yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.966
- Πόντοι
- 3.346
Πληρωνουμε γιατι ειναι πιο ευκολο να πηδηξεις..
Ενω τσαμπα, θελει κοπο και τροπο.
Ενω τσαμπα, θελει κοπο και τροπο.
Ο κωλοφεμινισμος έχει κάνει μεγάλη ζημιά.
Βέβαια τα πράγματα στο εξωτερικό είναι σαφώς καλύτερα!
Εδώ στο Ελλαδισταν έχουμε πιάσει πάτο εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τις σιχαμερες βρωμερές ελλεεινιδες vegan φεμινίστριες λεσβίες με ψυχολογικά προβλήματα και κόμπλεξ...!!!
Δεν υπάρχει σωτηρία...!!!
Ντροπή να θεωρείς πρόβλημα τη χειραφέτηση της γυναίκας.Το βασικό πρόβλημα ξεκινάει από την εποχή που οι γυναίκες βγήκαν, απελευθερώθηκαν και αργότερα ήρθε η τηλεόραση και το ίντερνετ.
Αυτό οδήγησε στο να αποκτήσουν οι γυναίκες παραστάσεις ανώτερων ανδρών. Δηλαδή είδαν ότι υπάρχουν και άλλοι άντρες. Πιο εμφανίσιμοι, πιο στυλάτοι, πιο δυναμικοί. Από τη στιγμή που η γυναίκα απέκτησε τέτοιες προσλαμβάνουσες ανδρών , ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον μέσο, απλό άνδρα της καθημερινότητάς της. Δεν τη γεμίζει πια, τον θεωρεί αναλώσιμο. Θα κάνει σχέση και μαζί του ( επειδή δεν υπάρχουν Σπαλιάρες για όλες, αναγκάζεται ), αλλά μόνο με ανταλλάγματα (λεφτά, αμάξι, dolce vita κλπ).
Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα.
Βέβαια θα πει κάποιος, "Και οι άντρες δεν βλέπουν συνέχεια μουνάρες με βυζάρες κλπ;".
Σωστή η ερώτηση. Ο άντρας είδε και αυτός πολλές μουνάρες , αλλά ο εγκέφαλός του δεν είναι όπως ο γυναικείος. Η γυναίκα λειτουργεί αλλιώς.
Ο άντρας θα δει τη μουνάρα, αλλά θα δαγκώσει τη λαμαρίνα και για την απλή καθημερινή κοπέλα.
Η γυναίκα όχι. Είδε άλλο στυλ αντρών, άλλο στάτους, άλλο τρόπο ζωής , ο απλός καθημερινός άντρας δεν τη "φτιάχνει" πια.
Γι'αυτό ξεθωριάζουν οι σχέσεις. Η γυναίκα όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεται το τέλμα και τη μιζέρια
Μάστορα εγώ απλά ανέλυσα το φαινόμενο που πολλοί άντρες δεν βρίακουν γυναίκα και καταφεύγουν ατα μπουρδέλα.Ντροπή να θεωρείς πρόβλημα τη χειραφέτηση της γυναίκας.
Συν το ότι στο ίντερνετ μπορείς να δεις πολλά πράγματα,είτε σωστά είτε λάθος.Υπάρχει άλλωστε και το Ellinikahoaxes.
Οι παλαιότερες εποχές ήταν χειρότερες για όλους.Φτώχεια,πείνα,καταπίεση ειδικά για τους ευάλωτους,τις γυναίκες,τους ΛΟΑΤΚΙ και τους ΑΜΕΑ.Και πάλι ντροπή !
Και ναι,δε γίνεται να ζητάς "μουνάρες" την ίδια στιγμή που εσύ πάσχεις σε όσα μπορείς να βελτιώσεις ενώ βαριέσαι..Δείχνει ανωριμότητα και ανευθυνότητα η στάση ζωής που έχεις !!!
Είναι υποκρισία να επικρίνεις τις γυναίκες που κοιτάνε όπως λες,δυναμικούς άνδρες και τέτοια,την ίδια στιγμή που εσύ καυλώνεις με τις δίμετρες,τις βυζαρούδες,τις κωλαρούδες κλπ.Κάνε και εσύ κάτι για τον εαυτό σου,βελτίωσέ τον.Έτσι δείχνεις μισογυνισμό,μιζέρια και κακομοιριά που είναι τέρμα ξενερωτική για το γυναικείο φύλο..
Υπάρχουν πολλά που μπορείς να δεις σε μια γυναίκα πέρα από το εάν έχει κώλο,στήθος κλπ..Ο χαρακτήρας της,η μόρφωσή της,η τρυφερότητα κλπ κλπ κλπ
Αλλιώς κάτσε να κλαίγεσαι εδώ μέσα λέγοντας πόσο "κακιές" είναι οι γυναίκες που απελευθερώθηκαν από τη χιλιετή καταπίεσή τους.
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα πάνω στο σώμα μιας γυναίκας,εάν εκείνη δε σε θέλει.
Ναι αλλά και εσύ έτσι όπως τα έγραψες,έδωσες την εντύπωση ενός incel..Σόρρυ αν σε προσέβαλα.Μάστορα εγώ απλά ανέλυσα το φαινόμενο που πολλοί άντρες δεν βρίακουν γυναίκα και καταφεύγουν ατα μπουρδέλα.
Δεν είπα αν είναι καλό ή κακό.
Αν διαβάσεις πιο παλιά μου ποστ , το μέρος της γυναίκας παίρνω και κράζω τους έλληνες για τη μιζέρια τους.
Και όπως καταλαβαίνω πάνω-κάτω συμφωνείς με αυτό που έγραψα.
Δεν μίλησα προσωπικά για μένα.
Μπορεί να είμαι 55+ χρονών με 4 παιδιά, πού ξέρεις; ?
ΥΓ . Παράκληση ,σταμάτα σε ΚΑΘΕ θέμα , μα σε ΚΑΘΕ θέμα, να αρχίζεις κηρύγματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ κλπ
Του κόμματος είμαι και εγώ, αλλά κουράζει
Οκ, no problemΝαι αλλά και εσύ έτσι όπως τα έγραψες,έδωσες την εντύπωση ενός incel..Σόρρυ αν σε προσέβαλα.
Κοίτα αν έχεις την άνεση, δεν γουστάρεις την βρώμικη φάση μπουρδέλου και φοβάσαι για κανένα πρόβλημα υγείας, τα δίνεις.Όσων αφορά τώρα τον αγοραίο έρωτα...
Πιστεύω 10 & 20 ευρώ σε οίκο ανοχής είναι καλά... ειδικά αν η άλλη είναι νέα, ωραία και κάνει δυνατό πρόγραμμα... είναι value for money η φάση!!!
ΥΓ: Τα αστρονομικά ποσά των
150 & 200 ευρώ την ώρα για call girl είναι μεγάλη κοροϊδία...!!!
Πώς τα δίνουν μερικοί τόσα λεφτά...δεν τα λυπούνται...???
Εγώ θα τα έδινα μόνο αν ήμουν 70 χρονών σε αναπηρικό καροτσάκι...!!!??
Όντως !ΥΓ: Τα αστρονομικά ποσά των
150 & 200 ευρώ την ώρα για call girl είναι μεγάλη κοροϊδία...!!!
Πώς τα δίνουν μερικοί τόσα λεφτά...δεν τα λυπούνται...???
εννοειται πως δεν ειναι κακο και εγω μπορει να θελω να πηδηξω και κανα πιπινακι αμα φτασω 50. κακο ειναι να ειναι μαλακας ο ανθρωπος ειτε γυναικα ειτε αντρας. και εγω στα 20 κατι μου πηγα με μιλφ και περασα μια χαρα και γαματη τυπισσα ητανε. αλλα απο κει και περα ενω συμφωνω σε αυτα που λες, δεν ξερω αμα εχεις υποψιν σου τι συμβαινει στις κατω των 30 φεμιναζι. τι λενε. αν εισαι ασπρος στρειτ αντρας εισαι για πυρποληση. μισανδρες και βρωμιαρες. ουτε να σου τον δουνε δεν θα θες να ξερεις..... εκει ο φεμινισμος κατεστρεψε καθε θηλυκοτητα . δεν λεμε να εχει αναγκη η γυναικα τον αντρα, ισα ισα εγω βρισκω πολυ σεξι τις δυναμικες γυναικες. αλλα οχι να μας μισουνε κιολας ρε φιλεοι αλλαγές γίνονται συνολικά. Όταν η γυναίκα δεν είχε λόγο στη ζωή της και 14 χρονών την παντρεύανε ,νομίζετε ότι οι άντρες ήταν πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή; Τη γυναίκα τους γαμούσαν και αν είχαν πρόσβαση πήγαιναν και σε κανένα μπουρδέλο μια στο τόσο.
Όταν άρχισαν οι χειραφετημένες τουρίστριες στην Ελλάδα (γυναίκες που ταξίδευαν χωρίς άντρες) οι Έλληνες έκαναν σαν λυσσασμένοι επειδή επιτέλους μπορούσαν να γαμήσουν χωρίς να πάνε στο μπουρδέλο και χωρίς να χρειαστεί να βάλουν στεφάνι. Φυσικά όσο η γυναίκα ενισχύει τη θέση της, τόσο λιγότερο θα έχει ανάγκη τον άντρα - προστάτη. Που και πάλι δεν το βρίσκω κακό. Αν μια χωρισμένη 40-50 ετών γουστάρει να πηγαίνει με τεκνά ,κακό είναι δηλαδή;
την παντρευε στα 14ρα της ο πατερας της γιατι το προσδοκιμο ζωης ηταν πολυ μικρο. και ειχε ο πατερας αποψη για τον ποιον θα παντρευτει και ασφαλως τα κριτιρια του ειχαν σχεση με την προστασια της κορης του και της οικογενειας της.οι αλλαγές γίνονται συνολικά. Όταν η γυναίκα δεν είχε λόγο στη ζωή της και 14 χρονών την παντρεύανε ,νομίζετε ότι οι άντρες ήταν πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή; Τη γυναίκα τους γαμούσαν και αν είχαν πρόσβαση πήγαιναν και σε κανένα μπουρδέλο μια στο τόσο.
τις παντρεύανε μικρές επειδή δεν ήθελαν να λυσσάξουν και να ψάχνουν για πούτσα φίλε. Μέχρι να μπορούν να πιάσουν παιδί ήταν στο σπίτι και τις εκπαίδευε η μάνα τους μετά, τις έστελνε να ανοίξουν δικό τους σπίτι και 40 χρονών ήταν γιαγιάδες. Και φυσικά ο γάμος γινόταν βάσει προίκας ,ονόματος του γαμπρού και αν ήταν φτωχός τουλάχιστον να ήταν δουλευταράς.την παντρευε στα 14ρα της ο πατερας της γιατι το προσδοκιμο ζωης ηταν πολυ μικρο. και ειχε ο πατερας αποψη για τον ποιον θα παντρευτει και ασφαλως τα κριτιρια του ειχαν σχεση με την προστασια της κορης του και της οικογενειας της.