Νέα

Μπλοκάρισμα, λογοκρισία στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Πολυ καλά κάνει και λογοκρίνει το facebook. Αν αφεθεί ελευθερος ο καθενας να γραφει ό,τι γουσταρει, σε λίγο θα γινει ενα σιχαμενο μέρος όπου ολοι θα βριζουν ολους, επικαλούμενοι την "ελευθερία της εκφρασης" (λες και ελευθερια εκφρασης ειναι να τσακωνεσαι και να γραφεις ό,τι γουσταρεις, εχετε παρεξηγησει τα πραγματα). Πολυ καλά κάνανε και σε μπαναρανε, δεν εχεις καμία δουλεια να τσακωνεσαι σε ενα διαδικτυακο μεσο, το οποιο ως προϊόν κοστίζει δισεκατομμυρια και φυσικά δεν εχουν κανενα λόγο να σε ανεχθούν να το ευτελίζεις. Οποιος θελει να βριζεται και να τσακωνεται, υπαρχουν άλλα τσατ. Το καταλαβε και η Ακρίτα, η οποία καθύβρισε εναν δημοσιογραφο ως "φασιστομουτρο και βοθρολυμα" και την μπαναρανε για 30 ημερες. Και εβγαινε ο Κραουνακης μετα να την στηριξει και να λέει οτι "καποιοι ηλιθιοι μπαναραν την ελευθερια της εκφρασης". Δεν πειραζει, θα στρωσουνε όλοι. Το fb ειναι ιδιωτικη εταιρεία, θέτει μονη της τους όρους συμμετοχής. Δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι δεν νοείται "λογοκρισια" σε ενα ιδιωτικο χωρο. Αν εσυ ερθεις σπιτι μου και αρχισεις να λες πραγματα που δεν γουσταρω, θα σε πεταξω εξω και φυσικα δεν προκειται για λογοκρισια. Εγω θετω τους ορους. Και αν σου αρεσει. Οποιον γουσταρει θα μπαναρει το fb, και οποιου δεν αρεσει, την βολτα του. Μακαρι και εδω μεσα να είχαν τεθει παρομοιοι οροι, και να ειχαμε αποφυγει σελιδες επι σελιδων αχρηστων εξυβρίσεων εκατερωθεν.
Μάλλον δεν τα λες καλά. Γιατί επιτρέπει τότε τα σχόλια στις κοινοποιήσεις των ειδησεογραφικών site κλπ; Θα αρκούσε ένα like ή ένα emotion. Αλλά έτσι δεν τραβάει το πράγμα.
Όπως διαγράφει το δικό μου σχόλιο που λέω ηλίθιο έναν που με είπε σκατιάρη θα πρέπει να διαγράφει και το δικό του σχόλιο και όχι να μου λέει ότι
το δικό του σχόλιο δεν παραβιάζει κανέναν όρο.
Όροι της κοινότητας

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μάλλον δεν τα λες καλά. Γιατί επιτρέπει τότε τα σχόλια στις κοινοποιήσεις των ειδησεογραφικών site κλπ; Θα αρκούσε ένα like ή ένα emotion. Αλλά έτσι δεν τραβάει το πράγμα.
Όπως διαγράφει το δικό μου σχόλιο που λέω ηλίθιο έναν που με είπε σκατιάρη θα πρέπει να διαγράφει και το δικό του σχόλιο και όχι να μου λέει ότι
το δικό του σχόλιο δεν παραβιάζει κανέναν όρο.
Όροι της κοινότητας
Πάλι τα ιδια. Μια ιδιωτικη επιχειρηση ειναι, όποιο κριτηριο θελει βαζει.
Αν δεν σου αρεσει, φευγεις. Δεν ειναι κατι κρατικό, ώστε να απαιτείς ισότιμη μεταχειριση.

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Εγώ απλά είπα ότι κάτι δεν πάει καλά αφού δεν υπάρχουν κριτήρια. Σε λίγο θα μου πεις ότι κακώς σχολιάζω στο bou το θέμα αυτό
Από την άλλη θέλεις και εδώ να επιβάλεις όπως λες κανονισμούς. Γιατί δεν φεύγεις εσύ από εδώ αφού δεν συμφωνείς με τους κανονισμούς;
Απλά πράγματα.

Μακαρι και εδω μεσα να είχαν τεθει παρομοιοι οροι, και να ειχαμε αποφυγει σελιδες επι σελιδων αχρηστων εξυβρίσεων εκατερωθεν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγώ απλά είπα ότι κάτι δεν πάει καλά αφού δεν υπάρχουν κριτήρια. Σε λίγο θα μου πεις ότι κακώς σχολιάζω στο bou το θέμα αυτό
Από την άλλη θέλεις και εδώ να επιβάλεις όπως λες κανονισμούς. Γιατί δεν φεύγεις εσύ από εδώ αφού δεν συμφωνείς με τους κανονισμούς;
Απλά πράγματα.
Αντιθετως. Συμφωνω απολυτα με τους κανονισμους του μπου κομ και επιδιωκω την εφαρμογή τους. Εσυ εισαι αυτος που διαφωνεί με την εφαρμογή των κανονων του fb.

OP
OP
Sapakias

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.291
Πόντοι
216
Μακαρι και εδω μεσα να είχαν τεθει παρομοιοι οροι, και να ειχαμε αποφυγει σελιδες επι σελιδων αχρηστων εξυβρίσεων εκατερωθεν.
Θες να με τρελάνεις. Δες τι έγραψες παραπάνω. Πως συμφωνείς σε όρους που όπως που δεν έχουν τεθεί;
Τέσπα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα. είναι αυτό της κατανόησης. Αν δεν καταλαβαίνω εγώ αυτά που μου λες και εσύ αυτά που σε λέω υπάρχει η λεγόμενη συνεννόηση ...............Τσιμέντο

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Πάλι τα ιδια. Μια ιδιωτικη επιχειρηση ειναι, όποιο κριτηριο θελει βαζει.
Αν δεν σου αρεσει, φευγεις. Δεν ειναι κατι κρατικό, ώστε να απαιτείς ισότιμη μεταχειριση.
ειναι μια ιδιωτικη επιχειρηση υπερανω την ελληνικης νομοθεσιας

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.205
Πόντοι
12.756
Για Ελλαδα η ομαδα των hellenic hoaxes συνεργαζεται με το φεισμπουκ και μεσω αυτων κατεβαινουν πολλες αναρτησεις,μπαναρισματα κλπ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ειναι μια ιδιωτικη επιχειρηση υπερανω την ελληνικης νομοθεσιας
Όχι βέβαια, τι παπάρα είναι αυτή που είπες τώρα?

Αναφέρσου σε συγκεκριμένο περιστατικό όπου δεν τήρησε τον Ελληνικό νόμο. Όχι να λέμε μια παπάρα έτσι για να το πούμε....

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Όχι βέβαια, τι παπάρα είναι αυτή που είπες τώρα?

Αναφέρσου σε συγκεκριμένο περιστατικό όπου δεν τήρησε τον Ελληνικό νόμο. Όχι να λέμε μια παπάρα έτσι για να το πούμε....
ειναι προσωπικες στιγμες οπως στο αλλο μελος ουκ ο λιγες καταστασεις εχουν αναφερθει στο facebook αλλα και σε ιστοσελιδες

και επεισης οσοι δικηγοροι προσπαθησαν σε καταστασεις οπως αυτη που ειπε πριν το αλλο μελος για μηνυσεις και αγωγες δυστυχως προσεκουσαν πανω στην αμερικανικη πρεσβεια

ασε που δεν πληρωνουν καθολου φορολογια στην ελλαδα και αν πληρωνουν το κοστολογιο ειναι εντελως ψιχουλα σε σχεση με τους ελληνες πολιτες

μπαρμπα

η ελληνικη νομοθεσια ειναι παρα πολυ χλιαρη για επιχειρησεις σαν και αυτην και πιστευω ακραδατα οτι η χλιαροτητα ειναι σκοπιμη

Τελευταία τροποποίηση:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ειναι προσωπικες στιγμες οπως στο αλλο μελος ουκ ο λιγες καταστασεις εχουν αναφερθει στο facebook αλλα και σε ιστοσελιδες
Nαι ΟΚ, μπορείς να μου πεις μία? Όχι δύο.... μία.

και επεισης οσοι δικηγοροι προσπαθησαν σε καταστασεις οπως αυτη που ειπε πριν το αλλο μελος για μηνυσεις και αγωγες δυστυχως προσεκουσαν πανω στην αμερικανικη πρεσβεια
Μηνύσεις προς το FB? ΟΚ, μπορείς να μου πεις για μία περίπτωση που δικηγόρος μήνυσε το FB και για ποιο λόγο?

ασε που δεν πληρωνουν καθολου φορολογια στην ελλαδα και αν πληρωνουν το κοστολογιο ειναι εντελως ψιχουλα σε σχεση με τους ελληνες πολιτες
Κάνεις λάθος. Σαφώς και πληρώνει φόρο το FB στην Ελλάδα, όπως και κάθε επιχείρηση, σε κάθε χώρα ανάλογα με τους φορολογικούς συντελεστές. Το θέμα είναι ότι οι εταιρείες αυτές εκμεταλλεύονται τον χαμηλό συντελεστή φορολογίας που έχουν (π.χ. Ιρλανδία). Γενικά η Ευρώπη έχει χαμηλούς συντελεστές φορολογίας για εταιρείες υψηλής τεχνολογίας.

Φόρους όμως πληρώνουν, ποιο αστροπελέκι σου είπε ότι δεν πληρώνουν? Στην Αγγλία π.χ. πέρσι το FB πλήρωσε 37,2 εκ. δολάρια σε φόρο. Βέβαια, έκανε 2 δις δολάρια σε πωλήσεις και μαγκιά του! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πλήρωσε ούτε ότι έγραψε τον νόμο στα παπάρια του.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ακου να δεις

το τελευταιο 6μηνο εχω διαβασει στο facebook διαφορες καταγγειλειες μελων για παρανομη τμωρια τους οπως ακριβως συνεβει και στον τυπο μας εδω
ειχα και εγω προσωπικα μια υποθεση αλλα δυστυχως οσο και αν προσπαθησα να βρω τα γραφεια της εταιριας δεν μπορεσα να τα βρω

δεν καταλαβα?

γιατι τα γραφεια του facebook στην ελλαδα δεν ονοματιζονται με τις διευθυνσεις τους η διευθυνση για να πηγαινεις εκει να λυνεις τις υποθεσεις σου με η χωρις δκιηγορο?

τι ανηκουστα πραγματα ειναι αυτα? δηλαδη με μια κριση του 5λεπτου μπορουν να αποφασιζουν για το καθε μελος? ωραιοι ειναι αυτοι συμπεριφερονται ακριβως σαν τρομοκρατικη οργανωση

και τελος πριν 4 η 5 μηνες καποιος ηθοποιος ειχε κανει παρεμβαση με δικηγορο ζητωντας 50 η 500 χιλιαρικα απο το facebook (ειχε ακουστει το ονομα του τελη οκτωβρη αρχες νοεμβρη σε διαφορα sites) αλλα δυστυχως το ολο ζητημα τελειωσε στην αμερικανικη πρεσβεια χωρις να θελουν καν να τον αφησουν να μιλησει με τον εκπροσωπο του facebook στην ελλαδα η να παρεμβει καποιος διπλωματης αμερικανος εφοσον η εταιρια κρυβει τα στοιχεια της στην ελαλδα ωστε να χειριστει η αμερικανικη κυβερνηση το ολο ζητημα

επαναλαμβανω

η ελληνικη νομοθεσια ειναι σκοπιμως παρα πολυ χλιαρη για την αντιμετωπιση ζητηματων οπως το facebook

εδω κοτζαμ διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος δεν εχει αρμοδιοτητα για ολες τις αρμοδιωτητες του facebook στην ελλαδα και μαλιστα μαθε και αυτο εχουν το τηλεφωνο των γραφειων του facebook στην ελλαδα και καθονται κλαρινο με ενα ναι η οχι οταν συνομιλουν τηλεφωνικως με τα γραφεια του facebook στην ελλαδα για την διαχειριση διαφορων θεματων με τους ελληνες χρηστες

με αλλα λογια δυστυχως σαν κρατος σαν ελλαδα σαν η χωρα που γεννησε την δημοκρατια ειμαστε στο yes sir η yes mem σε αυτους

πληρη καταντια και εξυβριση για το εθνος μας

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
ακου να δεις

το τελευταιο 6μηνο εχω διαβασει στο facebook διαφορες καταγγειλειες μελων για παρανομη τμωρια τους οπως ακριβως συνεβει και στον τυπο μας εδω
τόσο η λέξη "παράνομη" όσο και η λέξη "τιμωρία" είναι λάθος

και τελος πριν 4 η 5 μηνες καποιος ηθοποιος ειχε κανει παρεμβαση με δικηγορο ζητωντας 50 η 500 χιλιαρικα απο το facebook (ειχε ακουστει το ονομα του τελη οκτωβρη αρχες νοεμβρη σε διαφορα sites) αλλα δυστυχως το ολο ζητημα τελειωσε στην αμερικανικη πρεσβεια χωρις να θελουν καν να τον αφησουν να μιλησει με τον εκπροσωπο του facebook στην ελλαδα η να παρεμβει καποιος διπλωματης αμερικανος εφοσον η εταιρια κρυβει τα στοιχεια της στην ελαλδα ωστε να χειριστει η αμερικανικη κυβερνηση το ολο ζητημα
Ποιος ανόητος "ηθοποιός" σκέφτηκε να κάνει τέτοια ανοησία;
Εγραψες "διπλωμάτης" κατα λάθος. Μη γράφουμε ανοησίες - αν μπορουμε βέβαια
επαναλαμβανω

η ελληνικη νομοθεσια ειναι σκοπιμως παρα πολυ χλιαρη για την αντιμετωπιση ζητηματων οπως το facebook
Η Ευρωπαική νομοθεσία είναι χαλαρή, υπάρχουν πολλά νομικά θέματα που είναι γκρι
Καλά πρόσεξε μη σκίσεις κανα καλσόν μονο

Οποιος ασχολείται με τα σκατα (facebook), σκατά λαμβάνει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Garit

εαν σου τυχει κατι τεςτοιο τα ιδια και χειροτερα θα λες

οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
εαν σου τυχει κατι τεςτοιο τα ιδια και χειροτερα θα λες
Παρα λίγο να μου τύχει, διέγραψα λογαριασμό εδω και 5 χρόνια
οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεει
Σωστό

Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι ΔΕΝ υπάρχει καμμιά προστασία για τους "χρήστες" τους οποιους αρμέγει κανονικά. Πρόκειται για εμετική μπίζνα, μακριά μη μπλεξεις

Καλύτερα εδω μέσα! Δεν κάνω πλάκα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
ακου να δεις

Τι σημαίνει παράνομη τιμωρία? Ποιος το κρίνει? Αναφέρεσαι σε κάποιο νόμο ή σε κανονισμό του FB?

ειχα και εγω προσωπικα μια υποθεση αλλα δυστυχως οσο και αν προσπαθησα να βρω τα γραφεια της εταιριας δεν μπορεσα να τα βρω
Aν πας στον Εισαγγελέα φυσικά και θα βρεις και την εταιρία και τα νομικά πρόσωπα. Το ότι θες να πας αυτοπροσώπως να διαμρτυρηθείς, μικρό ρόλο παίζει. Δεν θα σε άφηναν να μπεις μέσα, απλά θα συμπλήρωνες ένα χαρτί παραπόνων. Αλίμονο αν π.χ. η ΗΡ ή η Samsung δέχονται τον κάθε τυχάρπαστο δικομανή να μπαίνει στα γραφεία και να κάνει φασαρία! Είσαι σοβαρός? Να γίνει φάση μπάχαλο όπως μπουκάρουν οι συνδικαλισταράδες στα Υπουργεία? Αλήθεια το λες? :tooth:

δεν καταλαβα?

γιατι τα γραφεια του facebook στην ελλαδα δεν ονοματιζονται με τις διευθυνσεις τους η διευθυνση για να πηγαινεις εκει να λυνεις τις υποθεσεις σου με η χωρις δκιηγορο?

τι ανηκουστα πραγματα ειναι αυτα? δηλαδη με μια κριση του 5λεπτου μπορουν να αποφασιζουν για το καθε μελος? ωραιοι ειναι αυτοι συμπεριφερονται ακριβως σαν τρομοκρατικη οργανωση
Mπα, σοβαρά? Δηλαδή ποιον τρομοκρατούν και τους χαρακτηρίζεις τρομοκρατική οργάνωση? Αντιθέτως, ΕΣΥ θες να τους τρομοκρατήσεις και να μπουκάρεις στα γραφεία τους...! Γιατί δεν πας με τον δικηγόρο σου στον εισαγγελέα?

Α, ωραία. Θύμισέ μου από Τετάρτη να κάνω κι εγώ μια μήνυση στο FB και να ζητάω 1 εκατομμύριο που μου λείπει για να σταματήσω να δουλεύω και να ξύνω την πέτσα μου μέχρι να πεθάνω!!!

επαναλαμβανω

Σε ποια ζητήματα αναφέρεσαι? Στα ζητήματα που κάθε μαλάκας εθισμένος παθαίνει κοκομπλόκο που τον κάνουν suspend για ένα μήνα και δεν έχει τι άλλο να κάνει επειδή δεν έχει ζωή? Και θέλει να πάει στην εταιρεία να κάνει τσαμπουκά? Ναι, προφανώς η πολιτεία δεν θα ασχοληθεί με τον κάθε ψυχάκια. Σε αυτά τα ζητήματα αναφέρεσαι? ή μήπως σε κάποια για τα οποια υπάρχει παρανομία στην μέση από πλευράς FB?

εδω κοτζαμ διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος δεν εχει αρμοδιοτητα για ολες τις αρμοδιωτητες του facebook στην ελλαδα και μαλιστα μαθε και αυτο εχουν το τηλεφωνο των γραφειων του facebook στην ελλαδα και καθονται κλαρινο με ενα ναι η οχι οταν συνομιλουν τηλεφωνικως με τα γραφεια του facebook στην ελλαδα για την διαχειριση διαφορων θεματων με τους ελληνες χρηστες
Eσύ που τα ξέρεις αυτά? Επειδή στα έχουν πει ή τα έχεις διαβάσει στον Χίο?

με αλλα λογια δυστυχως σαν κρατος σαν ελλαδα σαν η χωρα που γεννησε την δημοκρατια ειμαστε στο yes sir η yes mem σε αυτους
Περίεργες απόψεις έχεις για την Δημοκρατία. Και μάλιστα αυτή που γέννησε η Ελλάδα. Να σου θυμίσω ότι π.χ. τότε οι γυναίκες δεν ψήφιζαν... ούτε οι δούλοι! Σε αυτή την Δημοκρατία αναφέρεσαι?

Πως δηλαδή εξύβρισαν το Έθνος μας? Είπαν τίποτα του στυλ "να πεθάνει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς"? Όχι, από ότι θυμάμαι άλλοι τα λένε αυτά. Μήπως είπανε εκπροσωποι του FB "να καεί το μπουρδέλο η Βουλή"? Όχι, από ότι θυμάμαι κι αυτό κάποιοι άλλοι το έλεγαν. Μήπως είπανε για "επανάσταση, αναρχία παντού, να πέσει η κυβέρνηση"? Μήπως ειπανε τίποτα για "αντάρτες που θα κατέβουν στην Αθήνα και η πλατεία Συντάγματος θα λέγεται πλατεία κουφοντίνα?". Του δολοφόνου/τρομοκράτη κουφοντίνα? Πάλι όχι... άλλοι τα λένε αυτά, όχι οι εκπρόσωποι του FB. Εκτός αν έχεις κάτι να μου κάνεις παράθεση, μια περίπτωση που εξύβρισαν το Έθνος μας (please όχι από Χίο!).

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Παρα λίγο να μου τύχει, διέγραψα λογαριασμό εδω και 5 χρόνια

Σωστό

Αυτό που θέλω να πω ειναι οτι ΔΕΝ υπάρχει καμμιά προστασία για τους "χρήστες" τους οποιους αρμέγει κανονικά. Πρόκειται για εμετική μπίζνα, μακριά μη μπλεξεις

Καλύτερα εδω μέσα! Δεν κάνω πλάκα
κοιτα να δεις

οπως ειπα πριν δεν παρεχεται καμοια νομοθετικη προσστασια του ελληνικου κρατους σε ελληνες μελη του facebook απεναντι στην πολιτικη τακτικη τους

αναγκαστικα μονο με hacker κανεις δουλεια για να βρεις την ταυτοτητα του αλλου που εκανε την μπινια
και οταν μιλαω για hacker μιλαω για πιτσιρικαδες που παιζουν στα δακτυλα τους υπολογιστες
το ζητημα ειναι πως τους βρισκεις

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

αυτα που ειπα εγω τα εχουν πει παρα πολλα μελη που τους εχουν τυχει ουκ ο λιγες φορες θεματακια με το facebook

εαν υπαρχει τροπος να ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους ρωτα και πες μας για να παμε στα γραφεια τους

ειδαλλως αλλα λογια να αγαπιομαστε εφοσον παρανομως σε ξενη χωρα εχουν οι αμερικανοι το πανω χερι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
αναγκαστικα μονο με hacker κανεις δουλεια για να βρεις την ταυτοτητα του αλλου που εκανε την μπινια
και οταν μιλαω για hacker μιλαω για πιτσιρικαδες που παιζουν στα δακτυλα τους υπολογιστες
το ζητημα ειναι πως τους βρισκεις
Πολύ ωραία, να σε ρωτήσω κάτι?

Αν αρπαχτείς εσύ με έναν στο FB κι αυτός έχει κάτι κολλητάρια hackers και σε βρούνε και έρθει και σε κάνει τούμπανο ή σου σπάσει το αμάξι ή το σπίτι... Τι θα κάνεις? Θα έχεις απαίτηση από το FB να βρει ποιος είναι? Θα το κατηγορήσεις για έλλειψη προστασίας? Κι αν βρει τελικά τον hacker και τον στείλει στην Δικαιοσύνη, τι θα λες? Κι αν δεν το κάνει, πάλι τι θα λες? :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εαν τυχει διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος για να βρεθει και να τιμωρηθει πληρωνοντας πολυ ακριβα το μαρμαρο

εναλλακτικα εαν γνωριζεις πιτσιρικαδες οδευεις προς τα εκει

εδω και πολλα χρονια εχουμε καταντησει καμπουλ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

Μπαρμπαπήδουλας

αυτα που ειπα εγω τα εχουν πει παρα πολλα μελη που τους εχουν τυχει ουκ ο λιγες φορες θεματακια με το facebook

εαν υπαρχει τροπος να ερθεις σε επικοινωνια μαζι τους ρωτα και πες μας για να παμε στα γραφεια τους

ειδαλλως αλλα λογια να αγαπιομαστε εφοσον παρανομως σε ξενη χωρα εχουν οι αμερικανοι το πανω χερι
ΟΚ, αν αναφέρεσαι στους γνωστούς εδώ που λένε πίπες νυχθημερόν, δεν θα δώσω καμία σημασία. Δεν παρακολουθώ την οικονομική, κοινωνική, πολιτική επικαιρότητα από το bou. Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο (και μακρυά από Χίο!) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom