Νέα

Θύμα απαγωγής και άγριας επίθεσης η Μαρία Αλεξάνδρου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Έγραψα κάποια γεγονότα. 1ον. Θεωρείς πως η πιο πάνω ερώτηση, είναι απάντηση; 2ον. Αμφισβητείς ότι τα παραπάνω τα πράττουν γυναίκες; 3ον. Ποια είναι τα ελατήριά σου και προσπαθείς να διαστρέψεις την ουσία του γραπτού μου; Συνήθως οι γυναίκες όταν στριμώχνονται απαντούν με τη εξής σειρά. Α. Είσαι Φασίστας Β. Είσαι Σεξιστής Γ. Είσαι Μισογύνης Δ. Ποιά σε πλήγωσε; Καμία δημιουργικότητα, προσπαθούν να θίξουν τον άντρα που έχουν απέναντί τους. Όσοι έχουμε καταπιεί το μπλε χάπι, απλά σκάμε στα γέλια με αυτή την τακτική, δοκίμασε κάτι άλλο, ίσως πιάσει
Ναι, γιατί εσύ είσαι εμμονικός όχι εγώ.

Σαφώς και συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά όχι όμως για όλες. Εσύ έχεις το μίσος και το μένος μέσα σου, φαίνεται ξεκάθαρα. Αυτό το μοντελάκι ταμπελοποίησης έχει γίνει μεγάλη καραμέλα, όχι μόνο σε αυτό το θέμα, αλλά και σχεδόν σε όλα! Οι δικηγόροι μουνόπανα, οι γιατροί φακελάκηδες, οι υδραυλικοί λαμόγια, όλοι στην πολιτική είναι ίδιοι, οι αλβανοί είναι κλέφτες, κτλ, κτλ... Θες να σου πω κι άλλα?

Οπότε ναι, έτσι όπως μιλάς είσαι ξεκάθαρα μισογύνης και προφανώς κάποια σου την έπαιξε άσχημα και το κρατάς για όλες. Φαντάσου είσαι ακριβώς σαν τις γκόμενες που τις κερατώνουν και μετά το κλειδώνουν καμιά 20ετία πιστεύοντας ότι όλοι οι άντρες είναι καθίκια και θέλουν να τις γαμήσουν. Και μάντεψε... είσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι είσαι καθίκι...!!!

Κατάλαβες τώρα?

Σβήσε λίγο :wink:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.158
Πόντοι
5.006
Tι σου έχει κάνει γυναίκα και δεν μας το λες? :grin:
τυπε ο μποκολης ειναι μουτζαχεντιν...φασισταριο κανονικο...ακριβως οτι ειναι οι φεμιναζι και τα ψευτοκινηματα μετοο, απλως αυτος ειναι απο την αλλη μερια....
πως λεμε οτι ακροαριστεροι και ακροδεξιοι εχουν την ιδια ακριβως φασιστικη νοοτροπια...ετσι και οι φεμιναζι και τους μποκολιστες ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα...
και για κανα βιαστη 5χρονου κοριτσιου να του πεις, κατι θα βρει να πει εναντιον της γυναικειας φυσης...δεν βγαζεις ακρη....

προφανως και εχει φαει μεγαλο τρυπημα απο γυναικα στη ζωη του και καταντησε ετσι, αλλα εμεις τον αγαπαμε γιατι ειναι μελος του σαιτ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.158
Πόντοι
5.006
παντως αν αναλυσεις λιγο τον τροπο που σκεφτεται ο μποκολης, προκυπτει ξεκαθαρη ψυχοπαθολογια :
εγραψε ενας τυπος στο νημα οτι μαλλον του φαινεται μουφα οτι την δειρανε καποιες τυπισες λογω ζηλιας και οτι μαλλον ο νταβας της θα την σαπακιασε...
και ο μποκολης κανει αυτοματως στο μυαλο του την νοητικη συνδεση οτι αυτο το ειπε ο τυπος επειδη ηθελε να βγαλει λαδι τη γυναικεια φυση...ενω ο τυπος ουτε καν το σκεφτηκε αυτο...απλα εκανε μια λογικη κριση.....
ειναι δηλαδη σαν να λεω εγω οτι το συνδεσμο του βαζελου τον σπασανε ολυμπιακοι και να μπαινει ο μποκολης και να μου λεει γιατι το αποκλειεις να το κανανε γυναικες????!!!!αφου και αυτες ριχνουν βιτριολι, ξεκοιλιαζουν κτλ...
ο,τι και να πεις, η ψυχοπαθολογια του το συνδεει με το διπολο ανδρας - γυναικας.. :confused:

υγ : μποκολη θα σου στειλω σε πμ εναν τραπεζικο λογαριασμο να μου καταθεσεις ενα 100αρικο, καθως σε γλιτωσα απο επισκεψη σε ψυχιατρο...:hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.732
Πόντοι
9.297
Την αφησανε και εγκυο ;
Περα απο την πλακα οι κομπλεξαρες δεν αντεξανε τον ανταγωνισμο...ισως αργοτερα πλακωθουν και μεταξυ τους αν η μια παει να φαει γκομενοη γκομενα) αλλης.Ελλεεινιδες που το τερματισανε....

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Γενικά οι τσόντες Sirina είναι του κώλου. Δεν φταίνε μόνο οι πρωταγωνίστριες.
Το σενάριο είναι υποτυπώδες. Ίσως θα ήταν καλύτερα να δείχνουν σεξ άνευ σεναρίου γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πείθει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ναι, γιατί εσύ είσαι εμμονικός όχι εγώ.

Σαφώς και συμφωνώ με αυτά που γράφεις, αλλά όχι όμως για όλες. Εσύ έχεις το μίσος και το μένος μέσα σου, φαίνεται ξεκάθαρα. Αυτό το μοντελάκι ταμπελοποίησης έχει γίνει μεγάλη καραμέλα, όχι μόνο σε αυτό το θέμα, αλλά και σχεδόν σε όλα! Οι δικηγόροι μουνόπανα, οι γιατροί φακελάκηδες, οι υδραυλικοί λαμόγια, όλοι στην πολιτική είναι ίδιοι, οι αλβανοί είναι κλέφτες, κτλ, κτλ... Θες να σου πω κι άλλα?

Οπότε ναι, έτσι όπως μιλάς είσαι ξεκάθαρα μισογύνης και προφανώς κάποια σου την έπαιξε άσχημα και το κρατάς για όλες. Φαντάσου είσαι ακριβώς σαν τις γκόμενες που τις κερατώνουν και μετά το κλειδώνουν καμιά 20ετία πιστεύοντας ότι όλοι οι άντρες είναι καθίκια και θέλουν να τις γαμήσουν. Και μάντεψε... είσαι κι εσύ μέσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι είσαι καθίκι...!!!

Κατάλαβες τώρα?

Σβήσε λίγο :wink:
.....Οι δικηγόροι μουνόπανα, οι γιατροί φακελάκηδες, οι υδραυλικοί λαμόγια, όλοι στην πολιτική είναι ίδιοι, οι αλβανοί είναι κλέφτες, κτλ, κτλ... Θες να σου πω κι άλλα?....
Ναι, γράψε κι άλλα για να ξεφτιλιστείς στα μάτια όσων διαβάζουν. Το ότι ΠΟΤΕ δεν έχω γράψει τα παραπάνω, είναι μια ΜΙΚΡΗ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ. Έγραψα ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι ικανές για τεράστια βία, αλλά τη γλυτώνουν ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ, ακριβώς επειδή υπάρχουν τύποι σαν κι εσένα, έτοιμοι να φορέσουν την πανοπλία του Ιππότη, να καβαλήσουν το Λευκό Άλογο και να τις υπερασπιστούν.
Και επειδή έχεις μαύρη άγνοια, θα σε πληροφορήσω πως υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες σκίζουν τις κοιλιές εγκύων για να τους κλέψουν το βρέφος και να το παρουσιάσουν σα δικό τους.
Οι κλοπές των βρεφών, με τρόπους που επιφέρουν ΘΑΝΑΤΟ και στην μάνα και στο παιδί, συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Η απαγωγή εμβρύου αναφέρεται στο έγκλημα της απαγωγής παιδιών με την απαγωγή μιας εγκύου μητέρας και την εξαγωγή του εμβρύου της μέσω μιας καισαρικής τομής, όχι όμως από Ιατρό. Στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν, μερικά έγκυα θύματα και περίπου τα μισά από τα έμβρυά τους επέζησαν από την επίθεση και τη μη ιατρική καισαρική. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα «Παιδιά των εξαφανισμένων» (desaparecidos) στον Βρώμικο Πόλεμο της Αργεντινής τα οποία είναι ένα παράδειγμα εγκληματικής απαγωγής εμβρύου σε κρατικά ιδρύματα, όπως περιγράφεται λεπτομερώς από μαρτυρίες για καισαρική τοκετό σε desaparecidas και υιοθεσία παιδιών σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Η απαγωγή εμβρύου διαπράττεται συνήθως από μια γυναίκα μετά από οργανωμένο σχεδιασμό. Η απαγωγέας μπορεί να είναι φίλος της εγκύου θύματος. Η απαγωγέας είναι τόσο αποφασισμένη να πλαστοπροσωπήσει μια έγκυο μητέρα που μπορεί να χρησιμοποιήσει αύξηση βάρους και να χρησιμοποιήσει προσθετικά μέσα για να πλαστογραφήσει μια εγκυμοσύνη και να κόψει τον εαυτό της εσωτερικά για να φαίνεται σαν να έχει γεννήσει. Μπορεί να μεταφέρει το νεογνό σε νοσοκομείο. Η Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Κέντρου για τα Χαμένα και Εκμεταλλευόμενα Παιδιά , Cathy Nahirny, δήλωσε το 2007: «Πολλές φορές η απαγωγέας πλαστογραφεί μια εγκυμοσύνη και όταν είναι ώρα να παραδώσει το μωρό, πρέπει να απαγάγει το παιδί κάποιου άλλου». Τα Εγκληματικά κίνητρα περιλαμβάνουν ψευδαισθήσεις της εκπλήρωσης σχέσης εταίρου, τεκνοποίησης και τοκετού. Πιο κάτω επισυνάπτω περιγραφή, η οποία όμως αναφέρεται μόνο στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να μην εκφράζει την Παγκόσμια Πραγματικότητα, αφού δεν έχει Στατιστικές από άλλες χώρες. Η Βικιπαίδεια έχει σε αυτό το άρθρο 58 συνημμένα, αλλά το πλυντήριο μιλάει για όχι ουδέτερη γλώσσα και το γεγονός ότι αναφέρονται μόνο περιπτώσεις στις ΗΠΑ https://en.wikipedia.org/wiki/Fetal_abduction

• Like
Αντιδράσεις: obi1

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λετε να ειναι σικε το σκηνικο επειδη δεν της εκατσε καλα το κουρεμα????

η να παιχτηκε τιποτα αλλο

δωστε πληροφοριες στον κοσμο ρε διψαει να μαθει

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Να ήταν trailer για τσόντα με βίτσια κι έτσι; :s&m_1:

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Εγώ ξέρω τον πραγματικό λόγο, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω. Μπορώ να πω πάντως ότι αξίζουμε, παίρνουμε.
Ολοι ξέρουν αλλά παπαρια ξέρουν.
Αν δεν σου επίτρεπουν να πεις , αν είσουνα άντρας δεν θα έλεγες τίποτα, οχι ξέρω αλλά ξέρετε δεν μπορώ να πω.

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.222
Πόντοι
1.796
Προφανώς το ότι δεν θέλω να πω, είναι γιατί κάποιοι ¨'ηθικολόγοι" εδώ μέσα, θα σπεύσουν να μιλήσουν στην ίδια και θα καταλάβει ποιος είμαι. Προτιμώ όμως να κρατάω το στόμα μου κλειστό σε ότι αφορά τέτοια θέματα. Απλά δεν μπορώ το ψέμα, γιατί δεν έχουν φανεί όλες οι πληροφορίες πάνω στο θέμα. Το μόνο που μπορώ να πω, γιατι κάποια παλιά μέλη με ξέρουν, ότι την συγκεκριμένη την ξέρω τόσο καλά όσο ελάχιστοι εδώ μέσα.

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
ότι την συγκεκριμένη την ξέρω τόσο καλά όσο ελάχιστοι εδώ μέσα.
Βρε το πόσο μεγάλη την έχεις δεν με ενδιαφέρει, και εγώ την ξέρω πολύ καλά, ίσως καλύτερα απο κάθε άλλον, την έχω παρει παρα πολλές φορές και ξέρω τι έχει γίνει και και και και και,
η ενσταση μου ειναι στο ότι λες για κάτι αλλά δεν λες γιατι δεν μπορεις να πεις, κράτα το για πάρτη σου λοιπόν. Μην λες για να λες απλά.

ledocteur

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
374
Πόντοι
280
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Βρε το πόσο μεγάλη την έχεις δεν με ενδιαφέρει, και εγώ την ξέρω πολύ καλά, ίσως καλύτερα απο κάθε άλλον, την έχω παρει παρα πολλές φορές και ξέρω τι έχει γίνει και και και και και,
η ενσταση μου ειναι στο ότι λες για κάτι αλλά δεν λες γιατι δεν μπορεις να πεις, κράτα το για πάρτη σου λοιπόν. Μην λες για να λες απλά.
Μιλάμε για μεγάλα ναυάγια.
Τσακώνονται ποιος ξέρει καλύτερα μια πουτάνα :2funny:

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Άσχετο .... ήταν ποτέ call girl ?
Νομίζω ότι είναι αυτή την στιγμή η ομορφότερη στη Ελλάδα που πρωταγωνιστεί σε αύτες αν μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει Τσοντες
Και φυσικά προσωπικό αποθημενο
Τον έχω παίξει άπειρες φορές για πάρτυ της ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Μπα, δεν ιδρώνει το αυτί των Λευκών Ιπποτών. Θα συνεχίσουν να προσπαθούν να τις υπερασπίσουν, με οποιοδήποτε κόστος. Και έχουν έτοιμη την απάντηση. Είναι εσωτερικευμένη καταπίεση, την οποία δημιούργησε η Πατριαρχία

• Like

jumbo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
8
Like
409
Πόντοι
301
Άσχετο .... ήταν ποτέ call girl ?
Νομίζω ότι είναι αυτή την στιγμή η ομορφότερη στη Ελλάδα που πρωταγωνιστεί σε αύτες αν μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει Τσοντες
Και φυσικά προσωπικό αποθημενο
Τον έχω παίξει άπειρες φορές για πάρτυ της ....
Φυσικά και ήταν με ταρίφα στα 250. Τόσα ζητούσε τουλάχιστον την περίοδο που την είχα πάρει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
παντως αν αναλυσεις λιγο τον τροπο που σκεφτεται ο μποκολης, προκυπτει ξεκαθαρη ψυχοπαθολογια :
εγραψε ενας τυπος στο νημα οτι μαλλον του φαινεται μουφα οτι την δειρανε καποιες τυπισες λογω ζηλιας και οτι μαλλον ο νταβας της θα την σαπακιασε...
και ο μποκολης κανει αυτοματως στο μυαλο του την νοητικη συνδεση οτι αυτο το ειπε ο τυπος επειδη ηθελε να βγαλει λαδι τη γυναικεια φυση...ενω ο τυπος ουτε καν το σκεφτηκε αυτο...απλα εκανε μια λογικη κριση.....
ειναι δηλαδη σαν να λεω εγω οτι το συνδεσμο του βαζελου τον σπασανε ολυμπιακοι και να μπαινει ο μποκολης και να μου λεει γιατι το αποκλειεις να το κανανε γυναικες????!!!!αφου και αυτες ριχνουν βιτριολι, ξεκοιλιαζουν κτλ...
ο,τι και να πεις, η ψυχοπαθολογια του το συνδεει με το διπολο ανδρας - γυναικας.. :confused:

υγ : μποκολη θα σου στειλω σε πμ εναν τραπεζικο λογαριασμο να μου καταθεσεις ενα 100αρικο, καθως σε γλιτωσα απο επισκεψη σε ψυχιατρο...:hi:
Ναι, αυτή είναι η άποψή μου, την οποία είναι ΣΑΦΕΣ ότι δεν θέλεις να δεχτείς.
Κεράτωσε ένας άντρας τη γυναίκα / γκόμενά του; είναι άπιστο γουρούνι. - Κεράτωσε μια γυναίκα τον άντρα γκόμενό της; Αυτός φταίει, γιατί δεν την ικανοποιούσε

Αποπλάνησε 44χρονος Καθηγητής 14χρονη μαθήτρια; Προφυλάκιση στον Παιδεραστή. Αποπλάνησε 36χρονη καθηγήτρια 12χρονο μαθητή και του έστελνε μηνύματα να φύγουν μαζί στο Εξωτερικό; Κατ' οίκον περιορισμός, όπως όλοι μας λόγω Κόβιντ και ΑΜΕΤΡΗΤΑ σχόλια του στυλ που ήταν αυτές οι Καθηγήτριες όταν πήγαινα εγώ Γυμνάσιο

Αποδείχτηκε πως μια Αγγλίδα κατήγγειλε ψευδώς 12 αγόρια ότι την βίασαν και τη γλύτωσαν μόνο και μόνο επειδή στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει στα κινητά τους φαινόταν το κανόνισμα της παρτούζας; Ποινή λίγους μήνες με αναστολή, κι ας προσπάθησε να καταστρέψει εφ΄ όρου ζωής 12 άντρες

Μια Ρουμάνα εκβίασε παντρεμένο Καλύμνιο πως θα τον καταγγείλει για Βιασμό, και την έπιασαν με τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα; φυλάκιση λίγων μηνών με αναστολή, δεν είδαμε το πρόσωπο, δεν μάθαμε το όνομά της. Σε 3 χρόνια μπορεί να πλησιάσει άλλο φουκαρά, για να τον εκβιάσει.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ

• Like

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.158
Πόντοι
5.006
Ναι, αυτή είναι η άποψή μου, την οποία είναι ΣΑΦΕΣ ότι δεν θέλεις να δεχτείς.
Κεράτωσε ένας άντρας τη γυναίκα / γκόμενά του; είναι άπιστο γουρούνι. - Κεράτωσε μια γυναίκα τον άντρα γκόμενό της; Αυτός φταίει, γιατί δεν την ικανοποιούσε

Αποπλάνησε 44χρονος Καθηγητής 14χρονη μαθήτρια; Προφυλάκιση στον Παιδεραστή. Αποπλάνησε 36χρονη καθηγήτρια 12χρονο μαθητή και του έστελνε μηνύματα να φύγουν μαζί στο Εξωτερικό; Κατ' οίκον περιορισμός, όπως όλοι μας λόγω Κόβιντ και ΑΜΕΤΡΗΤΑ σχόλια του στυλ που ήταν αυτές οι Καθηγήτριες όταν πήγαινα εγώ Γυμνάσιο

Αποδείχτηκε πως μια Αγγλίδα κατήγγειλε ψευδώς 12 αγόρια ότι την βίασαν και τη γλύτωσαν μόνο και μόνο επειδή στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει στα κινητά τους φαινόταν το κανόνισμα της παρτούζας; Ποινή λίγους μήνες με αναστολή, κι ας προσπάθησε να καταστρέψει εφ΄ όρου ζωής 12 άντρες

Μια Ρουμάνα εκβίασε παντρεμένο Καλύμνιο πως θα τον καταγγείλει για Βιασμό, και την έπιασαν με τα σημαδεμένα χαρτονομίσματα; φυλάκιση λίγων μηνών με αναστολή, δεν είδαμε το πρόσωπο, δεν μάθαμε το όνομά της. Σε 3 χρόνια μπορεί να πλησιάσει άλλο φουκαρά, για να τον εκβιάσει.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ

επισης,

κατι τζιχαντιστες αποκεφαλιζαν σε λαιβ στριμινγκ κατι δεκαδες αιχμαλωτους...

κατι μεξικανικα καρτελ ξεκοιλιαζαν ζωντανους κατι τυπους ή τους πετουσαν ζωντανους σε βαρελι με οξυ....

ενας πακιστανος πολτοποιησε το κεφαλι και βιασε ενα κοριτσι στην παρο...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΥΣΗ

υγ : αυτη ειναι η λογικη του φασιστα μποκολη...εχει ξεκαθαρο ψυχιατρικο προβλημα...οχι απλα ψυχολογικο...αν παει σε ψυχιατρο, θα του γραψει σιγουρα φαρμακευτικη αγωγη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο την μια οι φεμιναζι....
απο την αλλη οι μποκολιστες...

δεν υπαρχει σωτηρια για την ανθρωποτητα....
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom