Νέα

Η Ρωσίδα ωs γκόμενα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 818
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδια καληνυχτω και μου ευχομαι να βρω τη ρωσιδα θεα μου.... με τα υπεροχα ποδια τηs..μμμ...

παληκαρι, ευχομαι να πεσεις και να σπασεις τα μουτρα σου πανω σ αυτο που γουσταρεις..  ;) :grin:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
παντως παληκαρια, με οσες ρωσιδες εχω συναψει σχεση εκτος 1-2, ολες ειχαν αυξημενη αισθηση του χιουμορ, ειχαν αρκετη διαθεση για επικοινωνια, εδειχναν μεγαλη εως απιθανη κατανοηση, ποτε δεν μου ηρθε στο μυαλο η λεξη μουρμουρα απλα διοτι ποτε δεν την εφαρμοσαν και το σημαντικοτερο.. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν μου ζητησαν τιποτε περισοτερο απ αυτο που εδινα..
Σύντροφοι συμφωνού με τις απόψεις του προλαλήσαντος συνάδελφου. Έχοντας ρωσσίσα σύζυγο και έχοντας γνωρίσει τον τόπο της και τους οικείους της λεχω διαμορφώσει μια ευνοίκή εικόνα γι' αυτές. Το μόνο που ζητούν είναι ασφάλεια. ΄
Πάντως πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι οι έχουσες σοβιετική παιδεία, δηλ. όσες αποφοίτησαν από ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ  λύκεια, υπερτερούν σαφέστατα σε κουλτούρα έναντι των νεωτέρων συμπατριωτισσών τους και οι όποιες υλικές απαιτήσεις τους είναι σαφώς λιγοτερες.
 

Επισκέπτης
θα ψαξω να βρω τη ρωσιδα θεα μου και αν ειναι την παντρευομαι και επι τοπου,θα το εκανα,στο λογο μου αν και ειμαι 18 ακομα.
θα τηs τα εδινα ολα!

Αν θες με ακους.. δες το θεμα πιο χαλαρα γιατι εχεις να κανεις πολλα χιλιομετρα ακομα..
 

apostolishatz

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω γράψει ως σήμερα στο forum αλλά το θέμα με αφορά....
Λοιπόν:
Καταρχήν για τις Αλβανίδες που ρώτησε κάποιος συμπολεμιστής πιο πάνω,μέχρι τώρα τα είχα με δύο και έχω και άλλες δύο stand by,είναι ωραίες οι ρουφιάνες ΑΛΛΑ α)είναι χωριάτισσες και β)είναι άτιμη φάρα.Θέλουν να 'σαι "θύμα" σε θέματα χρημάτων και αυτές να το παίζουν γκόμενες κι έτσι.Θα κάνω ένα τολμηρό παραλληλισμό,είναι σαν τις δικές μας τη δεκαετία του '80 που μόλις είχαν χειραφετηθεί(ως τότε έπεφτε παντόφλα)Αντίστοιχα οι Αλβανίδες χόρτασαν παντόφλα από τα πατριωτάκια τους και σε μας το παίζουν κυρίες.
Περνάω στις Βουλγάρες μιας και η μόνιμή μου,εδώ και 1,5 χρόνο,είναι Βουλγάρα.Αυτές δεν είναι χωριάτισσες,αλλά όπως αναφέρθηκε παραπάνω για τις Ρωσίδες και το Σοβιετικό λύκειο,ισχύει κάτι αντίστοιχο.Έχουν λίγο το στυλ του νεόπλουτου μιας και μόλις 17 χρόνια πριν είχαν κομμουνισμό αλλά δεν είναι κακομαθημένες και σε θέματα δώρων,κερασμάτων κλπ είναι πιο σωστές από το υπόλοιπο μπλοκ.Επίσης γουστάρουν τους Έλληνες πολύ,μας πάνε.
Αρνητικό?Δεν καταλαβαίνουν τα αστεία και τις "καφρίλες" μας και το παίρνουν προσωπικά...

αυτά από εμένα....
 

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
190
Like
2
Πόντοι
1
Οι Ρωσίδες γενικά είναι καλές κοπέλλες και έχουν κουλτουρα. Μερικές Ουκρανέζες όμως είναι όμορφες σαν τις ρωσίδες αλλά πολύ ποιο "επαγγελματίες" στις συμπεριφορά τους, δηλαδή δεν κάνουν για ειλικρινή σχέση. Καλό είναι να διακρίνουμε για ποιες μιλάμε. Και επίσης καλό είναι από ένα δείγμα να μην εξάγουμε συμπεράσματα για ολόκληρη φυλή. Κάποια καλά ή κακά χαρακτηριστικά μπορεί να είναι ατομικά γνωρίσματα μόνο.
 

