Νέα

Γιατί ζητάνε τόσο πολύ backdoor οι Έλληνες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί ζητάνε τόσο πολύ backdoor οι Ελληνες ?

• Είναι πιο στενός απο οτι το αιδοίο

Ψήφοι: 22 16,1%
  • Είναι πιο στεγνός απο ότι το αιδοίο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Λόγω της αίσθησης του πιο βίαιου- αίσθηση εξουσίας

Ψήφοι: 56 40,9%
  • Ελεύθερο σεξ χωρίς προφύλαξη

Ψήφοι: 6 4,4%
  • θεωρούν ότι "έπεσε" το κάστρο

Ψήφοι: 18 13,1%
  • Δε δημιουργεί "δέσιμο"

Ψήφοι: 1 0,7%
  • θεωρείται η γυναικα πιο απελευθερωμένη - σεξουαλική ?

Ψήφοι: 13 9,5%
  • Λόγο πορνό

Ψήφοι: 17 12,4%
  • Ψυχολογικοί λόγοι υποσυνείδητης ευχαρίστησης και το βγάζουν στις γυναίκες

Ψήφοι: 4 2,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    137

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Παίζει να είμαι από τις εξαιρέσεις που δε γουστάρουν κώλο. Το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Προσωπικά η αίσθηση του σφιχτού αιδοίου (σφιχτού, όχι παρθένου), δε συγκρίνεται με καμία άλλη.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
η τεταρτη επιλογη..λιγο με αηδιαζει...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Κώλος, το μουνί του μέλλοντος.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Δηλαδή η γυναίκα δίνει τον κωλο της απλώς για να χαρεί ο ανδρας της ? :think:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Παίζει να είμαι από τις εξαιρέσεις που δε γουστάρουν κώλο. Το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Προσωπικά η αίσθηση του σφιχτού αιδοίου (σφιχτού, όχι παρθένου), δε συγκρίνεται με καμία άλλη.
Μια από τα ίδια κι εγώ μύστη !

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Το πρωκτικό έγινε μόδα από τις τσόντες, όπως πολλά άλλα πράγματα στην σεξουαλική μας συμπεριφορά. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Είναι καυλα όταν την ξεκωλιαζεις και αυτή προσποιηται ότι δεν θέλει ...

Όταν της σκίζεις την κωλοτρυπα και χύνει,
ξέρεις ότι την έχεις ολοκληρωτικά ...
σου εχουνε πει οτι χυνουνε απο πισω τυπε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :confused: :confused: :confused:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 205200
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Δηλαδή δεν έχεις ακούσει από παλιούς, πως η βδομάδα που είχε περίοδο η Γυναίκα τους, ονομαζόταν η βδομάδα του κώλου;
Καλά αυτό δε το έβαλα καν γιατί αν δε δίνει η άλλη καθόλου δε θα δίνει ούτε τότε ή αν δίνει τότε θα δίνει για να τον ικανοποιήσει και μόνο .Εδω μιλάω για αυτούς που ζητάνε πιο πολύ απ' ότι συνήθως από πίσω κι όχι στη συγκεκριμένη μόνο που είναι για ανάγκη περίπτωση.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
ΚΩΛΟΣ - ΜΟΥΝΙ

ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ 1 :orchestra:
αυτο ειχα να πω συντροφοι

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Στο εξωτερικο γενικοτερα , οταν γαμανε κολο, λενε the Greek way.
Tο πρωκτικό εγινε της μόδας στην αρχαιότητα, στα γυμναστήρια, όπου οι άντρες πηδιόντουσαν μεταξύ τους.
Για αυτο και greek way

To σφιχτό μουνί ότι καλύτερο αλλά
1. Αντε βρες
2. Αν υγρανθεί πολύ είναι σαν να γαμάς βαζελίνη.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Οταν η γυναικα δινει απλοχερα στο κρεβατι τα παντα ολα. Τοτε υπαρχει η αισθηση ή η ψευδαισθηση οτι σου δινεται ολοκληρωτικα. Οταν ομως αρχιζουν οι περικοπες οπως: πχ. οχι απο εκει, μη εδω και αλλες τετοιες δικαιολογιες. Τοτε ο αλλος σκεφτεται αναποφευκτα. Μηπως η γκομενα δεν με γουσταρει πραγματικα και γι' αυτο δεν μ βγαζει γουστα; ?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Με αφορμή το θέμα που υπάρχει αν δίνουν κώλο οι Ελληνίδες πάντα είχα την απορία γιατί οι Έλληνες πλέον ζητάνε τόσο πολύ να κάνουν σεξ από πίσω ? Πολλοί παντρεμένοι θέλουν λένε γιατί δεν τον δίνει η γυναίκα τους.Άλλοι λένε ότι ενώ τους δίνει η γυναίκα-κοπέλα τους δεν ευχαριστιούνται όσο θα θέλαν ,επίσης κάποιοι θα θελαν περισσότερο .Άλλοι ερεθίζονται περισσότερο λόγω ανατομίας,πιο σφιχτό πιο στεγνό .Ενας λόγος που να πω την αληθεια τον διαβασα ειναι λεει ότι ενω θα θελαν να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο στον εαυτό τους ,δυσκολεύονται για να μη θεωρηθούν gay κλπ οπότε τους βγαίνει στις γυναίκες.Τελικά γιατί έχει αυξηθεί η επιθυμία τόσο ? Πιο παλιά το '50 ήταν πολύ περιορισμένη η επιθυμία αλλά και λογικό μου φαίνεται λόγο ταμπου και προλήψεων ,οπότε μήπως όλο αυτό πηγάζει απλά απο την ανάγκη για σεξουαλικές εξερευνήσεις ? Σκόρπιες σκέψεις που είχα καιρο και μου δόθηκε η ευκαιρία να ακούσω τις γνώμες σας !
No anal no party τυπε τοσο απλο

petros_sketo

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
10.254
Πόντοι
1.336
Πιστεύω όλα είναι θέμα μυαλού...εγώ προσωπικά σαν αίσθηση πιστεύω ότι το αιδείο είναι ανώτερο...το μυαλό μου όμως γουστάρει πάντα να γαμήσει το κωλαράκι της παρτενέρ μου.Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που το ''δίνει'' κάποια εκεί κολλάω.Πιστεύω πως είναι στη φύση του άντρα να θέλει να πάρει κάτι που δεν κατάφερε κάποιος άλλος...εννοείται με την συγκατάθεση της γυναίκας...εκεί είναι το καλύτερο,,,?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καλά αυτό δε το έβαλα καν γιατί αν δε δίνει η άλλη καθόλου δε θα δίνει ούτε τότε ή αν δίνει τότε θα δίνει για να τον ικανοποιήσει και μόνο .Εδω μιλάω για αυτούς που ζητάνε πιο πολύ απ' ότι συνήθως από πίσω κι όχι στη συγκεκριμένη μόνο που είναι για ανάγκη περίπτωση.
έγραψες για δεκαετία του 1950. Πραγματικά πιστεύεις πως αν οι τότε άντρες έλεγαν στη γυναίκα τους .....Γύρνα μωρή τον κώλο σου να στον γαμήσω... Αυτή θα του απαντούσε ..όχι, δεν θέλω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom