Ypogeio reuma
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 43
- Like
- 2.697
- Πόντοι
- 5.271
Όνειρο...Εμένα πάντως μου αρέσει και το απολαμβάνω!!!
Όνειρο...Εμένα πάντως μου αρέσει και το απολαμβάνω!!!
Δεν βλέπουμε κάτι μέσα στον κωλο σου να δούμε ότι σου αρέσει ....μόνο τον κωλο σου βλέπουμε ....για βάλε φωτογραφία να δούμε έκφραση εάν σου αρέσειΕμένα πάντως μου αρέσει και το απολαμβάνω!!!
Είναι πάντα χαμογελαστόςΔεν βλέπουμε κάτι μέσα στον κωλο σου να δούμε ότι σου αρέσει ....μόνο τον κωλο σου βλέπουμε ....για βάλε φωτογραφία να δούμε έκφραση εάν σου αρέσει
Μια γλυκια καλησπερα απο το κωλο της αριανας.Είναι πάντα χαμογελαστός
Οκ κοπελιά θα χαρούν πολύ καλά δω μέσα με αυτό που βλέπουν όπως και εγώ ??????Είναι πάντα χαμογελαστός
Οκ κοπελιά θα χαρούν πολύ καλά δω μέσα με αυτό που βλέπουν όπως και εγώ ??????
Και διαβάζω για σένα τώρα δεν σε ήξερα...έχω μπει στο νήμα και βλέπω για σένα ... μουναρα εισαιΕίναι πάντα χαμογελαστός
Ναι οκ πολλοι θα χαρουν αν δεχεται backdoor απλα δεν εχει και τόσο σημασια στο νημα γιατι δεν θα μαθουμε ποτε αν καυλωνει τόσο και δεν εχει σημασια επειδη τον δινει για συγκεκριμενο λογο.Το ερωτημα ειναι αυτοι που θα πανε μαζι της θα ευχαριστηθουν εξισου με το αν παιρναν το κολο της γυναικας τους ή μιας αλλης τυχαιας ή απλα φιλης ? Εννοειτε δε ρωταω για αυτους που απλα βαρανε backdoor κατα ρυπας και ειναι φανατικοι απλα.Οκ κοπελιά θα χαρούν πολύ καλά δω μέσα με αυτό που βλέπουν όπως και εγώ ??????
Είναι πάντα χαμογελαστός
Πόσο πάει η υπηρεσία για να γευτούμε αυτή την ομορφιά; ?Είναι πάντα χαμογελαστός
Άμα έγινα αφορμή να ανοίξω ορέξεις να ζητήσω ποσοστά ???Πόσο πάει η υπηρεσία για να γευτούμε αυτή την ομορφιά; ?
Πόσο πάει η υπηρεσία για να γευτούμε αυτή την ομορφιά; ?Πόσο πάει η υπηρεσία για να γευτούμε αυτή την ομορφιά; ?
Ναι ισχύει για άλλη διάσταση ,απλά διαφωνω ότι το θέλουν ολοιΕιναι απλα μια αλλη διασταση στο σεξ να γαμας τον κωλο της γυναικας. Ολοι το θελουν και δινουμε πολλα για να το εχουμε.
Έτσι και γράψεις εδώ μέσα ποιες το ζητάνε θα πέσει το siteΓιατι ειναι πουτανες και το ζητανε κι οι ιδιες
Μερικες ναι μερικές φουλ απαγορευτικόΓιατι ειναι πουτανες και το ζητανε κι οι ιδιες
Εσένα δεν σού λέει καμία όχι ?Γιατι ειναι πουτανες και το ζητανε κι οι ιδιες
εχει πολλα μποφορ ?Μερικες ναι μερικές φουλ απαγορευτικό
Ρίξε ερωτημα να δεις πόσοι θα γαμουσαν κωλο ακαποτο να δεις τι έχει να γίνει ?1 Είναι πιο στενός απο οτι το αιδοίο
2 Είναι πιο στεγνός απο ότι το αιδοίο
3 Λόγω της αίσθησης του πιο βίαιου- αίσθηση εξουσίας
4 Ελεύθερο σεξ χωρίς προφύλαξη
5 θεωρούν ότι "έπεσε" το κάστρο
6 Δε δημιουργεί "δέσιμο"
7 θεωρείται η γυναικα πιο απελευθερωμένη - σεξουαλική ?
8 Λόγο πορνό
9 Ψυχολογικοί λόγοι υποσυνείδητης ευχαρίστησης και το βγάζουν στις γυναίκες
καλή γκάμα επιλογών
ψηφίζω 3-5-6
1-2-7-8 όχι σημαντικά
4-9 μαλακίες
και εγω μαζι σου παιχτη, μια απο τα ιδια. μονο για ατελειωτο χουφτωμα γουσταρω και κανα ελαφρο φαπιδι.Παίζει να είμαι από τις εξαιρέσεις που δε γουστάρουν κώλο. Το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Προσωπικά η αίσθηση του σφιχτού αιδοίου (σφιχτού, όχι παρθένου), δε συγκρίνεται με καμία άλλη.