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Μηνύματα
6.904
Like
14
Πόντοι
66
εγω τωρα ειμαι φανταροs και ειμαι εξω απο το παιχνιδι του ψαξιματοs.οταν με το καλο ξαναβγω στην κανονικη ζωη θα ψαξω να
βρω τη ρωσιδα θεα μου και αν ειναι την παντρευομαι και επι τοπου,θα το εκανα,στο λογο μου αν και ειμαι 18 ακομα.
θα τηs τα εδινα ολα!και ποδολαγνεια ολη μερα!!!καθε μερα!!!

Είσαι 18; Ψάξε, φίλε, ψάξε παντού, έχεις το δώρο του χρόνου, και μη δώσεις τίποτα σε καμία ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Οι ρωσίδες είναι θεές. Πανέμορφες, με σωματότυπο ζηλευτό.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μη γκρινιάζει και να μη σκέφτεται το συμφέρον της.

Προτιμώ να μου γκρινιάζει μια μελαχροινή θεά με πράσινα μάτια και ατελειωτα πόδια, από το χαμηλοκώλικο μυστακιοφόρο ψωνάκι.

Ετσι το βλέπω.
 

Επισκέπτης
Οι ρωσίδες είναι θεές. Πανέμορφες, με σωματότυπο ζηλευτό.
Κοψε κατι. Απλως εχουν ανοιχτο δερμα και σε μας φαινονται καλυτερες.
Σωματοτυπος παιζει. Πανεμορφες θα εννοεις μερικες μονον.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μη γκρινιάζει και να μη σκέφτεται το συμφέρον της.
Σωστος, το επαναλαμβανω και εγω:
Νομίζω ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μη γκρινιάζει και να μη σκέφτεται το συμφέρον της.
Να συμπληρωσω: Νομίζω ότι δεν υπάρχει ον που να μη γκρινιάζει και να μη σκέφτεται το συμφέρον του.

Προτιμώ να μου γκρινιάζει μια μελαχροινή θεά με πράσινα μάτια και ατελειωτα πόδια, από το χαμηλοκώλικο μυστακιοφόρο ψωνάκι.
Ετσι το βλέπω.
Η γκρινια ειναι φθορα. Καταστρεφει και το πιο στερεο οικοδομημα.
Απλως στην 'μελαχροινή θεά με πράσινα μάτια και ατελειωτα πόδια' τα περιθωρια ανοχης γκρινιας ειναι καπως μεγαλυτερα. (10-20%?)

Τελος, μηπως στις ξενες φερομαστε διαφορετικα και ανεχομαστε περισσοτερα μονο και μονο επειδη ειναι ξενες?
Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Ε Σ  Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Ε Σ  ϋber ALLES! (καρφωθηκα ε?)
 

kolaz1

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Μηνύματα
88
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι μου, γνωρίζω πολύ καλά το θέμα από προσωπική εμπειρία και έχω πάει πολλές φορές στη Ρωσία. Αν και κάθε περίπτωση διαφέρει και δεν μπορείς να πεις ότι ισχύει ο ίδιος κανόνας για όλες, έχω να πω το εξής. Οι Ρώσοι είναι ένας λαός με μεγάλη ιστορία, τρομερή κουλτούρα, με πολύ υπερηφάνια, και ήταν υπερδύναμη μέχρι πριν λίγα χρόνια. Μην τους συγκρίνουμε ούτε κατά διάννοια με Αλβανούς, κλπ. Επί Σοβιετικής Ένωσης το Πανεπιστήμιο ήταν υποχρεωτικό για όλους. Αν μπεις στο τραμ ή στο μετρό στη Ρωσία θα τους δεις όλους με ένα βιβλίο στο χέρι να διαβάζουν. Σκεφτείτε ότι οι Ρώσοι τεχνολογικά τα έκαναν όλα πρώτοι πριν τους Αμερικάνους και ακόμα και τώρα τους ανταγωνίζονται. Ακόμα και μικρές τους πόλεις έχουν θέατρα και όπερα, όταν ολόκληρη μεγαλούπολη όπως η Αθήνα δεν έχει αξιωθεί ακόμα να έχει κτίριο όπερας. Και ένα μεγαρο μουσικής που έχουμε, φτιάχτηκε πριν 10 χρόνια και με ιδιωτική πρωτοβουλία.....Κάποιοι που αναφέρεστε σε ρωσίδες που είναι ξέκωλα, πουτάνες κλπ, αναφέρεστε κυρίως σε γυναίκες που ζουν στην ελλάδα και εργάζονται κυρίως ως χορεύτριες, στριπτιζούδες, κλπ. Αυτές δεν είναι το καλύτερο δείγμα γυναικών για να κρίνουμε ένα λαό τόσων εκατομυρίων. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ρωσίδα, θα πρέπει να τη βρεί στην πατρίδα της, με τη δουλειά της, την οικογένεια της , κλπ. Όχι από αυτές που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ως γυναίκες προσομοιάζουν περισσότερο στις παλιότερες ελληνίδες, πιό παραδοσιακές με τον άντρα, με το παιδί, με το σπίτι τους, προσηλωμένες στην οικογένειά τους και όχι στην καριέρα, στα μπουζούκια, στις εξόδους και στα μπαράκια. Όχι σαν τις καριόλες τις δικές μας που τα έχουν γαμήσει όλα. Ο παραδοσιακός ρόλος του άντρα είναι σεβαστός στις Ρωσίδες και τον επιζητούν κιόλας. Και μην ξεχνάμε ότι σαν φυλή έχουν τρομερή ομορφιά. Όλες γαλάζια μάτια, πάνω από 1.75, σωματάρες, κλπ. Όλες προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους και τους αρέσουν καλλυντικά, αρώματα κλπ. Φυσικά η ομορφιά δεν είναι το βασικό κριτήριο όταν επιλέγεις να ζήσεις με κάποια. Αυτό το συνηθίζεις μετά από καιρό και τρέχεις πάλι στις πουτάνες. Αυτά σχετικά με το θέμα, αλλά ξαναλέω ότι φυσικά δεν είσαι σίγουρος 100% για καμιά, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και σε όλες τις φυλές υπάρχουν καριόλες και πουτάνες.....
 
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Μηνύματα
2.432
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτεs οι γυναικεs εχουν αυτο που αναζητω,ομορφια,εχουν θηλυκοτητα,και το σημαντικοτερο ειναι πολυ ερωτικεs και sorry που σαs ζαλιζω αλλα εχουν τα τελειοτερα ποδια στον κοσμο.
ποιοι εχουν την ιδια αποψη με εμενα?
 

Επισκέπτης
Όλες προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους και τους αρέσουν καλλυντικά, αρώματα κλπ.
Πρεπει να ξερουν και να βαφονται ομως. Εδω αι ημετερες γυναικες υπερτερουν.

... Φυσικά η ομορφιά δεν είναι το βασικό κριτήριο όταν επιλέγεις να ζήσεις με κάποια. Αυτό το συνηθίζεις μετά από καιρό και τρέχεις πάλι στις πουτάνες...... ....
ε?
 

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Φίλοι μου, γνωρίζω πολύ καλά το θέμα από προσωπική εμπειρία και έχω πάει πολλές φορές στη Ρωσία. Αν και κάθε περίπτωση διαφέρει και δεν μπορείς να πεις ότι ισχύει ο ίδιος κανόνας για όλες, έχω να πω το εξής. Οι Ρώσοι είναι ένας λαός με μεγάλη ιστορία, τρομερή κουλτούρα, με πολύ υπερηφάνια, και ήταν υπερδύναμη μέχρι πριν λίγα χρόνια. Μην τους συγκρίνουμε ούτε κατά διάννοια με Αλβανούς, κλπ. Επί Σοβιετικής Ένωσης το Πανεπιστήμιο ήταν υποχρεωτικό για όλους. Αν μπεις στο τραμ ή στο μετρό στη Ρωσία θα τους δεις όλους με ένα βιβλίο στο χέρι να διαβάζουν. Σκεφτείτε ότι οι Ρώσοι τεχνολογικά τα έκαναν όλα πρώτοι πριν τους Αμερικάνους και ακόμα και τώρα τους ανταγωνίζονται. Ακόμα και μικρές τους πόλεις έχουν θέατρα και όπερα, όταν ολόκληρη μεγαλούπολη όπως η Αθήνα δεν έχει αξιωθεί ακόμα να έχει κτίριο όπερας. Και ένα μεγαρο μουσικής που έχουμε, φτιάχτηκε πριν 10 χρόνια και με ιδιωτική πρωτοβουλία.....Κάποιοι που αναφέρεστε σε ρωσίδες που είναι ξέκωλα, πουτάνες κλπ, αναφέρεστε κυρίως σε γυναίκες που ζουν στην ελλάδα και εργάζονται κυρίως ως χορεύτριες, στριπτιζούδες, κλπ. Αυτές δεν είναι το καλύτερο δείγμα γυναικών για να κρίνουμε ένα λαό τόσων εκατομυρίων. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ρωσίδα, θα πρέπει να τη βρεί στην πατρίδα της, με τη δουλειά της, την οικογένεια της , κλπ. Όχι από αυτές που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ως γυναίκες προσομοιάζουν περισσότερο στις παλιότερες ελληνίδες, πιό παραδοσιακές με τον άντρα, με το παιδί, με το σπίτι τους, προσηλωμένες στην οικογένειά τους και όχι στην καριέρα, στα μπουζούκια, στις εξόδους και στα μπαράκια. Όχι σαν τις καριόλες τις δικές μας που τα έχουν γαμήσει όλα. Ο παραδοσιακός ρόλος του άντρα είναι σεβαστός στις Ρωσίδες και τον επιζητούν κιόλας. Και μην ξεχνάμε ότι σαν φυλή έχουν τρομερή ομορφιά. Όλες γαλάζια μάτια, πάνω από 1.75, σωματάρες, κλπ. Όλες προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους και τους αρέσουν καλλυντικά, αρώματα κλπ. Φυσικά η ομορφιά δεν είναι το βασικό κριτήριο όταν επιλέγεις να ζήσεις με κάποια. Αυτό το συνηθίζεις μετά από καιρό και τρέχεις πάλι στις πουτάνες. Αυτά σχετικά με το θέμα, αλλά ξαναλέω ότι φυσικά δεν είσαι σίγουρος 100% για καμιά, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και σε όλες τις φυλές υπάρχουν καριόλες και πουτάνες.....
Μπραβο ρε φιλε. Επιτελους μιλας σωστα. Οι Ρωσιδες ειναι γυναικες και συντροφοι. Μεγαλη σημασια . Στη σχεση βλεπουν τον αντρα ως εναν ανθρωπο με τον οποιο θα μοιραστουμε τις ζωες μας και τα προβληματα μας. Ναι , και τα προβληματα μας. Υπαρχουν και προβληματα στη ζωη. Οι ελληνιδες ψαχνουν τον Mr.Perfect. Να μην κουραστουν ποτε στη ζωη τους. Εναν αντρα να τους δινει λεφτα, αμαξια ανετη και χλιδατη ζωη. Αυτα ειναι τα ιδανικα. Και αν τις ρωτησεις, Εσυ τι προσφερεις στον αντρα σου;
Ακου ερωτηση, μα του ανοιγω τα ποδια. θα σου απαντησει.
Οπως ξαναειπα μην κρινετε τις ρωσιδες απο αυτες που ηρθαν εδω. Λαος με μεγαλη υπερηφανεια και αξιες,οι Ρωσοι. Οι ιεροδουλες ειναι κυριως απο την Ουκρανια και κυριως απο την περιοχη δυτικα του Ντνιεπρ, που ειναι για μενα το συνορο ανθρωπων και ζωων στην πρωην ΕΣΣΔ. Αδιστακτες, τιποτενιες, καθιζηματα. 
Россия  любимая наша страна.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
kolaz1 πράγματι οι γνήσιες ρωσίδες είναι προσανατολισμένες στη δημιουργία μιας οικογένειας, έχοντας ξεκαθαρίσει από νωρίς τις προτεραιότητές τους. Κάτι που δε μπορώ να πώ για τις Ελληνίδες που στα 35 τους ακόμα δεν έχουν πάρει απόφαση κάποια πράγματα.

Ακόμα, οι απαιτήσεις τους σχετίζονται με αυτό που τους λείπει αλλά σε επίπεδο ποιότητας σχέσης και όχι σε οικονομικό όπως οι Ρουμάνες. Αναζητούν και κυρίως εκτιμούν, την ειλικρίνια και την τρυφερότητα. το να τις βλέπεις σαν άνθρωπο και όχι σαν υπηρέτη. Πράγματα που δεν είναι καθόλου δεδομένα για αυτές.

Επίσης, επιτρέψτε μου να θεωρώ το σωματότυπό τους εκπλητικό.

Οσον αφορά στις ικανότητές τους στο μακιγιάζ, εκτός του ότι προσωπικά δεν το θεωρώ κριτήριο επιλογής, είναι και κάτι που μαθαίνεται. Αλλα δε μαθαίνονται.

Σίγουρος δε μπορείς να είσαι ποτέ 100%. Και πιστέψτε με, δεν είναι θέμα τόπου γέννησης.

Αλλο Ρωσίδες, άλλο Ουκρανές. Εχει διαφορά.
 
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Μηνύματα
2.432
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σαs μην αναφερετε τιs ελληνιδεs ουτε για πλακα,δεν αξιζουν απο καμια πλευρα.
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Όλοι γαμώ περάσατε με τις Ρωσίδες? Και δη στριππερς?
Γκαντέμης ήμουνα? Ή δεν το έπαιξα σωστά μάλλον... Ποιος ξέρει. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση.
Μου έχει βγάλει την παναγία. Όλο υποσχέσεις και δεν παραδίδει ποτέ.
Τό λάθος το επικεντρώνω στο ότι είμαι κάπως στρογγυλός στις σχέσείς μου, δεν είμαι και τόσο macho ή άντρας βαρύς όπως έχω ακούσει ότι θέλουν οι ρωσίδες. Φίλος περισσότερο, δεν παίρνω πρωτοβουλία, δεν τσακώνομαι, δεν λέω αυτό που με ενοχλεί, δεν τσαμπουκαλεύομαι. Με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται πολλά και να τα κάνω κώλο. Μάλλον έπρεπε να αφήσω μουστάκι και να την μπινελικώνω και να την κράζω και να την έχω γραμμένη μπας και πάρει τα χαμπάριά της. Αλλά τώρα... τον πούλο. Βέβαια, έτσι είναι με δαύτην... Θα γυρίσει και θα με τρέχει από την μύτη πάλι. Ελπίζω να κρατήσω χαρακτήρα και να την γράψω στα @@ μου. Ίδωμεν.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Αγαπητέ πελοπονήσιε, προσωπικά δεν αναφερόμουν στις στρίππερς οι οποίες δε με ενδιαφέρουν για σχέση λόγω υψηλού ρίσκου, διαφορετικών προτεραιοτήτων αλλα και σχετικά υψηλού κόστους συντήρησης.

Εκτιμώ ότι αντιστοιχη διαδρομή και εμπειρίες θα είχες και με την ελληνική έκδοση.

Δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι.

Και εσυ, και εγώ και όλοι μας, μαθαίνουμε όσο ζούμε
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μάλλον έπρεπε να αφήσω μουστάκι και να την μπινελικώνω και να την κράζω και να την έχω γραμμένη μπας και πάρει τα χαμπάριά της.

αυτα παληκαρι νομιζω τα χρειαζονται τα γομαρια οι ελληνιδες..
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Οι Ρωσιδες ειναι γυναικες και συντροφοι. Μεγαλη σημασια . Στη σχεση βλεπουν τον αντρα ως εναν ανθρωπο με τον οποιο θα μοιραστουμε τις ζωες μας και τα προβληματα μας. Ναι , και τα προβληματα μας. Υπαρχουν και προβληματα στη ζωη. Οι ελληνιδες ψαχνουν τον Mr.Perfect. Να μην κουραστουν ποτε στη ζωη τους. Εναν αντρα να τους δινει λεφτα, αμαξια ανετη και χλιδατη ζωη. Αυτα ειναι τα ιδανικα. Και αν τις ρωτησεις, Εσυ τι προσφερεις στον αντρα σου;
Ακου ερωτηση, μα του ανοιγω τα ποδια. θα σου απαντησει.
Россия  любимая наша страна.
Σύντροφε και εσύ και ο σ. kolaz1 με καλύψατε απόλυτα. Και φυσικά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω και με την άποψη  του σ. enforce.
До сбидания
 

billk

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Μηνύματα
839
Κριτικές
4
Like
22
Πόντοι
6
Αν ειχα γκομενα αυτο το μουνο απο το je t'aime,η τη Νατασα απο Διδυμου η την Ισαμπελα απο Τριγγετα η τη Λαουρα απο Δροσοπουλου(η ολες μαζι)θα εσπαγε το κοντερ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom