Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
8.103
Like
1.450
Πόντοι
546
δεν παιζει μονιμα, εκανε guest αρπαχτη για λιγες μερες 120 τα 45' με μινιμουμ σερβις...
αστα χαλια...
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γεννημενος   καραπουτανος..............και  ειναι  μονο 20 ;

Εχει  να  φαει  ψωλες ............... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:για  πολλα  χρονια  ακομα.
 

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Μηνύματα
1.678
Κριτικές
24
Like
2.395
Πόντοι
2.420

http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2013/08/maria-liagouropoulou-playboy-greece-04.jpg[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/2013/08/maria-liagouropoulou-playboy/]http://www.kanonitv.net/2013/08/maria-liagouropoulou-playboy/[/url[/URL]]
[/quote]

Κ εγώ που νόμιζα οτι στον ελεύθερό της χρόνο στήνει κόσμο στα ραντεβού..
 

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Μηνύματα
4.813
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η Μαρία Λιαγουροπούλου είναι μια νεαρή καλλονή, που δραστηριοποιείται στο χώρο του μόντελινγκ και των ακατάλληλων δια ανηλίκους ταινιών.

Πρόσφατα αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, Αντιλ Ραμί, οι οποίες κατέληξαν σε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.



Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο και λίγο αργότερα ήρθε η πρόσκληση του Ραμί να τον επισκεφθεί:

«Όταν πήγα ήμουν διστακτική. Δεν ήξερα αν η σχέση θα συνεχιστεί. Όμως ο Adil έδειξε ότι ήθελε πολύ να είμαι δίπλα του».

Η Μαρία επέστρεψε στην Αθήνα και: «Έτρεξα στο φαρμακείο να αγοράσω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αμέσως μετά διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος... Δεν σας κρύβω ότι τρόμαξα. Είμαι μόλις 20 ετών κι η ευθύνη ενός μωρού με βρήκε απροετοίμαστη και αμήχανη».

«Εγώ ήμουν βέβαιη ότι το παιδί ήταν δικό του, αφού όλη την περίοδο που ήμασταν μαζί δεν είχα άλλες σχέσεις, αλλά κι εκείνος -ακόμα κι αν είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστή ήμουν- ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με κάποιον άλλο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις».

Όταν συναντήθηκαν στην Αθήνα...

«Μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να το κρατήσω. Μου είπε ότι ένιωθε πολύ άσχημα. Αν και έλεγε ότι ήθελε να με στηρίξει ήταν απότομος, απόμακρος και ανήσυχος. Τον διαβεβαίωσα ότι η έκτρωση θα γίνει και θα τον ειδοποιήσω για τα περαιτέρω. Έφυγε αποχαιρετώντας με ψυχρά και εγώ είχα ήδη καταλάβει ότι όλα είχαν αλλάξει».

Και συνέχισε: «Είχα να αντιμετωπίσω μια έκτρωση κι εκείνος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Κι όχι μόνο αυτό, δεν απαντούσε καν στις κλήσεις μου. Ήθελε να αποφύγει τα πάντα. Δεν ξέρω τι φοβόταν. Τις ευθύνες, ένα πιθανό σκάνδαλο που μπορεί να του έκανε κακό, δεν ξέρω».



Και το στόρι τελείωσε ως εξής: Τελικά η Μαρία πήγε μόνη της κι έκανε την έκτρωση. «Ούτε τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να του πω ότι πράγματι έγινε η έκτρωση αλλά ούτε κι εκείνος ενδιαφέρθηκε να μάθει. Από την τελευταία συνάντησή μας και μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ηταν το τέλος, ο χωρισμός με τον πιο άσχημο τρόπο. Αυτή η σχέση ξεκίνησε ως μεγάλος έρωτας και μου άφησε μόνο απογοήτευση και τίποτα άλλο».

Και κατέληξε: «Αν ήταν άλλη η στάση του συντρόφου μου και μου έδινε θάρρος, θα κρατούσα το παιδί. Δεν είναι εύκολο αυτό που έκανα. Η έκτρωση δεν παύει να είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Με το συγκεκριμένο άτομο όμως κατάλαβα ότι δεν είχα καν την επιλογή. Μου στοίχισε πολύ αυτή η ιστορία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν ήθελα να τον χάσω, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν άξιζε. Και η όλη κατάσταση με πίκρανε. Ψυχολογικά ήμουν χάλια για μεγάλο διάστημα, αλλά στάθηκα στα πόδια μου και συνέχισα. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά. Ξαναγύρισα στη δουλειά και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να γίνω εξώφυλλο στο "Playboy", να έχω κι άλλες προτάσεις και να αποκτήσω και πάλι την αισιοδοξία μου».



Αχχχχχχχχχχχχ  ποσο  με  λυπησε  αυτη  η  ατυχη  στιγμη  σου  βρε  Μαρια  μου..........




ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ    παλιοψωλου  που  οταν  βλεπεις  πουτσα  πεσμενη  της  κανεις  μηνυση.........
 

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Μηνύματα
1.678
Κριτικές
24
Like
2.395
Πόντοι
2.420



Αχχχχχχχχχχχχ   ποσο   με  λυπησε  αυτη  η  ατυχη  στιγμη  σου  βρε  Μαρια  μου..........

Πραγματικά..μη σου τύχει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:



 

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.052
Like
8
Πόντοι
16
αν είναι αλήθεια,δεν είναι η πρώτη που το περνάει...
τι μαλακίες σκαρφίζονται για να πουλήσουν..
 

Επισκέπτης
γευτηκε το σιροπι απ'το Μαροκινο δοξαρι αλλα 8 γαμωευρω να παρει το χαπι της επομενης μερας δεν εδωκε...αλλα ειπαμε...μετα ηρθε ο Γιετι ο ανθρωπας των Ιμαλαιων και της εκανε εκτρωση με fisting....ε ρε ερμομαλακειες που βλεπουν τα ματια μας...  :jerking:
 

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
5.099
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
αααα την πουτανα  :2funny: :2funny: :2funny:
 

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.941
Κριτικές
161
Like
5.826
Πόντοι
37.127
Η Μαρία Λιαγουροπούλου είναι μια νεαρή καλλονή, που δραστηριοποιείται στο χώρο του μόντελινγκ και των ακατάλληλων δια ανηλίκους ταινιών.

Πρόσφατα αποκάλυψε ...

Το σωστό είναι ..Πρόσφατα ανακάλυψε...
 

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.052
Like
8
Πόντοι
16
το ωραίο θα είναι να ερωτηθεί ο ποδοσφαιριστής από κάποιον δημοσιογράφο και να μην ξέρει τίποτα ο τύπος για σχέσεις και μωρά  :2funny:
 

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.160
Κριτικές
10
Like
6.176
Πόντοι
7.095
[URL unfurl="true"]http://gomenares.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3696.html[/url]

Σκάνδαλο της Ελληνίδας πορνοστάρ Μαρίας Λιαγουροπούλου με άσο της Βαλένθια!
Σκάνδαλο Ελληνίδας πορνοστάρ με άσο της Βαλένθια!
Η Μαρία Λιαγουροπούλου είχε σχέση με τονΑντίλ Ραμί, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso!

H Ελληνίδα Playmate, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινία επειδή δεν ήθελε να κάνει βίζιτες -όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της!- γνώρισε τον διεθνή Γάλλο ποδοσφαιριστή στη Μύκονο, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Οι δύο τους αποφάσισαν να συνάψουν σχέση παρόλο που ο Ραμί επέστρεψε στην Ισπανία για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Το όμορφο μοντέλο και ο άσος της μπάλας διατήρησαν επαφή εξ αποστάσεως και μετά από λίγο καιρό ο Αντίλ κάλεσε τη Μαρία στην Ισπανία.
"Οταν πήγα ήμουν διστακτική. Δεν ήξερα αν η σχέση θα συνεχιστεί. Ομως ο Αντίλ έδειξε ότι ήθελε πολύ να είμαι δίπλα του", δήλωσε η Playmate στην εφημερίδα, ενώ και ο ποδοσφαιριστής αργότερα επισκέφθηκε την πορνοστάρ στην Ελλάδα.
Οι δύο τους ζούσαν τον απόλυτο έρωτα αλλά ένα απρόοπτο γεγονός τα τίναξε όλα στον αέρα! Η Μαρία έμεινε έγκυος και ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να σταθεί στο πλευρό της.

Το σέξι μοντέλο εξιστορεί τα γεγονότα....
"Ετρεξα στο φαρμακείο να αγοράσω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αμέσως μετά διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος... Δεν σας κρύβω ότι τρόμαξα. Είμαι μόλις 20 ετών κι η ευθύνη ενός μωρού με βρήκε απροετοίμαστη και αμήχανη. Εγώ ήμουν βέβαιη ότι το παιδί ήταν δικό του, αφού όλη την περίοδο που ήμασταν μαζί δεν είχα άλλες σχέσεις, αλλά κι εκείνος -ακόμα κι αν είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστή ήμουν- ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με κάποιον άλλο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις", τόνισε στην εφημερίδα.
Συναντήθηκαν στην Αθήνα και... "μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να το κρατήσω. Μου είπε ότι ένιωθε πολύ άσχημα. Αν και έλεγε ότι ήθελε να με στηρίξει ήταν απότομος, απόμακρος και ανήσυχος. Τον διαβεβαίωσα ότι η έκτρωση θα γίνει και θα τον ειδοποιήσω για τα περαιτέρω. Έφυγε αποχαιρετώντας με ψυχρά και εγώ είχα ήδη καταλάβει ότι όλα είχαν αλλάξει".

Και συνέχισε: "Είχα να αντιμετωπίσω μια έκτρωση κι εκείνος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Κι όχι μόνο αυτό, δεν απαντούσε καν στις κλήσεις μου. Ηθελε να αποφύγει τα πάντα. Δεν ξέρω τι φοβόταν. Τις ευθύνες, ένα πιθανό σκάνδαλο που μπορεί να του έκανε κακό, δεν ξέρω".
Τελικά, η Μαρία πήγε μόνη της κι έκανε την έκτρωση. "Ούτε τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να του πω ότι πράγματι έγινε η έκτρωση αλλά ούτε κι εκείνος ενδιαφέρθηκε να μάθει. Από την τελευταία συνάντησή μας και μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ηταν το τέλος, ο χωρισμός με τον πιο άσχημο τρόπο. Αυτή η σχέση ξεκίνησε ως μεγάλος έρωτας και μου άφησε μόνο απογοήτευση και τίποτα άλλο".
Και κατέληξε: "Αν ήταν άλλη η στάση του συντρόφου μου και μου έδινε θάρρος, θα κρατούσα το παιδί. Δεν είναι εύκολο αυτό που έκανα. Η έκτρωση δεν παύει να είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Με το συγκεκριμένο άτομο όμως κατάλαβα ότι δεν είχα καν την επιλογή. Μου στοίχισε πολύ αυτή η ιστορία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν ήθελα να τον χάσω, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν άξιζε.Και η όλη κατάσταση με πίκρανε. Ψυχολογικά ήμουν χάλια για μεγάλο διάστημα, αλλά στάθηκα στα πόδια μου και συνέχισα. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά. Ξαναγύρισα στη δουλειά και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να γίνω εξώφυλλο στο Playboy, να έχω κι άλλες προτάσεις και να αποκτήσω και πάλι την αισιοδοξία μου".
Δείτε τι είπε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του STAR
 

Επισκέπτης
γευτηκε το σιροπι απ'το Μαροκινο δοξαρι αλλα 8 γαμωευρω να παρει το χαπι της επομενης μερας δεν εδωκε...αλλα ειπαμε
Μη γράφεις τέτοια, θα σε ευνουχίσει το κορίτσι με κονσερβοκούτι! :grin:

Το σωστό είναι ..Πρόσφατα ανακάλυψε...
ότι αν μαρκαληθεί στη μουναρίτσα χωρίς καπότα παίζει να γκαστρωθεί! :2funny:

Μυαλό αμοιβάδας η γκομενα. .  :idiot:
Γενικά οι περισσότερες του είδους τους έχουν I.Q. σαύρας. Η Τζούλια δεν έλεγε @@ριες ότι της έκλεψαν προσωπικές στιγμές και πίτσες μπλε (για τη σαμπάνια ταινεία) αλλά μετά το γύρισε επίσημα στην τσόντα.
 

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.051
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
[URL unfurl="true"]http://gomenares.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3696.html[/url]

Σκάνδαλο της Ελληνίδας πορνοστάρ Μαρίας Λιαγουροπούλου με άσο της Βαλένθια!
Σκάνδαλο Ελληνίδας πορνοστάρ με άσο της Βαλένθια!
Η Μαρία Λιαγουροπούλου είχε σχέση με τονΑντίλ Ραμί, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso!

H Ελληνίδα Playmate, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινία επειδή δεν ήθελε να κάνει βίζιτες -όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της!- γνώρισε τον διεθνή Γάλλο ποδοσφαιριστή στη Μύκονο, πριν από περίπου ένα χρόνο.

Οι δύο τους αποφάσισαν να συνάψουν σχέση παρόλο που ο Ραμί επέστρεψε στην Ισπανία για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Το όμορφο μοντέλο και ο άσος της μπάλας διατήρησαν επαφή εξ αποστάσεως και μετά από λίγο καιρό ο Αντίλ κάλεσε τη Μαρία στην Ισπανία.
"Οταν πήγα ήμουν διστακτική. Δεν ήξερα αν η σχέση θα συνεχιστεί. Ομως ο Αντίλ έδειξε ότι ήθελε πολύ να είμαι δίπλα του", δήλωσε η Playmate στην εφημερίδα, ενώ και ο ποδοσφαιριστής αργότερα επισκέφθηκε την πορνοστάρ στην Ελλάδα.
Οι δύο τους ζούσαν τον απόλυτο έρωτα αλλά ένα απρόοπτο γεγονός τα τίναξε όλα στον αέρα! Η Μαρία έμεινε έγκυος και ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να σταθεί στο πλευρό της.

Το σέξι μοντέλο εξιστορεί τα γεγονότα....
"Ετρεξα στο φαρμακείο να αγοράσω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αμέσως μετά διαπίστωσα ότι ήμουν έγκυος... Δεν σας κρύβω ότι τρόμαξα. Είμαι μόλις 20 ετών κι η ευθύνη ενός μωρού με βρήκε απροετοίμαστη και αμήχανη. Εγώ ήμουν βέβαιη ότι το παιδί ήταν δικό του, αφού όλη την περίοδο που ήμασταν μαζί δεν είχα άλλες σχέσεις, αλλά κι εκείνος -ακόμα κι αν είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστή ήμουν- ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με κάποιον άλλο χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις", τόνισε στην εφημερίδα.
Συναντήθηκαν στην Αθήνα και... "μου είπε ότι είμαι πολύ μικρή για να το κρατήσω. Μου είπε ότι ένιωθε πολύ άσχημα. Αν και έλεγε ότι ήθελε να με στηρίξει ήταν απότομος, απόμακρος και ανήσυχος. Τον διαβεβαίωσα ότι η έκτρωση θα γίνει και θα τον ειδοποιήσω για τα περαιτέρω. Έφυγε αποχαιρετώντας με ψυχρά και εγώ είχα ήδη καταλάβει ότι όλα είχαν αλλάξει".

Και συνέχισε: "Είχα να αντιμετωπίσω μια έκτρωση κι εκείνος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Κι όχι μόνο αυτό, δεν απαντούσε καν στις κλήσεις μου. Ηθελε να αποφύγει τα πάντα. Δεν ξέρω τι φοβόταν. Τις ευθύνες, ένα πιθανό σκάνδαλο που μπορεί να του έκανε κακό, δεν ξέρω".
Τελικά, η Μαρία πήγε μόνη της κι έκανε την έκτρωση. "Ούτε τον πήρα ποτέ τηλέφωνο να του πω ότι πράγματι έγινε η έκτρωση αλλά ούτε κι εκείνος ενδιαφέρθηκε να μάθει. Από την τελευταία συνάντησή μας και μετά δεν ξαναμιλήσαμε. Ηταν το τέλος, ο χωρισμός με τον πιο άσχημο τρόπο. Αυτή η σχέση ξεκίνησε ως μεγάλος έρωτας και μου άφησε μόνο απογοήτευση και τίποτα άλλο".
Και κατέληξε: "Αν ήταν άλλη η στάση του συντρόφου μου και μου έδινε θάρρος, θα κρατούσα το παιδί. Δεν είναι εύκολο αυτό που έκανα. Η έκτρωση δεν παύει να είναι πολύ δύσκολη απόφαση. Με το συγκεκριμένο άτομο όμως κατάλαβα ότι δεν είχα καν την επιλογή. Μου στοίχισε πολύ αυτή η ιστορία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και δεν ήθελα να τον χάσω, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν άξιζε.Και η όλη κατάσταση με πίκρανε. Ψυχολογικά ήμουν χάλια για μεγάλο διάστημα, αλλά στάθηκα στα πόδια μου και συνέχισα. Ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλά. Ξαναγύρισα στη δουλειά και όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να γίνω εξώφυλλο στο Playboy, να έχω κι άλλες προτάσεις και να αποκτήσω και πάλι την αισιοδοξία μου".
Δείτε τι είπε στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του STAR
ευτυχως για τον τυπο που επαιξε καλα τον ρολο
(στεναχωρημενος-ψυχρος)και γλυτωσε τα περεταιρω
 

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.160
Κριτικές
10
Like
6.176
Πόντοι
7.095
κορίτσι χτυπημένο από τη ... μοίρα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom