Φίλοι μου, γνωρίζω πολύ καλά το θέμα από προσωπική εμπειρία και έχω πάει πολλές φορές στη Ρωσία. Αν και κάθε περίπτωση διαφέρει και δεν μπορείς να πεις ότι ισχύει ο ίδιος κανόνας για όλες, έχω να πω το εξής. Οι Ρώσοι είναι ένας λαός με μεγάλη ιστορία, τρομερή κουλτούρα, με πολύ υπερηφάνια, και ήταν υπερδύναμη μέχρι πριν λίγα χρόνια. Μην τους συγκρίνουμε ούτε κατά διάννοια με Αλβανούς, κλπ. Επί Σοβιετικής Ένωσης το Πανεπιστήμιο ήταν υποχρεωτικό για όλους. Αν μπεις στο τραμ ή στο μετρό στη Ρωσία θα τους δεις όλους με ένα βιβλίο στο χέρι να διαβάζουν. Σκεφτείτε ότι οι Ρώσοι τεχνολογικά τα έκαναν όλα πρώτοι πριν τους Αμερικάνους και ακόμα και τώρα τους ανταγωνίζονται. Ακόμα και μικρές τους πόλεις έχουν θέατρα και όπερα, όταν ολόκληρη μεγαλούπολη όπως η Αθήνα δεν έχει αξιωθεί ακόμα να έχει κτίριο όπερας. Και ένα μεγαρο μουσικής που έχουμε, φτιάχτηκε πριν 10 χρόνια και με ιδιωτική πρωτοβουλία.....Κάποιοι που αναφέρεστε σε ρωσίδες που είναι ξέκωλα, πουτάνες κλπ, αναφέρεστε κυρίως σε γυναίκες που ζουν στην ελλάδα και εργάζονται κυρίως ως χορεύτριες, στριπτιζούδες, κλπ. Αυτές δεν είναι το καλύτερο δείγμα γυναικών για να κρίνουμε ένα λαό τόσων εκατομυρίων. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ρωσίδα, θα πρέπει να τη βρεί στην πατρίδα της, με τη δουλειά της, την οικογένεια της , κλπ. Όχι από αυτές που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ως γυναίκες προσομοιάζουν περισσότερο στις παλιότερες ελληνίδες, πιό παραδοσιακές με τον άντρα, με το παιδί, με το σπίτι τους, προσηλωμένες στην οικογένειά τους και όχι στην καριέρα, στα μπουζούκια, στις εξόδους και στα μπαράκια. Όχι σαν τις καριόλες τις δικές μας που τα έχουν γαμήσει όλα. Ο παραδοσιακός ρόλος του άντρα είναι σεβαστός στις Ρωσίδες και τον επιζητούν κιόλας. Και μην ξεχνάμε ότι σαν φυλή έχουν τρομερή ομορφιά. Όλες γαλάζια μάτια, πάνω από 1.75, σωματάρες, κλπ. Όλες προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους και τους αρέσουν καλλυντικά, αρώματα κλπ. Φυσικά η ομορφιά δεν είναι το βασικό κριτήριο όταν επιλέγεις να ζήσεις με κάποια. Αυτό το συνηθίζεις μετά από καιρό και τρέχεις πάλι στις πουτάνες. Αυτά σχετικά με το θέμα, αλλά ξαναλέω ότι φυσικά δεν είσαι σίγουρος 100% για καμιά, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και σε όλες τις φυλές υπάρχουν καριόλες και πουτάνες.....