Νέα

Γιατί είμαστε μαλάκες και πληρώνουμε για να γαμήσουμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 201520
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν ειναι αυτο που σκεφτεσαι λεμε ρε. αντικειμενικα ωραιο προσωπο κλπ. τωρα δεν θελω να ανεβασω φωτο. δεν το κανω για κανενα λογο. εχε εμπιστοσυνη εχω παει με αλλες που ηταν οντως χοντρες και μπαζα κλπ, θα το παραδεχομουν δεν ειμαι τετοιος
φωτο μην ανεβασεις

εκτος αν θες μονο κωλο χωρις προσωπο

δεν ειναι κακο

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
εννοειται οτι παντα εξηγουμαι απο την αρχη, γιατι ετσι ειμαι σαν ανθρωπος.
ουτε με λεξεις παιζω και κυριως, ποτε με συναισθηματα αυτης που θελω και επιλεγω να ειναι διπλα μου
Και πως ξερεις απο την αρχη τι ειδους σχεση θα προκυψει?
Εκτος αν ειναι τριμπαζο και την εχεις μονο για τα χοντρα, τοτε πασο
Αλλα για μια γκομενα που πραγματικα σου αρεσει δεν εισαι σιγουρος πως θα εξελιχθει

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.529
Πόντοι
456
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Μη ρίχνεις πάνω μου τις επιλογές άλλων.

Καλώς, και ευχαριστώ, αλλά όπως εξήγησα, οι συνήθειες δε σταμάτησαν ποτέ, από την προηγούμενη σχέση. Πιστεύω λοιπόν πως το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο. Ωστόσο το ζήτημα είναι άλλο: αυτό που ζητάω είναι να εξηγήσετε την ζήλια, με δεδομένα τα παραπάνω. Είδα κάποιους να γράφουν πως δε θα ζήλευαν αν η γυναίκα/κοπέλα τους ξενοπηδιόταν, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και αυτοί. Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα. Εγώ αυτό το βρίσκω τρομερό ψέμα και προσπαθώ να το κατανοήσω.
Η ζήλια δεν εξηγείται winetc. Όπως δεν εξηγείται κανένα συναίσθημα με βάση τη λογική. Για να μη σου λέω βαρύγδουπα και σε κουράζω σκέψου τη σχέση ενός φυσιολογικού ανθρώπου με τον σκύλο του.
Παρότι είναι μια πολύ υγιής σχέση αποκλειστικότητας και αμοιβαίας αφοσίωσης αν ο σκύλος δει ότι ασχολείσαι με ένα άλλο σκυλί θα ζηλέψει και είναι μία από τις ελάχιστες στιγμές που μπορεί να βγάλει άγρια ένστικτα εναντίον του αφεντικού του ή εναντίον του άλλου σκυλιού.
Αν μπορέσεις να εξηγήσεις γιατί ζηλεύει ένας σκύλος ενώ ξέρει ότι είναι ο ένας και μοναδικός θα καταφέρεις να ερμηνεύσεις και την ανθρώπινη ζήλια.

Και για να γυρίσω στο εναρκτήριο ερώτημα αν κάποιος πιστεύει ότι στον έρωτα επιτρέπονται τα πάντα αρκεί να το θέλουν και οι τρεις (3) αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να απολογηθεί στην οποιαδήποτε winetc και στην κάθε melinadiva για τις επιλογές του.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Που να ξενοπηδάει τώρα το μωρό μου.. ?
Χεστον τον παπαρα, ετσι πανε αυτα η πλειοψηφια των σχεσεων δεν ευδοκιμει.
Βγες με εμενα που ειμαι τεκνο. :P
Μην σε αγχωνει το οτι ειμαι γραμμενος στο bourdela , γαμαω πουτανες μονο οταν ειμαι ελευθερος. :P

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.963
Πόντοι
27.261
και δεχτηκε γυναικα να εχει τον ρολο της "γκομενας"???
δεν μας τα λες καλα,
εγω στα 40 μου εχω νταραβεριστει με 44 και ολες ακομα και αυτες οι 2-3 που ελεγαν αρχικα ναι καλα εχουμε ελευθερη σχεση κλπ τελικα "κοπελες" ηθελαν να γινουν και οχι "γκομενες"
που τα βρισκεις τα κακα κοριτσια και εμεις ολο πετυχαινουμε τα καλα?
ποιος σου ειπε οτι οι γκομενες θεωρουνται κακα κοριτσια?
και αυτες ψαχνουν το κατι διαφορετικο, το κατι πιο free οπως και εμεις.
δεν ειναι κακο. ισοι ειμαστε και εχουμε τις ιδιες καυλες. η εποχη μας κινειται σε τελειως διαφορετικους και γρηγορους ρυθμους σε συγκριση με πιο παλια. και θα γινεται και πιο σκατα ολο αυτο, γιατι απλα ετσι σε παει η φαση. αρα πραγματικος χρονος για σοβαρη σχεση, δεν υπαρχει επι της ουσιας.
οπως ξαναειπα, εχω κανει ολων των ειδων σχεσεις.
ναι οι γκομενες που ειχα με δεχτηκαν ακριβως οπως τους τα ειπα και οπως ειμαι απο την αρχη. θελει τροπο απλα και να εισαι ξηγας. οχι αρλουμπας και θεαθηναι. το καταλαβαινουν αυτο. καποιες εννοειται δε γουσταρουν μην τρελαθουμε, αλλα ετσι ειναι ολα στη ζωη. δε μπορεις να τα εχεις ολα.
και να σου πω και το αποκορυφωμα για να σε στειλω.
η τωρινη γκομενα που εχω εδω και μισο χρονο περιπου, ξερει οτι παω-πηγαινα σε πουτανες, της το εχω πει απο την αρχη και δεν εχει προβλημα.
ξερεις τι μου απαντησε και με εστειλε?
να πηγαινεις φτανει να μενει κατι και για μενα. βαλε τη σκεψη σου να δουλευει λοιπον.
για να κλεισω, ισως πρεπει να αλλαξεις τον τροπο σου λεω εγω και θα βρεις το δρομο σου.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Χεστον τον παπαρα, ετσι πανε αυτα η πλειοψηφια των σχεσεων δεν ευδοκιμει.
Βγες με εμενα που ειμαι τεκνο. :P
Μην σε αγχωνει το οτι ειμαι γραμμενος στο bourdela , γαμαω πουτανες μονο οταν ειμαι ελευθερος. :P
Από τν αρχή π τν κραζατε τώρα σας παίζει. Σε λίγο θα τν ρίξετε μάγκες. Όποιος τα καταφέρει ένα thread αφιερωμένο για το πόσο μάγκας είναι. Φάτε τν μακαρόνια..

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Από τν αρχή π τν κραζατε τώρα σας παίζει. Σε λίγο θα τν ρίξετε μάγκες. Όποιος τα καταφέρει ένα thread αφιερωμένο για το πόσο μάγκας είναι. Φάτε τν μακαρόνια..
Εγω δεν την εχω κραξει. Με μπερδευεις με αλλους.
Ναι καντου και αγαλμα στο συνταγμα. :P

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.963
Πόντοι
27.261
Και πως ξερεις απο την αρχη τι ειδους σχεση θα προκυψει?
Εκτος αν ειναι τριμπαζο και την εχεις μονο για τα χοντρα, τοτε πασο
Αλλα για μια γκομενα που πραγματικα σου αρεσει δεν εισαι σιγουρος πως θα εξελιχθει
προσωπικα δεν την πεφτω σε οτιδηποτε φυσεως μπαζα, οχι απλα τριμπαζα που λες. γενικως μπαζωμα δεν εχω ριξει ποτε και ουτε προκειται. αυτο ελειπε αλλωστε, μην τρελαθουμε κιολας. αυτη η γνωστη παροιμιουλα... αν δε μπαζωσεις κτλπ, τη θεωρω παντελως ηλιθια.
τα γουστα μου τα εχω πει πααααρα πολλες φορες εδω μεσα και ειναι και σαν υπογραφη μου... καπως.
το πως θα εξελιχθει η καθε φαση εννοειται τη βλεπεις απο την πρωτη φορα-την πρωτη βδομαδα αν υπαρξει συνεχεια.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
H αλλη η χοντρη που εγραφε απο Αγγλια και ελεγε οτι ηταν ο χυσοκουβας ολων των μεταναστων απο Αφρικη και Ασια που εξαφανιστηκε?

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.142
Πόντοι
371
Πληρώνεις μια ιερόδουλη για ενα χρονικό διάστημα για να κανεις σεξ και υπαρχει αμφιδρομη εκμεταλευση....Δεν μπορείς να εχεις οποια θες στη ζωή για το συγκεκριμένο χρόνο και πράξη και απο την άλλη τη τιμή δεν την καθορίζεις εσύ......Αρα εκείνη σε δέχεται για τα λεφτά σου...........
Μια σχέση εκτος οικων ανοχής θα είχει και σεξ αλλα θα είχει και άλλες απαιτήσεις που ουτε οι γυναίκες αλλα ουτε οι αντρες εχουν την ορεξη να ασχοληθούν......για να καταλήξω επάγγελμα είναι καποιες τοι κανουν αναγκαστικά καποιες εχουν θησαυρίσει .........Δύσκολο επάγγελμα αλλά ετσι είναι τρελα λεφτά και αφορολογητα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.339
Πόντοι
2.356
πληρωνεις και εχεις αμεσα την υπηρεσια (σεξ) οπως θες (ξερεις τι σου επιτρεπεται η οχι απο την εργαζομενη) χωρις να πληρωνεις ασκοπα την καθε "κυρια" που θελει πρωτα δευτερα τριτα ραντεβου, πρωτα δευτερα τριτα ψυχολογικα, μα μου σου του εγω ειμαι "κυρια" δε τα κανω αυτα,
αδειαζεις μπαλες που ΠΟΤΕ δε σου πρηζει η εργαζομενη και φευγεις γεματος και κυριος χωρις πουτσοζαλουρες....

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
πληρωνεις και εχεις αμεσα την υπηρεσια (σεξ) οπως θες (ξερεις τι σου επιτρεπεται η οχι απο την εργαζομενη) χωρις να πληρωνεις ασκοπα την καθε "κυρια" που θελει πρωτα δευτερα τριτα ραντεβου, πρωτα δευτερα τριτα ψυχολογικα, μα μου σου του εγω ειμαι "κυρια" δε τα κανω αυτα,
αδειαζεις μπαλες που ΠΟΤΕ δε σου πρηζει η εργαζομενη και φευγεις γεματος και κυριος χωρις πουτσοζαλουρες....
Στν καλή τν μαλάκια τύφλα να χει το γαμήσι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom