Νέα

Γιατί αποφάσισα να γαμήσω βίζιτα στα 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Antikomformistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 417
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Maikos94

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2021
Like
1.250
Πόντοι
201
Σκεφτηκα να μοιραστω την εμπειρια μου μηπως καταφερω και διαφωτισω καποιους που περνούν την ιδια
φαση με μενα.

Καταρχας ειμαι 23, στρατιωτικος και γαμησα πρωτη φορα περυσι μια
ουκρανεζα απο γνωστο γραφειο στη Θεσσαλονικη. Πιο πριν δεν ειχα καποια
εμπειρια περα απο κατι εφηβικα φιλακια-χαδακια στο λυκειο. Να προσθεσω πως δεν ειμαι ουτε χοντρος,
ουτε σπυριαρης, ουτε εχω μικρο πουτσο, σε περιπτωση που νομιζετε πως εχω κομπλεξ με την εμφανιση.

Βρισκομαστε στην εποχη των σοσιαλ μιντια, ο τροπος που φλερταρουν οι καριολες
στην ηλικια μου ειναι μεσω ινστα,φβ κτλ. Οταν την πεφτεις σε καποια δεν ανταλλαζεις
πλεον τηλεφωνα, δινεις το ινστα σου και σε κανει φολοου ή την κανεις εσυ. Το θεμα
ειναι οτι εγω δεν τα παω καλα μ αυτα τα πραγματα, δεν γουσταρω να ανεβαζω προσωπικες
στιγμες μου ή να λεω τι τρωω και που βρισκομαι γιατι πολυ απλα δεν αναζητω επιβεβαιωση,
προσοχη.

Σημερα καποιος ακομα και με μετρια εμφανιση ειναι
πολυ ευκολο να γαμαει γκομενες και να περηφανευεται
για αυτο, αρκει να υπηρετει το εγω τους,
να τις παταει καρδουλες οταν ανεβαζουν ξωβυζα και ξεκωλα,
να απανταει ΑΜΕΣΩΣ σε μηνυματα που στελνουν, να δινει αναφορα που παει και με ποιους.
Με λιγα λογια πρεπει να εισαι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ, αν κανεις ολα τα παραπανω θα σ επιβραβευσουν,
θα σ αφησουν να γαμησεις.

Εχω σκεφτει να παω με τα νερα τους μεχρι να παρω αυτο που θελω (να γαμησω) και
μετα να τις κλασω αλλα καπως ετσι βγαινουν στα καναλια και λενε "με βιασαν"
και μιτου και αλλες νεοφιλελε παπαριες. Οι καριολες εχουν βγαλει αρχιδια πλεον,
δεν μας φοβουνται οπως παλια και δε δισταζουν να σε διασυρουν αν δεν εισαι καλος
χορηγος, αν δεν εισαι πιστο σκυλακι.

Να εχετε αξιοπρεπεια, να εχετε ενδιαφεροντα, να ειστε ο εαυτος σας και να μη τρεχετε πισω απο καριολες και
καποια στιγμη θα βρεθει η σωστη γυναικα, αυτη που θα σεβεται τον αντρα. Μεχρι τοτε μια καλη λυση ειναι οι βιζιτες, αν φυσικα εχετε την
οικονομικη ανεση. Εγω πηγα γαμησα, την εχυσα στα μουτρα και γυρισα σπιτι μου. Ουτε να μου πρηζει τον πουτσο,
ουτε τιποτα.
Κάποιος δεν έχει γαμησει ακόμα 23 χρόνων

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Δε συμφωνώ μαζί σου λίγες είναι αυτές που θα κεράσεις μια φορά μόνο ένα 10 ευρώ ή ένα ευρώ και θα προχωρήσεις μαζί τους,οι περισσότεροι έξω 20 έως 25 είναι χωρίς γυναίκα,αντίθετα οι 30αρηδες έχουν πιο πολύ γυναίκα,αυτό να σου δείχνει ότι πάνε για σχέση και ξεπετα με τους 30 αρηδες γιατί αυτοί έχουν ένα εισόδημα και κερνανε,δυστυχώς άλλαξαν οι εποχές όσο και να μη θες να το παραδεχτείς,δε υπάρχουν πλέον συναισθήματα και μου αρέσει αυτός σαν άντρας στη Ελλάδα εύκολα αλλά αντίθετα οι Ελληνίδες λένε μου αρέσει η δουλειά σου,το εισόδημα σου.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Όλα είναι σχετικά!

Παίζουν πολλά ρόλο! :woldman:
Δε ισχύει αδερφέ τουλάχιστον όχι στη Ελλάδα εξωτερικό που έχει πιο μη ψωνισμενες πιο εναλλακτικές μπορεί να επηρεαστούν από το συναίσθημα πχ μου αρέσει αυτός θα πάω μαζί του είτε για σχέση είτε για ξεπετα γιατί μαρεσει η συμπεριφορά του και η εμφάνηση του,Ελληνίδα τουλάχιστον οι περισσότερες δε θα πάνε μαζί σου είτε για σχέση είτε για ξεπετα άμα δε δουλευεις και δε έχεις εισόδημα να κερνάς στα ραντεβού,και ας έχεις καλό χαρακτήρα και εμφάνηση,αν πέσεις σε Ελληνίδα σωστή που συμπεριφέρεται όπως οι ξένες τι να πω είσαι τυχερός απλά,ο φίλος σου δλδ είναι τυχερός δε υπάρχουν καθολου εύκολα Ελληνίδες που με 1 ευρώ κέρασμα έχεις κάνει κάτι.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Θα κεράσεις καφέ στην καφετέρια....10€

Μετά για φαγητό σε κάνα σουβλατζίδικο....10€

Και τέλος ποτάκι σε κάνα μπαράκι....10€

Σύνολο: 30€

Και γ@μ@ς όλο το ΣΚ

:jade::takethis:

#Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΙΖΙΤΑ ΓΙΑ ΣΚ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ....????
ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ!

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ....!!!!

ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ....
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

:woldman:
Τότε γιατί πας ρε φίλε αφού ειναι κοροϊδία?βλέπω κοντά στις 30 κριτικές κάποιος που θεωρεί ότι είναι κοροϊδία δε πάει ξέρεις,απλά τρολαρεις λέγοντας πως στις γυναίκες έξω σου βγαίνει πιο οικονομικά,δε ισχιει είναι μύθος,θέλει αρκετά κεράσματα σε μαγαζιά η πλειοψηφία των γυναικών έξω εκτός και αν πέσεις σε μερικές σωστές σπάνιες για Ελλάδα,οι ιερόδουλες είναι πιο οικονομικές και για σένα και αυτό αποδεικνύεις από τις πολλές κριτικές σου και καλά κάνεις γιατί οντως οι ιερόδουλες είναι πιο οικονομικές,οι έξω θέλουν αρκετές φορές να τις κεράσεις για να προχωρήσετε τουλάχιστον η πλειοψηφία των Ελληνίδων αν όχι όλες.

Τελευταία τροποποίηση:

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
Αυτά τα οι γκόμενες γαμιουνται μόνο μέσω σοσιαλ είναι παπαριές....έχω φίλο ο οποίος είναι 1.75 λεπτός αλλά φουλ γυμασμενος μόνο μυς συμπαθητική μούρη αλλά τις ρίχνει όλες με το λέγειν του...οποια βάλει στο μάτι ο μπαγασας την πηδάει την ίδια μέρα...και έχει μόνο ένα viber

