο iwcg ας μην είμαστε απόλυτοι. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποια εξαίρεση. Αλλα δεν ξέρω αν έχω τη διάθεση και την υπομονή πλεον να τη βρω, περνώντας από πολλά ελαττωματικά κομμάτια. Ισως κάποιος άλλος που ξεκινάει την καρίερα του τώρα να έχει τη διάθεση και το στομάχι. Σε αυτον λοιπόν το φίλο ευχομαι καλή τύχη.

Μία από τα ίδια και για μένα...έχω βαρεθεί να δίνω ψυχή και να παίρνω σκατά!!!Θα θεωρηθεί εγωιστικό, αλλά εφεξής  απαιτώ αποδείξεις για να αρχίσω να δίνω...Αλλιώς, έχει κι αλλού πορτοκαλιές...
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Αλλιώς, έχει κι αλλού πορτοκαλιές...

Τα βαρεθήκαμε τα πορτοκάλια...
Ωραία τα γράφουμε, αλλά τονίζω, παραμένει θεωρία. Το τι μαλάκα κόσμο βλέπω καθημερινά, δεν περιγράφεται. Από όλους τους τομείς, από πολλές χώρες. Στους 10, ο ένας παλεύεται. Βέβαια δεν μου λέει κανείς ότι δεν είμαι εγώ ο μαλάκας και οι άλλοι οι σωστοί. Οπότε τα γραφόμενα δεν είναι και για δοκίμια. Η διαδρομή και μόνο να πας Σύνταγμα με το ΜΕΤΡΟ, είναι ικανή να σε γεμίσει χολή για μια εβδομάδα.
Και όσο για την Ρωσίδα ως γκόμενα(???), γάμα τα με κεφαλαία γράμματα.
Αν κάτσει κάποιος και τα διαβάσει όλα αυτά, τι άκρη θα βγάλει?
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Φίλε πελοποννήσιε, δε νομίζω να βγάλει κανείς συμπέρασμα. Προσωπικά το βλέπω κάτι σαν καφενείο, οπου κυβερνήσεις πέφτουν, νέα εξωτερική πολιτική χαράσεται και τελικά όλα τελειώνουν όταν πληρώσεις τον καφέ και αποχωρήσεις.

Δεν περιμένω απαραίτητα συμπέρασμα

Περιμένω ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Κατά συνέπεια πρέπει λοιπόν να ανγνωρίσουμε ότι οι Αλβανίδες είναι αυτή τη στιγμή κατά τα γραφόμενα σου (και ίσως δεν είσαι πολύ μακριά) οι καλύτερες σε σχέση ποιότητας/παράδοσης οικογένειας/πιστότητας/αντοχής/ευκολίας σχέσης. Εχουν συνηθίσει τις δυσκολίες, μένουν πιστές, σκοτώνουν για την οικογένειά τους και έχουν αφέντη τον άντρα τους συν ότι έχουν μάθει και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά και με καρπαζιές...Χμ! δεν είναι κακή η τοποθέτησή σου αλλά είδες που καταλήγουμε...
Οι Αλβανίδες πριν κάποια χρόνια ήταν αυτό που λες. Δυστυχώς τώρα ...εξελληνίστηκαν. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.
Σε καμιά περίπτωση μην κάνεις αυτό το λάθος. Το ΑΠΟΛΥΤΟ είναι εχθρός της αλήθειας...Προς Θεού μην είστε απόλυτοι...Παντού υπάρχουν καλά, άσχημα, απαράδεκτα, τέλεια...Μπορεί να παίζουν ποσοστά διαφορετικά αλλά όλα υπάρχουν...

Εδώ αν το λες χαριτολογώντας εντάξει. Διαφωνώ στο θέμα αυτό ως εξής: να τρέξουμε να προλάβουμε ΠΟΤΕ! Αυτά έχουν κάνει χιλιάδες ελληνάρες πίσω από τη φούστα πολλών γυναικών (ελληνίδων-ξένων) και να που καταλήξαμε...Απλά να κοιτάμε το ΚΑΛΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ. Από όπου και αν προέρχεται...Και μην ξεχνάμε...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ....

Ίσως δεν εκφράστηκα καλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν και ελληνίδες καλές νύφες, πιστές , ικανές να κρατήσουν ένα σπίτι. Αλλά...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ. Και δυστυχώς θα μου επιτρέψεις εδώ να ΕΙΜΑΙ απόλυτος. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ μια ελληνίδα (και εγώ και άλλα 2 άτομα που κάνουμε παρόμοιες συζητήσεις)που να είναι καλή για νύφη . Να είναι δίπλα σου και στα πλούτη και στη φτώχεια. Πες μου εσύ, έχεις δει ΜΙΑ (έστω ΜΙΑ) ελληνίδα με ωραία εμφάνιση η οποία θα καταδεχτεί να παραμείνει δίπλα σου αν:
1)Της πεις ότι περνάς κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή σου , οικονομικά και προσωπικά  και για κάποιο χρονικό διάστημα θα μένετε μέσα τα βράδια , βλέποντας DVD ( ή την Πάνια  :grin: ) ?
2) Δε θα πάτε φέτος διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών . Κάηκες. Και να μη σε χωρίσει αμέσως , ήδη μπήκαν οι νάρκες...  Γιατί όταν πάει στη δουλειά της τη Δευτέρα και της πουν οι συναδέλφεισές της καρακαηδόνες , "Πού πήγατε διακοπές?" τί θα απαντήσει η κυρία. Δεν είχαμε λεφτά και κάναμε οικονομία ? Όχι βέβαια... Θα αρχίσουν οι καρακάξες να λένε "Εμείς με τον άντρα μου πήγαμε εκεί , είδαμε αυτά τα αξιοθέατα , κάτσαμε στο τάδε εστιατόριο λουξ , φάγαμε καταπληκτικό σούσι. (είχαν και στο χωριό τους σούσι οι μαλακισμένες). ". Τί θα πεις εσύ?
Συμπερασματικά, για να μην τα πολυλογώ η σημερινή (όμορφη) ελληνίδα δεν ψάχνει για άντρα. Ψάχνει για ένα αξεσουάρ . Να είναι πρακτικός , να της πηγαίνει , να την εξυπηρετεί , να είναι βολικός και να μην την "κουράζει". Κουράζονται ψυχολογικά οι καημένες....   :badair:   (συγκινήθηκα) . Να σταθώ δίπλα στον άντρα μου στα δύσκολα? Τί λέτε τώρα? Αν είναι άνεργος ο άντρας θα αρχίσουν "Είναι τεμπέλης" . Αν δουλεύει θα αρχίσουν "Είναι παντρεμένος με τη δυλειά του. Με παραμελεί".
Βρε ξένες και πάλι ξένες
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.149
Κριτικές
491
Like
37.548
Πόντοι
41.447
Οι Αλβανίδες πριν κάποια χρόνια ήταν αυτό που λες. Δυστυχώς τώρα ...εξελληνίστηκαν. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.
Ίσως δεν εκφράστηκα καλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν και ελληνίδες καλές νύφες, πιστές , ικανές να κρατήσουν ένα σπίτι. Αλλά...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ. Και δυστυχώς θα μου επιτρέψεις εδώ να ΕΙΜΑΙ απόλυτος. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ μια ελληνίδα (και εγώ και άλλα 2 άτομα που κάνουμε παρόμοιες συζητήσεις)που να είναι καλή για νύφη . Να είναι δίπλα σου και στα πλούτη και στη φτώχεια. Πες μου εσύ, έχεις δει ΜΙΑ (έστω ΜΙΑ) ελληνίδα με ωραία εμφάνιση η οποία θα καταδεχτεί να παραμείνει δίπλα σου αν:
1)Της πεις ότι περνάς κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή σου , οικονομικά και προσωπικά  και για κάποιο χρονικό διάστημα θα μένετε μέσα τα βράδια , βλέποντας DVD ( ή την Πάνια  :grin: ) ?
2) Δε θα πάτε φέτος διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών . Κάηκες. Και να μη σε χωρίσει αμέσως , ήδη μπήκαν οι νάρκες...  Γιατί όταν πάει στη δουλειά της τη Δευτέρα και της πουν οι συναδέλφεισές της καρακαηδόνες , "Πού πήγατε διακοπές?" τί θα απαντήσει η κυρία. Δεν είχαμε λεφτά και κάναμε οικονομία ? Όχι βέβαια... Θα αρχίσουν οι καρακάξες να λένε "Εμείς με τον άντρα μου πήγαμε εκεί , είδαμε αυτά τα αξιοθέατα , κάτσαμε στο τάδε εστιατόριο λουξ , φάγαμε καταπληκτικό σούσι. (είχαν και στο χωριό τους σούσι οι μαλακισμένες). ". Τί θα πεις εσύ?
Συμπερασματικά, για να μην τα πολυλογώ η σημερινή (όμορφη) ελληνίδα δεν ψάχνει για άντρα. Ψάχνει για ένα αξεσουάρ . Να είναι πρακτικός , να της πηγαίνει , να την εξυπηρετεί , να είναι βολικός και να μην την "κουράζει". Κουράζονται ψυχολογικά οι καημένες....   :badair:   (συγκινήθηκα) . Να σταθώ δίπλα στον άντρα μου στα δύσκολα? Τί λέτε τώρα? Αν είναι άνεργος ο άντρας θα αρχίσουν "Είναι τεμπέλης" . Αν δουλεύει θα αρχίσουν "Είναι παντρεμένος με τη δυλειά του. Με παραμελεί".
Βρε ξένες και πάλι ξένες

