Νέα

Η Ρωσίδα ωs γκόμενα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
^Μπας και η κοπέλά σου διαβάζει το site?
Όταν ένας λαός είναι παρωχημένος (αιμομεικτικές κοινωνίες, κλειστές, βεντέτες κλπ), οι απόγονοι θα έχουν κάποια κουσούρια. Η όχι?

Η θεωρία είναι σωστή, στην πράξη χωλαίνει.
 

Επισκέπτης
να συμβάλλω και εγώ με ένα λιθαράκι σκέψης. Φαντάζομαι καταρχήν να εννοείται το "γκόμενα" ως μια σχέση σοβαρή (που καταλήξει ή όχι σε δέσμευση) και όχι μια απλή fuckable ιστοριούλα...
Η θέση μου είναι ξεκάθαρη εδώ και αρκετό καιρό. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, θα το φωνάζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι οι νοήμενες άνθρωποι ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις.
Μπορούμε να κριτικάρουμε σε γενικές γραμμές παρουσιαστικό, ήθη, συμπεριφορές μιας ράτσας, μιας περίπτωσης συγκεκριμένα αλλά δε μπορούμε να τις καλουπώνουμε και να γενικεύουμε. Δυστυχώς πέρα από τα γενετικού τύπου χαρακτηριστικά και την κοινωνική προσαρμοστικότητα (επακόλουθω ετών) πολλές φορές η ΕΠΙΚΤΗΤΗ δράση χαρακτηριστικών είναι πολύ πιο δυνατή. Όπερ σημαίνει κατά τον "ποιητή" ότι μια φτωχή και τίμια Ρωσίδα μπορεί να γίνει ανάλογα με το περιβάλλον ζωής της μια πλούσια και άτιμη γυναίκα και φυσικά το αντίθετο.
Προσωπικά γνώρισα πριν μερικά χρόνια μια κοπέλα στο εξωτερικό. Η κοπέλα ήταν Ισλανδή. Προσοχή ΙΣΛΑΝΔΗ...λέω. Όλοι οι γνωστοί και εν λόγω "φίλοι" εκείνης της εποχής (πανεπιστημιακό-μεταπτυχιακό στο εξωτερικό) μου έλεγαν ότι είναι κρυόκολες, πολύ ελεύθερες, ψυχρές συναισθηματικά και πολλά ακόμα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ο σεβασμός που έδειχνε στη σχέση μας και η ποιότητα της συγκεκριμένης κοπέλας ήταν απίστευτα εξωπραγματικές. Βίωσα μια ιστορία πέρα από κάθε όριο. Δυστυχώς ήθελε τόσο πολύ να γυρίσει πατρίδα της που τελικά μείναμε φίλοι. Μετά από πολλά χρόνια ακόμα μιλάμε παρά του ότι είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και με έδρα πανεπιστημιακή στο Ρέκιαβικ. Και παρότι είχε προηγηθεί μια σεξουαλική και πολύ καλή γενικά σχέση μας για λίγους μήνες. Μάλιστα μου έχει δηλώσει ότι μόλις παντρευτώ θα έρθει να την καλέσω που φυσικά θα το κάνω.
Θέλω να πω με όλα αυτά ότι δεν πρέπει να καλουπώνουμε ανθρώπους. Εχω πολλά παραδείγματα. Όπως με μια Λλβανίδα που ένας φίλος πιο πάνω είπε τελείως αρνητικά σχόλια. Μπορεί να είναι έτσι για το ΧΧ % αλλλά ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ποσοστό. Εγω πχ έγω γνωρίσει Αλβανίδα αστέρι. Μπορεί να ανήκει στο 0,1% αλλά δεν αρχίζουμε να λέμε ΟΧΙ στη ράτσα αυτή ΝΑΙ στην άλλη. Και εδώ Ελλάδα υπάρχουν κακομαθημένες πχ γυναίκες αλλά υπάρχουν και αστέρια κοπέλες (η δικιά μου!!!) που καμιά φορά ή και πολλές φορές με κάνουν να πιστεύω ότι εγώ είμαι ο κάφρος της υπόθεσης κάτι που σημαίνει πολλά (όταν ένας άλλος σε οδηγεί σε υψηλά επίπεδα αυτογνωσίας και αυτοκριτικής...).
Να είμαστε καλά...
Φίλε μου σωστά τα λές. Τα τελυταία χρόνια η εισβολή αλλοδαπών που μας βρήκε πολιτικά και πολιτιστικά απροετοίμαστους οδηγεί τον κόσμο σε ακραίες τοποθετήσεις... λες και ο Έλληνας δεν έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις στο πετσί του... ξαφνικά γίναμε ανώτερη φυλή... και βλέπουμε τους άλλους σα σκουπίδια.... άντε και τους διώξαμε όλους... τα σωθικά μας θα φάμε μεταξύ μας όπως κάναμε πάντα... εμείς η ανώτερη φυλή που καταλήξαμε μια κουτσουλιά στο κώλο της υδρογείου... ναι έχουμε την ιστορία μας και μια ιστορία με κάτι ... να αλλά πότε διδαχθήκαμε από αυτή?
