Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σωστό, αρκεί να μην τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία από αυτή που τους αξίζει, ως πουτανάκια της σειράς.
Μπορεί να το 'χω κάνει κι εγώ γι' αυτό σου λέω.

Αλλά η συγκεκριμένη ρε αδερφέ καλό μουνί αλλά πως ήτανε "φτηνιάρα" φώναζε εξ αρχής.
Το πως θα ξέπεφτε στο μπουρδέλο κι αυτή τόσο σύντομα δεν το περίμενα, αλλά αν είσαι "ζώον" ούτε για βίζιτα δεν κάνεις...
Μιλας μεταφορικα;  :think:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Σωστό, αρκεί να μην τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία από αυτή που τους αξίζει, ως πουτανάκια της σειράς.
Μπορεί να το 'χω κάνει κι εγώ γι' αυτό σου λέω.
Καμία αξία δε δίνω γιατρέ, το μόνο που έχω αποκτήσει από το χόμπυ είναι...μύς στο αριστερό από το μέσα-έξω του χεριού στην τσέπη! :2funny: :2funny:

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Τόση κουβέντα έγινε για το μπουρδέλο που δούλευε, τίποτα δεν πήρες χαμπάρι;
Εκτός αν σε ξένισε ο όρος, οπότε να στο διορθώσω σε "Στούντιο"! :)
Ουτε γω το πηρα για ναμαι ειλικρινης.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
η φώτο ήταν από το fb της...η ίδια την πόσταρε...και κάτω από τη φώτο, σχόλια για κοκα κολα και καμενα μυαλά είχε πρωτοκάνει η 'φίλη' της το τραβέλι...
Η φιλη της το τραβέλι είναι η Μικαέλα απο το video clip;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Το έχω ακούσει και γω αυτό..Αλλα νομίζω οτι ειναι ράδιο αρβύλα..Αν ειναι αληθεύει πάντως,,πολύ θα ήθελα να διαβάσω μια κριτική(επισκεψεις studio),εστω και σto forum,για αυτήν ή για την φίλη της..

και σε μασατζίδικο στην Βουλιαγμένης έκανε για μερικές μέρες κάτι αρπαχτές...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

:rolleyes:καλημέρες φίλε ! :rolleyes: :rockon: kai νόμιζα ότι κάτι θα έγραφες για το θέμα!
σχετικά με το ;όμορφο κορίτσι του εν λόγω νήματος απ ότι ακούω είναι κρίμα να έχει πέσει στις διάφορες ουσίες οπότε χρήζει περίθαλψης και όχι χλευασμού. Πρέπει να προσ'εχουμε τή γράφουμε και τί λέμε. ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Οχι και τραβελι η μικαελα,δυο μετρα μουναρος :smitten:

Τη Μικαέλα δεν την ξέρω, αλλά τα τραβέλια συνήθως δυο μέτρα είναι και μουνί έχουν όσα είναι χειρουργημένα τουλάχιστον. ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχετε κανα λινκ για τη νεα της ταινια ????

δωστε τσοντα στο λαο

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τη Μικαέλα δεν την ξέρω, αλλά τα τραβέλια συνήθως δυο μέτρα είναι και μουνί έχουν όσα είναι χειρουργημένα τουλάχιστον. ;)
η μικαελα καρντασακο σε μηλαει και μονο που την ακουσ ξεροχυνεισ.πολυ γλυκο ειναι.καμια σχεση με το καμενο το αλλο.σε ολλα.μην γραφετε τετοιεσ μαλακιεσ οτι ειναι τραβελι αν δεν ξερετε .

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φρεσκια ειδηση

Ο Φλωρινιώτης και η πορνοστάρ

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης επιστρέφει δριμύτερος στην καλλιτεχνική επικαιρότητα.

Στο νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «Ιερόδουλος» συνεργάζεται με την πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου και γύρισε μαζί της καυτές ερωτικές περιπτύξεις σε οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την «Espresso», στο τέλος του βίντεο κλιπ θα δούμε τον Γιάννη Φλωρινιώτη να θέλει να γλιτώσει την Μαρία Αλεξάνδρου από τον βούρκο.

Την πορνοστάρ και μοντέλο την γνωρίσαμε στα «Playmate» όπου είχε πάρει μέρος με το όνομα [size=14pt]ΜΑΡΙΑ ΛΙΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ[/size], ενώ τον Σεπτέμβριο ο φωτογραφικός φακός την είχε εντοπίσει με τον Λευτέρη Πανταζή να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά, τρυφερά χάδια και αγκαλιές.

πηγη  

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
η μικαελα καρντασακο σε μηλαει και μονο που την ακουσ ξεροχυνεισ.πολυ γλυκο ειναι.καμια σχεση με το καμενο το αλλο.σε ολλα.μην γραφετε τετοιεσ μαλακιεσ οτι ειναι τραβελι αν δεν ξερετε .

Ρε τύπε αφού είπα πως ΔΕΝ την ξέρω την κοπέλα, πως θα μπορούσα να έχω άποψη αν είναι τραβέλι ή όχι;
Επειδή δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου (προφανώς λόγω δυσκολίας στη γλώσσα) δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι κι όλας...

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε τύπε αφού είπα πως ΔΕΝ την ξέρω την κοπέλα, πως θα μπορούσα να έχω άποψη αν είναι τραβέλι ή όχι;
Επειδή δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου (προφανώς λόγω δυσκολίας στη γλώσσα) δεν χρειάζεται να αρπάζεσαι κι όλας...
βρε λακαμα αν δεν γνωριζεισ γραψε καπου αλου και ασε εδω καποιουσ που γνωριζουν καλα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
βρε λακαμα αν δεν γνωριζεισ γραψε καπου αλου και ασε εδω καποιουσ που γνωριζουν καλα.

Εγώ δεν σε έβρισα! Πολύ αέρα πήρες ρε τύπε, μάλλον στην Αλβανία βγαίνετε πολύ μάγκες.
Σου ξαναλέω πως επειδή δεν καταλαβαίνεις τί γράφω μην σχολιάζεις τα γραφόμενά μου διότι εσύ γίνεσαι ρεζίλι.

Για να το τελειώσουμε για την κοπέλα δεν υπονόησα τίποτα, απλά απάντησα ΓΕΝΙΚΑ πως το μεγάλο ύψος και η ύπαρξη μουνιού δεν αποδεικνύουν για κάποια, την οποιαδήποτε, πως δεν είναι τραβέλι.
Τώρα το κατάλαβες ή να στο αναλύσω κι άλλο;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:rolleyes:καλημέρες φίλε ! :rolleyes: :rockon: kai νόμιζα ότι κάτι θα έγραφες για το θέμα!
σχετικά με το ;όμορφο κορίτσι του εν λόγω νήματος απ ότι ακούω είναι κρίμα να έχει πέσει στις διάφορες ουσίες οπότε χρήζει περίθαλψης και όχι χλευασμού. Πρέπει να προσ'εχουμε τή γράφουμε και τί λέμε. ;)
Οποιος νύχτα περπατεί λάσπη και σκατά πατεί.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους.
Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί.
Κλπ.
Κλπ.
-Την καλημέρα μου Λούτσε και να προσέχεις το δόλωμα στο αγκίστρι.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Μαριε μιας και φαινεται οτι την ξερεις, παιζει σε στουντιο η' τζαδικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom