kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Δυστυχώς δεν απάντησες στο ερώτημά μου. Ίσως βέβαια και να μην μπορείς. Αν κρίνω από το username σου (iwcg σημαίνει I want call girls έτσι ?) τότε δεν πρέπει να είσαι και φτωχός (τα call girls προϋποθέτουν λεφτά). ʼρα δεν φαντάζομαι να είπες στις κοπέλες σου αυτό που έγραψα πιο πάνω. Δεν θα πάμε διακοπές χρυσή μου. Οικονομικές δυσκολίες γαρ. Θα ήθελα έτσι για δοκιμή, για κάνα δίμηνο να την πέφτεις σε γυναίκες. Και να παρουσιάζεσαι ως χαμηλών οικονομικών δυνατοτήτων . Να μην τους υπόσχεσαι χλιδές και λούσα. Αν καταφέρεις και ρίξεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ θα γίνω παπάς. Πίστεψέ με. Χρόνια προσπαθώ. ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ δεν δέχτηκε. Ξέρεις τι λένε ?(από μέσα τους βέβαια?)
«Πολύ καλό παιδί αυτός ο Germaon, δε λέω, αλλά θα βρω σίγουρα κάποιον άλλο». Όπως είπε και ο POLYATAKTOS ψάχνουν «το μαλάκα» που θα τους δώσει τα πάντα και θα τις έχει στα ώπα ώπα. Ξέρεις τι θα περίμενα από μια Ελληνίδα (όμορφη πάντα ) να πει?
«Πολύ καλό παιδί αυτός ο Germaon , δεν είναι και πολύ πλούσιος, έχει κάποια προβλήματα, αλλά δεν πειράζει? θα βάλουμε και οι δύο τον ΚΩΛΟ ΚΑΤΩ και θα τα βγάλουμε πέρα σε αυτή τη ζωή.ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ και κάποια πράγματα»
Αν εσύ ξέρεις ΕΣΤΩ ΜΙΑ ελληνίδα (ωραία) που θα πει το παραπάνω πες μου. Εγώ και άλλοι δύο με άθροισμα ηλικιών 100 χρόνια δεν βρήκαμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
Έχει μαλιάσει η γλώσσα μου να το λέω (και το πληκτρολόγιο βεβαίως )...αντχή, υπομονή, φιλοπονία, προσήλωση στο καθήκον, θα τα βρείς μια γενιά πριν...
Η παραπάνω συμπεριφορά των όμορφων ελληνίδων έχει και αιτίες. Κατάλαβαν τη δύναμή τους. Και αφού ξέρουν ότι μπορούν να έχουν τον οποιοδήποτε , γιατί να μπλέξουν με το πόπολο?
Αβάντι πόπολο μπαντιέρα ρόσα!!!
ʼρα, λοιπόν, όλα τα λεχθέντα σε άλλα threads περί "πτώσεως των μυτών", είναι σκέτες μαλακίες...
Αν είναι έτσι, ως μόνη λύση βλέπω την ισωπεδωτική αδιαφορία για το εγχώριο προϊόν...