Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.291
- Πόντοι
- 216
Μάλλον δεν τα λες καλά. Γιατί επιτρέπει τότε τα σχόλια στις κοινοποιήσεις των ειδησεογραφικών site κλπ; Θα αρκούσε ένα like ή ένα emotion. Αλλά έτσι δεν τραβάει το πράγμα.Πολυ καλά κάνει και λογοκρίνει το facebook. Αν αφεθεί ελευθερος ο καθενας να γραφει ό,τι γουσταρει, σε λίγο θα γινει ενα σιχαμενο μέρος όπου ολοι θα βριζουν ολους, επικαλούμενοι την "ελευθερία της εκφρασης" (λες και ελευθερια εκφρασης ειναι να τσακωνεσαι και να γραφεις ό,τι γουσταρεις, εχετε παρεξηγησει τα πραγματα). Πολυ καλά κάνανε και σε μπαναρανε, δεν εχεις καμία δουλεια να τσακωνεσαι σε ενα διαδικτυακο μεσο, το οποιο ως προϊόν κοστίζει δισεκατομμυρια και φυσικά δεν εχουν κανενα λόγο να σε ανεχθούν να το ευτελίζεις. Οποιος θελει να βριζεται και να τσακωνεται, υπαρχουν άλλα τσατ. Το καταλαβε και η Ακρίτα, η οποία καθύβρισε εναν δημοσιογραφο ως "φασιστομουτρο και βοθρολυμα" και την μπαναρανε για 30 ημερες. Και εβγαινε ο Κραουνακης μετα να την στηριξει και να λέει οτι "καποιοι ηλιθιοι μπαναραν την ελευθερια της εκφρασης". Δεν πειραζει, θα στρωσουνε όλοι. Το fb ειναι ιδιωτικη εταιρεία, θέτει μονη της τους όρους συμμετοχής. Δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι δεν νοείται "λογοκρισια" σε ενα ιδιωτικο χωρο. Αν εσυ ερθεις σπιτι μου και αρχισεις να λες πραγματα που δεν γουσταρω, θα σε πεταξω εξω και φυσικα δεν προκειται για λογοκρισια. Εγω θετω τους ορους. Και αν σου αρεσει. Οποιον γουσταρει θα μπαναρει το fb, και οποιου δεν αρεσει, την βολτα του. Μακαρι και εδω μεσα να είχαν τεθει παρομοιοι οροι, και να ειχαμε αποφυγει σελιδες επι σελιδων αχρηστων εξυβρίσεων εκατερωθεν.
Όπως διαγράφει το δικό μου σχόλιο που λέω ηλίθιο έναν που με είπε σκατιάρη θα πρέπει να διαγράφει και το δικό του σχόλιο και όχι να μου λέει ότι
το δικό του σχόλιο δεν παραβιάζει κανέναν όρο.
Όροι της κοινότητας
Τελευταία τροποποίηση: