Οι Αλβανίδες πριν κάποια χρόνια ήταν αυτό που λες. Δυστυχώς τώρα ...εξελληνίστηκαν. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.
Ίσως δεν εκφράστηκα καλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν και ελληνίδες καλές νύφες, πιστές , ικανές να κρατήσουν ένα σπίτι. Αλλά...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ. Και δυστυχώς θα μου επιτρέψεις εδώ να ΕΙΜΑΙ απόλυτος. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ μια ελληνίδα (και εγώ και άλλα 2 άτομα που κάνουμε παρόμοιες συζητήσεις)που να είναι καλή για νύφη . Να είναι δίπλα σου και στα πλούτη και στη φτώχεια. Πες μου εσύ, έχεις δει ΜΙΑ (έστω ΜΙΑ) ελληνίδα με ωραία εμφάνιση η οποία θα καταδεχτεί να παραμείνει δίπλα σου αν:
1)Της πεις ότι περνάς κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή σου , οικονομικά και προσωπικά και για κάποιο χρονικό διάστημα θα μένετε μέσα τα βράδια , βλέποντας DVD ( ή την Πάνια
) ?
2) Δε θα πάτε φέτος διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών . Κάηκες. Και να μη σε χωρίσει αμέσως , ήδη μπήκαν οι νάρκες... Γιατί όταν πάει στη δουλειά της τη Δευτέρα και της πουν οι συναδέλφεισές της καρακαηδόνες , "Πού πήγατε διακοπές?" τί θα απαντήσει η κυρία. Δεν είχαμε λεφτά και κάναμε οικονομία ? Όχι βέβαια... Θα αρχίσουν οι καρακάξες να λένε "Εμείς με τον άντρα μου πήγαμε εκεί , είδαμε αυτά τα αξιοθέατα , κάτσαμε στο τάδε εστιατόριο λουξ , φάγαμε καταπληκτικό σούσι. (είχαν και στο χωριό τους σούσι οι μαλακισμένες). ". Τί θα πεις εσύ?
Συμπερασματικά, για να μην τα πολυλογώ η σημερινή (όμορφη) ελληνίδα δεν ψάχνει για άντρα. Ψάχνει για ένα αξεσουάρ . Να είναι πρακτικός , να της πηγαίνει , να την εξυπηρετεί , να είναι βολικός και να μην την "κουράζει". Κουράζονται ψυχολογικά οι καημένες....
(συγκινήθηκα) . Να σταθώ δίπλα στον άντρα μου στα δύσκολα? Τί λέτε τώρα? Αν είναι άνεργος ο άντρας θα αρχίσουν "Είναι τεμπέλης" . Αν δουλεύει θα αρχίσουν "Είναι παντρεμένος με τη δυλειά του. Με παραμελεί".
Βρε ξένες και πάλι ξένες