Νέα

Γιατί ζητάνε τόσο πολύ backdoor οι Έλληνες;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί ζητάνε τόσο πολύ backdoor οι Ελληνες ?

• Είναι πιο στενός απο οτι το αιδοίο

Ψήφοι: 24 16,4%
  • Είναι πιο στεγνός απο ότι το αιδοίο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Λόγω της αίσθησης του πιο βίαιου- αίσθηση εξουσίας

Ψήφοι: 59 40,4%
  • Ελεύθερο σεξ χωρίς προφύλαξη

Ψήφοι: 6 4,1%
  • θεωρούν ότι "έπεσε" το κάστρο

Ψήφοι: 19 13,0%
  • Δε δημιουργεί "δέσιμο"

Ψήφοι: 1 0,7%
  • θεωρείται η γυναικα πιο απελευθερωμένη - σεξουαλική ?

Ψήφοι: 15 10,3%
  • Λόγο πορνό

Ψήφοι: 18 12,3%
  • Ψυχολογικοί λόγοι υποσυνείδητης ευχαρίστησης και το βγάζουν στις γυναίκες

Ψήφοι: 4 2,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.492
Πόντοι
3.556
Πιστεύω όλα είναι θέμα μυαλού...εγώ προσωπικά σαν αίσθηση πιστεύω ότι το αιδείο είναι ανώτερο...το μυαλό μου όμως γουστάρει πάντα να γαμήσει το κωλαράκι της παρτενέρ μου.Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που το ''δίνει'' κάποια εκεί κολλάω.Πιστεύω πως είναι στη φύση του άντρα να θέλει να πάρει κάτι που δεν κατάφερε κάποιος άλλος...εννοείται με την συγκατάθεση της γυναίκας...εκεί είναι το καλύτερο,,,?
Ε αφου έναι μαζί σου δεν είναι με κάποιον άλλο :confused:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.150
Πόντοι
11.096
Όποιος Κόλο δεν γαμη τυφλός πάει στον Άδη. Τά σέβη μου κύριοι :hi:

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 205200
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Tο πρωκτικό εγινε της μόδας στην αρχαιότητα, στα γυμναστήρια, όπου οι άντρες πηδιόντουσαν μεταξύ τους.
Για αυτο και greek way

To σφιχτό μουνί ότι καλύτερο αλλά
1. Αντε βρες
2. Αν υγρανθεί πολύ είναι σαν να γαμάς βαζελίνη.
Αυτό να σου πω συμβαίνει σε πάρα πολλούς είχα γνωστό που κάθε τόσο το σκούπιζε για να ξαναμπει γιατί όταν μουσκευε του έπεφτε.Εμενα να σου πω με τρελαίνει όταν μουσκευει απλά κάνω παραπάνω ώρα να τελειώσω.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.636
Πόντοι
506
αν και η ερωτηση εχει θυλικη χροια, που ξερει αυτος που θετει το ερωτημα τι ζητανε οι ελληνες; αυτος; τι ειναι;

-Καλητερο και σκληροτερο πουτσομασαζ
-Οι τσοντες εχουν και σε αυτο το σημειο επιρροη
-Τα μουνια ειναι ξεχαρβαλομενα, ειδικα μετα απο εγκυμοσυνη..ραψιμο κτλπ
-Αλλα να μη κατηγορουμε μονο τις γυναικες, η χειρομαλαξη επιρεαζει κ την αισθηση αφης

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 205200
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
έγραψες για δεκαετία του 1950. Πραγματικά πιστεύεις πως αν οι τότε άντρες έλεγαν στη γυναίκα τους .....Γύρνα μωρή τον κώλο σου να στον γαμήσω... Αυτή θα του απαντούσε ..όχι, δεν θέλω;
Δε θα λέγαν όχι απλά δε ζηταγαν τόσο τότε οι άντρες.Εξ ου και οι πολλές οικογένειες πολυτέκνων?Γιατι παλιά νομίζεις ήξεραν οι γυναίκες τι είναι ο οργασμός στο σεξ?Άνοιγαν τα πόδια και περίμεναν να τελειώσει ο άντρας,άντε το πολύ πολύ να τελείωνα στα κρυφά μόνες τους.Όπως έλεγε και μια τσατσά έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις αυτών που έρχονται να γαμησουν άλλοι θέλουν να τους χτυπάνε άλλοι θέλουν να τους βάζουν πράγματα από πίσω .Έτσι έχει αλλάξει και η προτίμηση από πολλούς να μπαινουν πιο πολύ από πίσω και οι απαντήσεις πάρα τίθονται από τους αγωνιστές στο νήμα...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.820
Πόντοι
2.306
Πιστεύω όλα είναι θέμα μυαλού...εγώ προσωπικά σαν αίσθηση πιστεύω ότι το αιδείο είναι ανώτερο...το μυαλό μου όμως γουστάρει πάντα να γαμήσει το κωλαράκι της παρτενέρ μου.Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που το ''δίνει'' κάποια εκεί κολλάω.Πιστεύω πως είναι στη φύση του άντρα να θέλει να πάρει κάτι που δεν κατάφερε κάποιος άλλος...εννοείται με την συγκατάθεση της γυναίκας...εκεί είναι το καλύτερο,,,?
Ποσο μαλλον οταν εχει την ψευδαισθηση οτι ειναι ο πρωτος ( ή ακομα χειροτερα ο μονος).:confused:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 205200
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
αν και η ερωτηση εχει θυλικη χροια, που ξερει αυτος που θετει το ερωτημα τι ζητανε οι ελληνες; αυτος; τι ειναι;

-Καλητερο και σκληροτερο πουτσομασαζ
-Οι τσοντες εχουν και σε αυτο το σημειο επιρροη
-Τα μουνια ειναι ξεχαρβαλομενα, ειδικα μετα απο εγκυμοσυνη..ραψιμο κτλπ
-Αλλα να μη κατηγορουμε μονο τις γυναικες, η χειρομαλαξη επιρεαζει κ την αισθηση αφης
Ευχαριστώ για την απάντηση γιατί έβαλες κι άλλο ένα θεμα των ημερών την πολύ σε συχνότητα χειρομαλαξη λόγο πολλών συνιστωσών.Εγω μιας και ρωτάς είμαι άντρας για αρχή παντρεμένος και για να σου λύσω την απορία πώς έβαλα το ερώτημα είναι γιατί οπότε πήγαμε για τρίο με άλλον το 90% των αντρών ρωταγαν αν δέχεται η γυναίκα από πίσω.Εχουμε μιλήσει με μεγάλο δείγμα και έχουμε δει από κοντά άλλους τοσους(εννοείτε δε πήγε με όλο το στόλο).Θα μου πεις δε κάνατε dp ναι και βεβαίως απλά αυτοί που θέλαν κόλο θέλαν αυτό καθ' αυτό.Απο την άλλη δες και εδώ μέσα πόσο είναι το μεγάλο δείγμα που ψάχνουν να βρουν ιερόδουλες που να τον δίνουν και δες και σε site αγγελιών πόσοι ζητάνε.Ελπιζω να καλυψα μερικές σου απορίες.

Τελευταία τροποποίηση:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Δώσε! Δώσε!

Αν και μπορεί να σε σημαίνει κάτι άλλο
Here the bands plays with the meaning of ‘back door’, the first obvious meaning, that follows ‘check for me, girls’, that can be read as 70’s ‘twerk that ass for me, ho’, hints at the possibility of anal sex between the two. The second is a reference to the “Back door man” in blues imagery, who is someone having “relations” with someone he should not and so uses the back door so no one sees him entering or exiting. Willie Dixon, Howling Wolf, and The Doors have later used this term in equivalent meaning.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.956
Πόντοι
3.506
Πάντως από τις γκόμενες που είχα, αυτή που γούσταρε περισσότερο, που τρελλαίνονταν όταν τον έπαιρνε από πίσω, που μου ζητούσε όλο και πιο δυνατά και έχωνε πάντα όταν ξεκωλιάζονταν, όταν της είπα μια φορά που της άνοιγα το πάτο για να τη πειράξω: "ο κώλος κερδίζεται, δεν χαρίζεται" συμφώνησε αμέσως. Ενδόμυχα της φαίνονταν ίσως ότι αυτή έδινε το πασσαπόρτι, παρ'ολο που το γούσταρε όσο τίποτα. Μάλλον αισθάνονταν λιγότερο ξεκωλιάρα, να το πιστεύει.

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Μικρή σημείωση από τον υπερερωτικό Κώστα Ταχτσή:
Η υγειινή. Το 50 και το 60 οι κώλοι των Ελλήνων μυρίζανε χαβούζα. Η φροντίδα/υγειινή της ερωτογενούς ζώνης έχει αυξηθεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες. Εξού και κερδίζουν έκταση πρακτικές που παλαιότερα θα ήταν απαγορευτικές λόγω (μη) καθαριότητας.

whynot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2022
Like
4
Πόντοι
0
δυστιχως φιλε μου, εχω τη θλυβερη εντυπωση οτι για τους περισσοτερους (οχι για μενα) ενδομυχα εχει να κανει με την επιβολη του αντρα στην γυναικα. οτι κατα καποιο τροπο την εχει "κατακτησει" ολοκλυροτικα. οτι "θα πονας αλλα θα σου αρεσει", που πολυ ευκολα μεταφραζεται σε "θα υπομενεις οτι και να σου κανω, και παρ ολα αυτα θα εισαι δικη μου, θα μενεις μαζι μου, και θα λες και ευχαριστω"....... κατα τη γνωμη μου ειναι απο τα πιο αρρωστα σκεπτικα..... μου αρεσει κι εμενα ο κωλος, λογο ανατομιας που λεει και ο φιλος πιο πανω, αλλα μονο με οσες κοπελες τους αρεσει το ιδιο. και με κοριτσια που το κανουν επαγγελματικα και το εχουν μεσα στο προγραμα τους, προσπαθω να διευκρινησω 3-4 φορες (σε σημιο να με περναν για καθυστεριμενο) αν τους αρεσει η αν απλα το διαθετουν ως υπηρεσια... στη δευτερη περιπτωση, δε μπαινω καν...
Πολυ σωστός και μπράβο σου!

• Like
Αντιδράσεις: bigy87

ariana.magic

Call-Girl
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
19.285
Εμένα πάντως μου αρέσει και το απολαμβάνω!!!
signal-2022-02-25-02-53-57-422-1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom