και δεχτηκε γυναικα να εχει τον ρολο της "γκομενας"???
δεν μας τα λες καλα,
εγω στα 40 μου εχω νταραβεριστει με 44 και ολες ακομα και αυτες οι 2-3 που ελεγαν αρχικα ναι καλα εχουμε ελευθερη σχεση κλπ τελικα "κοπελες" ηθελαν να γινουν και οχι "γκομενες"
που τα βρισκεις τα κακα κοριτσια και εμεις ολο πετυχαινουμε τα καλα?
ποιος σου ειπε οτι οι γκομενες θεωρουνται κακα κοριτσια?
και αυτες ψαχνουν το κατι διαφορετικο, το κατι πιο free οπως και εμεις.
δεν ειναι κακο. ισοι ειμαστε και εχουμε τις ιδιες καυλες. η εποχη μας κινειται σε τελειως διαφορετικους και γρηγορους ρυθμους σε συγκριση με πιο παλια. και θα γινεται και πιο σκατα ολο αυτο, γιατι απλα ετσι σε παει η φαση. αρα πραγματικος χρονος για σοβαρη σχεση, δεν υπαρχει επι της ουσιας.
οπως ξαναειπα, εχω κανει ολων των ειδων σχεσεις.
ναι οι γκομενες που ειχα με δεχτηκαν ακριβως οπως τους τα ειπα και οπως ειμαι απο την αρχη. θελει τροπο απλα και να εισαι ξηγας. οχι αρλουμπας και θεαθηναι. το καταλαβαινουν αυτο. καποιες εννοειται δε γουσταρουν μην τρελαθουμε, αλλα ετσι ειναι ολα στη ζωη. δε μπορεις να τα εχεις ολα.
και να σου πω και το αποκορυφωμα για να σε στειλω.
η τωρινη γκομενα που εχω εδω και μισο χρονο περιπου, ξερει οτι παω-πηγαινα σε πουτανες, της το εχω πει απο την αρχη και δεν εχει προβλημα.
ξερεις τι μου απαντησε και με εστειλε?
να πηγαινεις φτανει να μενει κατι και για μενα. βαλε τη σκεψη σου να δουλευει λοιπον.
για να κλεισω, ισως πρεπει να αλλαξεις τον τροπο σου λεω εγω και θα βρεις το δρομο σου.