Σκεφτηκα να μοιραστω την εμπειρια μου μηπως καταφερω και διαφωτισω καποιους που περνούν την ιδια
φαση με μενα.
Καταρχας ειμαι 23, στρατιωτικος και γαμησα πρωτη φορα περυσι μια
ουκρανεζα απο γνωστο γραφειο στη Θεσσαλονικη. Πιο πριν δεν ειχα καποια
εμπειρια περα απο κατι εφηβικα φιλακια-χαδακια στο λυκειο. Να προσθεσω πως δεν ειμαι ουτε χοντρος,
ουτε σπυριαρης, ουτε εχω μικρο πουτσο, σε περιπτωση που νομιζετε πως εχω κομπλεξ με την εμφανιση.
Βρισκομαστε στην εποχη των σοσιαλ μιντια, ο τροπος που φλερταρουν οι καριολες
στην ηλικια μου ειναι μεσω ινστα,φβ κτλ. Οταν την πεφτεις σε καποια δεν ανταλλαζεις
πλεον τηλεφωνα, δινεις το ινστα σου και σε κανει φολοου ή την κανεις εσυ. Το θεμα
ειναι οτι εγω δεν τα παω καλα μ αυτα τα πραγματα, δεν γουσταρω να ανεβαζω προσωπικες
στιγμες μου ή να λεω τι τρωω και που βρισκομαι γιατι πολυ απλα δεν αναζητω επιβεβαιωση,
προσοχη.
Σημερα καποιος ακομα και με μετρια εμφανιση ειναι
πολυ ευκολο να γαμαει γκομενες και να περηφανευεται
για αυτο, αρκει να υπηρετει το εγω τους,
να τις παταει καρδουλες οταν ανεβαζουν ξωβυζα και ξεκωλα,
να απανταει ΑΜΕΣΩΣ σε μηνυματα που στελνουν, να δινει αναφορα που παει και με ποιους.
Με λιγα λογια πρεπει να εισαι ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ, αν κανεις ολα τα παραπανω θα σ επιβραβευσουν,
θα σ αφησουν να γαμησεις.
Εχω σκεφτει να παω με τα νερα τους μεχρι να παρω αυτο που θελω (να γαμησω) και
μετα να τις κλασω αλλα καπως ετσι βγαινουν στα καναλια και λενε "με βιασαν"
και μιτου και αλλες νεοφιλελε παπαριες. Οι καριολες εχουν βγαλει αρχιδια πλεον,
δεν μας φοβουνται οπως παλια και δε δισταζουν να σε διασυρουν αν δεν εισαι καλος
χορηγος, αν δεν εισαι πιστο σκυλακι.
Να εχετε αξιοπρεπεια, να εχετε ενδιαφεροντα, να ειστε ο εαυτος σας και να μη τρεχετε πισω απο καριολες και
καποια στιγμη θα βρεθει η σωστη γυναικα, αυτη που θα σεβεται τον αντρα. Μεχρι τοτε μια καλη λυση ειναι οι βιζιτες, αν φυσικα εχετε την
οικονομικη ανεση. Εγω πηγα γαμησα, την εχυσα στα μουτρα και γυρισα σπιτι μου. Ουτε να μου πρηζει τον πουτσο,
ουτε τιποτα.