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Αρχικά, να πω ότι δεν είσαι για τον ψυχολόγο. Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς που σε κοροϊδεύουν εδώ πετάνε μια γενικούρα "λύσεις υπάρχουν", αλλά συγκεκριμένες προτάσεις δε δίνουν. Δεύτερον, δεν πιστεύω //πράγματι// ότι και παλιά οι γυναίκες στην Ελλάδα ήταν όλες cool και low profile. Όμως, λόγω σύνθετου ζητήματος (οικονομική κρίση, social media, τηλεόραση, έλλειψη παιδείας) τώρα πια οι γκόμενες κοιτάζουν πιο πολύ να βολευτούν. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αν και αργά ή γρήγορα και οι "καλές" (οι θεωρητικά καλές) υποκύπτουν στις προσταγές της «προόδου και της ανάπτυξης». Εγώ προσωπικά δεν έχω αλλάξει από τα 18 μου (δλδ. προσωπικότητα), παρόλα αυτά δε βρέθηκε π.χ. και καμία συνομήλικη να θέλει να πάει κινηματογράφο Σάββατο βράδυ από τα απαίσια τραπάδικα/σκυλάδικα της υποκουλτούρας και της παρακμής. Οπότε, δυστυχώς, έχω αρχίσει να σκέφτομαι και εγώ να πάω με πολυτελείας. Και εγώ θα ήθελα ιδανικά μια ευγενική σύντροφο με παιδεία/ενσυναίσθηση, που να με στηρίζει στα δύσκολα //επειδή είδα κάποιος άλλος το έγραψε//, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Στο τέλος της ημέρας, κάνε ό,τι σκέφτεσαι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος (πια). Σημείωση: ΛΕΞ και Μποφίλιου (σα διασκέδαση) είναι στην ουσία τραπ και σκυλάδικο απλά με πιο "budget" μορφή.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ....!!!!

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ....ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....!!!!

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ....ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ....ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ!!!!!!!!!

Οκ αλλά μη μας τρολαρεις αφού έχεις τόσες κριτικές σημαίνει κάτι,πως ξέρεις καταβαθος ότι στη ιερόδουλη θα πληρώσει ένα 20 ευρώ και θα κάνεις σεξ,ενώ στις έξω θέλει κεράσματα πολλά σε μαγαζιά μπορεί και 100 ευρώ μέχρι να προχωρήσεις,όχι όλες αλλά στη πλειοψηφία των Ελληνίδων ναι.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Θα κεράσεις καφέ στην καφετέρια....10€

Μετά για φαγητό σε κάνα σουβλατζίδικο....10€

Και τέλος ποτάκι σε κάνα μπαράκι....10€

Σύνολο: 30€

Και γ@μ@ς όλο το ΣΚ

:jade::takethis:

#Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΙΖΙΤΑ ΓΙΑ ΣΚ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ....????
ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ!

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ....!!!!

ΟΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ....
ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!

Ναι αλλά κάθε φορά έχεις διαφορετική!!!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.506
Πόντοι
11.956
Να πούμε και το άλλο....????

Ότι........

Η πλειοψηφία των ατόμων που πληρώνουν για να γ@μησουν ιερόδουλες.... πρόκειται για προβληματικά άτομα.:crazy:
Δεν μπορούν να βρουν γκόμενα!
Αυτή είναι η πραγματικότητα!

:confused::confused::confused:

Έχουμε και γκομενα και γυναίκα και θέλουμε και κορασίδες ... δηλαδή όσοι πάμε με κορασίδες μόνο αυτές γαμαμε.... θέλουν ποικιλία

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Οκ αλλά μη μας τρολαρεις αφού έχεις τόσες κριτικές σημαίνει κάτι,πως ξέρεις καταβαθος ότι στη ιερόδουλη θα πληρώσει ένα 20 ευρώ και θα κάνεις σεξ,ενώ στις έξω θέλει κεράσματα πολλά σε μαγαζιά μπορεί και 100 ευρώ μέχρι να προχωρήσεις,όχι όλες αλλά στη πλειοψηφία των Ελληνίδων ναι.
Άρα βάζεις τον εαυτό σου μέσα γιατί με 30 κριτικές δείχνεις πόσο πολύ δε μπορείς να βρεις γκόμενα έξω καθολου,και κάτι τελευταίο προβληματικά δε είναι τα άτομα που δε μπορούν να βρουν γκόμενα αλλά προβληματικές είναι οι ελληνιδες που έχουν καταντήσει να έχουν 500 στανταρ και να ρίχνουν στη πλειοψηφία Χ γιατί δε τους κάνει,και επίσης απορησες ποτέ γιατί οι άντρες δε έχουν αυτοπεποίθηση να βρουν? Γιατί όταν η άλλη θέλει τύπους σα αυτούς στο ινστα με εισόδημα και εμφάνηση άριστη κατά τα λεγόμενα των κοριτσιων,οι άντρες μετά δε έχουν αυτοπεποίθηση να τις προσεγγίσουν γιατί ελάχιστοι μοιάζουν με εκείνους και σε εμφάνηση και σε εισόδημα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.154
Πόντοι
3.846
Βλέπω δεν το έχει μόνο ο ανθυπολοχαγός το πρόβλημα.

Όλοι εσείς που λέτε "χαλάσαν οι γυναίκες, είναι ηλίθιες, μόνο το χρήμα εκτιμούν, δεν ξέρουν τι θέλουν" ουσιαστικά έχετε ακριβώς τις ίδιες απόψεις με τις αγάμητες γκόμενες που λένε "χάλασαν οι άντρες, είναι όλοι άσχημοι, δεν ξέρουν πως να φερθούν, μόνο το σεξ τους ενδιαφέρει, είναι μίζεροι, όλη μέρα playstation και μπάλα".

Το ίδιο ακριβώς. Δεν έχετε μπει μέσα στο παιχνίδι επειδή φοβάστε μη χάσετε. Κάθεστε απέξω και κρίνετε γιατί φοβάστε ότι θα πληγωθείτε.

Μια χαρά παιδιά, μόνο σεξεργάτριες, αν αυτό σας εκφράζει. Ούτε πρόκειται να μάθετε τίποτα για το σεξ έτσι, ούτε σπουδαίοι γαμιάδες όπως ονειρευόσαστε θα γίνετε, ούτε γκόμενα θα αποκτήσετε ποτέ.
Αλλά είπαμε, φταίνε οι γυναίκες που είναι αχάριστες, σε καμία περίπτωση δε φταίτε εσείς.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Δε συμφωνώ μαζί σου λίγες είναι αυτές που θα κεράσεις μια φορά μόνο ένα 10 ευρώ ή ένα ευρώ και θα προχωρήσεις μαζί τους,οι περισσότεροι έξω 20 έως 25 είναι χωρίς γυναίκα,αντίθετα οι 30αρηδες έχουν πιο πολύ γυναίκα,αυτό να σου δείχνει ότι πάνε για σχέση και ξεπετα με τους 30 αρηδες γιατί αυτοί έχουν ένα εισόδημα και κερνανε,δυστυχώς άλλαξαν οι εποχές όσο και να μη θες να το παραδεχτείς,δε υπάρχουν πλέον συναισθήματα και μου αρέσει αυτός σαν άντρας στη Ελλάδα εύκολα αλλά αντίθετα οι Ελληνίδες λένε μου αρέσει η δουλειά σου,το εισόδημα σου.
σαντμαν είσαι ή θες να γινεις?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Βασικά ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους , που οι πιτσιρίκες σήμερα έχουν χάσει την μπάλα , και έχουν παλαβά στάνταρ είναι η παραμυθα κάθε είδους το ματριξ και οι “δράκοι “

Μπαίνεις πχ στο ίντερνετ και στα σοσιαλ , και νομίζεις ότι το 90% του μέσου ελληνικού πληθυσμού , είναι , μεγαλοεπιχειρηματίες , είναι τοπ στέλεχος , έχει μισθό 10.000 ευρώ τον μήνα στην χειρότερη , είναι έτοιμο σε μορφωτικό επίπεδο , για να κατακτήσει ότι βραβείο νόμπελ υπάρχει ,έχει γνωριμίες και κονε παντού , και πάει λέγοντας

Τι να κάνουν και αυτές . Λένε π.χ στον πιτσιρικά , τόσο χρήμα κυκλοφορεί , όπως και τόσα άλλα , και παντού κτλ με εσένα τον αποτυχημένο των 600 ευρώ θα επιλέξω ? και άσχετα εάν αυτή και όλο της το σόι δεν έχει ούτε τα 600

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
σαντμαν είσαι ή θες να γινεις?
Δε ξέρω ποιος είναι αυτός πάντως δε παραμυθιάζομαι σα και σένα ότι οι Ελληνίδες 18 έως 25 είναι φυσιολογικές,τώρα αν μιλάς για 40αρες να πιο φυσιολογικές είναι αλλά εγώ μιλάω για τις νέες.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Κάτσε για να καταλάβω!

Ποια είναι η συμβουλή σου?

Να μην βρούμε γκόμενα ποτέ....????

Να πληρώνουμε μια ζωή για ψευτογ@μησια ιερόδουλες,πατσαβουρες, βρωμιάρες να γ@μ@με....????
Ρε φίλε εσύ έχεις 30 κριτικές πράγμα που σημαίνει ότι δε βρίσκεις έξω και μόνο εκεί γαμας γιατί τόσες φορές δε πάει κάποιος που βρίσκει εξω,αλλά όχι η συμβουλή μου δε είναι αυτή που λες πάντα μπουρδέλα,η συμβουλή μου είναι να μη ασχολησαι με Ελληνίδες ούτε εσύ ούτε κανείς μόνο με ξένες που είναι πιο φυσιολογικές ή με Ελληνίδες που είναι φυσιολογικές και πιο απλές όχι τώρα τις ψωνάρες.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Δε ξέρω ποιος είναι αυτός πάντως δε παραμυθιάζομαι σα και σένα ότι οι Ελληνίδες 18 έως 25 είναι φυσιολογικές,τώρα αν μιλάς για 40αρες να πιο φυσιολογικές είναι αλλά εγώ μιλάω για τις νέες.
μην παραμυθιαζεσαι φίλε και μην ασχολείσαι μαζί τους.
κι εσύ και όσοι συμφωνούν με το σκεπτικό σου.
απαξιωστε τες, γράψτε τες, σας κοροιδεύουν. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ

(αφήστε τες σε μας)

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
μην παραμυθιαζεσαι φίλε και μην ασχολείσαι μαζί τους.
κι εσύ και όσοι συμφωνούν με το σκεπτικό σου.
απαξιωστε τες, γράψτε τες, σας κοροιδεύουν. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ

(αφήστε τες σε μας)
Ναι δε πάνε με τους 20 έως 25 που έξω τους βλέπεις όλο μόνους και θα πάνε με σένα που είσαι 40 μωρέ μπράβο αισιοδοξία.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Ακόμα χειρότερα εσύ λες ότι οι Ελληνίδες είναι φυσιολογικές βάζοντας τις 50 αρες και τις 40 αρες αυτές αδερφέ μου είναι φυσιολογικές γιατί λόγω ηλικίας έχουν ωριμάσει και δε έχουν 500 στανταρ ίσως γιατί δε έχουν τις άπειρες κατακτήσεις όπως οι σέξυ 25 αρες και τονίζω σέξυ γιατί δε έχουν όλες οι 25 αρες κατακτήσεις,αυτές που δε έχουν κατακτήσεις είναι και οι σωστές και αυτές που έχουν είναι οι λάθος έτσι πάει με τις Ελληνίδες,τεσπά δε συμφωνούμε αδερφέ δε πειράζει.

• Like
Αντιδράσεις: tony1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom