Νέα

Γιατί είμαστε μαλάκες και πληρώνουμε για να γαμήσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
λαδωνουμε κατι φυλακες και μια μονη και περναμε ετσι

εχει ακρες η συγκεκριμενη

μια φορα δε θα το ξεχασω μου εστειλε καρτ ποσταλ απο στρατοπεδο εκπαιδευσης ανταρτων στο λιβανο

ειχε κατι ακρες με το ενοπλο τμημα ευρωπαικης οργανωσης ανταρτικου πολης
την πιστολα την ποσταρε στον αγιο παντως στο μπαμ μπαμ
το τοκαρεφ θυμασαι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
την ειρηνη δεν την παρεξηγω

την εστειλε ο μακαρονας και βγαζει μισος για τους αντρες

ειδικα τους μπουρδελιαρηδες

ειναι μεγαλο κριμα να σε χωρισει ιταλος

το πηρε κατακαρδα

αληθεια ειναι να εχεις το κελεπουτι ιταλο και να σε χωριζει

ουτε αυτος την αντεξε και σκεψου οι ιταλιδες ειναι χειροτερες απο τις δικες μας

καταθλιψη επαθε η κοπελα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:confused:
Που να ξενοπηδάει τώρα το μωρό μου.. ?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να φανταστω ειδατε μπρεχτ, ιονεσκο η κατι πιο πειραματικο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
1) ειμαι με την κοπελα μου?
αφοσιωνομαι ΜΟΝΟ σε αυτην και πουθενα αλλου. ουτε ζηλιες, ουτε κομπλεξ, ειμαι ξηγημενος και ειλικρινης απο την αρχη και τη γουσταρω με 1000. γι'αυτο ειναι η κοπελα μου αλλωστε. τα ιδια βεβαια απαιτω και απο αυτην. συζουμε αμα λαχει (το επιδιωκω αν ειναι εφικτο κιολας, γιατι αλλιως ειναι η σχεση με τον καθενα σπιτακι του και αλλιως οταν ζειτε μαζι 24/7), ειμαστε 1 με λιγα λογια και μαλακιες δεν παιζει απο καμια πλευρα. το εννοω απο καμια πλευρα, γιατι εχω τον τροπο μου. και μεχρι στιγμης λειτουργει πιστεψε με.
πουτανες εδω δεν παιζει.

2) ειμαι με γκομενα?
η φαση ειναι free και απο τις δυο πλευρες. ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει, οπως θελει και οποτε θελει. δεν εχω κομπλεξ ουτε κολληματα γι'αυτο επισης, γιατι απλα δεν ειναι η κοπελα μου.
γκομενα και κοπελα ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα για μενα. η 2η οχι και τοσο σοβαρο θεμα σαν την 1η.
πουτανες εδω παιζει ανετα.
την διαφορα μεταξυ "γκομενας" και "κοπελας" την εχεις εξηγησει στις "γκομενες" σου?

σε περιπτωση που δεν το ξερουν , που μαλλον κατι τετοιο συμβαινει τις περισσοτερες φορες, δεν ειναι υποκριτικο και ανηθικο και απατη και κοροϊδια?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
Ρε φιλε, δεν υπαρχει σαφης διαχωρισμος αναμεσα σε γκομενα και σχεση
Για ενα πουτσο ξεκινησαμε ολοι και καταληξαμε με καρδουλες και βαλεντινους
Εχουν σκαμπανεβασματα οι σχεσεις δεν ειναι κατι ορισμενο
παιχτη τα εγραψα αναλυτικοτατα.
εσυ, οπως και οι περισσοτεροι, προφανως δε συμφωνειτε και καλα κανετε και μπραβο σας.
οταν εισαι σε μια παρεα με πραγματικους φιλους η' σε ενα καλεσμα σε σπιτι η' και στους γονεις σου ακομα, πως αποκαλεις αυτην που σε συνοδευει?
γεια χαρα, απο εδω η γκομενα μου μαρια?
δε νομιζω, γιατι θα γελανε μεχρι και τα πομολα και εσυ θα γινεις ρομπα και ξεφτιλας, γνωμη μου παλι.
εξαιρεση αν εισαι 15χρονο και στο επαλ. εκει πασο.
αρα μανι μανι μπορεις να καταλαβεις πιστευω αυτην τη διαφορα που υπαρχει.
προσωπικα με γκομενα εχω βγει μονο σε clubs, parties, cinema, μπανια παραλιας και γενικως αναλογα events-δραστηριοτητες ας πουμε, που ειναι αοριστα ολα αυτα.
αλλα και σε ακυρες παρεες επισης, οταν δεν ειναι η κοπελα μου, θα την αποκαλεσω η φιλη μου. οχι η γκομενα μου.
με πιανεις η' οχι ακομα?

• Like
Αντιδράσεις: koskam

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
την διαφορα μεταξυ "γκομενας" και "κοπελας" την εχεις εξηγησει στις "γκομενες" σου?

σε περιπτωση που δεν το ξερουν , που μαλλον κατι τετοιο συμβαινει τις περισσοτερες φορες, δεν ειναι υποκριτικο και ανηθικο και απατη και κοροϊδια?
εννοειται οτι παντα εξηγουμαι απο την αρχη, γιατι ετσι ειμαι σαν ανθρωπος.
ουτε με λεξεις παιζω και κυριως, ποτε με συναισθηματα αυτης που θελω και επιλεγω να ειναι διπλα μου

• Like
Αντιδράσεις: koskam
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εννοειται οτι παντα εξηγουμαι απο την αρχη, γιατι ετσι ειμαι σαν ανθρωπος.
ουτε με λεξεις παιζω και κυριως, ποτε με συναισθηματα αυτης που θελω και επιλεγω να ειναι διπλα μου
και δεχτηκε γυναικα να εχει τον ρολο της "γκομενας"???
δεν μας τα λες καλα,
εγω στα 40 μου εχω νταραβεριστει με 44 και ολες ακομα και αυτες οι 2-3 που ελεγαν αρχικα ναι καλα εχουμε ελευθερη σχεση κλπ τελικα "κοπελες" ηθελαν να γινουν και οχι "γκομενες"
που τα βρισκεις τα κακα κοριτσια και εμεις ολο πετυχαινουμε τα καλα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και δεχτηκε γυναικα να εχει τον ρολο της "γκομενας"???
δεν μας τα λες καλα,
εγω στα 40 μου εχω νταραβεριστει με 44 και ολες ακομα και αυτες οι 2-3 που ελεγαν αρχικα ναι καλα εχουμε ελευθερη σχεση κλπ τελικα "κοπελες" ηθελαν να γινουν και οχι "γκομενες"
τα νεα κοριτσια ειναι διαφορετικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τα νεα κοριτσια ειναι διαφορετικα
ρε συ εχω παει και με 17 χρονια μικροτερη, το επαιζε κι αυτη απελευθερωμενη κλπ κλπ και σε λιγες βδομαδες ηρθε και στο σπτι μου και γνωρισε την μανα μου και συγγενεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε συ εχω παει και με 17 χρονια μικροτερη, το επαιζε κι αυτη απελευθερωμενη κλπ κλπ και σε λιγες βδομαδες ηρθε και στο σπτι μου και γνωρισε την μανα μου και συγγενεις.
θα ηταν μπαζο χοντρουλα τοτε αυτη

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ηθελε να σε τυλιξει μη χασει το κελεπουρι

τα πιτσιρικια παντως ειναι πιο φρι συναντιουνται γαμιουνται και παει ο καθενας στην παρεα του...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν ειναι αυτο που σκεφτεσαι λεμε ρε. αντικειμενικα ωραιο προσωπο κλπ. τωρα δεν θελω να ανεβασω φωτο. δεν το κανω για κανενα λογο. εχε εμπιστοσυνη εχω παει με αλλες που ηταν οντως χοντρες και μπαζα κλπ, θα το παραδεχομουν δεν ειμαι τετοιος

σαν την μπρουκ σιλντς ή την σαλμα χαγιεκ στα παχουλα τους οταν σταματησαν να παιζουν τις πρωταγωνιστριες, αλλα 18 οποτε πολυ λειο και σφικτο δερμα, μηδεν κυτταριτιδα

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
παιχτη τα εγραψα αναλυτικοτατα.
εσυ, οπως και οι περισσοτεροι, προφανως δε συμφωνειτε και καλα κανετε και μπραβο σας.
οταν εισαι σε μια παρεα με πραγματικους φιλους η' σε ενα καλεσμα σε σπιτι η' και στους γονεις σου ακομα, πως αποκαλεις αυτην που σε συνοδευει?
γεια χαρα, απο εδω η γκομενα μου μαρια?
δε νομιζω, γιατι θα γελανε μεχρι και τα πομολα και εσυ θα γινεις ρομπα και ξεφτιλας, γνωμη μου παλι.
εξαιρεση αν εισαι 15χρονο και στο επαλ. εκει πασο.
αρα μανι μανι μπορεις να καταλαβεις πιστευω αυτην τη διαφορα που υπαρχει.
προσωπικα με γκομενα εχω βγει μονο σε clubs, parties, cinema, μπανια παραλιας και γενικως αναλογα events-δραστηριοτητες ας πουμε, που ειναι αοριστα ολα αυτα.
αλλα και σε ακυρες παρεες επισης, οταν δεν ειναι η κοπελα μου, θα την αποκαλεσω η φιλη μου. οχι η γκομενα μου.
με πιανεις η' οχι ακομα?
Με το ονομα της την συστηνω.. Ρωταει κανεις αν παω σοβαρα η απλα την γαμαω??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom