Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
μονο για πιπα κανει μεχρη δακρυα,τα αλα ολα ειναι για το αναθεμα.μηδεν.η πιπα τησ λεει να την πληρωσεισ αλλα βρομιαρα.ολλα μεσα.
Ρε τύπε τα μισά και πλέον μηνύματά σου για τη συγκεκριμένη είναι, τι παίζει καψουρεύτηκες και δεν αντέχεις το κασέ και τα χούγια της; Την πήδηξες και δε σου έκανε η ανατομία της; Δε γουστάρεις τα τατού και το βαμμένο μαλλί; Ή δε σου αναγνωρίσανε το πτυχίο της μεγάλης πουτανοσχολής και βάλθηκες να μας δείξεις πόσα ξέρεις;

Όπως και να έχει γράφε καλύτερα στη μητρική σου γλώσσα γιατί τα ελληνικά τα έχεις για δεύτερη εμφάνιση όπως έχει η Μπάρτσα τα μαύρα-κίτρινα. :birdman:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
την ταινια της θα την δουμε ?

johnpar

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Ρε τύπε τα μισά και πλέον μηνύματά σου για τη συγκεκριμένη είναι, τι παίζει καψουρεύτηκες και δεν αντέχεις το κασέ και τα χούγια της; Την πήδηξες και δε σου έκανε η ανατομία της; Δε γουστάρεις τα τατού και το βαμμένο μαλλί; Ή δε σου αναγνωρίσανε το πτυχίο της μεγάλης πουτανοσχολής και βάλθηκες να μας δείξεις πόσα ξέρεις;

Όπως και να έχει γράφε καλύτερα στη μητρική σου γλώσσα γιατί τα ελληνικά τα έχεις για δεύτερη εμφάνιση όπως έχει η Μπάρτσα τα μαύρα-κίτρινα. :birdman:

ξέχασες να επαναλάβεις για χιλιοστή φορά ότι την πήρες από τους πρώτους και έγραψες την πρώτη κριτική της...

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

βρε μαλακα εσυ τησ εδωσεσ 200 για να τι γαμισεισ και εμενα μουδωσε αρκετα παραπανω για να τι γαμανε μαλακεσ σαν εσενα.εχουμε μεγαλη διαφωρα που δε θα την καταλαβεισ ποτε.για καψουρα και παπαριεσ τετοιεσ που λεσ δεν θα σε απαντησω.δεν αξιζει.σε καληψα η θεσ και αλλα να σε πω?

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
βρε μαλακα εσυ τησ εδωσεσ 200 για να τι γαμισεισ και εμενα μουδωσε αρκετα παραπανω για να τι γαμανε μαλακεσ σαν εσενα.εχουμε μεγαλη διαφωρα που δε θα την καταλαβεισ ποτε.για καψουρα και παπαριεσ τετοιεσ που λεσ δεν θα σε απαντησω.δεν αξιζει.σε καληψα η θεσ και αλλα να σε πω?
ΤΙ να με πεις ρε φίλε, άλλη γλώσσα μιλάς. Εγώ πληρώνω για να γαμάω και φεύγω, εσύ προφανώς ασχολείσαι παραπάνω. Αφού είσαι τόσο καλός νταβατζής κάνε και κανένα μάθημα ελληνικών θα σε βοηθήσει.  :sunglasses:

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ΤΙ να με πεις ρε φίλε, άλλη γλώσσα μιλάς. Εγώ πληρώνω για να γαμάω και φεύγω, εσύ προφανώς ασχολείσαι παραπάνω. Αφού είσαι τόσο καλός νταβατζής κάνε και κανένα μάθημα ελληνικών θα σε βοηθήσει.  :sunglasses:
ετσι απαντασ ρε μαλακα?για σενα θα στη φερω τζαπα γιατι εισαι μαλακασ.πεσ εδω ποτε θεσ να την εχεισ και ασ  παραβω τουσ κανονεσ μου.

johnpar

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Βρες τις 998 και σε κερνάω παγωτό.  ;)

μόνο απα τα γραφόμενά σου - εδώ και δίπλα - φαίνεσαι έξυπνος παίκτης, με λογική σκέψη και επιχειρήματα...αλλά με τη συγκεκριμένη έπιασες την υπερβολή..μμέχρι και χέρι έβαλες σε κάποιον που πόσταρε φώτο της, ότι παραβιάζει ιδιωτικότητα και που βρήκε τη φώτο και μπλα μπλα..

κέρνα κοκο τη Μαρία; και άσε με εμένα...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ετσι απαντασ ρε μαλακα?για σενα θα στη φερω τζαπα γιατι εισαι μαλακασ.πεσ εδω ποτε θεσ να την εχεισ και ασ  παραβω τουσ κανονεσ μου.
Να είσαι καλά φίλε, στείλε την Ηρώδου Αττικού 19. Πες της να ζητήσει τον Τόνυ κι ότι είναι από σένα.  :sunglasses:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
μόνο απα τα γραφόμενά σου - εδώ και δίπλα - φαίνεσαι έξυπνος παίκτης, με λογική σκέψη και επιχειρήματα...αλλά με τη συγκεκριμένη έπιασες την υπερβολή..μμέχρι και χέρι έβαλες σε κάποιον που πόσταρε φώτο της, ότι παραβιάζει ιδιωτικότητα και που βρήκε τη φώτο και μπλα μπλα..

κέρνα κοκο τη Μαρία; και άσε με εμένα...
Φίλε η συγκεκριμένη φωτό ΔΕΝ ήταν για δημοσιοποίηση όσο δίκιο και να είχε αυτός που την πόσταρε για τις συνήθειές της. Υπάρχουν κανόνες σ' αυτό το φόρουμ και γενικώς στη ζωή που δεν πρέπει να τους ξεχνάμε επειδή είμαστε ανώνυμοι στο ΝΕΤ. Φαντάσου να πόσταρε κάποιος φωτό από σένα να μπαίνεις ή να βγαίνεις από ένα "εαυγές" ίδρυμα. Θα ήταν παράνομο; Όχι. Θα ήταν σωστό; Απάντησε μου εσύ.
Όσο για την κοπέλα, κατάλαβα από νωρίς ότι δε στέκει καλά, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει χαλάκι για την εξώπορτα όμως.  :sunglasses:

johnpar

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε η συγκεκριμένη φωτό ΔΕΝ ήταν για δημοσιοποίηση όσο δίκιο και να είχε αυτός που την πόσταρε για τις συνήθειές της. Υπάρχουν κανόνες σ' αυτό το φόρουμ και γενικώς στη ζωή που δεν πρέπει να τους ξεχνάμε επειδή είμαστε ανώνυμοι στο ΝΕΤ. Φαντάσου να πόσταρε κάποιος φωτό από σένα να μπαίνεις ή να βγαίνεις από ένα "εαυγές" ίδρυμα. Θα ήταν παράνομο; Όχι. Θα ήταν σωστό; Απάντησε μου εσύ.
Όσο για την κοπέλα, κατάλαβα από νωρίς ότι δε στέκει καλά, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει χαλάκι για την εξώπορτα όμως.  :sunglasses:

η φώτο ήταν από το fb της...η ίδια την πόσταρε...και κάτω από τη φώτο, σχόλια για κοκα κολα και καμενα μυαλά είχε πρωτοκάνει η 'φίλη' της το τραβέλι...

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
η φώτο ήταν από το fb της...η ίδια την πόσταρε...και κάτω από τη φώτο, σχόλια για κοκα κολα και καμενα μυαλά είχε πρωτοκάνει η 'φίλη' της το τραβέλι...
Στο χέρι του καθενός να αναπαράγει ανάλογα σχόλια και φωτό, εγώ για λίγη ιντερνετική "δόξα" δε θα το κάνω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Βρε Lavio μην συνεχίζεις να "προστατεύεις" το βλαμμένο!
Μόνη της εκτίθεται και πολλαπλώς. Δεν της έφταναν οι φωτός από το ντέλο στο φου-μπου, μετά έβαλε η ΙΔΙΑ και τις άλλες με την "πούδρα".

Αφού μόνη της τις δείχνει, οι άλλοι της φταίνε;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Βρε Lavio μην συνεχίζεις να "προστατεύεις" το βλαμμένο!
Μόνη της εκτίθεται και πολλαπλώς. Δεν της έφταναν οι φωτός από το ντέλο στο φου-μπου, μετά έβαλε η ΙΔΙΑ και τις άλλες με την "πούδρα".

Αφού μόνη της τις δείχνει, οι άλλοι της φταίνε;
Γιατρέ ότι αφορά τσόντες-βίζιτες-μπουρδέλα-γκόμενους είναι fair-play, προσωπικές φωτό που εκθέτουν και ξέφυγαν επειδή δεν υπάρχει μυαλό δε χρειάζεται νομίζω να παίρνουν παραπάνω δημοσιότητα. Άποψή μου πάντα, δε θα την επιβάλω με τα στρατά κιόλας. ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γιατρέ ότι αφορά τσόντες-βίζιτες-μπουρδέλα-γκόμενους είναι fair-play, προσωπικές φωτό που εκθέτουν και ξέφυγαν επειδή δεν υπάρχει μυαλό δε χρειάζεται νομίζω να παίρνουν παραπάνω δημοσιότητα. Άποψή μου πάντα, δε θα την επιβάλω με τα στρατά κιόλας. ;)

Δεν ξέρω αν έχεις προσωπικά πάρε-δώσε με την συγκεκριμένη, αλλά με κάποιαν άλλη που είχα εγώ παλιότερα και έβαζε στο φου-μπου της φωτός από το ντέλο (και είχε και το πραγματικό της όνομα μάλιστα στο φου-μπου το ζώον!) και της έλεγα πως κάνει μαλακίες μου απαντούσε "Σώπα μωρέ!"
Μετά που ήθελε να σβηστούν προσωπικά της στοιχεία από την δημοσιότητα με παρακαλούσε (κι ενώ δεν είχαμε πλέον τίποτα) να παρακαλέσω εγώ τον Αντμίν να τα σβήσει. Ούτε καν η ίδια δεν πήρε πρωτοβουλία.

Άμα είναι βλαμμένη και καμένη η άλλη, τί να συμμαζέψεις; Δεν σώζεται με τίποτα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ξέχασες να επαναλάβεις για χιλιοστή φορά ότι την πήρες από τους πρώτους και έγραψες την πρώτη κριτική της...
Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω μπει στον πειρασμο να του το πω αρκετες φορες.
Ενα πουτανακι της σειρας, επι πληρωμη πηδηξες ρε μεγαλε. Μην μας τα ζαλιζεις αλλο.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
Ποια είναι αυτή που λέτε; σβήστηκε;

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω μπει στον πειρασμο να του το πω αρκετες φορες.
Ενα πουτανακι της σειρας, επι πληρωμη πηδηξες ρε μεγαλε. Μην μας τα ζαλιζεις αλλο.
Το σάιτ για πουτανάκια της σειράς είναι τύπε, αν γουστάρεις λογοτεχνία είσαι σε λάθος μέρος.  :birdman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το σάιτ για πουτανάκια της σειράς είναι τύπε, αν γουστάρεις λογοτεχνία είσαι σε λάθος μέρος.  :birdman:

Σωστό, αρκεί να μην τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία από αυτή που τους αξίζει, ως πουτανάκια της σειράς.
Μπορεί να το 'χω κάνει κι εγώ γι' αυτό σου λέω.

Αλλά η συγκεκριμένη ρε αδερφέ καλό μουνί αλλά πως ήτανε "φτηνιάρα" φώναζε εξ αρχής.
Το πως θα ξέπεφτε στο μπουρδέλο κι αυτή τόσο σύντομα δεν το περίμενα, αλλά αν είσαι "ζώον" ούτε για βίζιτα δεν κάνεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom