kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
από ευγένεια την κέρασα μια σεφταλιά και γλίτωσα στο τσακ τον βιασμόΚακιασμένη. :-*
Τελικά με τον κοπέλα (πενγκουιν) χώθηκες;
Σε βίασε αλύπητα;
από ευγένεια την κέρασα μια σεφταλιά και γλίτωσα στο τσακ τον βιασμόΚακιασμένη. :-*
Τελικά με τον κοπέλα (πενγκουιν) χώθηκες;
Σε βίασε αλύπητα;
δεν καθισα για καφε οπως ειχαμε πει
μιλισαμε 5 λεπτα σε ενα παγκακι εκει κ εφυγα με το μετρο
απο αυτο το τσατ ειχα βγει με 4
-μουστακαλου φιλη κ θειτσα
-μουστακαλου αγια παρασκευη
-μια απο πειραια τελειως δυσμορφη με μαπα σαν του σλοθ απο τα γκουνις
-μια απο καλλιθεα ψιλοβλεποταν αυτη σχετικα αλλα δεν εγινε τπτ τελικα αυτη ειχε νικνειμ λορα κ στο τσατ ελεγε για γαμησια κ τσιμπουκια κ απο κοντα μιλαγε σαν μπουρουχα βασικα παιζει να εστειλε κ φιλη της αυτη τελικα κ να μιλαγα με αλλο ατομο
εγώ μούφες ότι γάμησα από φέις και έκανα και σχέση κτλ δεν λέω πάντως ;)
1 στα 4 φίλε λοιπόν.
Τι να πει και ο kosnik που έπεσε θύμα βιασμού; :'(
το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα ακομα κ τα σκατομπαζα εχουν τρελη αυτοπεποιθηση ετσι οπως μιλαγε στο τηλ κ γενικα το στυλ της ηταν σαν να εκανε χαρη π μου μιλαει
εγώ μούφες ότι γάμησα από φέις και έκανα και σχέση κτλ δεν λέω πάντως ;)
ξανασκεψου το...κι ανεβα πανω πανω...Νομίζω πως είμαι η αττένσιον χορ.
ξανασκεψου το...κι ανεβα πανω πανω...
Kαλά.
Η μπαζόλα απελπισμένη αλλά αττένσιον χορ κατά βάθος.
ευχαριστημενος ειναι το σωστο...αγραμματηΟύτε με αυτό είσαι φχαριστημένος?
Ρε έχω φίλη μια στο φβ (Βελ ξέρεις ποία λέω ) , είναι τετράπαχη , είναι άσχημή , είναι σιχαμένη, είναι σαν νταλικέρης ...απλά ανεβάζει φωτός με τα βυζιά της κ με λάγνο βλέμμα κ καλά κ έχει 150 λαικ σε κάθε φωτό κ σχόλια τύπου "είσαι θέα" , "είσαι σκέτη καύλα", "έχεις υπέροχο κορμί" κτλ ... χαχαχα είναι τραγικό , και η τύπισσα δεν παίζει πιο αυτοπεποίθηση :S
ευχαριστημενος ειναι το σωστο...αγραμματη
Ρε έχω φίλη μια στο φβ (Βελ ξέρεις ποία λέω ) , είναι τετράπαχη , είναι άσχημή , είναι σιχαμένη, είναι σαν νταλικέρης ...απλά ανεβάζει φωτός με τα βυζιά της κ με λάγνο βλέμμα κ καλά κ έχει 150 λαικ σε κάθε φωτό κ σχόλια τύπου "είσαι θέα" , "είσαι σκέτη καύλα", "έχεις υπέροχο κορμί" κτλ ... χαχαχα είναι τραγικό , και η τύπισσα δεν παίζει πιο αυτοπεποίθηση :S
αμα βαζει μονο τα βυζια λογικο...Ρε έχω φίλη μια στο φβ (Βελ ξέρεις ποία λέω ) , είναι τετράπαχη , είναι άσχημή , είναι σιχαμένη, είναι σαν νταλικέρης ...απλά ανεβάζει φωτός με τα βυζιά της κ με λάγνο βλέμμα κ καλά κ έχει 150 λαικ σε κάθε φωτό κ σχόλια τύπου "είσαι θέα" , "είσαι σκέτη καύλα", "έχεις υπέροχο κορμί" κτλ ... χαχαχα είναι τραγικό , και η τύπισσα δεν παίζει πιο αυτοπεποίθηση :S
Αν ειχε ςκι εσυ βυζια θα χες κι αυτοπεποιθηση κ δεν θα βγαζες τετοια κακια.....
Δε θα γίνεις ποτέ Κοσμάς. :-