kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ίσως δεν εκφράστηκα καλά. Οπωσδήποτε υπάρχουν και ελληνίδες καλές νύφες, πιστές , ικανές να κρατήσουν ένα σπίτι. Αλλά...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ. Και δυστυχώς θα μου επιτρέψεις εδώ να ΕΙΜΑΙ απόλυτος. Δεν έχω δει ΟΥΤΕ μια ελληνίδα (και εγώ και άλλα 2 άτομα που κάνουμε παρόμοιες συζητήσεις)που να είναι καλή για νύφη . Να είναι δίπλα σου και στα πλούτη και στη φτώχεια. Πες μου εσύ, έχεις δει ΜΙΑ (έστω ΜΙΑ) ελληνίδα με ωραία εμφάνιση η οποία θα καταδεχτεί να παραμείνει δίπλα σου αν:
1)Της πεις ότι περνάς κάποιες δύσκολες φάσεις στη ζωή σου , οικονομικά και προσωπικά και για κάποιο χρονικό διάστημα θα μένετε μέσα τα βράδια , βλέποντας DVD ( ή την Πάνια ) ?
2) Δε θα πάτε φέτος διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών . Κάηκες. Και να μη σε χωρίσει αμέσως , ήδη μπήκαν οι νάρκες... Γιατί όταν πάει στη δουλειά της τη Δευτέρα και της πουν οι συναδέλφεισές της καρακαηδόνες , "Πού πήγατε διακοπές?" τί θα απαντήσει η κυρία. Δεν είχαμε λεφτά και κάναμε οικονομία ? Όχι βέβαια... Θα αρχίσουν οι καρακάξες να λένε "Εμείς με τον άντρα μου πήγαμε εκεί , είδαμε αυτά τα αξιοθέατα , κάτσαμε στο τάδε εστιατόριο λουξ , φάγαμε καταπληκτικό σούσι. (είχαν και στο χωριό τους σούσι οι μαλακισμένες). ". Τί θα πεις εσύ?
Συμπερασματικά, για να μην τα πολυλογώ η σημερινή (όμορφη) ελληνίδα δεν ψάχνει για άντρα. Ψάχνει για ένα αξεσουάρ . Να είναι πρακτικός , να της πηγαίνει , να την εξυπηρετεί , να είναι βολικός και να μην την "κουράζει". Κουράζονται ψυχολογικά οι καημένες.... (συγκινήθηκα) . Να σταθώ δίπλα στον άντρα μου στα δύσκολα? Τί λέτε τώρα? Αν είναι άνεργος ο άντρας θα αρχίσουν "Είναι τεμπέλης" . Αν δουλεύει θα αρχίσουν "Είναι παντρεμένος με τη δυλειά του. Με παραμελεί".
Βρε ξένες και πάλι ξένες
Είπαμε, δεν υπάρχουν αντοχές, αλλά ούτε και διάθεση για εξερεύνηση των ήδη υπαρχουσών...Η υπάρχουν κάποια πράγματα έτοιμα, ή αλλιώς, όσο potential και να είναι κάποιος, παίρνει την τριχωτή τριάδα...
Κάτι άλλο επίσης, που κατά τη γνώμη μου αποτελεί μείζον πρόβλημα, για τους γάμους κυρίως, είναι ότι τα Ελληνόπουλα απογαλακτίζονται σε μεγάλες ηλικίες, ή ίσως και ποτέ!!!
ʼλλο να έχεις πολυετή σχέση και να μένεις κι εσύ και η γκόμενα με τους γονείς κι άλλο να παντρευτείτε και η πρώ τη απόπειρα ανεξάρτητου βίου να γίνει μέσα στο γάμο...