Για ποιές Ρωσίδες μιλάμε? για τις πουτάνες? διαφέρουν σε τίποτε από τις ελληνίδες?
Aν μιλάμε για απλές κοπέλλες που ήρθαν να βρουν την τύχη τους εδώ τότε γιατί κάποιος να μη κάνει σχέση? Για ρίξτε μια ματιά στα διαζύγια... έχουν φθάσει κοντά στο 50% των γάμων εκεί τι φταίει? Oι σχέσεις είναι δύσκολες σήμερα φίλοι μου...
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Δεν νομίζω ότι τέθηκε προφανές θέμα ανωτερότητας. ʼσε που από τις συναναστροφές μου, οι Ρωσίδες είναι πολύ περισσότερο σνομπαρίες και ρατσίστριες. Ειδικά με αλβανούς, έγχρωμους ανθρώπους.
Ούτε είδα κάποιον να λέει "Μην κάνετε σχέση με αλλοδαπούς". Εγώ αυτό που παρατήρησα όμως και νιώθω είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιους τουλάχιστον να προσαρμοστούν σε άλλες κουλτούρες και άλλες νοοτροπίες, ειδικά όταν αυτές από την πλευρά τους δεν βάζουν νερό στο κρασί τους.
Ο κάθε λαός διαφέρει και δη οι της πρώην ΕΣΣΔ εν προκειμένω. Και δεν μιλάω μόνο για στριπ ή εκδιδόμενες. Και άλλες ομάδες είναι τελείως αλλού. Καλά κάνουν, καλά κάνουμε και εμείς που προσπαθούμε να προσαρμοστούμε αλλά καλό θα ήταν από την πλευρά τους να δουν και την δική μας άποψη. Δεν είμαστε όλοι ελληνάρες, χοντρόπετσοι, νταβάδες, εκμεταλλευτές, κουτοπόνηροι κλπ κλπ που μας λούζουν. Ματώνουμε και εμείς μερικές φορές. Αλλά στου κουφού την πόρτα...
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Επειδή είχα έναν καιρό σχέση με αλλοδαπή, πέρα από το ερωτικό κομμάτι, όλα τα άλλα είναι μάμησε τα. Δεν υπάρχει κατανόηση, επικοινωνία, διάθεση για αστεία, θεωρούν ότι θα τις εκμεταλλευτείς. Κάνοντας ένα απολογισμό όσων έζησα, θεωρώ πως είναι καλύτερα μια νευρωτική ελληνίδα παρά μια ξένη. Στην τελική το ερωτικό κομμάτι κανονίζεται κ αλλιώς
Αν ειναι πριν ακομα κανεις σχεση να ξερεις οτι η αλλη θα ειναι ξενερωτη στο κρεβατι (οπως οι περισσοτερες Ελληνιδες) και το δικαιολογεις...τι να πω?
Το σεξουαλικο για εμενα ειναι το α και το ω σε μια σχεση (μαζι με το μασαζ και τη μαγειρικη)!
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ξεχασα να αναφερω οτι δωρακια οπως προαναφερεται απο αλλους συνμπουρδελιαρηδες δεν επαιζαν,δεν εχωνα δηλαδη λεφτα,το να κερασεις στα McDonald`s ή καφε ή ποτο σε οποιαδηποτε γκομενα παιζει,γιατι οχι και στη Ρωσιδα,κατα τα αλλα ειχαμε μια χαρα touch ως ατομα-Μας γουσταρουν ως φυλο τους Ελληνες,αυτο καταλαβα αλλα θελουν να ειμαστε με τα νερα τους-Ειναι πιο απελευθερωμενες και εχουν απενοχοποιησει καποια ταμπου που οι Ελληνιδες ακομα τα εχουν
Κινδυδευω να γινω γραφικος, αλλα θα πω γραψω παλι το 1000γραμμενο!
Αλλο Ρωσιδα (και ειδικα απο Μοσχα κ Αγ. Πετρουπολη) και αλλο κοπελες απο αλλες χωρες της ΕΣΣΔ.
Οι Ρωσιδες την εχουν δει καπως (δικαιολογημενα?) και ειναι πιο ξενερωτες (βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις) ακομα και στο κρεβατι!
Αυτο τσεκαρισμενο!
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Κοψε κατι. Απλως εχουν ανοιχτο δερμα και σε μας φαινονται καλυτερες.
Σωματοτυπος παιζει. Πανεμορφες θα εννοεις μερικες μονον.
Σωστος, το επαναλαμβανω και εγω:
Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μη γκρινιάζει και να μη σκέφτεται το συμφέρον της.
Να συμπληρωσω: Νομίζω ότι δεν υπάρχει ον που να μη γκρινιάζει και να μη σκέφτεται το συμφέρον του.
Η γκρινια ειναι φθορα. Καταστρεφει και το πιο στερεο οικοδομημα.
Απλως στην 'μελαχροινή θεά με πράσινα μάτια και ατελειωτα πόδια' τα περιθωρια ανοχης γκρινιας ειναι καπως μεγαλυτερα. (10-20%?)

Τελος, μηπως στις ξενες φερομαστε διαφορετικα και ανεχομαστε περισσοτερα μονο και μονο επειδη ειναι ξενες?
Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Ε Σ   Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Ε Σ   ϋber ALLES! (καρφωθηκα ε?)
Μαλλον να προσθεσει, οχι να κοψει!
Και αν φερομαστε σε καποιες διαφορετικα (+) και ανεχομαστε ειναι οι Ελληνιδες!
Τα γνωστα κλισε:"παπουτσι απο τον τοπο σου...", "αυτην ξερεις, αυτη εμπιστευεσαι", "ακακιε τα μακαρονια να ειναι μισκο"...
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
αυτεs οι γυναικεs εχουν αυτο που αναζητω,ομορφια,εχουν θηλυκοτητα,και το σημαντικοτερο ειναι πολυ ερωτικεs και sorry που σαs ζαλιζω αλλα εχουν τα τελειοτερα ποδια στον κοσμο.
ποιοι εχουν την ιδια αποψη με εμενα?
Ιδια αποψη με εσενα εχουν ΟΛΟΙ οι αντρες που εχουν δοκιμασει, εχουν εμπειριες, εχουν ανακαλυψει τον εαυτο τους και τη σεξουαλικοτητα τους, θεωρουν το σεξ θεμελιο λιθο σε μια σχεση, εχουν γκρεμισει τα Ταμπου και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ να το εκφρασουν
 

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Μηνύματα
245
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

Ρίξτε μια ματιά και εδώ. Κάντε για πχ ένα search για 18-25 χρονών και δείτε τι βγάζει! Προφανώς υπάρχουν και μπάζα αλλά μερικά "κομμάτια" είναι όλα τα λεφτά...
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Όλοι γαμώ περάσατε με τις Ρωσίδες? Και δη στριππερς?
Γκαντέμης ήμουνα? Ή δεν το έπαιξα σωστά μάλλον... Ποιος ξέρει. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση.
Μου έχει βγάλει την παναγία. Όλο υποσχέσεις και δεν παραδίδει ποτέ.
Τό λάθος το επικεντρώνω στο ότι είμαι κάπως στρογγυλός στις σχέσείς μου, δεν είμαι και τόσο macho ή άντρας βαρύς όπως έχω ακούσει ότι θέλουν οι ρωσίδες. Φίλος περισσότερο, δεν παίρνω πρωτοβουλία, δεν τσακώνομαι, δεν λέω αυτό που με ενοχλεί, δεν τσαμπουκαλεύομαι. Με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται πολλά και να τα κάνω κώλο. Μάλλον έπρεπε να αφήσω μουστάκι και να την μπινελικώνω και να την κράζω και να την έχω γραμμένη μπας και πάρει τα χαμπάριά της. Αλλά τώρα... τον πούλο. Βέβαια, έτσι είναι με δαύτην... Θα γυρίσει και θα με τρέχει από την μύτη πάλι. Ελπίζω να κρατήσω χαρακτήρα και να την γράψω στα @@ μου. Ίδωμεν.
Φιλε Πελοπα εκανες το 1 βασικο βημα εντοπισες τα λαθη σου.
Το 2 ειναι να τα διορθωσεις την επομενη φορα. Επειδη παρακολουθω τα ποστ σου ειχα καταλαβει οτι καπως ετσι ηταν η συμπεριφορα σου. Μαλλον αυτη τα προκαλεσε.
Ειδικα να μην εκφραζεις-οπως ειπες-αυτα που θελεις και να μην παιρνεις πρωτοβουλιες!
Πρεπει να εισαι το Αρσενικο στη σχεση. Αυτο δεν σημαινει βεβαια κατσαπλιας με 2 στρεματα μουστακι και να βρωμας τεστοστερονη!
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Βλέπω πολλοί εδω μεσα ειχαν, εχουν η θελουν να κανουν σχεσεις,ισως και να παντρευτουν ρωσσιδες...Μηπως το ξανθο γενος που θα σωσει την ελλαδα,προφητειες μοναχων-λιακοπουλος, δεν ειναι οι ρωσσοι ,αλλα οι ελληνορωσσοι :grin: :grin: :grin:...Η νεα φυλη που θα προκυψει απο τους μικτους γαμους...
Περα απο τα αστεια,αρχιζουν και σφιγγουν τα πραγματα για τις ελληνιδες...Για να το κανω πιο λιανα...Πληθυσμιακα οι γυναικες στην ελλαδα ειναι περισσοτερες απο τους αντρες.Βγαλε τις αδερφες που εχουμε γεμισει,βγαλε τους ελληνες που παντρευονται αλλοδαπες,τι μενει ?Πολλες βλεπω να μενουν στο ραφι εκτος και αν ριξουν το "τουπε" και τις απαιτησεις τους...Πλησιαζει ο καιρος που θα ριξουν τη μυτη τους στο πατωμα...Εκτος και αν προτιμησουν τους αλβανους και τους πακιστανους,τοτε παω πασο...
Αν απασουμε τα Ταμπου να δεις τι εχει να γινει...αυτες δεν ριχνουν το τουπε, γιατι τι θα τους μεινει ψηλα?
Ο κωλος τους που εχει αγγιξει το πατωμα???(ουαχα-χα-χα!)
Δεν θα προτιμησουν τους Αλβανους, αλλα απο αναγκη...
Οπως η κ. Ρουλα του wall.
Μου ελεγε φιλος οτι γνωστη του(αγαμητη) φαντασιωνοταν τους Αλβανους εργατες στη δουλεια της!!!
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
να συμβάλλω και εγώ με ένα λιθαράκι σκέψης. Φαντάζομαι καταρχήν να εννοείται το "γκόμενα" ως μια σχέση σοβαρή (που καταλήξει ή όχι σε δέσμευση) και όχι μια απλή fuckable ιστοριούλα...
Η θέση μου είναι ξεκάθαρη εδώ και αρκετό καιρό. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, θα το φωνάζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι οι νοήμενες άνθρωποι ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις.
Μπορούμε να κριτικάρουμε σε γενικές γραμμές παρουσιαστικό, ήθη, συμπεριφορές μιας ράτσας, μιας περίπτωσης συγκεκριμένα αλλά δε μπορούμε να τις καλουπώνουμε και να γενικεύουμε. Δυστυχώς πέρα από τα γενετικού τύπου χαρακτηριστικά και την κοινωνική προσαρμοστικότητα (επακόλουθω ετών) πολλές φορές η ΕΠΙΚΤΗΤΗ δράση χαρακτηριστικών είναι πολύ πιο δυνατή. Όπερ σημαίνει κατά τον "ποιητή" ότι μια φτωχή και τίμια Ρωσίδα μπορεί να γίνει ανάλογα με το περιβάλλον ζωής της μια πλούσια και άτιμη γυναίκα και φυσικά το αντίθετο.

Ένα αγκωνάρι σκέψης, θα έπρεπε να πεις...
Όσο καιρό παρακολουθώ το site, δε θυμάμαι να διάβασα άποψη με την οποία να συμφωνώ σε τέτοιο βαθμό... :)
 

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Μηνύματα
1.655
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για αυτό το θέμα. Κρατάω δύο από αυτά που γράψαν κάποιοι . 1ον. Οι Ελληνίδες (και οι Τσυπρίες βεβαίως βεβαίως  ;) ) είναι ψωνάρες γιατί τα βρήκαν όλα έτοιμα.  Ξέρετε τί μου θυμίζουν? Κάτι ηθοποιούς του Χόλυγουντ οι οποίοι σε ηλικίες 30 και λιγότερο απέκτησαν τα πάντα. Δόξα , χρήμα, εξασφαλισμένο μέλλον. Και μετά , βαριούνται και δεν ξέρουν τί να κάνουν στη ζωή τους. Το ρίχνουν στην οικολογία, στον ακτιβισμό, στις φιλανθρωπίες, υιοθετούν παιδάκια από τον 3ο κόσμο κλπ. Κάπως έτσι είναι και οι Ελληνίδες . Δεν ξέρουν τί θέλουν πια. Αφού τα βρήκαν όλα έτοιμα. Δεν χρειάστηκε να κουραστούν ποτέ τους. Πάντα κάποιος ήταν δίπλα τους , να τους τα δίνει όλα. Από τον μπαμπάκα μέχρι τους 20+ άντρες που σέρνει η καθεμιά τους , ανεξαρτήτως εμφάνισης. Πώς να μην την ψωνίσουν μετά?
Το δεύτερο που κρατάω από αυτά που γράφτηκαν είναι ότι οι ελληνίδες δεν είναι όπως παλιά από άποψης αντοχών. ʼμεση συνέπεια του πρώτου. Όπως το λέει ο απλός λαός , κάποτε η ελληνίδα «έπιανε την πέτρα και την έστυβε» . Τώρα...cry them (κλάφ?τα)
Τί γίνεται τώρα? Οπωσδήποτε ξένες. Δεν ξέρω αν οι ρωσίδες , οι ουκρανές , ή οι τσέχες είναι πιο καλές ξέρω όμως ότι ΟΛΕΣ είναι καλύτερες από τις ελληνίδες!
ΑΛΛΑ, θα ήθελα να ρωτήσω όλους τους υπερασπιστές των ξένων , Νομίζετε ότι οι ξένες είναι καλύτερες λόγω DNA ή λόγω συνθηκών ? Γιατί εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερες λόγω συνθηκών . Βρέθηκαν «χωρίς βρακί να βάλουν» και πλέον θέλουν απλά πράγματα στη ζωή. Ένα καλό , τίμιο και εργατικό παιδί . Για να δείτε τις επόμενες  γενιές ξένων, τί τσακλοκούδουνα θα γίνουν. Πιστεύω χειρότερες από τις Ελληνίδες.
Συμπέρασμα. Τρέξτε να προλάβετε τις ξένες!!! Όσο είναι ακόμα ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! Θα γίνουν αντράκια και αυτές σε λίγο!!!!
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
Στα γραφόμενα του germaon, να προσθέσω ότι σε όποιες χώρες δυτικοποιείται και γίνεται πιο "εύκολος" ο τρόπος ζωής (εύκολος=μακριά από τις εντολές της φύσης), τόσο περισσότερο θα δυσκολεύουν οι σχέσεις και θα γελοιοποιούνται (ναι, αυτή είναι η σωστή λέξη, γελοιοποίηση), οι γυναίκες, προσπαθώντας να μοιάσουν σε κάτι που ΔΕΝ είναι, τελώντας σε πλήρη σύγχυση και συμβιώνοντας με το άγχος να ΑΝΗΚΟΥΝ κάπου... :think:


Ρίξτε μια ματιά και εδώ. Κάντε για πχ ένα search για 18-25 χρονών και δείτε τι βγάζει! Προφανώς υπάρχουν και μπάζα αλλά μερικά "κομμάτια" είναι όλα τα λεφτά...

Τα κομμάτια αυτά, φίλε huckleberry, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστά σε αυτά που υπάρχουν στην κεντρική-ανατολική Ευρώπη...Στατιστικά, αυτές που μπαίνουν στα διάφορα sites δεν είναι πάνω από 0.5% του γυναικείου πληθυσμού (το είχα διαβάσει σε κάποια μελέτη), και δεν είναι και τα πιο τοπ μουνιά...για να καταλάβουμε δηλαδή, τί υπάρχει :rockon:
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
21
Πόντοι
66
καταρχην για να συνκρινουμε μια γυναικα σαν ομορφια και επειδη τεθηκε η ρωσιδα σαν θεμα πρεπει να χουμε ζησει στο συγκεκριμενο μερος η το λιγοτερο να χουμε παει διακοπες και βεβεως βεβεως να χουμε πηδηξει και καμποσες για να εχουμε μια αποψη ολοκληρωμενη..!!
δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι εχοντας δει 5-6 κωλομπαρουδες η τουριστριες ρωσιδες πως βγαζουνε στατιστικα στοιχεια...!!!
για να κρινεις πρεπει να δεις να ζησεις την νοοτροπια τους η οποια σε μας φενεται περιεργη αλλα σ αυτους φυσιολογικη να δεις μεγαλη μαζα γυναικων να πηδηξεις καποιες να γνωρισεις καποιες και μετα να βγαλεις τα συμπερασμα τα σου
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Στα γραφόμενα του germaon, να προσθέσω ότι σε όποιες χώρες δυτικοποιείται και γίνεται πιο "εύκολος" ο τρόπος ζωής (εύκολος=μακριά από τις εντολές της φύσης), τόσο περισσότερο θα δυσκολεύουν οι σχέσεις και θα γελοιοποιούνται (ναι, αυτή είναι η σωστή λέξη, γελοιοποίηση), οι γυναίκες, προσπαθώντας να μοιάσουν σε κάτι που ΔΕΝ είναι, τελώντας σε πλήρη σύγχυση και συμβιώνοντας με το άγχος να ΑΝΗΚΟΥΝ κάπου... :think:

Τα κομμάτια αυτά, φίλε huckleberry, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστά σε αυτά που υπάρχουν στην κεντρική-ανατολική Ευρώπη...Στατιστικά, αυτές που μπαίνουν στα διάφορα sites δεν είναι πάνω από 0.5% του γυναικείου πληθυσμού (το είχα διαβάσει σε κάποια μελέτη), και δεν είναι και τα πιο τοπ μουνιά...για να καταλάβουμε δηλαδή, τί υπάρχει :rockon:
ΕΥΓΕ!!!
Τοσο μεστο τροπο γραφης ουτε ο Ζουραρις!
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι ο σ. germaon έθεσε ένα ερώτημα¨: "Νομίζετε ότι οι ξένες είναι καλύτερες λόγω DNA ή λόγω συνθηκών ?". Η απάντηση είανι και τα δύο. Λόγω DNA έχουν σαφώς ανώτερο σωματότυπο και καλύτερα χαρακτηριστικά από πολλές άλλες φυλές (το ξέρετε, το έχετε άλλωστε διαπιστώσει ιδίοις χερσί και όμμασι σχεδόν όλοι σας). Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, ο σύντροφος ορθά απάντησε λέγοντας ότι θέλουν απλά πράγματα στη ζωή τους. Φυσικά επαναλαμβάνω αυτό ισχύει για τις κάπως μεγαλύτερες σε ηλικία (+30). Οι νεότερες γνωρίζουν πλέον τον καπιταλισμό, επιδιώκουν διαρκώς την απόκτηση καταναλωτικών αγαθών και ναι μπορεί να εξελιχθούν σε "τσακλοκούδουνα" στο μέλλον. ʼρα σπεύσατε.
 

Επισκέπτης
Να πω και εγώ τη γνώμη μου για αυτό το θέμα. Κρατάω δύο από αυτά που γράψαν κάποιοι . 1ον. Οι Ελληνίδες (και οι Τσυπρίες βεβαίως βεβαίως  ;) ) είναι ψωνάρες γιατί τα βρήκαν όλα έτοιμα.  Ξέρετε τί μου θυμίζουν? Κάτι ηθοποιούς του Χόλυγουντ οι οποίοι σε ηλικίες 30 και λιγότερο απέκτησαν τα πάντα. Δόξα , χρήμα, εξασφαλισμένο μέλλον. Και μετά , βαριούνται και δεν ξέρουν τί να κάνουν στη ζωή τους. Το ρίχνουν στην οικολογία, στον ακτιβισμό, στις φιλανθρωπίες, υιοθετούν παιδάκια από τον 3ο κόσμο κλπ. Κάπως έτσι είναι και οι Ελληνίδες . Δεν ξέρουν τί θέλουν πια. Αφού τα βρήκαν όλα έτοιμα. Δεν χρειάστηκε να κουραστούν ποτέ τους. Πάντα κάποιος ήταν δίπλα τους , να τους τα δίνει όλα. Από τον μπαμπάκα μέχρι τους 20+ άντρες που σέρνει η καθεμιά τους , ανεξαρτήτως εμφάνισης. Πώς να μην την ψωνίσουν μετά?
Προφανως εννοεις γυναικες Β.Π.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
uiop θα δυσκολευτείς πολύ να δημιουργήσεις γραμμή άμυνας για τις αγαπημένες σου ελληνίδες.

Αλλα επειδή σου αρέσουν τα δύσκολα, το σέβομαι και εύχομαι καλή τύχη στον αγώνα σου.

 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
uiop θα δυσκολευτείς πολύ να δημιουργήσεις γραμμή άμυνας για τις αγαπημένες σου ελληνίδες.

Αλλα επειδή σου αρέσουν τα δύσκολα, το σέβομαι και εύχομαι καλή τύχη στον αγώνα σου.

Για τον uiop, πολύ θετικό είναι το post του iwcg (τί σημαίνει αυτό το username;), ο πυρήνας του οποίου έχει να κάνει με την απουσία απολυτότητας, γιατί, κακά τα ψέματα, τα χώνουμε στις Ελληνίδες έχοντας άσχημα βιώματα από κάποιες, με αποτέλεσμα να θολώνει η κρίση μας και να υπερβάλουμε...Σίγουρα, υπάρχουν αξιολογότατες περιπτώσεις Ελληνίδων (διερωτώμαι να έχουμε τη δυνατότητα να το καταλάβουμε όταν η ζωή τις φέρνει κάπου δίπλα μας) και ίσως ο uiop, να έχει δει καλύτερα από εμάς...Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη στην αναζήτηση... :)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom