Νέα

Μπλοκάρισμα, λογοκρισία στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
κοιτα να δεις

οπως ειπα πριν δεν παρεχεται καμοια νομοθετικη προσστασια του ελληνικου κρατους σε ελληνες μελη του facebook απεναντι στην πολιτικη τακτικη τους
ΕΝΑ απο τα νομικά θέματα είναι αυτό - οι Ελληνες χρήστες, ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούν; Τίνος νομικού προσσώπου; Που είναι η βάση δεδομένων;

Δε βρίσκεις άκρη με τα σκατά. Μείνε μακριά. Φιλικά μιλάω

αναγκαστικα μονο με hacker κανεις δουλεια για να βρεις την ταυτοτητα του αλλου που εκανε την μπινια
Εξαρτάται, δεν είναι πάντα εύκολο. Οχι μόνο το ΑΝ θα βρεις, αλλά ΤΙ θα βρεις.
και οταν μιλαω για hacker μιλαω για πιτσιρικαδες που παιζουν στα δακτυλα τους υπολογιστες
το ζητημα ειναι πως τους βρισκεις
Αν βρεις, πες μου και μένα.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΟΚ, αν αναφέρεσαι στους γνωστούς εδώ που λένε πίπες νυχθημερόν, δεν θα δώσω καμία σημασία. Δεν παρακολουθώ την οικονομική, κοινωνική, πολιτική επικαιρότητα από το bou. Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο (και μακρυά από Χίο!) :)
εσυ δυστυχως και ακποιιοι αλλοι εχετε κολλησει με τον χιο

δοξα τον θεο εχω 5-6 sites που αναρτω ειδησεις και απο αυτα

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΕΝΑ απο τα νομικά θέματα είναι αυτό - οι Ελληνες χρήστες, ποια πλατφόρμα χρησιμοποιούν; Τίνος νομικού προσσώπου; Που είναι η βάση δεδομένων;

Δε βρίσκεις άκρη με τα σκατά. Μείνε μακριά. Φιλικά μιλάω

Εξαρτάται, δεν είναι πάντα εύκολο. Οχι μόνο το ΑΝ θα βρεις, αλλά ΤΙ θα βρεις.

Αν βρεις, πες μου και μένα.
αναγκαζεσαι λογω των καταστασεων και οδευεις στην παρανομια

το ζητημα ειναι να μαθεις ποιοι πιτσιρικαδες το κανουν και με το αζημιωτο για την ηλικια τους

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
η δίωξη ηλεκτρονικού ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, εμπλέκεται όταν υπάρχει ΕΓΚΛΗΜΑ.

Το μακελειό ας πούμε, είναι ενα σαιτ διασποράς ψευδών ειδήσεων αλλά και προσβλητικών κειμένων. Πρόκειται για σκουπίδι. Μαζεύει εταιρικούς πελάτες (ναζιστες, σύριζα, τον άλλο το μαλάκα με τις επιστολές του ιησού κλπ) και χρήστες (πελάτες των εταιρικών πελατών) μέσω συγκεκριμένης μαρκετίστικης δουλειάς, και κλικαδόρικων τίτλων. Δε διαφέρει απο το ΦΒ. Δεν έχει επέμβει όμως η δίωξη. Οταν χρειαστεί, θα το κάνει.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.768
Πόντοι
3.506
Εγώ φίλε τον κλείνω δεν έχω θέμα. Είμαι μεγαλύτερης ηλικίας. Οι γνωστοί μου δεν γνωρίζουν τι πάει να πει υπολογιστής, κοινωνικά δίκτυα και τέτοια. Αν έχουν κάποιοι από αυτούς λογαριασμούς δεν τους χρησιμοποιούν ως μέσω επικοινωνίας. Ο άλλος εμένα θα με πάρει τηλέφωνο, ούτε messenger ούτε τέτοια. Δεν με βρήκε. Θα ξαναπάρει. Άντε κάνα SMS και αυτό με το ζόρι. Μην κοιτάς επειδή ασχολήθηκα με την τεχνολογία και επαγγελματικά.

Το πρόβλημα είναι με τους νεότερους όπου αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας. Εκεί αν τους μπλοκάρεις τρελαίνονται αφού όλα από εκεί περνάνε πλέον.
Οι όροι τέλος δεν είναι ξεκάθαροι.

Μπα, ιστότοπος για μεσήλικες είναι πλέον, οι νεότεροι ούτε που ασχολούνται. Ξέρεις κανέναν κάτω από τα 30 που να ποστάρει συχνά στο φατσομπούκι; Και αυτό τσουρουφλίζει τον ζαχαρόκαστρο, τα επόμενα δέκα-δεκαπέντε χρόνια που τα παπούδια θα αρχίσουν να αποδημούν, θα μείνει βασικά με το ίνστα.

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Δεν υπάρχει πιτσιρικαρία που να μην έχει προφίλ στο φατσοβλίο. Είτε σχολιάζει είτε όχι τα διάφορα ειδησεογραφικά site.
Είναι κάτι σαν τον χρυσό οδηγό παλιά, ή τον τηλεφωνικό κατάλογο. Σχολιάζουν για θέματα που τους ενδιαφέρουν.
Υπάρχουν φυσικά και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα ποιο είναι καλύτερο και ποιο είναι χειρότερο ή πιό δημοφιλής ανά ηλικιακή ομάδα δεν το έχω ψάξει. Η μπογιά τους φθίνει όπως παλαιότερα το MySpace, to Ηι5 και στους messengers θυμόμαστε το ICQ και άλλα πολλά. Άλλες χώρες επίσης έχουν άλλες προτιμήσεις και άλλες συνήθειες ή χρησιμοποιούν περισσότερο άλλα δίκτυα.

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Ασύστολα εδώ η Αλβανίδα έβριζε τους Έλληνες και τους άντρες γενικότερα με αφορμή το γεγονός με τον πιλότο και το σχόλιο που κόπηκε ήταν αυτό που αναφερόταν στον Αθανασόπουλο

:shit: :zombie: :shit: :zombie:

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τελευταία τροποποίηση:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
οταν παιζεις μουσικες στο facebook αυτο σου αφαιρει τον ηχο,γιατι κ καλα χρειαζονται πνευματικα δικαιωματα.ξερει κανεις αν ξεπερνιεται αυτο κ πως?

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
To facebook αξίζει μόνο για το marketplace. Τίποτα άλλο.

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
οταν παιζεις μουσικες στο facebook αυτο σου αφαιρει τον ηχο,γιατι κ καλα χρειαζονται πνευματικα δικαιωματα.ξερει κανεις αν ξεπερνιεται αυτο κ πως?
Φτιάχνεις δικά σου τραγούδια χωρίς copyright ή βάζεις τα link από το youtube. Δεν ξεπερνιέται αλλιώς αυτό.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom