Νέα

Γιατί στην Ελλάδα ζουν τόσοι πολύ μαλακες?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ola2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσοι από τους γνωστούς σου θεωρείς ότι είναι μαλακές???

• Κανένας

Ψήφοι: 2 2,6%
  • Ένας

Ψήφοι: 1 1,3%
  • Δυο-τρεις

Ψήφοι: 19 24,7%
  • Όλοι εκτός από εμένα

Ψήφοι: 24 31,2%
  • Όλοι μαζί και εγώ

Ψήφοι: 31 40,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77
OP
OP
ola2012

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
Έχω να πω ότι αρκετοί  μου έχετε δώσει μερικά ενδεχόμενα που δεν τα είχα σκεφτεί. Μου κάνει εντύπωση που αρκετοί από εσάς πιστεύετε ότι σας λένε, πχ ότι δανειστήκαμε άρα χρωστάμε. ένα παράδειγμα ζεις σε μια πολυκατοικία και ο διαχωριστής παίρνει ένα δάνειο για να φτιάξει το διαμέρισμα του και ξαφνικά έρχεται και σου λέει η τράπεζα αφού τα πήρε ο διαχωριστή σας θα πρέπει να τα πληρώσετε όλοι και εσείς πληρώνετε.
Πιστέψτε με ήμασταν σκλάβοι δεν το επινόησε κανένας  και να σας πω ότι πληρώναμε τους ίδιους φόρους και τότε όπως και τώρα που δεν ήμαστε έχω να πω τόσα πολύ αλλά βαριέμαι να γράφω ρε γαμοτο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
κακό το παράδειγμά σου...

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έχω να πω ότι αρκετοί  μου έχετε δώσει μερικά ενδεχόμενα που δεν τα είχα σκεφτεί. Μου κάνει εντύπωση που αρκετοί από εσάς πιστεύετε ότι σας λένε, πχ ότι δανειστήκαμε άρα χρωστάμε. ένα παράδειγμα ζεις σε μια πολυκατοικία και ο διαχωριστής παίρνει ένα δάνειο για να φτιάξει το διαμέρισμα του και ξαφνικά έρχεται και σου λέει η τράπεζα αφού τα πήρε ο διαχωριστή σας θα πρέπει να τα πληρώσετε όλοι και εσείς πληρώνετε.
Πιστέψτε με ήμασταν σκλάβοι δεν το επινόησε κανένας  και να σας πω ότι πληρώναμε τους ίδιους φόρους και τότε όπως και τώρα που δεν ήμαστε έχω να πω τόσα πολύ αλλά βαριέμαι να γράφω ρε γαμοτο
Τωρα καταλαβα γιατι εβαλες αυτη την επικεφαλιδα στο thread.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ξέρεις κάτι… ο διαχειριστής πήρες το δάνειο μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης που τον εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο…. και στην περίπτωση μας με τις εκλογές εξουσιοδοτούμε την κάθε κυβέρνηση που εκλέγουμε να συνάπτει δάνεια για κάποιους σκοπούς ….

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
an eisai εμισθος καλα το πας,,
αν γραφεις αμισθι αυτα,ανηκεις σιγουρα  στους πολλους ... :P

Ναι αρχιδέμπορα της κακιάς ώρας. Πληρώνομαι από το σύστημα για να συμβάλω στον αφελληνισμό σου. Άντε, πάρε τ' αρχίδια μου και ξαναβγές στο κλαρί απ' όπου έπεσες. Δρυοκολάπτη, ε δρυοκολάπτη της συμφοράς που θα με ειρωνευτείς με τις μαλακίες σου.

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
Η καλή μαλακία, κοινώς γνωστή και ως αυτοϊκανοποίηση, είναι κάτι το καλό και το ωφέλιμο, ή ακόμη και φθηνό, πρόχειρο υποκατάστατο, μιας πράξης. Είναι τόσο καλή, πράγματι, που πολλοί λεν: "Αν πετύχει η μαλακία, τύφλα νά 'χει το γαμήσι"! Εγώ μερικές φορές το βιώνω αυτό και κάνω και άλλες να το βιώνουν έμπρακτα, με τα χεράκια μου, αυτό (αν και όχι του επαγγέλματος τις κορασίδες). Πράγμα που οδηγεί και στο ασφαλές συμπέρασμα, πως και η αλληλομαλακία είναι υγιές άθλημα, μόνο όμως όταν είναι στρέητ, και όχι σαν κάτι ξεφωνημένες αγγελίες του στυλ: "αλληλομαλακία αντρική με τσόντες εχέμυθα κι αρρενωπά, αράζουμε και την παίζουμε σε δικό μου χώρο, προτιμώ παντρεμένους λόγω εχεμύθειας, όχι gay".

Τώρα έχουμε και την κακή μαλακία, την καταστροφική. Αυτός που επιδίδεται σε αυτήν, στα αγγλικά, λέγεται fucktard. Αυτό είναι πορτμαντό της λέξης fuck, που έχει την έννοια του γαμάω, καταστρέφω, τα κάνω πουτάνα όλα (με την κακή έννοια πάντα) και tard, δηλαδή τη συντομογραφία του Retard, που σημαίνει καθυστερημένο, ζαβό, λειψό, ον. Τέτοιοι κακοί μαλάκες είναι σχετικά λίγοι στα μέρη μας, και συνήθως περιορίζονται σε γκρουπ θεματολογίας, όπως της πολιτικής, των πανεπιστημιακών παρατάξεων, τα μέλη των εταιριών πυραμίδων, και πάει λέγοντας.

Αν το πρόβλημα είναι αυτοί που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους και χέστηκαν για όλους τους άλλους, λάθος τίτλο φέρει το παρών νήμα. Αυτό λέγεται κτηνώδης ατομικισμός, και όχι μαλακία.

αλληλομαλακια οπως λεμε αλληλο...γραφια ?  :grin: ασφαλες συμπερασμα ? η αλληλομαλακια ?  :2funny:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Γιατί στην Ελλάδα ζουν τόσοι πολύ μαλακες τι συμβαίνει????
Το ερώτημα έχει να κάνει με τα όσα μας συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό τα πάντα καταρρέουν όλοι μας κοροϊδεύουν. Γιατί δεν ενωνόμαστε σαν μια γροθιά να κάνουμε κάτι? Αλλά μόνο κοιτάμε πώς θα την ξελασπώσουμε ατομικά? Μήπως για αυτό ήμασταν και 400 χρόνια στην σκλαβιά??? Θα ζήσουμε ξανά ελεύθερη?
Τελικά αυτό το ζώο που το λέμε μαλακας ζει μόνο στην Ελλάδα η υπάρχει και σε άλλα μέρη??
Φιλε το ποσοστο ηλιθιων σε καθε τοπο ειναι το ιδιο παντου υπαρχουν και θα υπαρχουν.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Prime_wanker_by+OKTANA.jpg

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

Κολοκύθια.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι νεοέλληνες χωρίζονται πάνω,κάτω σε δύο κατηγορίες.Η μια κατηγορία είναι οι ανατολικοί Έλληνες που είναι οι τυπικοί Ελληνάρες που είναι ανεγκέφαλοι,χαμηλού πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδουν,αναιδείς, σκοταδιστές κλπ. και μάλιστα συχνά αυτοί έχουν και πιο σκούρο δέρμα. Η άλλη κατηγορία είναι κάπως καλύτερη,η δυτική Ελλάδα,αφου υιοθετεί σχετικα πιο ευρωπαϊκές συνηθείες, νοοτροπίες και αντιλήψεις. Αυτός ο διαχωρισμός υπήρχε ήδη από τη στιγμή που γίναμε κράτος το 1830 όπου έβλεπες πχ. μέσα στα καφενεία άλλους να φοράνε φουστανέλες και να καπνίζουν ναργιλέδες και άλλους με Ευρωπαϊκά ρούχα να καπνίζουν τσιγάρα και πίπες. Σήμερα φουστανέλες και ναργιλέδες δεν υπάρχουν, ωστόσο ο διαχωρισμός υφίσταται με άλλον τρόπο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι νεοέλληνες χωρίζονται πάνω,κάτω σε δύο κατηγορίες.Η μια κατηγορία είναι οι ανατολικοί Έλληνες που είναι οι τυπικοί Ελληνάρες που είναι ανεγκέφαλοι,χαμηλού πολιτιστικού και πνευματικού επιπέδουν,αναιδείς, σκοταδιστές κλπ. και μάλιστα συχνά αυτοί έχουν και πιο σκούρο δέρμα. Η άλλη κατηγορία είναι κάπως καλύτερη,η δυτική Ελλάδα,αφου υιοθετεί σχετικα πιο ευρωπαϊκές συνηθείες, νοοτροπίες και αντιλήψεις. Αυτός ο διαχωρισμός υπήρχε ήδη από τη στιγμή που γίναμε κράτος το 1830 όπου έβλεπες πχ. μέσα στα καφενεία άλλους να φοράνε φουστανέλες και να καπνίζουν ναργιλέδες και άλλους με Ευρωπαϊκά ρούχα να καπνίζουν τσιγάρα και πίπες. Σήμερα φουστανέλες και ναργιλέδες δεν υπάρχουν, ωστόσο ο διαχωρισμός υφίσταται με άλλον τρόπο...

Δηλαδη τυπε οσοι ειναι απο θρακη, χιο, μυτιληνη, ροδο κλπ ειναι κολοβλαχοι, ενω απο κερκυρα,  ζακυνθο, πρεβεζα, πυργο, ειναι πιο κυριλε?  :think:  :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
Η απαντηση ειναι απλουστατη......Επειδη το σεξ κοστιζει

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Ο Κίσινγερ φέρεται να έχει δηλώσει ότι ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει.

Δεν ξέρω κατά πόσο η δήλωση αυτή είναι μούφα ή πραγματική αυτό που βλέπω όμως είναι ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες εργάζονται πυρετωδώς στην πραγματοποίηση των παραπάνω στόχων με απόλυτη επιτυχία.
Να μετατρέψουν τους Έλληνες δηλαδή σε μαλακισμένα άβουλα όντα που γράφουν σωστά μόνο σε greeklish, δεν ξέρουν τι γιορτάζουν  στις 28 Οκτωβρίου, ζούνε μέσω facebook και γαμάνε μέσα από ροζ τηλέφωνα και webcam....

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
ελληνες...αφου δεν η8ελες φραγκα γιατι επεμεινες...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ειναι γιατι δεν μεταναστευσα ακόμη!!! :grin:

Να δωσω το IBAN μου να με βοηθησετε να φυγω;  :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Ο Κίσινγερ φέρεται να έχει δηλώσει ότι ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει.

Δεν ξέρω κατά πόσο η δήλωση αυτή είναι μούφα ή πραγματική αυτό που βλέπω όμως είναι ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες εργάζονται πυρετωδώς στην πραγματοποίηση των παραπάνω στόχων με απόλυτη επιτυχία.
Να μετατρέψουν τους Έλληνες δηλαδή σε μαλακισμένα άβουλα όντα που γράφουν σωστά μόνο σε greeklish, δεν ξέρουν τι γιορτάζουν  στις 28 Οκτωβρίου, ζούνε μέσω facebook και γαμάνε μέσα από ροζ τηλέφωνα και webcam....

νομίζω πως όλο αυτό είναι ψεύτικο δημοσίευμα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.830
Πόντοι
37.127
Το ερώτημα έχει να κάνει με τα όσα μας συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό τα πάντα καταρρέουν όλοι μας κοροϊδεύουν. Γιατί δεν ενωνόμαστε σαν μια γροθιά να κάνουμε κάτι? Αλλά μόνο κοιτάμε πώς θα την ξελασπώσουμε ατομικά? Μήπως για αυτό ήμασταν και 400 χρόνια στην σκλαβιά??? Θα ζήσουμε [size=10pt]ξανά ελεύθερη? [/size]
Τελικά αυτό το ζώο που το λέμε μαλακας ζει μόνο στην Ελλάδα η υπάρχει και σε άλλα μέρη??

θες να ζήσεις ξανά ελεύθερη μωρή? τράβα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom