marioss288
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παντου.ετσι που την πανε ακομα και σε πιατσα θα τι βρειτε σε λιγεσ μερεσ
Μπορεις να μου πεις ενα στουντιο η' τζαδικο μια συγκεκριμενη μερα να παω τοτε? Γιατι δεν την εχω δει σε καποιο προγραμμαπαντου.ετσι που την πανε ακομα και σε πιατσα θα τι βρειτε σε λιγεσ μερεσ
Μπορεις να μου πεις ενα στουντιο η' τζαδικο μια συγκεκριμενη μερα να παω τοτε? Γιατι δεν την εχω δει σε καποιο προγραμμα
Πρέπει να είναι κρυφός χαρακτήρας,όπως στα video games,την ξεκλειδώνεις μετά από κάποια levels ή τελείως random
Ο Μαριος λεει οτι ξερει γιαυτο ρωταω...
αδελφε μπεσ στο φβ το δικο τησ .εχει τηλ.μηλαει αυτη και δεσ που και ποτε.απλο ειναιΟ Μαριος λεει οτι ξερει γιαυτο ρωταω...
χαχααχ αυτον τον μαλακα τον ξεχασα.Ειχε ενα delivery χτες για Ηρωδου Αττικου.αν το πηγε θα σου φερει κ σενα.κ μενα για Β.Ελλαδα παρακαλω. χωρις κοκα κολα.
Ο πρωταγωνιστής/τραγουδιστής πιο πολύ για τσάτσος κάνει....αθλιο βιντεοκλίπ..... ουτε ένα πακιστανι στο σαλονι.
Κάπως έτσι συντηρείται ο μύθος της κατατρεγμένης από τη ζωή κοπέλας που έγινε πουτάνα για να επιβιώσει..Φτάνει πια..Αηδιάσαμε!! Το 99% είναι αποφασισμένες επαγγελματίες ,ανίκανες για οποιαδήποτε άλλη εργασία ή δεν αντέχουν να εργαστούν σκληρά για ψίχουλα.αθλιο βιντεοκλίπ..... ουτε ένα πακιστανι στο σαλονι.
Ο πρωταγωνιστής/τραγουδιστής πιο πολύ για τσάτσος κάνει....
Κορυφαίο βιντεοκλίπ
Maria Alexandroy
Λοιπόν ακούστε με όλοι προσεκτικά φίλοι μου επειδη λαμβάνω καθημερινά μυνηματα οτι δουλεύω σε ......περίεργα μέρη δεν ισχιει κάτι τέτοιο!απλα έλαβα μέρος σε ένα βιντεοκλίπ του Γιάννη φλωρινιωτη που υποδύομαι ένα ρόλο σαν ηθοποιός!θα σας παρακαλούσα να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια και ν γράφονται φαντασιοπληξιες στα φόρουμ από ζηλοφθονα και κομπλεξικά άτομα!!!σας ευχαριστώ!!!
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 6 ώρες πριν · γελαμε ολοι μαζ παρεα
αφου ρε τυπε ασχολουνται και γραφουν τραγουδια για πουτανες ατομα που δεν εχουν περασει ουτε εξω απο μπουρδελο....οχι σαν εμας που εχουμε κολλησει βαρεα και ανθυγιεινα ενσημα δεκαπεντε χρονια τωρα και βαλεΚάπως έτσι συντηρείται ο μύθος της κατατρεγμένης από τη ζωή κοπέλας που έγινε πουτάνα για να επιβιώσει..Φτάνει πια..Αηδιάσαμε!! Το 99% είναι αποφασισμένες επαγγελματίες ,ανίκανες για οποιαδήποτε άλλη εργασία ή δεν αντέχουν να εργαστούν σκληρά για ψίχουλα.