Germaon τα έιπες ΟΛΑ!
ρε φίλε έχουμε τέτοια τάυτιση απόψεων σε όρισμένα θέματα που με έχει εντυπωσιάσει!
:thumbsup:
 

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.258
Like
0
Πόντοι
16
Germaon τα έιπες ΟΛΑ!
ρε φίλε έχουμε τέτοια τάυτιση απόψεων σε όρισμένα θέματα που με έχει εντυπωσιάσει!
:thumbsup:

Σε γενικές γραμμές τα λέει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ο germaon...
Στις περισσότερες Ελληνίδες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, χρειάζεται...ΛΕΠΙΔΙ.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
Οι Αλβανίδες πριν κάποια χρόνια ήταν αυτό που λες. Δυστυχώς τώρα ...εξελληνίστηκαν. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.
Ίσως δεν εκφράστηκα καλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν και ελληνίδες καλές νύφες, πιστές , ικανές να κρατήσουν ένα σπίτι. Αλλά...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ. Και δυστυχώς θα μου επιτρέψεις εδώ να ΕΙΜΑΙ απόλυτος. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ μια ελληνίδα (και εγώ και άλλα 2 άτομα που κάνουμε παρόμοιες συζητήσεις)που να είναι καλή για νύφη . Να είναι δίπλα σου και στα πλούτη και στη φτώχεια. Πες μου εσύ, έχεις δει ΜΙΑ (έστω ΜΙΑ) ελληνίδα με ωραία εμφάνιση η οποία θα καταδεχτεί να παραμείνει δίπλα σου αν:
1)Της πεις ότι περνάς κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή σου , οικονομικά και προσωπικά  και για κάποιο χρονικό διάστημα θα μένετε μέσα τα βράδια , βλέποντας DVD ( ή την Πάνια  :grin: ) ?
2) Δε θα πάτε φέτος διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών . Κάηκες. Και να μη σε χωρίσει αμέσως , ήδη μπήκαν οι νάρκες...  Γιατί όταν πάει στη δουλειά της τη Δευτέρα και της πουν οι συναδέλφεισές της καρακαηδόνες , "Πού πήγατε διακοπές?" τί θα απαντήσει η κυρία. Δεν είχαμε λεφτά και κάναμε οικονομία ? Όχι βέβαια... Θα αρχίσουν οι καρακάξες να λένε "Εμείς με τον άντρα μου πήγαμε εκεί , είδαμε αυτά τα αξιοθέατα , κάτσαμε στο τάδε εστιατόριο λουξ , φάγαμε καταπληκτικό σούσι. (είχαν και στο χωριό τους σούσι οι μαλακισμένες). ". Τί θα πεις εσύ?
Συμπερασματικά, για να μην τα πολυλογώ η σημερινή (όμορφη) ελληνίδα δεν ψάχνει για άντρα. Ψάχνει για ένα αξεσουάρ . Να είναι πρακτικός , να της πηγαίνει , να την εξυπηρετεί , να είναι βολικός και να μην την "κουράζει". Κουράζονται ψυχολογικά οι καημένες....  :badair:  (συγκινήθηκα) . Να σταθώ δίπλα στον άντρα μου στα δύσκολα? Τί λέτε τώρα? Αν είναι άνεργος ο άντρας θα αρχίσουν "Είναι τεμπέλης" . Αν δουλεύει θα αρχίσουν "Είναι παντρεμένος με τη δυλειά του. Με παραμελεί".
Βρε ξένες και πάλι ξένες
πεστα ρε μαγκα...!!
βεβεα αυτο ισχυει για τις περισσοτερες και οχι για ολες...!!
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
πεστα ρε μαγκα...!!
βεβεα αυτο ισχυει για τις περισσοτερες και οχι για ολες...!!
Μακάρι. Εγώ 30 χρονών περίπου πάντως (και άλλοι 2 συνομήλικοι φίλοι μου ) δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! (σε δείγμα πολλών δεκάδων)
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
Μακάρι. Εγώ 30 χρονών περίπου πάντως (και άλλοι 2 συνομήλικοι φίλοι μου ) δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!! (σε δείγμα πολλών δεκάδων)
ειναι λυπηρο αυτο...!!
για να βρεις γυναικα την σημερον ημερα και να συνδιαζει ενα τελειο πακετο (με βαση τα στανταρ που χει ο καθενας) πρεπει να ψαξεις και να δοκιμασεις παρα πολυ...!κοινως    ψιλο στα αχυρα!
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ειναι λυπηρο αυτο...!!
για να βρεις γυναικα την σημερον ημερα και να συνδιαζει ενα τελειο πακετο (με βαση τα στανταρ που χει ο καθενας) πρεπει να ψαξεις και να δοκιμασεις παρα πολυ...!κοινως    ψιλο στα αχυρα!
Μην το λες και "τέλειο πακέτο". Στοιχειώδη εμφάνιση, κατανόηση και στήριγμα θέλουμε.
 

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
483
Like
2
Πόντοι
1
Ειλικρινα σας λυπαμαι εσας τους ανυπαντρους 30-34αρηδες , που ψαχετε να βρειτε την τελεια ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Ουτε στα πιο τρελλα σας ονειρα δεν θα το πετυχετε ( αν και για αρκετους ανυπαντρους απο εσας εδω μεσα, ευχομαι ολοψυχα να το καταφερετε!!) γιατι οπως προανεφεραν και αρκετοι συναδελφοι πιο πισω, οι περισσοτερες απο αυτες ειναι καβαλημενα καλαμια, κακομαθημενες και το μονο που τους ενδιαφερει , ειναι πως να πορευτουν καλυτερα στην ζωη τους, εις βαρος καποιου ..μαλακα ανδρα.
Ολοι εσεις βεβαια εχετε ελπιδα στο ...ονειρο αλλα για αρχιστε να ψαχνετε και λιγο παρα εξω!!!!
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.149
Κριτικές
491
Like
37.548
Πόντοι
41.447
Μην το λες και "τέλειο πακέτο". Στοιχειώδη εμφάνιση, κατανόηση και στήριγμα θέλουμε.

είσαι και ολιγαρκής πανάθεμα σε!
εγώ επιπλεον θέλω:
να βγάινω όποτε θέλω με τους κολλητούς μου χωρις να παιρνω την άδεια της και μετα να μου τα πρήζει.
να μαγειρευει πολυ καλά
να μην τραβάει ζορι με τα φιλαράκια μου
να μην με υποχρεωνει να πηγαινουμε το βράδυ έξω μαζί με ξενερωτα ζευγάρια και αγαμητες φιλες της
να μην την πονάει το κεφαλι της
να της αρέσει το ποδοσφαιρο και το μπασκετ
να απεχθανεται τον Χοντο και το cosmopolitan
θελω και άλλα αλλά προς το παρον σταματάω εδω!
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.149
Κριτικές
491
Like
37.548
Πόντοι
41.447
Ουτοπία! :-
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom