aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχει και τσατακι...
αορατε απο ποιο σαιτ την εβγαλες φιλε?
Fb.
εχει και τσατακι...
αορατε απο ποιο σαιτ την εβγαλες φιλε?
εγώ κάποτε περίμενα μια βυζαρού που της λέγανε όλοι στον δρόμο ότι είναι κινητή κάβλα και έσκασε μία με το σώμα του πένγκουιν στον μπάτμαν2αορατε εγω περιμενα την αλιζε συμφωνα με την περιγραφη της στο τηλ κ ηρθε ο γιος του κουπζιλα που σκοτωσε στην πρωτη πιστα ο σουπερ μαριο στο καστρο
ελα θες κατι?εγώ κάποτε περίμενα μια βυζαρού που της λέγανε όλοι στον δρόμο ότι είναι κινητή κάβλα και έσκασε μία με το σώμα του πένγκουιν στον μπάτμαν2
αορατε εγω περιμενα την αλιζε συμφωνα με την περιγραφη της στο τηλ κ ηρθε ο γιος του κουπζιλα που σκοτωσε στην πρωτη πιστα ο σουπερ μαριο στο καστρο
μαν από εκεί μου έμεινε και στο λέω δεν κάνω πλάκα τώραελα θες κατι?
Α δεν είχατε αλλάξει φωτό; Ραντεβού στα τυφλά δλδ;
Αυτά είναι και τυχερά φίλε, μπορεί να έσκαγε μύτη ένα καλό κομμάτι.
Σε ειδε της αρεσες και σε εκανε αντ ή την εκανες εσυ?
Ειχατε κοινους γνωστους ? Ποσο χρονο πηρε να βγειτε.
απο το fatbook
εγώ κάποτε περίμενα μια βυζαρού που της λέγανε όλοι στον δρόμο ότι είναι κινητή κάβλα και έσκασε μία με το σώμα του πένγκουιν στον μπάτμαν2
τοτε δεν υπηρχε φεις κ ουτε ηταν τοσο διαδεδομενο το νετ στην ελλαδα κ κινητα με φωτογραφικη ειχαν πλουσιοπαιδα κυριως
το θεμα ειναι οτι στην ελλαδα ακομα κ τα σκατομπαζα εχουν τρελη αυτοπεποιθηση ετσι οπως μιλαγε στο τηλ κ γενικα το στυλ της ηταν σαν να εκανε χαρη π μου μιλαει
μου εχει τυχει κ αλλη μουστακαλου με καφεμαυρο μουστακι ουτε καν ξανθωπο παλι απο το ιδιο τσατ
αγια παρασκευη εμενε κ ειχαμε συναντηθει στο βερντε
αορατε τα χετε ακομα με δαυτην?
έλα μητσάρα αρκετά μπες ως αχαχούχας τώραΌχι. Έληξε. Περάσαμε πολύ όμορφα όμως.
δεν καθισα για καφε οπως ειχαμε πει
μιλισαμε 5 λεπτα σε ενα παγκακι εκει κ εφυγα με το μετρο
απο αυτο το τσατ ειχα βγει με 4
-μουστακαλου φιλη κ θειτσα
-μουστακαλου αγια παρασκευη
-μια απο πειραια τελειως δυσμορφη με μαπα σαν του σλοθ απο τα γκουνις
-μια απο καλλιθεα ψιλοβλεποταν αυτη σχετικα αλλα δεν εγινε τπτ τελικα αυτη ειχε νικνειμ λορα κ στο τσατ ελεγε για γαμησια κ τσιμπουκια κ απο κοντα μιλαγε σαν μπουρουχα βασικα παιζει να εστειλε κ φιλη της αυτη τελικα κ να μιλαγα με αλλο ατομο
αορατε εσκαγες σε τυφλα ραντεβου χωριθς φοτο ε???
απο τοτε σου βγηκε το ψευδωνυμο
αμα καμια ηταν μπαζο γινοσουν αορατος σε dt
έλα μητσάρα αρκετά μπες ως αχαχούχας τώρα