xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Η ισσαβελα απο τριγγετα ειναι ολα τα λεφτα και ειναι πολονη.τιs αλλεs που λεs δεν τιs εχω δοκιμασει.ποια ειναι η καλυτερη τελικα?
Στη σχεση βλεπουν τον αντρα ως εναν ανθρωπο με τον οποιο θα μοιραστουμε τις ζωες μας και τα προβληματα μας. Ναι , και τα προβληματα μας. Υπαρχουν και προβληματα στη ζωη. Οι ελληνιδες ψαχνουν τον Mr.Perfect. Να μην κουραστουν ποτε στη ζωη τους.
Εναν αντρα να τους δινει λεφτα, αμαξια ανετη και χλιδατη ζωη. Αυτα ειναι τα ιδανικα. Και αν τις ρωτησεις, Εσυ τι προσφερεις στον αντρα σου;
Ακου ερωτηση, μα του ανοιγω τα ποδια. θα σου απαντησει.
σαs μην αναφερετε τιs ελληνιδεs ουτε για πλακα,δεν αξιζουν απο καμια πλευρα.
Αν ειχα γκομενα αυτο το μουνο απο το je t'aime,η τη Νατασα απο Διδυμου η την Ισαμπελα απο Τριγγετα η τη Λαουρα απο Δροσοπουλου(η ολες μαζι)θα εσπαγε το κοντερ
Ξερεις Ρωσικα; Εχεις καταγωγη απο εκει; Πιο καλα τα μιλας απο μενα φανταζομαι,που κραταω απο εκει. Το οι 'Ρωσιδες ειναι συντροφοι' δεν το ειπα με την εννοια του 'συντροφου' Φλωρακη. Νομιζω καταλαβες τι ηθελα να πω.Σύντροφε και εσύ και ο σ. kolaz1 με καλύψατε απόλυτα. Και φυσικά δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω και με την άποψη του σ. enforce.
До сбидания
Ξερεις Ρωσικα; Εχεις καταγωγη απο εκει; Πιο καλα τα μιλας απο μενα φανταζομαι,που κραταω απο εκει. Το οι 'Ρωσιδες ειναι συντροφοι' δεν το ειπα με την εννοια του 'συντροφου' Φλωρακη. Νομιζω καταλαβες τι ηθελα να πω.
Πривет
Ναι. Κι εγω την ιδια αποψη εχω, απλως στο θεμα εκεινο δεν την εγραψες, απλα πεταξες ενα υπονοουμενο και ηθελα να βεβαιωθω οτι εχουμε την ιδια αποψηboidopoutsa ( τί λέω ο μαλάκας ), το πήρες το pm;
Αγαπητέ πελοπονήσιε, προσωπικά δεν αναφερόμουν στις στρίππερς οι οποίες δε με ενδιαφέρουν για σχέση λόγω υψηλού ρίσκου, διαφορετικών προτεραιοτήτων αλλα και σχετικά υψηλού κόστους συντήρησης.
Εκτιμώ ότι αντιστοιχη διαδρομή και εμπειρίες θα είχες και με την ελληνική έκδοση.
Δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι.
Και εσυ, και εγώ και όλοι μας, μαθαίνουμε όσο ζούμε
Μπορει, δεν εχει φανει ομως ακομα τιποτα. Μηπως συμβαινει το αντιθετο?Περα απο τα αστεια,αρχιζουν και σφιγγουν τα πραγματα για τις ελληνιδες...Για να το κανω πιο λιανα...Πληθυσμιακα οι γυναικες στην ελλαδα ειναι περισσοτερες απο τους αντρες.
Ο καθενας προσπαθει να παρει οτι καλυτερο μπορει.Βγαλε τις αδερφες που εχουμε γεμισει,βγαλε τους ελληνες που παντρευονται αλλοδαπες,τι μενει ?Πολλες βλεπω να μενουν στο ραφι εκτος και αν ριξουν το "τουπε" και τις απαιτησεις τους...Πλησιαζει ο καιρος που θα ριξουν τη μυτη τους στο πατωμα...
Ειναι πολυ νωρις ακομα.Εκτος και αν προτιμησουν τους αλβανους και τους πακιστανους,τοτε παω πασο...
Ειναι πολυ νωρις ακομα.
Οπως ξαναειπα μην κρινετε τις ρωσιδες απο αυτες που ηρθαν εδω. Λαος με μεγαλη υπερηφανεια και αξιες,οι Ρωσοι. Οι ιεροδουλες ειναι κυριως απο την Ουκρανια και κυριως απο την περιοχη δυτικα του Ντνιεπρ, που ειναι για μενα το συνορο ανθρωπων και ζωων στην πρωην ΕΣΣΔ. Αδιστακτες, τιποτενιες, καθιζηματα.
Τετοιοι μικτοι γαμοι ειναι λιγοι, γινοταν δε απο παλια. Με ιρακινους, συρους κλπ μοιαζουμε εμφανισιακα.καθολου νωρις δεν ειναι.. ξερω ηδη αρκετες που εχουν παρει ιρακινο-πακιστανους.. η μια δε, ειναι πρωην μου.. και ειναι και ωραιο μουνι (οχι βεβαια επειδη ειναι πρωην μου)..
προ 5μηνου χωρισε μαλιστα και αρχισε να μου ''τα λεει'' παλι.. χεχε
Μια ματια στα κοινωνικα των εφημεριδων θα σας πεισει.
Нет я не говорию Русскиюю Да Я ПонимаюΞερεις Ρωσικα; Εχεις καταγωγη απο εκει; Πιο καλα τα μιλας απο μενα φανταζομαι,που κραταω απο εκει. Το οι 'Ρωσιδες ειναι συντροφοι' δεν το ειπα με την εννοια του 'συντροφου' Φλωρακη. Νομιζω καταλαβες τι ηθελα να πω.
Σύντροφε Πελλοπονήσιε. Ναι οι ρωσσίδες είναι γεγονός ότι έχουν έναν κάπως παρωχημένο τρόπο σκέψης, όπως πολύ σωστά ανέφερες. Όμως ανταποκρίνονται πλήρως στον ορισμό της γυναίκας-γρανίτη της προηγούμενης γενιάς που ανέφερε ο σ. fleshforfantasy. Γιατί πραγματικά βρίσκονται μια γενιά πίσω. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, δεν μπορώ να το κρίνω. Ξέρω όμως ότι όταν περιδιαβαίνω τις πόλεις και τα χωριά της πάλαι ένδοξης ΕΣΣΔ νομίζω ότι μπαίνω στη σήραγγα του χρόνου και βρίσκομαι 20-30 χρόνια πίσω.
Και ασφαλώς αυτό το γεγονός έχει επηρεάσει τον χαρακτήρα των γυναικών αυτών που δεν έχουν προλάβει να προσαρμοσθούν με το πνεύμα των καιρών μας. Μιλώ πάντα για τις άνω των τριάντα, καθώς οι νεώτερες -σαν πιο ενημερωμένες, αλλά και πιο αμόρφωτες και ακαλλιεργητες παράλληλα- ακολουθόυν διαφορετική πορεία.