Φίλε, μήπως είχαν φάει σκορδαλιά πριν μιλήσουν;Κοίτα άμα δε μιλάς σε κοπέλες πολλές,αποτέλεσμα δε θα έχεις,να ξέρεις όμως τα παιδιά που σου λέω μίλησαν ο κάθενας σε 30 περίπου αλλά ούτε φάσωμα δε έκαναν,δε έχουν κάνει τίποτα,και μιλάμε για κοπέλες όχι μοντέλα χοντρουλες ασχημουλες στη φάτσα αλλά δε κάναν κάτι,αυτό σου λέω ότι όσοι δε βρίσκουν δε σημαίνει ότι δε μιλάνε και θέλουν ωραίες μόνο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί αποφάσισα να γαμήσω βίζιτα στα 22
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Antikomformistis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 417
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.694
- Πόντοι
- 9.297
Πολλοί όμως εκεί πάνε μόνο για το μεροκάματο ...χωρίς αρκετή στρατοκαυλιαση δεν αντέχεις ο,τι προέλευση και να έχεις στο στράτευμα.Γενικά ναι είναι χάλια ο στρατός , αλλά κάποιους μπορεί να τους αρέσει εμείς πχ είχαμε στην μονάδα έναν ΟΒΑ (οπλίτης βραχέας ανακατατάξεως) ο οποίος τελείωσε την θητεία του και έκανε αίτηση να τον ξαναπάρουν μόνιμο (είχε βαθμό δεκανέα , αυτοί λογικά δεν φτάνουν σε μεγάλο βαθμό αν υπάρχουν ακόμα) άρα υποθέτω πως του άρεσε εκεί η εκτός και αν δεν είχε άλλη επιλογή για δουλειά οπότε το έκανε αναγκαστικά.
Απο την άλλη και έξω δεν είναι σίγουρο οτι θα βρείς δουλειά που να σου αρέσει.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.694
- Πόντοι
- 9.297
Να τα βλέπουν αυτά όσοι νομίζουν ότι με ένα πληκτρολόγιο γίνονται γκόμενοι....να πω και εγω λιγα πραγματακια χωρις να σημαινει οτι συμφωνω με αυτα που λεει ο νηματοθετης
πιστευω οτι στην ελλαδα παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο ο κοινωνικος κυκλος οποτε αν καποιος δεν ειναι τοσο κοινωνικος εχει τεραστιο προβλημα
ειμαι γυρω στα 30 και προσφατα πηγα καποια ταξιδια κεντρικη ευρωπη και ειχα πολυ μεγαλυτερη επιτυχια απο οτι εδω
πραγμα που δε το περιμενα καθολου γιατι νομιζα οτι θα ελεγα οτι ειμαι απο ελλαδα και θα με εβλεπαν σα φτωχο συγγενη
σε κλαμπ γυναικα με προσέγγισε πρωτη kai μου εδωσε τηλεφωνο και μετα επισης μου εστειλε αργοτερα αυτη πρωτη μυνημα ...αυτο δεν εγινε ποτε στη ζωη μου στην ελλαδα..και αλλες παρόμοιες περιπτωσεις...
ακομα και οταν καποιες απέρριψαν το καμακι μου στο εξωτερικο ηταν πιο ευγενικες και εδειχναν κολακευόμενες σε αντιθεση με ελλαδα που εδειχαν μεχρι και προσβεβλημενες του τυπου 'ποια νομιζεις οτι ειμαι εγω καμια πουτανα'
και κατι ακομα που επιβεβαιωνει τη θεωρια μου...πριν καιρο μια γνωστη μου που ειχα να της μιλησω χρονια μου εστειλε μυνημα αν θελω να βρεθουμε μαζι με κατι καρδουλες...εγω με το ζορι τη θυμομουν και μετα ειδα στο social οτι οντως καποιες κολητες της ηταν φιλες μου...
στην αρχη νομιζα οτι ηταν φαρσα αλλα καταλαβα οτι μαλλον οι φιλες της ειπαν οτι ειμαι 'καλο παιδι' μαλλον δε με ξεραν καλα...λολ
τεσπα τελικα δεν εγινε τπτ γιατι ημουν και σε αλλη πολη πια αλλα αυτο δειχνει ποση σημασια εχει ο κυκλος στην ελλαδα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.694
- Πόντοι
- 9.297
Δεν πρέπει σε αυτά τα πράγματα....σε λίγο θα λένε ΠΡΕΠΕΙ από τα 13...,για αυτό βλέπουμε πιτσιρίκες να ντύνονται σαν ξεκωλα.Γιατι βιάζονται να μεγαλώσουν τώρα και θα παλιμπαιδιζουν μετά τα τριάντα όταν θα έχουν γίνει ναυάγια.Τετοια είναι η ξεφτιλοποιηση και η διάλυση της κοινωνίας σήμερα .Mαγκας γιατί περίμενες στα 22;από τα 18 έπρεπε
easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Δε νομίζω ρε φίλε μια χαρά παιδια είναι,γυμνασμενα και καλά παιδιά,δε είναι τίποτα μαπες αλλά να λες ότι οι Ελληνίδες έχουν γίνει περίεργες και ακόμα και οι παχουλές και ασχημομουρες έχουν μάθει να ρίχνουν χιλοπιτες εύκολα.Φίλε, μήπως είχαν φάει σκορδαλιά πριν μιλήσουν;
easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ 18 με 19 το πολύ είναι η κατάλληλη ηλικία,εγώ δε είμαι φίλος να πηγαίνει κάποιος ανήλικος δε το θεωρώ σωστο,αλλά 18 19 δε υπάρχει λόγος να μη πας.Mαγκας γιατί περίμενες στα 22;από τα 18 έπρεπε
easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Φιλαράκι δυστυχώς αυτό θα ισχιει παντα,οι ξένες έχουν μπέσα δλδ είναι προσεγγισιμες στο φλερτ(είναι απλές δε έχουν τα στάνταρ των Ελληνίδων,οι Ελληνίδες ζητάνε αυτοπεποίθηση,να δουλεύεις,χίλια δυο και χάνουν τη ουσια δλδ να ερωτευτούν αληθινά,οι Ελληνίδες ερωτεύονται με βάση αν δουλεύεις και αν έχεις αυτοπεποίθηση και οχι αν είσαι καλός άνθρωπος πχ,οι ξένες που δε κοιτάνε τίποτα από αυτά,αλλά αρκούνται στο αν είσαι καλός άνθρωπος,εντάξει όχι όλες αλλά αρκετές,ερωτεύονται αληθινα) και επίσης οι ξένες ακόμα και να μη σε θέλουν θα είναι ευγενικές και δε θα σε κοροιδεψουν,ενώ οι Ελληνίδες άμα τις προσεγγίσεις και δε σε θέλουν θα σε κοιτάζουν με μισό μάτι και με ειρωνεία και κοροϊδευτικά.Επισης το πιο βασικό,οι ξένες κάνουν το πρώτο βημα γι'αυτό στο εξωτερικό ακόμα και ένας ντροπαλός βρισκει,οχι σα τις σαβουρες τις δικές μας,που τα περιμένουν όλα έτοιμα,να μιλήσει μόνο ο άντρας και αυτές ποτέ δε κάνουν το πρώτο βημα.Επιπλεον οι Ελληνίδες δε έχουν μπεσα,δλδ πολύ εύκολα θα επηρεαστούν από λόγια γνωστών της,δλδ να της λένε αυτός δε μαρεσει είναι χαζός κτλ,αυτή μπορεί να επηρεαστεί και να φύγει και να μη πει καν στον άλλον γιατί έφυγε ενώ οι ξένες έχουν μπέσα,αν της πούνε κάτι γνωστοί της θα πει χέστηκα εγώ αυτόν θέλω,και αν φύγει από κάποιον θα πει το λόγο που έφυγε με μπέσα όχι σα τις Ελληνίδες.να πω και εγω λιγα πραγματακια χωρις να σημαινει οτι συμφωνω με αυτα που λεει ο νηματοθετης
πιστευω οτι στην ελλαδα παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο ο κοινωνικος κυκλος οποτε αν καποιος δεν ειναι τοσο κοινωνικος εχει τεραστιο προβλημα
ειμαι γυρω στα 30 και προσφατα πηγα καποια ταξιδια κεντρικη ευρωπη και ειχα πολυ μεγαλυτερη επιτυχια απο οτι εδω
πραγμα που δε το περιμενα καθολου γιατι νομιζα οτι θα ελεγα οτι ειμαι απο ελλαδα και θα με εβλεπαν σα φτωχο συγγενη
σε κλαμπ γυναικα με προσέγγισε πρωτη kai μου εδωσε τηλεφωνο και μετα επισης μου εστειλε αργοτερα αυτη πρωτη μυνημα ...αυτο δεν εγινε ποτε στη ζωη μου στην ελλαδα..και αλλες παρόμοιες περιπτωσεις...
ακομα και οταν καποιες απέρριψαν το καμακι μου στο εξωτερικο ηταν πιο ευγενικες και εδειχναν κολακευόμενες σε αντιθεση με ελλαδα που εδειχαν μεχρι και προσβεβλημενες του τυπου 'ποια νομιζεις οτι ειμαι εγω καμια πουτανα'
και κατι ακομα που επιβεβαιωνει τη θεωρια μου...πριν καιρο μια γνωστη μου που ειχα να της μιλησω χρονια μου εστειλε μυνημα αν θελω να βρεθουμε μαζι με κατι καρδουλες...εγω με το ζορι τη θυμομουν και μετα ειδα στο social οτι οντως καποιες κολητες της ηταν φιλες μου...
στην αρχη νομιζα οτι ηταν φαρσα αλλα καταλαβα οτι μαλλον οι φιλες της ειπαν οτι ειμαι 'καλο παιδι' μαλλον δε με ξεραν καλα...λολ
τεσπα τελικα δεν εγινε τπτ γιατι ημουν και σε αλλη πολη πια αλλα αυτο δειχνει ποση σημασια εχει ο κυκλος στην ελλαδα
Τελευταία τροποποίηση:
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Αυτό αποδεικνύει ότι το πρόβλημα στην ελλάδα το έχουν περισσότερο οι γυναίκες από τους άντρες. Γι αυτό όσο και να πάρει πάνω του το φταίξιμο ο έλληνας άντρας, όσο και να προσπαθεί να "βελτιωθεί", τίποτα δεν θα καταφέρει αν μένει στην ελλάδα.ειμαι γυρω στα 30 και προσφατα πηγα καποια ταξιδια κεντρικη ευρωπη και ειχα πολυ μεγαλυτερη επιτυχια απο οτι εδω
Δεν μιλάμε για χώρες ανατολικής ευρώπης που είναι (ήταν) πιο φτωχές από εμάς και γαμάνε ως κι οι παππούδες από κλαμπάκια. Ας πάει σε κλαμπάκι Γερμανίας ο 22άρης φίλος και θα έρθει στα ίσια του πολύ γρήγορα.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Αν είναι νέοι, ωραίοι και γυμνασμενοι, καλύτερα να προσεγγίζουν τις πολύ ωραίες κοπέλες..οι κοπέλες που έχουν μέτρια εμφάνιση αποφεύγουν πλέον ( νομίζω) τους ωραίους άντρες ( μάλλον αισθάνονται ότι αποτελούν προσωρινή λύση για έναν παιδαρα, για αυτό και προτιμούν άντρες πιο κοντά στο μέσο όρο - άγυμναστους, παχουλους κλπ, που δεν φροντίζουν ιδιαίτερα την εικόνα τους)Δε νομίζω ρε φίλε μια χαρά παιδια είναι,γυμνασμενα και καλά παιδιά,δε είναι τίποτα μαπες αλλά να λες ότι οι Ελληνίδες έχουν γίνει περίεργες και ακόμα και οι παχουλές και ασχημομουρες έχουν μάθει να ρίχνουν χιλοπιτες εύκολα.
Η εμφάνιση μετράει μεν, αλλά από πίσω ίσως κρύβεται κάτι δυσάρεστο..
Για αυτό κι οι γυναίκες δίνουν μεγάλη βάση στον " κύκλο" και στους γνωστούς..
Πάντως, για νεαρές ηλικίες κάτω των 30, όσοι είναι ωραίοι , γυμνάζονται κλπ, καλό είναι να στοχεύουν σε κοπέλες ανάλογης εμφάνισης.. θα έχουν περισσότερη επιτυχία..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Βέβαια παίζει κι άλλη ερμηνεία: πολλές κοπέλες μέτριας εμφάνισης εκδηλώνουν μέσω της χυλοπιτας σε κάποιον γυμνασμενο, ωραίο κλπ, μια χαιρεκακια για την σεξουαλική στέρηση που έχει ο ωραίος άντρας ( ενώ αυτή όχι)..Δε νομίζω ρε φίλε μια χαρά παιδια είναι,γυμνασμενα και καλά παιδιά,δε είναι τίποτα μαπες αλλά να λες ότι οι Ελληνίδες έχουν γίνει περίεργες και ακόμα και οι παχουλές και ασχημομουρες έχουν μάθει να ρίχνουν χιλοπιτες εύκολα.
Γενικά, μια κοπέλα ακόμα κι αν είναι χοντρούλα ή ασχημουλα, (εξαιτίας του έντονου σεξουαλικού ενστικτου που κυριαρχεί στους νεαρούς), μπορεί να αποκτήσει εξουσιαστική δύναμη πάνω στο αρσενικο..
Αυτό φαίνεται κι από τις κοπέλες της " δουλειάς" πολλές από τις οποίες είναι μέτριας εμφάνισης, αλλά επειδή παρέχουν αξιόλογες υπηρεσίες, έχουν καλή φήμη, είναι περιζήτητες, απορρίπτουν πελάτες κλπκλπκλπ..
( Τέλος πάντων, χιλιοειπωμενα, δεν ανακάλυψα την Αμερική..)
easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Ναι οι 2 που ξέρω είναι γύρω στα 25-27 και δε έχουν κάνει ούτε φασωμα,ενώ είναι αδύνατοι και φάτσες καλουτσικες και τρώνε πόρτα ακόμα και από τις χοντρουλες και τις ασχημουλες στη φάτσα,κοίτα μπορεί να παίζει αυτό που λες,δλδ όλες οι πιο άσχημες από εκείνους να το καταλαβαίνουν και να τους ρίχνουν Χ,αλλά το θέμα είναι και εμφανησιακα ίδιες με αυτούς τους ρίχνουν Χ,έχουν μιλήσει ο καθένας σε καμία 30 διαφορετικές και τίποτα ούτε φασωμα.Αν είναι νέοι, ωραίοι και γυμνασμενοι, καλύτερα να προσεγγίζουν τις πολύ ωραίες κοπέλες..οι κοπέλες που έχουν μέτρια εμφάνιση αποφεύγουν πλέον ( νομίζω) τους ωραίους άντρες ( μάλλον αισθάνονται ότι αποτελούν προσωρινή λύση για έναν παιδαρα, για αυτό και προτιμούν άντρες πιο κοντά στο μέσο όρο - άγυμναστους, παχουλους κλπ, που δεν φροντίζουν ιδιαίτερα την εικόνα τους)
Η εμφάνιση μετράει μεν, αλλά από πίσω ίσως κρύβεται κάτι δυσάρεστο..
Για αυτό κι οι γυναίκες δίνουν μεγάλη βάση στον " κύκλο" και στους γνωστούς..
Πάντως, για νεαρές ηλικίες κάτω των 30, όσοι είναι ωραίοι , γυμνάζονται κλπ, καλό είναι να στοχεύουν σε κοπέλες ανάλογης εμφάνισης.. θα έχουν περισσότερη επιτυχία..
easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Οντως στο φλερτ άμα η μετρια έχει αυτοπεποίθηση μετά θα τρολαρει τον ωραίο,ο οποίος είναι στερημένος εξαιτίας της έλλειψης αυτοπεποίθησης ή της δυσκολίας που έχουν οι άντρες στη Ελλάδα να βρουν,διότι οι Ελληνίδες είναι άστα να πάνε,ενώ η γυναίκα λίγο αυτοπεποίθηση να έχει έστω έναν θα βρει.Βέβαια παίζει κι άλλη ερμηνεία: πολλές κοπέλες μέτριας εμφάνισης εκδηλώνουν μέσω της χυλοπιτας σε κάποιον γυμνασμενο, ωραίο κλπ, μια χαιρεκακια για την σεξουαλική στέρηση που έχει ο ωραίος άντρας ( ενώ αυτή όχι)..
Γενικά, μια κοπέλα ακόμα κι αν είναι χοντρούλα ή ασχημουλα, (εξαιτίας του έντονου σεξουαλικού ενστικτου που κυριαρχεί στους νεαρούς), μπορεί να αποκτήσει εξουσιαστική δύναμη πάνω στο αρσενικο..
Αυτό φαίνεται κι από τις κοπέλες της " δουλειάς" πολλές από τις οποίες είναι μέτριας εμφάνισης, αλλά επειδή παρέχουν αξιόλογες υπηρεσίες, έχουν καλή φήμη, είναι περιζήτητες, απορρίπτουν πελάτες κλπκλπκλπ..
( Τέλος πάντων, χιλιοειπωμενα, δεν ανακάλυψα την Αμερική..)
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.874
- Πόντοι
- 3.506
Μιλάνε για ξένες κάποιοι που αμφιβάλλω αν έχουν πάει πιο μακριά από τα Γιάννενα.
Λες και στο εξωτερικό πάνε έξω πετυχαίνουν μια γκομενα και της λενε έλα να σε καμακώσω και καταλήγουν κρεβάτι χωρίς πολλά πολλά.
Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ζώο παντού πρέπει να έχεις κύκλο για να γαμησεις από την Ελλάδα και τη Σουηδία μέχρι την Ανταρκτική.
Λες και στο εξωτερικό πάνε έξω πετυχαίνουν μια γκομενα και της λενε έλα να σε καμακώσω και καταλήγουν κρεβάτι χωρίς πολλά πολλά.
Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ζώο παντού πρέπει να έχεις κύκλο για να γαμησεις από την Ελλάδα και τη Σουηδία μέχρι την Ανταρκτική.
easyrider80
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2022
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Δε συμφωνώ φιλαράκι οι Ελληνίδες άμα πας κοντά τους και δε τους αρέσεις είναι αγενής ενώ οι ξένες είναι ευγενικές ακόμα και να μη σε θέλουν,εγώ που γενικα ειμαι λίγο ντροπαλός μια φορά σε κάτι ξένες δε θυμάμαι καν πόσο χαλαρά έπιασα κουβεντα ενώ οι Ελληνίδες σε κόβουν δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ανοιχτεις και επίσης εξωτερικό δε θέλει κύκλους και βλακείες εκεί οι κοπέλες κάνουν από μόνες τους το πρώτο βήμα,δε είναι το χαλί εδώ που τα περιμένουν όλα έτοιμα και αυτές να μη μιλήσουν ποτέ πρώτες.Μιλάνε για ξένες κάποιοι που αμφιβάλλω αν έχουν πάει πιο μακριά από τα Γιάννενα.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
ίσχυαν το 80 και το 90...Δε συμφωνώ φιλαράκι οι Ελληνίδες άμα πας κοντά τους και δε τους αρέσεις είναι αγενής ενώ οι ξένες είναι ευγενικές ακόμα και να μη σε θέλουν,εγώ που γενικα ειμαι λίγο ντροπαλός μια φορά σε κάτι ξένες δε θυμάμαι καν πόσο χαλαρά έπιασα κουβεντα ενώ οι Ελληνίδες σε κόβουν δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να ανοιχτεις και επίσης εξωτερικό δε θέλει κύκλους και βλακείες εκεί οι κοπέλες κάνουν από μόνες τους το πρώτο βήμα,δε είναι το χαλί εδώ που τα περιμένουν όλα έτοιμα και αυτές να μη μιλήσουν ποτέ πρώτες.
τώρα είπαμε, έγινε η θάλασσα γιαούρτι. κι ακόμα διαμαρτύρεστε...
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Και ενα 5.000€ σε club χωρις να εχει βγει κατιΟχι ιδιαιτερα πλουσιος,κανοντας χοντρικά ταμειο μεχρι σημερα κανα 10. 000€ νομιμα χρηματα να εχω χαλασει σε βιζιτες
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.962
- Πόντοι
- 3.656
Αυτός που θα πάει να την πέσει σε κλάμπάκι στη γερμανία, θα είναι πιο ναυάγιο από το ναυάγιο του γκρααφ σπε.Ας πάει σε κλαμπάκι Γερμανίας ο 22άρης φίλος και θα έρθει στα ίσια του πολύ γρήγορα.
Σε πάρκο με το ποδήλατο θα την πέσει ή σε μολ .
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Βέβαια υπάρχει η περίπτωση να είναι νορμάλ εμφανισιακά οι νεαροί, αλλά να μην τρέχει τίποτα άλλο στη ζωή τους.. δηλαδή, να μην έχουν σπουδάσει κάτι ή να μη δουλεύουν ή να μην έχουν κοινωνικότητα ή να έχουν κάποιο ήπιο μειονέκτημα ψυχολογικής φύσης που απωθεί τις κοπέλες ή κλπκλπ..Ναι οι 2 που ξέρω είναι γύρω στα 25-27 και δε έχουν κάνει ούτε φασωμα,ενώ είναι αδύνατοι και φάτσες καλουτσικες και τρώνε πόρτα ακόμα και από τις χοντρουλες και τις ασχημουλες στη φάτσα,κοίτα μπορεί να παίζει αυτό που λες,δλδ όλες οι πιο άσχημες από εκείνους να το καταλαβαίνουν και να τους ρίχνουν Χ,αλλά το θέμα είναι και εμφανησιακα ίδιες με αυτούς τους ρίχνουν Χ,έχουν μιλήσει ο καθένας σε καμία 30 διαφορετικές και τίποτα ούτε φασωμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις