Νέα

Καμάκι online

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οι χοντρες κ οι δυσμορφες μπορει να εχουν σεξουαλικη ενεργεια απο την στερηση αλλα δεν ειναι καλες σαν χαρακτηρες

βγαζουν φοβερη μνησικακια απο τα κομπλεξ που εχουν συσσωρευση τοσο καιρο κ μπορουν να σε αφανισουν

ειναι κακος ο κοσμος πλας ειναι κακα τα μπαζα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν καθισα για καφε οπως ειχαμε πει
μιλισαμε 5 λεπτα σε ενα παγκακι εκει κ εφυγα με το μετρο

απο αυτο το τσατ ειχα βγει με 4

-μουστακαλου φιλη κ θειτσα
-μουστακαλου αγια παρασκευη
-μια απο πειραια τελειως δυσμορφη με μαπα σαν του σλοθ απο τα γκουνις
-μια απο καλλιθεα ψιλοβλεποταν αυτη σχετικα αλλα δεν εγινε τπτ τελικα αυτη ειχε νικνειμ λορα κ στο τσατ ελεγε για γαμησια κ τσιμπουκια κ απο κοντα μιλαγε σαν μπουρουχα βασικα παιζει να εστειλε κ φιλη της αυτη τελικα κ να μιλαγα με αλλο ατομο

:2funny:

1 στα 4 φίλε λοιπόν.  :)

Τι να πει και ο kosnik που έπεσε θύμα βιασμού;  :'(

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα ακομα κ τα σκατομπαζα εχουν τρελη αυτοπεποιθηση ετσι οπως μιλαγε στο τηλ κ γενικα το στυλ της ηταν σαν να εκανε χαρη π μου μιλαει

Γι' αυτό, φταίμε εμείς παίκτη.

Προχθές με παίρνει στο επαγγελματικό τηλέφωνο μία μουνίτσα (πάάάάρα πολύ καλό σώμα, μέτρια στο πρόσωπο, ξανθούλα, με μία περίεργη προφορά (Ελλεηνίδα είναι πάντως, ίσως από κάποιο κουτσοχώρι).

(τα ονόματα είναι υποθετικά)

-Έλα Νίκο, η Αντωνία είμαι!
-Αντωνία.....ποιά Αντωνία? (Αν και είχα καταλάβει ποιά είναι λόγω της προφοράς της)
-Η .... (λέει το επώνυμό της)
-Ααααα..... η Αντωνία ....σε μπέρδεψα βρε παιδάκι μου με κάποια άλλη που είναι πολύ όμορφη. Όχι ότι εσύ δεν είσαι, αλλά υπάρχουν στο χώρο εδώ που δουλεύουμε και 2-3 πιό όμορφες με το όνομα Αντωνία.

Μετά από 2-3 μέρες, καλεί για κάποιο άλλο επαγγελματικό θέμα, και μου λέει.

-Έλα Νίκο, η Αντωνία είμαι, αυτή που μου είχες πει ότι δεν είμαι τόσο όμορφη.......

:grin: :grin: :grin:

Με κάτι τέτοια τεχνάσματα σπάει ο τσαμπουκάς στις αυτόχθονες.

Όταν όμως η άλλη (ότι παρουσιαστικό και να έχει) ακούει 10 πειράγματα, 20 σφυρίγματα και 4-5 πεσίματα την ημέρα, λογικό είναι να νομίζει ότι είναι η αυτοκράτειρα Κλεοπάτρα.

xixirikoko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τα ειπες ολα πολυ σωστα και ησουν ευστοχος.....ας προσεξουμε  ολι...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Νομίζω πως είμαι η αττένσιον χορ. :think:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Ρε έχω φίλη μια στο φβ (Βελ ξέρεις ποία λέω  :cheesy: ) , είναι τετράπαχη , είναι άσχημή , είναι σιχαμένη, είναι σαν νταλικέρης ...απλά ανεβάζει φωτός με τα βυζιά της κ με λάγνο βλέμμα κ καλά κ έχει 150 λαικ σε κάθε φωτό κ σχόλια τύπου "είσαι θέα" , "είσαι σκέτη καύλα", "έχεις υπέροχο κορμί" κτλ ... χαχαχα είναι τραγικό , και η τύπισσα δεν παίζει πιο αυτοπεποίθηση  :2funny: :S

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ρε έχω φίλη μια στο φβ (Βελ ξέρεις ποία λέω  :cheesy: ) , είναι τετράπαχη , είναι άσχημή , είναι σιχαμένη, είναι σαν νταλικέρης ...απλά ανεβάζει φωτός με τα βυζιά της κ με λάγνο βλέμμα κ καλά κ έχει 150 λαικ σε κάθε φωτό κ σχόλια τύπου "είσαι θέα" , "είσαι σκέτη καύλα", "έχεις υπέροχο κορμί" κτλ ... χαχαχα είναι τραγικό , και η τύπισσα δεν παίζει πιο αυτοπεποίθηση  :2funny: :S

καλο το κολπο με τη φιλη

αφου εσυ εισαι αυτη  :birdman:

κ καλα εχω μια φιλη που εχει μια φιλη...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ευχαριστημενος ειναι το σωστο...αγραμματη

Eίπε ο άτονος. :cheesy:

:2funny: :2funny:
Καλά κάνει μωρή!

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα βαζει μονο τα βυζια λογικο...

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Αν ειχε ςκι εσυ βυζια θα χες κι αυτοπεποιθηση κ δεν θα βγαζες τετοια κακια.....    :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom